Fede kvinder og is

Onanikartellets hovedkvarter

Fantastisk. Nu har man gjort sig selv så populær, at man får besøg fra Onanikartellets hovedkvarter, Kinkster. Det må være der de samles til fantastisk frastødende fællesonani og kropsvæskeudveksling ad libitum.

Hvad skyldes den tvivlsomme ære? Jo, en af de der tøzer der for evigt og altid har opgivet selvstændige tanker, har givet “modsvar” på Bethanys blogindlæg om Den lille pige i hundekurven. Det må hun sgu selv ligge og rode med. Det giver stadig ikke mening, at en fuldvoksen kvinde sover i en hundekurv.

Men pyt nu med det. Det jeg frygter mest på nuværende tidspunkt er naturligvis, om Bethany bliver aftenens omdrejningspunkt for fællesonanien. Den tanke kan jeg næsten ikke rumme.

Jeg trænger til en dram nu. Og en pause fra Onanikartellet.

Men hov! I al afskyen glemte jeg næsten helt, at en eller anden anonym kujon har sendt en mail påstående, at det er Møllers Tran som bor i Chilotten. Utroligt hvad folk finder på her i kedsomheden. Den hopper vi sgu da ikke på, vel?!

Bethany!

38 kommentarer

 • Anonymous

  Det burde jeg have indset… undskyld undskyld UNDSKYLD for fanden!Katrine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Måske det ville være nemmere at holde styr på med mindre alkohol Beth?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De tænker jo ikke selv, Katrine ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  det ville være rart hvis folk underskrev sig med et navn ja! Det er da umuligt at holde styr på 117 forskellige der alle bare vil hedde anonym…Men de har vel ikke fantasi til at finde sig et passende navn at kalde sig!Katrine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  ja personligt har jeg ikke brug for at vide hvem der står bag bloggen her. Til gengæld ….. Ville jeg godt give en blog Award for at se ip'er bag alle anonyme navne :)Nogle lyder bare så ens at det kunne være/blive rigtig underholdende ;)/ chilotte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  et flertal er jo heller ikke ens betydende med "alle"

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  joeh… men det er jo heller ikke første gang at folk (nu bruger jeg ordet igen…) har gisnet om hvem Bethany dog kan være! Katrine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  "folk" er som regel ment som et flertal. Altså mere end en person ;)Sådan læste jeg det/chilotte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  hvem snakker om alle folk Chilotte? ;) Katrine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Alle folk (kigge rundt)??I denne tråd er der vist kun en enkelt der lægger op til dén teori :)/Chilotte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hvorfor tror folk at Bethany er en dobbeltperson der skal afsløres? Gå dog hjem amatør-Sherlock Holmes'er…Katrine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Så så nu ikke så hidsig ;O)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er da ikke mig der tuder, jubelidiot!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Tør øjnene tudefjæs *haha*

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ZZZzzzz

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Flest besøg på kortest tid *lol*De fleste af dem du ynder at "disse" her har over 100.000 hits….om ugen, fra hele verden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bethany er den mest omtalte blogger i lange tider, og har haft flest besøg på kortest tid.Hvis det var det som var min oprindelige mening med det hele, så kunne jeg jo slutte her..På toppen.Men Bethany er ikke ment som underholdning for folket selvom I tror det. Og det er lidt svært at afsløre mig, eftersom jeg ikke kender nogen af jer. Men held og lykke med jeres gætterier.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Lige frem et mysterium. Er det ikke at sætte hende lidt for højt op på en piedestal, hvor hun overhovedet ikke hører hjemme? Det lyder i retning af noget mytisk og det tror jeg, trods alt, aldrig hun bliver :oD

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Jeg ved ikke hvem B er og jeg synes det ville være synd at sætte etikette på.Så dør magien jo lidt og hele konceptet er ikke længere underholdning for folket.Mon ikke også bare det er gætterier? Jeg synes at B skal forblive et mysterium også efter hun/han eventuelt lukker bloggen. Måske er B mere end en person. Men har ialtfald givet os alle en oplevelse af forskellig karakter som har fået bølger og meninger til at gå højt.Jeg underholdes stadig ;)/ Chilotte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Er der ikke snart nogen som tager sig sammen til at trække tæppet væk og afsløre identiteten på Buttede Betty, så vi kan komme videre i Blogtilstand? Mange mener jo tilsyneladende at vide, hvem hun er.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  *Storgriner* Rammer vist fint plet, og du går mig slet ikke på, du er jo til for min underholdning.Venter i spænding på at du tænker en selvstændig tanke, men efter alt at dømme kommer jeg til at vente……..længe ;O)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Men hey, det var sgu da et godt nyt ord for Onanikartellets tøzer: ServiceorganHahahaha

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du skyder pænt meget forbi målet, Grødhoved. Men slip du blot dine tanker løs. Kan godt forstå, at jeg sådan går dig på.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Du tænker ikke selv, du kommernterer blot på dem der har gjort det. At behage og servicere dem, der vil underholdes med den laveste fællesnævner der kan findes, gør dig sørme ikke til selvstændigt tænkende…du er blot et serviceorgan.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ved godt at det er hårdt for jer med en kvinde der tør tænke selv.:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • At der er besøg fra K er vist ikke et tegn på din popularitet, men bunder kort og godt i ren nysgerrighed, og lysten til at se hvilken tåbe der skrives om. Kan du få det vendt positivt, må jeg i mit stille sind beundre din mentale styrke. Derudover.. Ja.. så har du fået den opmærksomhed du virker til at hige efter, og jeg får luftet lidt galde.. Ren win win. Moral er godt.. dobbeltmoral er dobbelt så godt. Nyd din is.. Den smelter så hurtigt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Det må da være barnestolen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • *Dratter ned af stolen*

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Glemmer Du ikke lige dig selv her? F.eks at du var medlem af Kinkster og blev smidt ud fordi dine meninger om livet, mennesker og stort set alt andet mellem himmel og jord, var/er så rabiate, tåbelige og uden greb i virkeligheden at ingen kunne holde dig ud? *S*Tom

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • moi: Det må man bestemt også. Leoparddreng: Jeg kan ikke gøre for at jeg er lækker! Skal man nu misbruges bare fordi man ser lidt godt ud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kære Bethany -Hvis du ikke vil have du skal være omdrejningspunkt for selvtilfredsstillesen – så må du altså bruge et mindre sexet og meget mindre kinky profilfoto!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • moi

  Når man ikke får så meget selv, er det jo kærkomment at håne dem der gør. Søde Bethany – jeg er også en af de dersens masochister, der synes det er spændende at lege med nogle lidt andre udtryk engang i mellem – et krydderi på tilværelsen om du vil.Dertil kan jeg forsikre dig for, at jeg tænker pænt mange selvstændige tanker og er godt kørende helt ved egen drift. Men, hvofor er det lige du ellers mener man ikke må have det sjovt, med mindre man gør det på "din" måde?:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hahahaha! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • JA hun gjorde nemlig så!! :-))Skål (høhø – hundeskål…)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har bundet en flaske nu, Chilotte. Magter det sgu ikke.Katrine: Jamen jeg synes også det var en overordentlig supergod blog hun skrev der. Hun syntes helt sikkert også selv, at hendes pointe til sidst var rigtig god.Eric, din spasmager!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Altså, hvad folk sover i må være deres egen sag, siger jeg! Men nysgerrig er man jo alligevel: Sover hun mon i doggie bag, når de er på telttur?Vil du have svar fra Kinkster, må du sende en SM-S.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Tøzen har jo ret… for satan hun er klog… alle VED jo godt, når de lige tager sig sammen, at der kun findes submissive tæver og mastere og så vanillemænd og kvinder… der er ikke andre muligheder, det har hendes herre sikkert selv fortalt hende! Og hun ved godt hvad han ved at hun skal foretrække… Tillykke med status som onanikartelsfantasi!Katrine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Det ved jeg ikke om i gør?Jeg gør ialtfald ikke :)Med hensyn til om du skulle ende som omdrejningspunkt for seksuelle udskejelser, ja så bliver jeg nok nødt til at tage en dram på dét!/Chilotte

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Fede kvinder og is