Havebloggerne

Ménage à trois (Nu kommer onanikartellet vel rendende)

Jeg tjekker jer ud. Jeg holder øje med jer. På blog, på Twitter, på Faceb…nå nej, ikke der (Endnu!).

Og så skuer mit øje, at Rolf der har afgivet en ret uintelligent kommentar i sidste indlæg (Om havebloggerne), ja, han sagde det altså selv, han er altså mand til en dame der hedder Luna. Som bager nogle kager. Så ser jeg lige for mig, grundet ufattelig veludviklet fantasi, hvordan Rolf og Luna sidder derhjemme over nybagte cupcakes (Er du rundtosset hvor så de gode ud, Luna!), kaffe og sudoku, og læser med hos mig. (Bethany, red.).

Det er fandme godt (Og lidt ynkeligt). Er jo for fanden nærmest med i dobbeltsengen. Ménage à trois på helt ny måde. Har kagebloggere overhovedet sex, egentlig?

Sådan har Bethany aldrig fået den før. Og nu skal onanikartellet ikke sidde og blive våde bag ørerne og iføre sig lederhosen og gasmasker i ren begejstring. Jeg finder mig ikke i noget! Og jeg er kun til bomuld og vanilje. Jeg sværger!

1 kommentar

  • Jeg fornemmer også, at du trænger til lidt kærlighed. Jeg burde sende dig nogle kyskager. :)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Havebloggerne