En af de ekstra grovkornede

Bethany og Sekten

Tak spids! Noget er galt.  Sektmedlemmer stormer til min facebookside som var jeg selveste Tyra B. eller noget. Og endnu værre: Jeg er begyndt at læse modeblogs. Hele 1½ time brugte jeg i aftes. Jamen mit VHS-bånd med optagelser af lykkehjulet ( åh, ham Bengt Burg er altså en charmetrold. Den frække fyr!) er gået itu, så jeg havde intet at tage mig til. Er trods alt fast fredagstradition. Tvillingerne elsker det også. Ja, så endte jeg på modeblogs, og Tvillingerne gik heldigvis kolde efter indtagelse af tre poser franske kartofler. Uøkologiske.
Har både øjnet MissJeanett, Kia og Lasse (Nu bliver Sidsel og Mathilde fandme sure) blandt medlemmerne (over 100 nu. Jeg er så godt som klar til den røde løber til næste gallafest for De dumme mødre). Gad vide om de er fra samme sekt? Nej, sgu da ikke de dumme mødre, dit grødhoved! Og prøver de nu at overvinde mig med kærlighed? Ren Scientology! Jeg ved det bare!
Magter det kraftedemig ikke. Det ender med cupcakes, fællessang og lejrbål. Jeg nægter! I kan glemme det!
Det er efterhånden særdeles vanskeligt at holde sig bitter på alle De andre! Det kan I godt notere jer, jer der mener at Bethany er et eller andet eksamensprojekt. Uanset hvor meget jeg skælder og smælder er det helt nyttesløst. Alle vil bare være venner (undtagen negerne). Er de alle sammen en gang submissive sataner, som i virkeligheden bare vil ligge i lænker og hundekurve hjemme hos Bethany? Ja, jeg spørger bare!
Bethany

6 kommentarer

 • Anonymous

  Tja, post et "dagens", et indlæg om luksus vs budget, fotografer din cafemad, kopier nogle editorials fra magasinerne, overload af fotos af andre modebloggere til diverse cupcakeevents, reklamér lidt for dem, der sender dig gaver, vis et par kollektioner og skriv evt om dine rejser (helst til NYC), så kan du nok blive medlem af sekten.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har set jeres invasion! Jeg prøver desperat at gætte hvem der er hvem! I ligner jo hinanden allesammen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kia

  Kære Bethany,Jeg tror fuldt og fast på at du skal overrumples med modebloggerkærlighed <3Kh,Kia

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wise (klogt).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thøhø. JEG skal ikke nyde noget!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du stiller sådan nogle svære spørgsmål, og hvis du frir, får du en kurv!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

En af de ekstra grovkornede