Livet er bittert

Ingen kamp til fugen

Bethany havde altså forventet mere modstand. Én har vel efterhånden krav på kvalificeret modspil, men ak og ve. Man må endnu engang imødegå weekenden uden kamp til fugen. Troede ellers, at Bogen ville sætte sindene i kog, men nej. Bare endnu et indspark til de Gudsjammerlige medier. For fanden da altså! 2 gear ned og speederen i bund, idiodos. I er jo ikke til at arbejde med!

Tina Lund-Dum – så du har ikke købt dine lortekøer selv, men du har for helvede selv placeret dem i dit hjem?! Vær venlig at købe dig en smag, når nu det er en smule vanskeligt at købe sig en hjerne. Ville for dit vedkommende ellers være en kærkommen mulighed! Og Rahbæ – du behøver ikke fortælle os, at du kun har 9. klasse som højeste uddannelsesniveau. Det giver helt sig selv, din dumme ko. Du kunne satme snildt placeres på en hylde ved siden af Lund-dums motherfuckinggrimme præmiekøer.

I øvrigt, I er godt klar over, at studieværterne grinede af jer – ikke med jer?

Vores alle sammens Meningsfisse, Anne Sophia Herpes, har også været i vælten. Selvfølgelig har hun det! Kællingen kan jo ikke styre sin besættelse af Bethany (sikkert også derfor, hun meldte sig som facebookabonnent for et par uger siden). Hun mener, at mit forlag – de dejlige Turbulente drenge – trænger til et moralsk eftersyn, siden de udgiver materiale fra alle lige fra Peter Lundin til Bethany. For det første, din stupide dør: Lad være med at stjæle dine pointer fra den sindsforvirrede Vibeke Manniche. Dét kommer der kraftedemig ikke noget godt ud af. For det andet: Burde du ikke – med dit fantastisk visionære og ikke mindst liberalistiske livssyn – støtte en åben tilgang til meningsdannelse? Nej? Så skrid hjem til Speltkusse 2100 og find dig en sugardaddy (sukkerfar), der tiltaler dig med løgn og forstilt respekt i stedet for sandheden, som er grummeubehagelig, når man har behov for at se sig selv som en fremadstormende og hip fisse fremfor en midaldrende meningsdanner, der ville have godt af at stikke en finger i jorden og finde vejen tilbage til eget røvhul. For det tredje: Hvem er ekstrem? Forlaget, der udgiver bøger og lader den almindelige borger dømme selv, eller mennesker, der sammenligner mordere og Danmarks mest hjertevarme blogger? Svarer for helvede til at sammenligne den ordinære seksuelle akt med vanvidsfisting. Get real! (Gedder er HELT reelle).

Debatten om Bogen – eller bibelen – har i det hele taget været karakteriseret af de fisefornemmes hang til at blive set, hørt og lyttet til. Lad os alle gylpe! Det er da kraftedemig en vanvittig fremstilling af et mesterværk, som er skrevet til og for folket! Os med skrævbefængte fingre og snasket søvn i øjenkrogen. Os, der giver en fuck for jeres behov for at blive set på Pastis og i de rigtige bukser. Os, der ikke har behov for at stikke albuen op i analen på SU- og dagpengemodtagere for at have det bedre med, at vi selv modtager statsstøttet overbetaling for vores uinteressante bidrag til samfundet.

Fandenfløjtemig en pinlig affære. Apropos affære: Nu hvor Bethany er berømt, burde groupies (grupper af kneppevillige) da stå i kø? KOM SÅ IGANG!

PS: Oluf Jørgensen, din juragokkende kvabodder! Dine svar er så diffuse som en prut i modvind. Kraftedemig da ingen, der lægger sag an mod Bethany, din kæmpe klovn! Hvordan tror du ikke det ville se ud, hvis Angela Brink begyndte at stønne “Åhhhh, hun er ALT for ond”, når tumpen selv er ophavsholder til “slattenfissen” og påstået psykisk uligevægtighed? Gud bevar mig vel! Ingen kan anklages for at gengive sandheden, men skulle det ske, husker jeg det i øvrigt ikke, eller også var det min uligevægtighed, der skrev det.

57 kommentarer

  • Kurt

    Man kan selvfølgelig diskutere stilen og sproget i denne blog. Men ser man på substansen i tilsvovlingen af disse navlepillende, selvpromoverende og mimoseagtige kvinder må der være noget om sagen. For der rejser sig et hylekor af forurettelse og raseri når du svinger pisken over deres veltrimmede og plejede kroppe.
    Vibeke Manniche afslører sig selv som den hun er – nedvurderende, selvoptaget og skånselsøs i sin kritik af andre på sin blog. Herudover har hun tydeligvis kun begrænset viden om religionen islam – godt gået Bethany. Bliv ved med at afsløre de liberalistiske kvindelige tågehorn – – –

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

    Ja for helvede, ja… Velkommen tilbage, du er vel savnet…
    Jeg melder mig også i køen af kneppevillige… I love you…

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Bitterfissen Bethany

      Husk påspændingsdildo så!

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • DMC

      Måske i gabestok og påspændingsdildo til de pikløse, hvis hun mente kneppesvillig receiver. Who knows, only wanna help out.

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • DMC

      En uges druk hver fredag og tømmermænd fra lørdag af… Sene replikker kan løslades på et tidspunkt, ellers bliver de tænkt et sted …

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Anonym

      Ja jeg stiller mig også gerne i køen!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lynet

    Bethany, Bethany, Bethany.
    Jeg synes fandme, at du er i orden. Jeg applauder dig og din blog, og håber ikke, at folk som ikke kan lide lugten i bageriet (som egentlig bare burde GTMFO), får dig ned med nakken. De kan sku da bare lade være med at læse, hvad der bliver skrevet.
    Igen; fantastisk godt gået. Glæder mig til næste tekst.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Bitterfissen Bethany

      Tak, Lynet!

      Nu er Bethany temmelig ligeglad med ærtehjernernes mening, og jeg har været stiv i nakken siden engang jeg gik lidt for vidt i diverse stillinger ovre i swingerklubben. så ingen fare. Bethany holder hovedet og skrævet højt!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • KAT

    Ej, jeg fik også et knaldetilbud på wordfeud. Hvor er B henne? Hvad laaaaaavvveeeer hun?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jens

    Mission næsten fuldført – bare lige lidt mere, så sidder den i skabet.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Der er indkaldt til Græskarsidning i Vinterbadeklubben i Gilleleje, der vil være FIST for begyndere, er der nogen der vil være med, så HÅNDEN op!!!

    Nu skal man ikke nødvendigvis gøre nar af andre bare fordi man har et medfødt talent for at skille SNOT fra SAVL, men så alligevel. Det var sgu da værd at give det en chance…

    Jeg har luret med på sidelinjen på Smatkusser og Hængemuler, det er fordøjeligt at se veganerfisserne svælge i salat og andre unyttige Grøntsager, som at sidde på en forvokset BØF og hoppe over stænger, at kræet også skal fodres kan man få unge teenagepiger med bøjle på tænderne til, de syntes åbentbart om duften af PELS og LORT…

    Hvor er mine KRYKKER???

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Jeg har luret med på sidelinjen på Smatkusser og Hængemuler, det er fordøjeligt at se veganerfisserne svælge i salat og andre unyttige Grøntsager

      Det er nok bare en ny spiseforstyrrelse.

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Når min telefon ringer mens jeg nedsvælger en saftig BØF, så er det vel også en form for spiseforstyrrelse, men jeg har lært at beherske det og ikke tale med MAD i munden ;-)

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • DMC

      Smatfisser kan drikke Clamme Latte samtidigt med kævleriet.

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • det er fordøjeligt at se veganerfisserne svælge i salat og andre unyttige Grøntsager, som at sidde på en forvokset BØF

      Men det er et faktum, at kvinder smiler, når de spiser salat.

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Jeg smiler KUN når jeg spiser Bacon ;-)

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • DMC

      Er det nu også at faktum at de smiler når de spiser grønt? Jeg har kun lagt mærke til at drøvtyggernes maver (op til en 4-5 stk) rumler utroligt meget. Deres dårlige ånde er også mere end folk på planeten bøf er vant til. Desuden har grøntspiserne, udover at være gennemsigtige, det med at have lidt flere skeletter i skabet end sædvane er, hvad f… det antal så er (ikke negativt ment).

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • DMC

      Et godt helsetip til veggies kunne værre,: SUT EN PØLSE MED BACONSVØB, i stedet for den sædvanlige: pølsekåldolmer, luftpølse eller “jeg orker kun at du æder mig kur”.

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • DMC

      Alle vil ædes, ergo alle accepterer kødædelse, at man ikke selv æder, må derfor forstås som egoistisk og dobbeltmoralsk mm man lever i cølibat.

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Desuden har grøntspiserne, udover at være gennemsigtige, det med at have lidt flere skeletter i skabet end sædvane er

      Det skyldes nok, at de ikke altid græsser eller tygger drøv. Nogle gange bisser de. De kan også være drægtige eller med kalv og hvis ikke, kan de få sære lyster.

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • DMC

      Jeg mente gennemsigtig hud, min fejl, men yes til resten, normalen idag er vel en veganitar med psykofuckotiske træk, som græzzer, tygger d-røv, bissebitcher, har drægtighedsnykker, kælver på bizar vis, får dagens sære lyster efter JØ’s anvisninger og ender i egoist tantratiske orgasmer kun hjulpet på vej af nosseløse orc’er i gabestokke i en bitchskabt deevolutioneret verden.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jensen

    …skrev Lars Mortensen klarsynet i Information.dk som kommentar til den finske professoranmeldelse:
    “. Anne Sophie Hermansen sviner gladeligt andre hver uge i Berlingske, men så snart hun selv kommer under behandling, vræler hun og indkalder hele speltparnasset til sit forsvar.”
    Og specielt til Hermansen og hendes kloner:
    Man skal ikke kaste med boomerang, når man bor i glashus,
    … har jeg udtalt før.
    Det må i øvrigt alt andet lige være en forfærdelighed af rang og dimensioner at blive klædt af til langt ned under underhuden for disse selvfede hatte- og cafélattedamer.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hmm, nu er jeg blevet gjort opmærksom på den her blog og må indrømme at det er godt gået Ecoli :D

    Man må sige du formår at smide et par store bjælker ind i ilden…. så godt gået.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • For SAUENGALENEMIGSKUFFEMISSEFISSERME! WTF?;-D
    Jeg måtte så lige spilde et par af de gyldne minutter på at se to monstermissekatter prøve på at flå en musetæmmer! Muhahahahahahadadadadadadada;-D Det er da lige hvad de to gubbier havde brug for, en anledning til endnu en gang at sidde og udstille deres tomme hylstre i det taknemmelige danske medie…
    Men det er jo Price-less! Tussetaksk Bethany – U ROCK;-D
    Når man insisterer på at leve i rumpet-lyset, så må man jo tage de store med de små ikk?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonym

    Beth på den ene side og alle meningsfisserne på den anden. Imellem står så nogle af dem, der er hamrende ligeglade og tænker “I kæfter jo alle op om det samme. Hvad er forskellen udover indpakningen?” Beth, du kontaktede jo selv forlaget. Behovet for at blive hørt er sgu en fællesnævner for jer alle, og derfra flyder det hele bare sammen i een stor gang ligegyldige opstød og meningsfisseri.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Næppe...

      Det er dumt forveksle lysten til at tjene penge med behovet for at blive hørt og set. Som jeg ser det…

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Bitterfissen-Bethany selv angiver et andet motiv:

      Én har vel efterhånden krav på kvalificeret modspil, men ak og ve. Man må endnu engang imødegå weekenden uden kamp til fugen.

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Næppe...

      Tør vædde på, man scorer godt, når man er forfatter.

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Næppe...

      Hvor får du alle dine mærkelige artikler fra?

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • De er sakset fra den offentlige debat.

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • gry

      (det er hans hobby… (eller livsindhold) at indsamle dem og dele gavmildt ud… Nogle mener at han er et orakel, andre mener at han er lidt mærkelig… har efterhånden fundet ud af at det han skriver, nogle gange giver mening – hvis man undlader at følge hans links…)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • DMC

    Kraftedeme ophidsende må jeg indrømme, der er dømt baljesperm til alle interessenter. Ned under dynen igen…

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • DMC

      Lidt inspiration til en ny stivert kunne f.eks. værre (med vilje xtra r) “Cafe´Latte Kællingerne”, “Hell’s Thorns”, “Fernet Fucked Fridays”, “Tourette bitches don’t need ticks”, “I’m a bitch and that’s about it”, “Love me because I hate you” mv…

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonym

    Elsker bogen, har læst den 2 gange allerede, og gemt den væk af fare for den bliver lånt. Er glad når jeg lige tjekker bloggen inden sengetid, og B får smilet frem, som sædvanlig.
    TAK

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonym

    Bethany er dømt outet. Af hvem? Det er sku da ikke af mig. Hold nu kæft det er pinligt at de sidder og klynker over en anonym blogger ( satiriker ). De kan ikke engang se at de udleverer sig selv. De er måske bange for ikke at blive set op til i så høj grad som tidligere ( bare rolig det har I klaret fint ved at udstille jeres falskhed ). Bethany er drikfældig og psykisk syg. Hold nu bare kæft. Er I selv helt raske? Pimper I ikke lidt nogle af jer? Hva. Injurier . Nååårh ja. Bethany er ikke psykisk syg. Hun er drikfældig – det ved alle sku da. Tænk hvor meget skarpere hun ville være uden Fernet. Det er ikke sjovt at tænke på.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rahbæ-fan

    Det er kraftedme det sjoveste klip jeg længe har set.. Check nu Lisbeth Ø. da Rahbæ har sagt: “Nu har jeg jo kun en niende-klasse, og nu begynder du at sige “kultur” og alt muligt..”
    Og stakkels mand i øvrigt.. Kunne de ikke have placeret ham på den anden side af bordet? Han er jo i alvorlig livsfare!

    De stakkels hystader er så clueless, at de ikke fatter at de går Bethanys ærinde ved at stille op til interview.

    “Jeg håber du ikke kultur, er noget helt fremmed” :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • PS: Oluf Jørgensen, din juragokkende kvabodder! Dine svar er så diffuse som en prut i modvind.

    Det handler uden tvivl om kamp til fugen. Men det virker kujonagtigt, at han hellere vil lade en vind gå på Rådhuspladsen end dukke opøretævernes holdeplads.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Radio 27/4

    FSM fri mig vel, har Vibeke nu været på bloggen igen? Så bliver der jo sprøjtet idioti ud over det hele.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jakob

    Bethany! Jeg elsker dig. Du er fandme en trøst og en optur i denne fucking forlorne (medie)verden med alle dens tarvelige overgrebspræster og præstinder. Jesus og Maria. Halle-fucking-luja. Lad dem aldrig ødelægge dit dårlige humør! Cheers Betty, Jakob

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Elisabeth

    Jeg ville føle mig temmelig utryg ved en læge, der stiller diagnoser alene ved at læse en blog. Tsk-Tsk

    Trygheden øges ikke, når samme læge giver udtryk for sit (generelle?) menneskesyn.
    Mennesker på førtidspension og i fleksjob må inkludere en del af hendes egne patienter. Nu ved de så, hvad hun mener om dem.

    Citat fra lægens blog:
    “Det er alene tarveligt og udtryk for en stakkel – mand eller kvinde – som bør behandles for den psykiske syge og/eller alkoholmisbruget, mens vedkommende får noget fornuftigt at tage sig til. Det går måske helt af sig selv nu reglerne omkring førtidspension, fleksjob osv ændres og strammes op.”

    Hun burde skamme sig!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonym

    Vibeke: “islam er jo skueplads for et eklatant kvindehad” – øhhh hvis det ikke er demokratisk propaganda svineri på topplan, så ved jeg snart ikke hvad.

    Der er hundrede tusindevis af artikler i mainstream aviser hvor islam klarlægges i en negativ kontekst. Det politiske svineri kan bitterfissen altså ikke hamle op med.
    Man høre aldrig et eneste ondt ord om jøder, men okay de står også for 60% for al økonomisk støtte til præsident kandidater når der er valg i USA med alle deres rige lobbyister der har grabberne i vestlige aviser konstant.
    Vibeke Maniche, du er hamrende overfladisk.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg skal sateme ha den bog! Du er fantastisk, du skriver alt det vi andre tænker haha…

    Skål!

    http://www.chanie-beline.blogspot.com

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nu hvor Bethany er berømt, burde groupies (grupper af kneppevillige) da stå i kø?

    Måske har det noget med kønsidentiten at gøre. Popsangere har groupies. Berømte kvinder har stalkere..

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • *skubber folk i køen væk*

    Kan I humme jer sparedebasser med pomadehår.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Berit Anita Andersen

    Efter sidste uges Bitterfissefadæse bl.a. på Ligestillingsministerens FB-væg (der er pinligt, og så er der grumme pinagtigt), hvor Bitre Beth blev erklæret “outet, ude, færdig og fyrre, er det vel ikke så sært, at der er blevet en smule stille blandt de liberale pælesiddere.

    Denne her så de vist ikke rigtigt komme, vel;)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Joan

    Fandme noget af det bedste du nogensinde har skrevet!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg tror du undervurderer folket, som du påstår at skrive til og for. Er det bittert, at din bog ikke skaber mere hype? (hyp-hyp)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Næppe...

    står i kø…

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Livet er bittert