Ingen Fernet i dag

Trænger du til en tur i bur og burka

Bethany stødte på Gorden (Gorken?) en overskyet dag på Kontoret, hvor Chefen endnu engang havde taget sig den frihed at holde fri, hvorfor jeg så mig selv nødsaget til at foretage mig andre ting end at arbejde. Er katten ude, danser musene som bekendt på bordet, men da Bethany ikke er den store danser, må flasken slå til… Det gør den heldigvis altid.

Jeg vidste ved første øjekast, at der skulle en ekstra dram til, hvis jeg skulle gøre mig forhåbninger om at få læst Gordens blog igennem. Gruopvækkende var det. For ser I, Gorden er en af den slags mænd, som ikke magter en selvstændigt tænkende kvinde. Dem er der mange af, og vi finder dem især hos Onanikartellet, hvor de sidder og dyrker fællesgokning til tankerne om kvinder, der tørrer deres røve rene efter afføringsrester og samtidig nyder det… Eller lader som om (det kommer sig ikke så nøje, så længe de bare kommer). Men Gorden skiller sig dog alligevel ud. Især på grund af hans tilsyneladende mere end ringe intelligens samt det faktum, at han er særdeles dårlig til at stave og formulere sig.

Hele bloggen er smasket ind i kyskhedsbælter og billeder af latexburkaer. ”Hvabehar??!!” Tænker I, men I hørte rigtigt. Latexburkaer. Så lærte I også noget nyt i dag. Bethany tænker, at Danmark skal til at tænke sig om en ekstra gang, når vi næste gang får lyst til at pege fingre af muslimisterne, som har det med at pakke deres kvinder ind i heldragter, for vi gør det kraftedemig også selv og endda med så sølle en begrundelse, som at det får den til at gå i buksen på os! Drag dog i det mindste lidt guddommelige påbud ind i det, så man kan dække Gordens behov ind under en slags religionsfrihed, for det dér – det er satme det sygeste, jeg længe har set.

*Øjeblik, skal lige have en dram til*

Gorden længes desuden efter en kvinde, som tænder på kun at eksistere for sin mand, som i dette tilfælde er Gorden (Gord, du er ikke en mand. Du er en syg stodder!). Kvinden skal gå iført kyskhedsbælte 24/7 og være villig til at lade Gorden bestemme alt. Også hvilket tøj hun skal gå i, og hvornår hun skal gå på lokum. Lystrer hun mod forventning ikke, kan straffen være at overnatte i et bur eller være tvunget til at vandre rundt i latexburka og stiletter. Må Bethany være så fri at anbefale en hundekurv? Det vil på en eller anden sær måde være mere menneskeligt.

Gorden har derudover været så venlig at lave en udførlig beskrivelse, så man ikke er i tvivl om, hvordan rollerne skal fordeles. Og selvom han inderst inde godt ved, at det bliver svært at finde en sådan dame, så har han alligevel forventninger om, at det vil vælte ind med ”ansøgninger”. Han lover heldigvis at besvare dem alle hurtigst muligt. Bethany er bange for, at Gorden bliver gevaldigt skuffet, når postmanden for 7. år i træk stadig ikke har været forbi med skyggen af et brev. Mon det er burkaen eller den gennemhullede og tillåste fisse, der holder dem fra døren?

Meget kunne Bethany skrive om Gorden, men det magter hun ikke. Gord er sølle, og Gord er i Bethanys øjne en skændsel for de øvrige mænd i Onanikartellet – og det siger fandeme ikke så lidt.

77 kommentarer

 • Anonymous

  Det er en trist verden vi lever i, hvis vi som voksne mennesker ikke kan få lov til frivilligt, at indgå i lige præcis det (sexuel) forhold vi lyster.Så længe loven ikke brydes og kan jeg virkelig ikke se hvad problemet er? Men der er selvfølgelig mange ting man kan blive bitter over, hvis man har de lyster og fred være med det også.En Herre er jo ikke den der har den virkelige magt, i sidste ende er det slavinden – bare lige for at rette eventuelle misforståelser.Om det er sygt at have en sådan sexualitet, som den du øser din bitterhed ud over i denne blog, ved jeg ikke? Jeg har ganske enkelt ikke indsigt nok i emnet til at lave en sådan vurdering. Men det er ikke min overbevisning, at det udelukkende skulle være sygt.Og ja, jeg har også svært ved at forstå, at man skulle have lyst til at indgå i et sådan forhold, fordi det ligger mig fjernt. Det ligger mig lige så fjernt at skulle have et 24/7 forhold til en bitterblog, men derfor har jeg bestemt ikke i sinde at stigmatiserer dig – det vil jo være det samme som at tillade min uvidenhed at kloge sig, hvilket jeg finder uklædeligt. Helle Brix – en ordblind der bestemt ikke mener, at folk med dårlige stavegener skal holde sig tilbage med at ytrer sig. Det ville i mine øjne også være en trist verden!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Du kender mig ikke, sure fisse… Modstand skal du få, og så meget så du fortryder at du kravlede ud af din mors kusse.Og det gælder også det hylekor af hjernedøde polske havneluder som du omgiver dig med over på FB.Mr. Gord

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Modstand er du vist ikke i stand til at give.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Nu begynder Bethany virkelig at blive bitter, nu hvor hun har fået modstand, hvad hun åbenbart ikke kan lide…..Du er bare en klam kælling….Mr. Gord

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Der er stor forskel på dig og mig, Gord.Du kunne jo bare stoppe nu. Du er oppe på hvad..fire blogindlæg om mig nu? Med falske billeder og historier. Det er vist dig, der godt kan li' opmærksomheden.I virkeligheden er du måske den submissive?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Men Bethany må godt ikke…. Gøre alt dette som hun jo ikke kan lide andre gør ved hende.Men imorgen kommer der nye afsløringer af Bethany's liv fra Mr. Gord

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nej, vel? Tal om et spoleret ry. Det er mere end rigeligt at jeg skulle sammenkædes m. Mascha Vang i Se og hør.Hvad fanden bliver det næste? Ja, jeg spørger bare.Horsens44

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Ja, det kan jeg godt se du er meget bekymret for. Tænk om alle dine trofaste læsere troede at du var dukket op hos Gord til terapi, det havde ikke været godt for dit omdømme som bitterfisse.Østerbro72

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja, jeg er fandme ligeglad hvordan fuckhoveder fra Scor.dk betragter mig.Men falske billeder og løgne, det gider jeg alligevel ikke.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Det er da godt at høre at du overhovedet ikke tager det personligt når din blog bliver besvaret i samme tone. *G*Det ville også være uheldigt hvis du ikke kunne tåle at blive betragtet som en hyklerisk, uvidende, og smålig so, det er jo ligesom din eksistens berettigelse.Østerbro72

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Den bitter fisse vil kun ha ja siger omkring sig, det man tydeligt se på hendes FB, hvor en masse hjernedøde personer skikker hende i røven….Mr. Gord

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  KichianHvordan fodrer jeg ham, når han ikke er min herre? Og hører du om alle dem der har positive erfaringer med 24/7 forhold??? Efter jeg trådte ind i det mørke univers, viste det sig at samtlige af mine gode veninder havde haft sådan nogle forhold, og de havde ligesom jeg, kun haft positive oplevelser ved det!Lille-my

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej ØsterbroNu du er her, kan du så ikke fortælle grødhovederne på Scor.dk, at Gorken selv har linket til sin blog på scor herinde?Ingen grund til at han skal sidde og pudse glorie…Og nej, ingen grund til at tage noget personligt her. Jeg er jo videre med næste emne. Det er jo Gorken selv, der bliver hængende i mine skåneærmer.B.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Sjovt som I ALLE i EN STOR gruppe, trækker hinanden og Jer selv ned på et plan, man ikke engang ville tror de mest psykisk syge mennesker ville bevæge sig…Trist..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Lad nu være med at tage det her alt for alvorligt, det her er en underholdnings blog. Ideen er at en kvindekarikatur sviner alt og alle til uden smålige hensyn til den virkelige verden.Det eneste fornuftige at gøre er at grine af hende feks. ved en blog om adfærdskorrigerende terapi til hendes ømme mås. :)Østerbro72

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lille-My: Og så er der alle rædselshistorierne om TPE-24/7, hvor standardforlaringen er, at Herren alligevel ikke var en rigig herrer, som forstod hvad han lavede og derfor ikke var en "rigig" Herre. Konsekvensen for de (ja, der er tale om mere end 2) kvinder, skal absolut ikke bagataliseres.Desværre er Mr. Gord mere end bare end Trold. Og du fodrer ham. Føj

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Mr. GordHan staver osse som skidt :P HeheLille-my

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  lille-my–> Jeg tror sgu desværre ikke at det hjælper, for ham kichian fatter hat…Mr. Gord

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Kichian – Med folk fra det mørke univers menes både Jeg selv og Mr. Gord OG alle andre "derfra".Og din opfattelse af BDSM er så langt fra min som den overhovedet kan komme .. Stockholm syndromet er hvor et offer føler empati med sin voldsmand, og påtager sig "det var jo nok min egen skyld" rollen. Dette kan overhovedet ikke på nogen måde sammenlignes med det et 24/7 forhold i min verden er… Har for det første ALDRIG følt mig som et offer, for det andet – intet tænder mine sanser, lyster osv. mere end denne type forhold, for det tredie – så kan denne type forhold IKKE fungere hvis ikke der er 100% tillid imellem Herren og slavinden, og man begge ved hvornår nok er nok..okay kan så se på min tekst at jeg er ved at være træt, men tror jeg fik det vigtigste med :PLille-my

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lille-My: Måske ved jeg rent faktisk, hvad jeg taler om? Og så tillader mig bare at have en anden forståelse/oplevelse af BDSM end dig. Pas nu på, hvad du skyder fremmede mennesker i skoene, du rummelige m'er ;-)Mht. IQ, så skriver Bethany at i nok ligger på niveau. Hvorefter du svarer, at hun da ikke kan antage at, "folk fra det mørke univers har en lav IQ". Altså, at du og Gorden IKKE er på niveau IQ-mæssigt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Kichian – Måske du skulle vide hvad du egentlig udtaler dig om, før du kommer med påstande om et enkelt individ? Og hvor siger jeg helt præcist at Mr. Gord har en lav IQ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hmmm, skrev Lille-My virkeligt at Mr. Gord havde en lav IQ, i modsætning til hende selv?Og nej Lille-My, du er ikke specielt skarp. Du lider bare af det sædvanlige selvsmagende rumlighedssyndrom, som rigtig mange (flertallet?) inden for BDSM-miljøet render rundt med. Stockholmsyndrom i min ringe optik.PS. Gordens Bat woman-billede er ikke bare tyvlånt. Han har helt bevidst beskåret billedet, så væsentlige rettighedsmæssige informationer ikke er med.Hvis ikke potentialet var så rystende, så ville Gorden bare være et fjols.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Se nu er det jo egentlig rigtig morsomt at se hvordan Bethany ikke engang kan forsvare sig mod flere mennesker der svarer igen i hendes egen blog. Og igen kommer hun med en bundløs påstand om at folk på scor er tomhjerner. Må simpelthen le :PLille-my

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Stemmer stadig for en flagermus! sweeet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Jeg har for iøvrigt solgt et billede, og det er det billede du ved nok, til en jounalist fra Se og Hør…Mr. Gord

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  BetNej, det tror jeg heller ikke, du ligner garanteret en krage på en prik!Haaaagh..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Ja, Frk. Brun det er hende… Mr. Gord

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ice Heart, endnu en tomhjerne fra Scor.dk: Billederne er naturligvis ikke af mig. Men Gork kan ikke rigtig forsvare sig i ord, derfor bruger han billeder.Hej hej.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Jeg tror sgu at bitterfissen løb tør for ord der…Mr. Gord

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Og så vil jeg gerne minde jer om, at det indlæg jeg skrev om Gorken jo kun er et ud af flere hundrede. Han er ikke særligt udvalgt. Han er bare en ud af en masse idioter, som jeg dagligt skriver om.Beklager, men du er ikke speciel, Gork. Og hvis ikke det var fordi, du er blevet så besat af mig, så var du forlængst glemt.Jeg er ligeglad med dig, og jeg er ligeglad med dit slæng. Jeg er Bethany! Du er nobody.Svin mig gerne til, men det er ikke i orden at bruge billeder af andre mennesker og påstå det er mig. Farvel.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Mr. GordEr det hende, der ligner en flagermus i stilletter? HaaaaaghIce heart

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du har ikke opfattet, at jeg ikke gider svare måske?Det er ikke en debatside. Og psykisk syge mennesker som dig, har jeg ikke behov for at udveksle meninger med.Det er nok svært at forstå. Men det er sådan det er. Jeg er simpelthen så ligeglad med dine og Gorks meninger, og jeg agter ikke at svare dig igen. Ikke fordi jeg ikke kan, men fordi jeg ikke gider. Farveller.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Og igen Bethany kommer du med et sølle svar, fordi dit ordforråd svarer til dit intelligens niveau. Egentlig burde vi andre have ondt af dig når det eneste du kan offentliggøre i dit liv, er hvordan du lever højt på smudse andre til.Igen kommer du med en påstand både om lyst og intelligens, og igen kan du rent faktisk ikke argumentere ordentlig for det. Er eneste du kan komme med er en tom påstand om at folk fra det mørke univers har en lav IQ? Ingen lommepsykologi her, du er ret god til at formidle det helt selvLille-my

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lille-My, du kommer ingen vegne med din lommepsykologi. Gå nu tilbage til Gorken. Jeres IQ matcher sikkert nogenlunde. Og det gør jeres seksuelle præferencer åbenbart også.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er ikke øm bagi. Det er mine huller alt for store til. Derfor har jeg heller ikke brug for glidecreme.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Min alder har intet med sagens kerne at gøre kære Bethany, hvad der tilgengæld har noget med sagen at gøre, er at du er fordømmende overfor ting du ikke forstår, blot fordi at du med din hjerneaktivitet ikke magter at sætte dig udover din egen perfekt indrammet verden.. At du udsender hadske blog's om alt og alle siger mere om dig end det gør om os andre, og det er vel egentlig godt nok, for i det mindste er vi nogen der er tilpas meget i kontakt med os selv til netop at vide hvad vi vil i og med vores liv.Du forstår måske ikke BDSM eller slave/slavinde kontrakter, men din ynkelige blog er blot et udtryk for at du ikke er i kontakt med dig selv, og derfor finder det nemmere at tilsvine andre for hvad de laver end at kigge dig selv i spejlet :) Hav en forsat god aften Lille-my

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Det var dog grusomt så øm du er bagi over andre folks hobby aktiviteter.Har du overvejet at bede dem hjælpe med lidt terapi. Hvis du spøger pænt kan du nok få glidecreme til terapien. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • LOL og smileyer i lange baner. Er du over 15?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Der er da godt nok en der har ondt i røven her :-O eller flere :P Måske en omgang vaseline ville hjælpe næste gang?Gord – Hørt hørt! 24/7 forhold er sagen… Dog forstår jeg hverken dine kyskhedsbælter eller burkaer :D LOLLille-my

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fy for satan

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  B. Han stalker dig jo :-D :http://mrgordsverden.blogspot.com/?zx=225a91888e4d7bfaSølle, sølle, sølle .

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  B, jeg tror hans 'kommunikation' med dig, er den første, sidste og dermed eneste kontakt han har med en kvinde, så jeg tror desværre ikke at det er sidste gang, at du kommer på hans blog. Men se det på den lyse side, så kan han i det mindste hævde, at han har fået 1 kvinde til at komme . E.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bare han ikke vænner sig for meget til trafikken. Så ender det jo med, at jeg er hovedperson på bloggen hveranden dag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  B – you are welcome (du er velkommen) . Se det som en slags velgørenhed for en fucktard (knepperetarderet) at du giver hans syge blog lidt trafik. E.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det sjovt! Tak for link. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hvad har B gang i? Er hun ved at læse om Daffy i Libyen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Gorden er meget meget meget meget syg i hovedet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • God blog(altså Bethanys). Sølle mand.Nogen der gider forklare ham, at det er en leg – ikke et liv …

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hvad langneger tror du ikke på mig mere…Mr. Gord

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Men Gordebasse, jeg ve' se billedbeviser før jeg tager den lange vej til Kbh! Sgu! Kom så med dem! :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Kan jeg ikke få lov at knalde en af de der tidsekonelåse i kæften på dig? Hva Gork. Jeg er svær at overraske. Synes bare det er klamt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Du vil blive overrasket over hvor mange som rent faktisk tænder på den slags forhold..Mr. Gord

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Gork. Nu skal du høre her. Der er bare noget virkelig slesk og gammelmandsliderligt over dig. Jeg tror du lever i en svinesti fordi dine fantasier optager dig 24/7. Der er ikke overskud til andet. Og der er ingen der har tvunget øllebrød ned i gabet på mig som barn, derfor forbinder jeg ikke nydelse med smerte. Og ser det der BDSM som voldelige handlinger. Gør hvad du vil klamme Gork, men lad være med at være så lummer og tro at andre tænder på det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Ikke Ruth, KAT. Jeg er ikke til det der. Kan du ikke finde et andet sted at blive ophidset. Puha hvor er du klam.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Åh nej, endnu en som er til BDSM… Og det KAN VI JO IKKE HA VEL….Så så, Ruth vi må altså gerne være her.Mr. Gord

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Åh nej. Gorken tænder på det her. Syge svin.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Ja, min lange neger jeg også her, og din latexburka har været klar længe, og det ved du jo godt ikke… Men du turde jo ikke komme vel… Din bangebuks…Mr. Gord

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hvis en udenlandsk mand lavede samme blog som Gorken, er mit gæt at der ville blive set meget anderledes på det. Fx. en pakistaner som havde sin hustru liggende i en hundekurv – hvis hun sagde at det ville hun gerne selv. Så ville vi sige at hun var undertrykt. Forsøge at redde hende osv. Taler Bethany om den danske mand som har sin kvinde i latexburka og med skamferede kønsdele. Så er det had?? Hun forsøger at sprede. Man har vel lov til at ytre sig, undre sig og sige det her er sku da for sygt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åååh Gordemus… er du nu også her?! :DHovr bliver min lyseblå latexburka med de pink stjerner af hva hva hva?! Glææææder mig sårn til at få den! Kyskys

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh, luk dog røven. Hvor hellig er du lige? Hvis du ikke kan tåle mosten, så pis af.Hej.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hej BitterfisseDe mennesker du bruger energi på at skildre og nedgøre er… mennesker. Med fuld ret til at have netop deres fantasier, lyster og livsstil.Du burde skamme dig over at opildne til så meget had. Hvad din bevæggrund er ved jeg ikke, men trist og ødelæggende er det. Jeg væmmes over dine fjendske ord og holdninger. Hatespeech er ondskabsfuldt hvor end det findes./jakob

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tja, det gør bare (om muligt) din blog endnu mere useriøs…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Den rådne radisse–> Ja, og….Mr. Gord

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dit sexliv rager kun dig selv, så det skal jeg ikke gøre mig klog på. Men du burde overveje at køre noget stavekontrol. Du staver virkelig dårligt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  dhfgksgskgsiwogsoiovvosabdm,dxzldbvmdzknbvzkdzkzkvzvzlkbvljoxfgboxSå kan du selv sætte dem sammen som det passer dig ikke…Mr. Gord

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Ær du orblen mr. Gårt ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Man har velnok ikke den store indsigt i BDSM verden var…Mr. Gord, som bare siger bob bob bob…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Bie–> Ja, selvfølglige skriver jeg min kommenede slavinde, når jeg IKKE har fundet hende endnu…Og om mig, ja da jeg bor hjemme, og det gør de fleste vel ikk, og så tror jeg sgu at du er en af dem som KUN vil med lyset slukket og KUN om hveranden LØRDAG ikk.Og vedr. kommentarer til blog, nej der ikke mange der har kommenterede denne her blog, men mine to andre får masser af kommentarer fra andre.Mr. Gord, som synes at bitter fissen er sur i dag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hahahahahaha . Ja, han bor sku nok hjemme endnu. Tænk at bruge hele dagen på syge fantasier.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bie

  Mr. Gord du er en meget syg mand! Du har jeg kun lige skimmet din blog, og Gud hvor jeg dog væmmes! Lagde mærke til at du konstant taler om din 'kommende slavinde' – jeg tvivler på du finder en sådan… Og så kunne jeg ikke undgå at se at INGEN kommenterer på dine indlæg – kan du ikke selv se hvor sørgelig du er! Nårh jo, så vil jeg æde min gamle hat på at du stadig bor hos din mor!Jeg vil anbefale dig filmen 'The human centipede' – jeg garanterer dig multiorgasmer af en anden verden!Stakkel…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Åhh lad du bare være, for du har jo besøgt min mange gange ikk….Mr. Gord, hvor herre bevares…….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Nu render Gorken rundt og tror B tænder på hundekurv fordi han bliver nævnt. Gud fader bevares. Godt man er til almindelig frem og tilbage. Frastødende " mand"?? Gorken.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gork: Du kan tro, jeg kan få nok. Har skam ikke besøgt din blog, siden jeg skrev om den.Jeg samler bare mine værker.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine: nej, den har kun været postet på denfri.dk. :-)Og jeg vil gerne have mine indlæg samlet, derfor smider jeg det nu osse her.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Nå sure fisse, du kan bare ikke få nok af min lille blog…..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bie

  Har du ikke henvist til dette for længe siden? Jeg har i hvert fald læst det gør (og færdes ikke på Den Fri…Hilsen Trine (forholdsvis ny, men nu trofast læser)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Ingen Fernet i dag