Bethany på Dating.dk

Forfulgt af Speltkusserne

Ret skal være ret. Havde Facebook slettet mig grundet grimt sprog, havde det sgu været fair. Bethany er ikke den, der kæmper for ytringsfrihed. Bethany er ligeglad på den måde. Der er jo heller ikke engang ytringsfrihed på min blog. Sletter kraftedemig efter ph-værdi i skrævet, for hvorfor dog acceptere idioter på egne enemærker? Der jo nok af dem derude, hvor man ikke kan slette deres latterlige eksistenser med et tryk på en knap. Eller blot slå dem ihjel med en svensknøgle. Men, men – det er jo tydeligt for enhver kyllingehjerne, at jeg udelukkende slettes fra Facebook grundet tåbelige anmeldelser. Og så bliver jeg fandme gal i skralden! Dét siger jeg jer! Eller får endnu en undskyldning for at slå mig på flasken, hvilket er mindst ligeså godt som et raserianfald her på matriklen.

Speltkussebanden har åbenbart ikke andet at tage sig til end at hækle blomster af silkepapir, købe sko, skide lyserøde hjerter med rosenduft og anmelde Bethanys – og nu også dukkeførerens – profil. Knep jer selv hårdt i røven med et rivejern, kællinger, og få et liv! I er jo besatte af mig.

AS Herpes, Rahbæ, Leo Nobody mfl. sletter og overfuser “venner” fra FB, vover de at skrive hos mig. Dét er mobning af høj kaliber, Kusser! Inden min famøse afsløring skrev Pernille Brækbek endvidere til dukkeførerens private Facebookprofil med vanvidsytringer, som at hun eksempelvis syntes, jeg var “åh så nuttet”, og jeg ved kraftedemig ikke hvad. Det er jo ikke normalt! Meget kan man sige om mig, men jeg holder mig sgu da på egen flise og forfølger ikke folk. Skulle jeg også melde mig som abonnent hos Herpes og Den Falske, som de har gjort hos mig, selvom alle parter inklusiv den hjernedøde pøbel er klar over, at vi ikke kan udstå hinanden? Kraftedemig roterende fis i kasketten!

Let it go, suckers (Lad den gå i buksen med en god sutter). I er jo ligeglade, ikke sandt? Bethany er det mest ligegyldige, I endnu har set? Må sige, I har en forunderlig opmærksom måde at vise det på!

 

Update: Abyssen er saftsusemig tilbage!

20 kommentarer

 • Winnie

  Hej Bethany – off topic. Men nu må det ikke gå dig som de geniale Angoradrenge – en kort brusende success, og så ud i glemslen.

  Jeg bliver nødt til at skrive det – men prøv at bande lidt mindre/bruge monotome underlivsbetegnelser i HVER sætning.
  Du er (ligesom de var) en fornyer – du er inspirerende, accentueret og mener det godt. Kan sgu godt lide dig.

  Glem speltkusserne og fjæsbog – du er nok bedst på bloggen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bitterfissen Bethany

   Hør nu her, Grødhoved. JEG er ikke ude efter succes. Fat det dog. Jeg skriver, som det passer mig! Og hvis du ikke kan li’ det, kan du skride. Bethany er pisseligeglad.

   Og i øvrigt bliver der færre blogindlæg end før.

   Fint, at du mener det godt. Men alle ved, at Bethany ikke magter den slags.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • KAT

   Hahahahahahaha!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bitterfissen Bethany

   Skål! Sgu da utroligt som folk tror, de kan belære Bethany om noget som helst.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • winnie

   Ok, bethany – jeg ville blot gøre dig all-round (for alle aldre). Jeg er selv fyldt tres år – og kan smaddergodt lide dig.

   Meeen – hvis du ikke magter det…- skal jeg nok flette næbet.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bitterfissen Bethany

   Tak. Jeg har ingen intentioner om at være sådan en all-round’er. (alle runder). Det lyder sådan lidt behagesygt og ude efter berømmelse.

   Det er Bethany jo ikke.

   God aften! Skål!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Winnie

   Skål Bethany – og pøj pøj med det hele….

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Send dem en tudekiks og en flask fernet?;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bitterfissen Bethany

   Jeg giver af princip ikke Fernet i gave. Drikker det fandme selv.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • anne

  Hov, du blev saa bitter at du helt glemte at linke i indlaegget:-) Saa kan nye laesere som mig slet ikke foelge med i hvem dukkerfoeren og Leo nobody er….

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bitterfissen Bethany

   Bethanys dukkefører? Det kan vist ikke ha’ forbigået nogens opmærksomhed.

   Leo Nobody er Leonora Christina Skov. Du kender hende nok ikke. Det gør de færreste. Men jeg har skrevet om hende før. Også i Bogen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvis man ikke har prøvet at blive slettet på fjæset, er man en lallende amatør. Jeg har prøvet det 2 gange samt denne warning, http://37grader.com/weblog/?p=1796

  Det er selvfølgelig hårdt, når man har oparbejdet en fanskare, men kom igen!

  ps: kan du ikke skrotte de reklamer. De giver alligevel for lidt ift. spameffekten.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Berit Anita Andersen

  For meget anmelderi kan give luft i maven – har jeg hørt. (ajj, det er bare gas);)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susie

  Altså Bethany – jeg forstår det ikke… Hvis FB så min teenagedatters profil der, ville den blive lukket lige på stedet pga. sprogbruget – en indebrændt teenager er der ingen der kan hamle op med!! Ingengang Bethany :-)
  Altså, må det være småborgeligheden der træder til…

  Men B, det er altså skønt at du er så meget på bloggen igen, Bethany er bedst på den måde

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bitterfissen Bethany

   Det er jeg glad for, du synes. Det går desværre nok i den anden retning mht. bloggen. Men jeg gør mit bedste!

   Og tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Tankevækkende, at det skete efter du havde lukket for abonnenter…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bethany er det mest ligegyldige, I endnu har set? Må sige, I har en forunderlig opmærksom måde at vise det på!

  Ja, det er ret besynderligt. Det kan jo umuligt have noget med kapitalisme at gøre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • KE

  Jeg tror du er blevet slettet fordi du ikke har en profil i dit eget navn. Faktisk, det er jeg 90% sikker på. Opretter du en fanside i BH´s navn og en profil der admin i dit rigtige navn som ikke kan ses af nogen andre end dig selv, har du ingen problemer.
  Kh K

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bitterfissen Bethany

   Du har vist ikke fulgt med… :O)

   Men det er også ligemeget. Jeg har fået dukkeførerens profil tilbage og min fanside. Så går det nok.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina Young

  Ej, hvad sker der? Jeg synes sgu også, der seriøst manglede noget (DIG) på fjæsen.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Bethany på Dating.dk