Forfulgt af Speltkusserne

Virussen Bethany

Bethany er som en virus, der spreder sig på nettet. På en god måde, om jeg må be´! Man er jo kraftedemig nødt til at følge med tiden, og det gør Bethany.

Det startede med bloggen, så kom Facebook. Dernæst Bogen (det mest suveræne, der nogensinde er udgivet), og ja, så er der jo diverse andre steder, jeg nu ligger og roder rundt i rynket røv og skåneærmer.

Men, men..Bethany! Du skal bare blogge!, hører man så Snotaberne klynke. Gu’ fanden skal jeg fucking (Kneppende) røv! Er så pissetræt af jeres plagerier om, hvem jeg nu skal ondulere verbalt og jeres krav om underholdning. Gør det dog selv, Retardos. Gro en hjerne og et liv! Bethany har ikke en mening om alt, og jeg blogger fandme kun, når JEG magter det. Tror I virkelig ikke, jeg har andet at lave? Hvad med Gården, afkommet, Skovfogeden og Bodegaen? Ja, det glemmer I nok. Egoistiske tåber. Give me a break! (Giv mig et brækjern og jeg nakker jer)

Phyyw! Det var lige et skidespor – lad mig lige ryste Abyssen. Nu skal vi nemlig snakke om, hvor I ellers kan finde Bethany.

Bethanys fiktive, uofficielle, officielle fanside: Erstatningen for den nedlagte Bethany Hansen profil. Røvsnaps er det fandme, men bedre end ingenting. Og husk nu på, Grødbasser, at vil I ha’ Bethany, så hjælper det ikke at ansøge dukkeføreren, som er en røvsyg gimpe med hang til dullebilleder, pattah og opdateringer om rengøring, kaffe, dyr og slankekure. JVH er slet ikke underholdende på den måde. Mage til hverdagskran skal man da lede længe efter.

Twitter: Magter sgu ikke det sted, egentlig. Hvis man synes, der er håbløse opdateringer på Facebook, så er det da HELT væk ovre på Twitter. Det ville fx være helt normalt at lave fem tweets lige i røven af hinanden, lydende:

– Har købt Fernet.

– Åbner køkkenskabet

– Tager et rent glas ud af køkkenskabet

– Fylder rent glas med Fernet

– Drikker Fernet

Magter det ikke. Men de kendte, venindebloggerne og modebloggerne kan vist godt li’ det. Jeg er der faktisk kun, for at dyrke min flirt med den evigt smukke Lisa Lents. Og brokke mig som en fatsvag, når jeg bliver slettet fra Facebook.

Pinterest: En slags cyberopslagstavle, hvor man kan smide billeder i læssevis. Under forskellige kategorier. Man skulle måske ikke tro, det var noget for Bethany, det mente modebloggeren EMILI (hende, der sommetider ligner en polsk luder) i hvert fald ikke. Men det skal jeg kraftedemig nok selv bestemme. Så jeg pinner, gør jeg. Som det passer mig. Gør mest i at pinne billeder af halvnøgne mænd, hvor andre vist mest går op i at pinne billeder af tøj, indretning og mad. Er der nogen, der har en spand? Fuck (Bol mig), hvor jeg ikke magter hjernedøde modebloggere.

Instagram (Jeg hedder Bitterbethany): En app til Iphones og smartphones. ”Mit liv i billeder”- agtigt. Og det skal jeg kraftedemig da lige love for. Folk tager billeder af alt, der sker i deres røvsyge hverdag – og samtlige måltider. Jamen, hvorfor? Hvorfor tror I, at nogen gider glo på jeres ædelse, der mest af alt ligner tvillingernes opkast. Jeg fatter det fandme ikke. Og så har jeg bemærket, at det er uhyre populært at tage billeder af sine fødder. Så det måtte jeg sgu også prøve. Bare for lige at se om det var særligt glædesfremkaldende. Det var det ikke. Nåh men, jeg tager billeder af sprut, døde fugle og sådan noget. På den måde er Bethany god. En dag tager jeg mod til mig, og fotograferer Abyssen. Men så bliver jeg jo nok også smidt ud derfra.

Dating.dk: Går altså ikke skide godt med det. De pikvedhængte klikker godt nok på interesseknappen, men de tør fandme da ikke skrive.  Jeg har ellers mit bedste billede på. Kan godt være, de ikke er nede med så sure kællinger. Men vil de virkelig hellere ha’ duller, der kalder sig ”Prinsesse(etellerandet)” og ynder at leve af salat og vand? Ved det fandme ikke. Men jeg fatter ikke at voksne kvinder, kalder sig noget hvori ordet ‘prinsesse’ indgår. Er sgu da vildt tåbeligt og Hviidesnitagtigt. Årh, nu kom jeg selvfølgelig i tanke om Powerprinsessen. Kan I huske den overgearede krampe? Gid fanden havde det!! Og så lige op til weekenden.

Som I kan se, er Bethany med på noderne. Og ikke kun når det gælder sexstillinger og varianter af snaps. Jeg er fandme sådan en, der rykker. Knald på drengen, afsted vi fór! Ud over kartoffelrækkerne i bar røv og tampax. Så at prøve at fastholde mig her på bloggen, kan I lige så godt opgive. Har kraftedemig så mange jern i ilden, som Fetterleins diller har udblokket skrævhuller.

10 kommentarer

 • Shogun

  Nice blog – cool writer.. Keep going!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trondulf Weserübung

  Du har fuldkommen ret, – der er sgu’ gået sjoskepik i os mænd.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Doohan

  Man kan da trøste sig med at den øverstplacerede relaterede video til powerprinsessen er. “Talented fat kid dancing to Dhinka”.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kazzi Monroe

  “Jeg er en sød og spændende lille sommermakrel med orden i økonomien, et fantastisk job, dyrker sport 7 timer om ugen, og er altid glad og lykkelig. Mangler bare lige, at få lov til at nulre dine tæer i måneskin”
  HAHAHAHAHAHAHAHA Bitterfissen i topform!!

  I Fucking Love It!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Tak for det fantastiske gensyn med Powerprinsessen. Mein Gott!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ina

  Elsker da bare denne blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Andersen

  Det er det jeg siger, mændene på dating er sq nogle mundlamme forskræmte små fugle-pippere, der ingen ide har om, hvordan det er, at lave den dyre med et ordentligt lidenskabeligt kvindfolk. Har selv gjort mig samme erfaringer, som Bethany, over de sidste mange måneder på dating – under profilnavnet Hizzi-lizzi. Man skulle jo tro, at ærlighed ville blive værdsat, men nej – sådan er the name of the game (navnet på den, der spiller den af) ikke, vil man have mænd i tale derinde, må man hengive sig til al den forbandede sød-suppe-lir de fleste kvinder skriver på deres profiler, som fx “Jeg er en sød og spændende lille sommermakrel med orden i økonomien, et fantastisk job, dyrker sport 7 timer om ugen, og er altid glad og lykkelig. Mangler bare lige, at få lov til at nulre dine tæer i måneskin” .Jeg brækker mig squ – findes der da for pokker ingen ordentlige mandfolk derinde, der kan tage en kvinde for det hun er? Hej.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonym

   Sweetheart ! Du er bare for meget for dem. De er sku’ bange for dig. Det er meget lettere at sweettalke en halvfrigid dåse! Dåserne opdager jo ikke at han ikke duer til en skid. Men det gør du! Håber kraftedeme der er et ordenligt stykke mandfolk til dig derude!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Gitte Andersen

   Årh.. tak, det var sødt sagt, det varmer mit hjerte sådan at blive forstået på den gode måde. Bliver også ved med at sige til mig selv, at der da for pokker må findes bare en mand, der er vild med sådan en varmblodig kvinde som mig, og som fanme ved, hvad der skal til, for at gøre en kvinde liflig i makrellen. Har forresten lige fået tilbudt gratis medlemskab til elitedaters.dk. Så prøver lykken derinde, han er der sq nok et sted blandt eliten, toppen af poppen (pop den på toppen) – sq rart at få modet tilbage. Tak. Jeg er smuttet – skal skrive profil-lir..

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Forfulgt af Speltkusserne