Nogen vil lege med Bermudatrekanten

Where have all the bloggers gone? (Wo sind alle die Blogger gegangen?)

Ind imellem tænker Bethany på andre end sig selv. Det er sjældent, men det sker. Man skal nok ikke gå så langt som til at sige, at hun bekymrer sig, for det er ikke just en fritidsbeskæftigelse af de foretrukne. Idioter er, hvad idioter er, og de som regel selv ude om det, så hvorfor spilde sin dyrebare og meget vigtige tid med den slags. Men som skrevet så tænkes der en sjælden gang på andre, som nu hvor man falder over alle de døde blogs i Blogstilstanden. Hvad skete der mon med bloggerne bag? Døde de af kedsomhed (for I er jo kraftedemig så kedelige, at I rent faktisk er i stand til at slå en død mand ihjel), eller fik de bare ikke den opmærksomhed, som de – ligesom jer – troede, at blogskriveriet ville give dem?
Tag nu eksempelvis ”Patdame i Seletøj” – var det overhovedet meningen, at hun ville lave en blog, eller var hun mest af alt interesseret i en virtuel kalender, som samtidig giver os muligheden for at få patværket i snotten, mens vi sidder og tæller ned til dagen for børnebidragsindbetaling?
Eller hvad med ”I midten af absolut ingenting” – er hun stadig hos Anders, er hun stadig vred, og har hun glemt tanken om aktiv revalidering og bare overgivet sig til førtidspensionisttilværelsen som størstedelen af alle jer halvhjerner derude? Nogen burde fortælle hende, at hun i så fald passer som fod i hose til Blogstilstanden. Kom tilbage din intetsigende gås!
Min yndlings er dog nok ”Mis Miav Fritzen” – en dominant mand, som selv mener, at han er en mis (der nok en, der forvirrer Onanikartellets submissive damemennesker dér – vil han have den i rumpen, eller må jeg få?). 
Fritzen er et fjols, som har et tåbe af en kælling til kone, der er så hjælpeløs, at Missedrengen skal fortælle hende, hvornår hun må drikke vin, og hvornår hun ikke må. Bethany citerer desuden: 

  Aftenen forinden havde jeg ladet pisken danse på en krop som kun langsomt blev varm og aldrig helt åben og modtagelig. Og jeg sluttede ved at lade hende modtage et par enkelte afsluttende slag”. 

Det må kraftedemig føles nederen, at man skal banke sin kone for at få sex! Paradoksalt at sådan en selviscenesat, selvstændig og brunstig tyr har behov for en blog. Lur mig, om han ikke i virkeligheden sukker efter opmærksomhed og anerkendelse for sin imponerende manddom. Du fik den nok ikke, hva’ Mizzer, så din blog døde af sig selv. Jeg vil vædde på, at du sidder og kommer lidt i buksen af de slag, du nu får af Bethany. Slemme dreng!

61 kommentarer

 • Anonymous

  Jeg vil i Bethanys himmel. Den lyder rar.A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Ja Chilotte, nu lukker du fandme røven!!!Mine skamlæber bliver snart ubehagelige lange af dit lortesnak. //Svampebob

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er tavs fordi jeg har et liv. Jeg er ikke flov eller ups agtig.. Hvad fanden havde I regnet med??Manden er død, nu er han også berømt. Han nyder det sikkert oppe fra himlen. Tror I måske ikke at de gokker løs deroppe, hva'?! Det er jo himlen for fanden..Nu må I kraftedemig slappe af.Og seriøst, fordi jeg ikke svarer på bloggen hvert femte minut betyder det sgu da ikke jeg er flov. Det betyder jeg passer job, børn og øvrigt liv. Men det kender I jo ikke noget til, vel?!Ps. Rolf skriver KUN som Rolf. Jeg har tjekket ip'er. Tak gud for Statcounter. Godt så! Og nu lukker I fandme røven!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym.Var det et forsøg på en fornærmelse? ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Helt ærligt, det er skisme da mærkeligt det oftest kun er anonyme ( som jeg nu) der er uenige med Chiloote. I kan have hvad mening i vil og diskutere herfra til evigheden. Det gider jeg ikke tage stilling til, men syntes bare det er i øjenfaldende. Har forresten nogle gange tæntt på at Chilotte og B var samme person eller kender hianden. For det kunne da være smart og ville netop bringe folk til bloggen. ;)))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvis du HVER gang havde læst det, havde du vidst at jeg gerne modtager kritik på egen bane fremfor at spammes på denne blog.Såeee mon ikke du skulle læse lidt om igen ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  er det kun mig, der (HVER gang) Kill-rotten skriver noget, lægger mærke til "meld Jer ind i min hade klub" sætningen! Man kunne jo foranlediges til at tro, at hun er helt vild i varmen over at blive verbal-revset!!!-Betyt aka Anonym nr.XX

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eftersom det åbenbart er B's ynglings (hade??) stillestående blog, er det lidt mere end mærkeligt at hun ikke lige have fanget den meget lange kommentartråd på hans sidste indlæg. Hun har jo fanget så meget andet og draget en masse konklusioner om manden udfra skrevne sekvenser. Jeg kan godt forstå B er tavs – jeg ville nok selv have travl med at få skyllet denne spinatgang ned i flere flasker stærkt spiritus. Pinligt, akavet og overfladelir til overmål. eller kan man sige at indlægget hører til et sted langt under lavmålet?!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rolf.Jeg behøver ikke sende en email til Bethany gør jeg?Jeg mener det er hendes blog og hendes kommentarfelt til hendes indlæg.Du har brug for en fortolkning da du ikke forstår formålet, den kommer her så du ikke behøver lave din egen version eller spekulere mere på det…………….Nå Bethany, det var lidt uheldigt hva? (ganske almindelig nåeh for pokker sætning, konstatering)Ellers ikke så svært at opdage manden var og har været død temmelig længe. Klart din dårligste research til dato.(faktum, den research VAR dårlig altså ;))Hvad gør man så lige ved den fadæse udover anskaffe sig et par skærmbriller (Joke og opfordring til at pynte på den dårlige research og komme videre med nyt indlæg med forhåbentlig en brøler af mindre grad)Og Rolf, Hvem siger jeg ikke kan li det udover dig?Og kunne jeg ikke li det, hvem siger så man skal elske alle sætninger på alle blogs.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Chilotte: Du har ret; tåbeligt tidsspilde. Det var din hånlige tone i dit første indlæg, der fik mig til at reagere og så undrer det mig, at du ikke bare skriver en email til Bethany, hvis du alligevel KUN vil have hendes reaktion på dine tanker.Jeg beklager, hvis du har følt dig fejlfortolket, men det ændrer ikke på, at jeg ikke forstår dit formål, hvis ikke du kan lide det du læser. Det skal jeg nok bare ikke forstå og det er også ok. Jeg lader være med, at kommentere på dine indlæg fremover.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tilfældig forbipasserende her på Bitterfissen til aften, – er det mig, eller var der en gang et begreb der hed forum(noget?), hvor man kunne hakke og rakke? Eller blev forummet til blog tilstande, – som her? Jeg tilmelder mig ikke e-mail, for de hober sig op i min indbakke, – og jeg bliver langsomt mere og mere uinteresseret i skriveriet af rak og anonym pak. Kæreste BF, – jeg savner dine tidligere tiders morsomme blog indlæg, hvor hak og prak sak ikke sablede hinanden ned.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nåeh Katrine. Den nåede jeg ikke at læse.Brugte tiden på at forkæle manden med en gang ansigtsbarbering og massage.Der er jo for fanden (heldigvis) andet at give sig til end at vi begge sad aften efter aften og stenede foran internettet og dens uvirkelige verden :)Mille: jeg har forsøgt at lede tråden tilbage på sporet i mine SVAR til Rolf, uden held desværre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Så gik tosserne sgu i selvsving!!Se noget fjernsyn i stedet for!!Katrine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Så – der skal være plads til forskellighed og uenighed, men du vil ikke diskutere det…? Eller bare ikke med nogle bestemte personer…?Så – Rolf flytter fokus væk fra tråden, men du ser ikke, at du gør det ikke selv, ved f.eks at komme med påstanden om, at det er de samme anonyme, der er "efter" dig…?HvEr det kun de andres skyld altid, Chilotte?Jeg kan godt se, at der kommer helt vildt meget personfokus på dig tit, jeg kan bare ikke lade være med at se MÅDEN du diskuterer på, som værende årsagen til, at så mange bliver trætte i øjnene af dine indlæg…- Mille

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Du er dum Chilotte. Dum.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rolf.Nej, jeg læser blot denne blog for underholdningens skyld og kommenterer på nogle af dem i sarkastisk eller humoristisk ånd :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Paranoia, Chilotte?! det kan behandles! tag én chillpill og én tudekiks!De anonyme venter på at overtage verdensherredømmet, én paranoia-blogger ad gangen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Altså jeg ridser lige op:Alle anonyme er enige med Rolf, der er uenig med mig i, at det er dårlig research, som Bethany (som jeg henvendte mig til i mit indlæg men som Rolf svarer på) har lavet denne gang i indlægget, da det var indlysende at manden var død. Det stod rent faktisk på den side der blev linket til, dog under kommentarer og sikkert derfor det blev overset.Alle anomyne er således i fuldstændig selvsving over, at jeg ikke syntes det var god research…………det skal jeg så forsvare i en masse indlæg til xx anonyme (som jeg tror er de samme par stykker som altid)I må da finde på noget andet at gi jer til? Jeg venter stadig på svar fra bethany, det kommer nok ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg tænker, at du ønsker kontakt med andre mennesker, når du skriver et offentligt sted. Hvis dette ikke er tilfældet skal jeg nok, fremover, undlade at reagere, når du skriver.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Aaaaaj anonym 20.05 det sku JEG lige til at skrive!! Nu kan jeg jo ikke skrive det samme, uden Chilotten straks tror at vi er den samme. Øv øv øv!!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • P.s. jeg kræver simpelthen snart IP-verifikation af mine indlæg. Jeg er ved at være godt træt af, at blive kaldt "anonym nr. X" af dig, Chilotte. Jeg kommenterer som Rolf og ikke andre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rolf.Giv mig en eneste grund til, at jeg skulle ønske/have lyst til, at diskutere med dig?Og at du ikke kan komme i tanke om flere fortolkninger at mit indlæg skyldes nok, at i bund og grund kender kun jeg hensigten med det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den eneste der ser personlige vendettaer er jo dig. Jeg kender dig overhovedet ikke, så jeg har ikke noget imod dig. Jeg har derimod noget imod, at du ikke kan diskutere ordentligt. Idéen er vel, at en side kommer med en kommentar hvorefter den anden reagerer på kommentaren. Jeg spørger dig, hvorfor du kommer tilbage, når alt er kedeligt eller noget skidt og du fortæller mig, at jeg ikke kan lide dig.Jeg kunne forresten godt tænke mig at se, hvem jeg "klapper på skuldrene" mens de skriver det samme som dig. Jeg kan have overset noget…Hvis jeg tager fejl i min fortolkning af dit indlæg beklager jeg, men jeg kunne ikke komme i tanke om flere (fortolkninger, altså).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym (nummer xxx)Jeg ved ikke hvem der er enig med mig, det er som regel ikke en blog hvor man er enige, men tilkendegiver en mening uden de andre synes den tråd er værd at fortsætte. Der skal være plads til forskellighed og uenighed har jeg vist sagt et utal af gange netop her.Og så var det jo Rolf der startede med at pege på mig i denne tråd :) Fordi jeg – skrev direkte henvendt – til Bethany :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jamen helt sikkert :)Fokus væk fra indlægget og fokus på mig og min person, det er en tilbagevendende begivenhed rolf 1-2-3.Meld dig nu bare ind i min fanklub, så kan vi diskutere videre der når i så gerne vil, alle 3 :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  @ chilotte: Ikke for noget, men i stedet for at pege på alle dem, som er uenige med dig, hvilket du som regel starter med at synes er helt ok – men alligevel ender med at være perfid og nedladende overfor…kan du så pege på dem, som synes du er fed og enig med dig…? Har lidt svært ved at få øje på dem…?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Chilotte:Sjovt at netop DU taler om konspirationsteorier! Og btw, så aner jeg ikke hvem Rolf er, kun at han kommenterer flittigt og utroligt velformuleret her hos B! Så deeet! Åhh Chilotte, gid din røv må klø og dine arme være for korte!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Oh my fucking god Chilotte! Du fatter jo absolut intet. Du skriver bare sludder.En anden anonym (believe it or not)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • I can't not look. Sådan har jeg det lidt lige nu herinde :O)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonyme:Ja det får vi jo aldrig at vide, men der er nu en 3-4 stykker anonyme der præcis skriver nogenlunde ens og kommenterer præcis de samme personer med præcis de samme ordvalg hele tiden.Jeg tror det er sådan, så kan du kalde mig hvad du har lyst til, det er jeg da sådan set fløjtende ligeglad med. Det morer mig :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Du er så paranoid, at det er decideret latterligt og pinligt Chilotte. Og tænk – det er en ANDEN anonym, wauv…ved godt du sidder med en eller anden enfoldig teori om at der kun er 4-5 kommentatorer, hvilket nok siger lidt mere om dig og din trang til drama, end de anonyme som er – guess what – lige så meget og lige så lidt anonyme som dig. Gro lidt mere hjerne, missy!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym: Ja visse personer, sådan ca. en 4 stykker max. Vi er jo ikke totalt idioter os der læser bloggen :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rolf.Jeg ved ikke hvad det er du har et problem med. Hver gang jeg skriver noget som ikke passer ind i din verdensforestilling, ja så hagler du løs, skriver andre nogenlunde det samme klapper du dem på skuldrene. Jeg tror du har noget personligt imod mig, ligesom "anonyme", måske er i pot og pande, hvem ved :)Ja jeg skriver, det er korrekt,og velkommen i fanklubben da. Du bestemmer herefter (Som altid)i hvilken mening og ånd jeg har skrevet, amen for dét.Du er fuld af teorier, men rent faktisk ved du ingenting. Du gætter og gisner og pådutter folk holdninger de ikke har.Hvad jeg skriver og hvorfor, gør du dig til herre over. Du må være almægtig (eller tro det)Lidt surrealistisk at se sine egne ord og holdninger blive forvredet i dén grad hos dig altid og ligeså besynderligt du smider en kommentar til mit skriveri her, istedet for på min egen side.Rolf, Vi kan ikke li hinanden, skal vi ikke bare lade det være sådan. Så beholder jeg min måde at være på, og du beholder dine konspirationsteorier for dig selv. Tror næppe det interesserer andre herinde synderligt at du har et personligt vendetta :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Chilotte:Jeg tror ikke folk herinde har nogen anelse om, hvad det er du laver. Det virker som om du holder til for, at gøre opmærksom på ALT hvad der ikke lige passer ind. Du dukker op for at gøre opmærksom på, at det er blevet kedeligt, forkert, for langt, for kort, for ligegyldigt eller hvad ved jeg. Jeg forstår simpelthen ikke formålet.Jeg kan samtidig se, at du skriver et indlæg om B's identitet. Eftersom der er uendeligt mange herinde, der gætter og sammenligner, så har jeg en klar idé om, at det er tom snak. Jeg ved godt, at du helgarderer dig ved at sige, at det er "et godt gæt", men come on. Det er bare fjollet og eftersom du ikke har til sinde at afsløre det, så er den eneste grund til sådan et indlæg, at skabe opmærksomhed og en hel masse: "Uuuuhhhh, sig hvem det er!?"-kommentarer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Chilotte: visse personer?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine: Ha! Nej, jeg ved ikke hvor den misforståelse er opstået.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sjovt som de harske kommentarer dukker op sammen med "visse personer"Er jeg vred på Bethany og siden hvornår?Tror altså du har fået cigaren helt galt i halsen for det har jeg altså aldrig givet udtryk for.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Åhh gud Chilotte! Endnu en gang er du på krigsstien, og endnu en gang med det sædvanlige ævl og ligegyldighed! det er trættende og udmattende at se på! Du er vred på B, ja, men så slæb din laskede røv et andet sted hen, og spar OS for de røvsyge kommentarer!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Skal jeg nu også til at sige at du er så klog Rolf ;) Katrine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • @Katrine: præcis min pointe. Han var sikkert en gæv gut og det er forfærdeligt, at han er død, men derfor kan man godt skrive om ham. Jeg morede mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  nå, men så er han død… sådan kan det jo gå… må man nu ikke tale om de døde længere? Eller må man kun sige noget hvis det er pæn snak?! Katrine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • måske du kan hedde bitterphissen på fb?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nej ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Du lukker om nogen lort ud Chitload, og nu stiller du af alle krav til Bethanys research. Tsk tsk tsk. Lukker du ikke bare snart røven?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rolf.Du og jeg er jo "altid så enige"Uheldigt fordi siden som der refereres til klart indeholder budskaber om ejerens dødsfald, dermed giver det jo sig selv at den er stille og han sukker nok nærmest ikke efter særlig meget opmærksomhed eller kommer i nogens bukser.Iagttagelsen er forkert og på forkert grundlag pga dårlig research, det vil jeg nu stadig mene.Om konklusionen er den samme levende eller ej er Bethanys egen sag ja.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvad er der uheldigt ved det? Bare fordi man tilfældigvis døde og samtidig havde en blog kan man vel godt kommetere på den. En persons død gør vel ikke dennes handlinger mere eller mindre "et-eller-andet"? Hvis hun havde skrevet, at han havde fortjent at dø (hvilket selvfølgelig er vanvittigt), så ville det være forholdsvist provokerende i forhold til dødsfaldet, men eftersom det er et satirisk indlæg om en mand, der havde en blog om nogle pænt syrede ting, så er der vel ikke tale om andet end en uventet konklusion på, hvor bloggeren reelt set blev af; han blev død.Tragisk for manden, ingen tvivl. Det ændrer ikke på de iagttagelser, indlægget har foretaget sig. Provokationen af ham er selvfølgelig lidt formålsløs, men hey; det er der så meget der er.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  I slog ham virkelig ihjel med alt jeres bras. Det er fandme farligt at blogge!RIP Miav

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Ja, så giver det sgu mening, at han ikke passer sin blog, kan man sige. Men hvor mon de to andre er? Bare de stadig trækker vejret.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nå Bethany, det var lidt uheldigt hva?Ellers ikke så svært at opdage manden var og har været død temmelig længe. Klart din dårligste research til dato.Hvad gør man så lige ved den fadæse udover anskaffe sig et par skærmbriller?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • kyria

  Jeg kan så oplyse at Fritz the Cat ikke længere lever. Det sker at bloggere dør en uventet død og blogs af afdøde består, fordi pårørende ikke kan slette uden password. Jeg er fast læser B og holder på min egen syge måde af dine blogindlæg, men jeg fik sgu en dårlig smag i munden over indlægget om Fritz. http://kyrias.blogspot.com/2010/12/livets-forgngelighed.html.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg magter det heller ikke. Nåh, jeg laver sgu bare en ny. I aften når tvillingerne sover.Må udelade "fisse" så.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja jeg kan ikke overskue det … jeg går sgu´i seng.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haters hele bundtet. Hvad fanden skal mine 116 fans nu gøre??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Lukket ned på FB?????? Arrrj-Betyt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Somebody wants a piece of Bethany!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Ja det må du da nok sige, den var da ganske uskyldig !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nåh, den er så blevet lukket ned. Nogen må ha' anmeldt den? For hvad mon…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Jeg kan ikke finde dig på FB længere ??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ved ikke lige hvad i alverden der sker, men mit kommentarforsøg via mobilen gik i ged. Anyway, jeg er ganske givet lige så røvsyg som de andre du elsker at hade, men du skal da være velkommen til at slå et smut forbi min blog! ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Alle tror fandme, at de kan blive stjerner, så du har nok ret i, at mange bloggere dør, når de finder ud af, at blogskrivning ikke gir millioner på bogen og et kendt ansigt. Andre forsætter så bare i håbet. Hvem er dummest?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Patdame i seletøj!! LÆKKERT!!!! Det ser ikke ud som om mizzekattenz kone er sådan helt rigtig ægte submissiv… hun virker da nærmere bare ligeglad! AV den må gøre ondt på sådan et mandfolk… !Katrine

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Nogen vil lege med Bermudatrekanten