Fordi jeg har lyst til at ødelægge jeres aften

Gæsteblog – Tosserne kommer

Dette er første gæsteindlæg hos Bethany. Men det er kraftedemig ikke det sidste, for der findes så mange tossede kællinger i verdenen af selvudvikling, og vi bringer en advarsel: de findes i virkeligheden. En flok tåber, der åbenbart har så helt utroligt specielle evner, at de næsten ikke kan gå på jorden. De er
overjordiske.

Vi siger velkommen til:

Cecillia Delaceour (fulde navn: Amallieh Cecillia Jillett Delacoeur)

Om sig selv siger hun: Jeg er født med en forøget sansning, og det betyder at jeg helt tydeligt ser og sanser energi. Allerede som barn kunne jeg telepatere med dyr, se energi og farver omkring mennesker samt kommunikerer med ikke-jordiske væsner. For mig var det normalt, og det tog mig adskillige år før end jeg opdagede, at ikke alle delte dette.

Se videoen og be din sidste bøn.

Anden spade på listen:

Olympia Strunch – direkte hevet ud fra Mirakelskolen, hvis fine grundprincipper lyder sådan her:

En af de effektive teknikker fra kosmologien, som vi benytter i Mirakel teknikkerne, er dybde implementering af triade processen:

1. Ingenting i denne verden er virkeligt.
2. Meningen med alting, er den mening jeg giver det.
3. Jeg er hvem jeg siger jeg er, og min oplevelse er den jeg siger den er.


Morale fra mirakelskolen: Hvis du nakker en gammel dame og stjæler alle hendes guldtænder, så kan du bare sige, at du blev skubbet bagfra og ramlede ind i hende og tabte din hånd ned i hendes mund. Din oplevelse er jo den du siger den er.

Sidste type, som også er fuld af lort er Christine Eilvig.

“Kvantefysikerne er alle enige om, at vi skaber og tiltrækker et match til de tangenter, vi spiller på hver eneste gang. Vores manifestationer er altså et meget præcist udtryk for vores vibration.” Citat slut.

Skulle fandme nødig købe en brugt bil af hende. Mage til råddenskab man ville finde under de sæder. Føj.

Hun vinder en lille smule ved ikke at have været ved numerolog. Men se lige en video fuld af klamme lemminger, som alle vil slikke fisse på Frk. Eilvig, hvis bare hun lover at de nok skal få det som de vil have.

SINDSSYGE KÆLLINGER, STIK JERES RØVSYGE KONCEPTER OP I RØVEN – I ER SÅ TALENTLØSE!!!

..og det er ikke sidste gang I bliver nakket på Bethanys Blog.

18 kommentarer

 • Tak for den ‘pæne’ omtale! Og sikke et mirakuløst bittert sprog ;o)

  Mirakelskolen har jeg så godt som sendt til de evige jagtmarker, ihvertfald har den sovet meget længe.
  Og hey, jeg har heller ikke været ved numerolog…

  Interessant blog, selvom jeg ikke har læst meget her, er oplevelsen af eksplosiv syrlig fandenivoldskhed så intens, at det føles som at gå ind i et rum der er fyldt til randen af alle de krænkelser, al den had, alle de skuffelser og al den frustration, der aldrig måtte se dagens lys. Det ligesom driver ned af væggene og befrier på sin egen giftige facon!
  Jeg skrev forleden en blog om emnet: http://www.olympiastrunch.dk/sort-integration.html

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Folk vil fandeme også snydes, så!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Bethanys aprog? Du mener kællinge dansk? Det er sgu et sprog alle os kællinger taler en gang i mellem!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Fin nok gæsteblog (jysk: den er god) men hvorfor skal Bethanys sprog kopieres så voldsomt? Det er lidt søgt.LOC.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Sjovt kællingerne ligner alle sammen hinanden også af udseende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Søg hjælp de damer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  hvis det var en mand, der i den grad lukkede så meget pis ud og hvis eneste formål det i øvrigt var at tjene penge på det pis, så ville han ende i Kontant i løbet af en uge. Men næh når disse kællinger fyrer den af på den mest useriøse måde, så bliver de nærmest ophøjet til iværksætterguruer, kvindelige rollemodeller, mønsterbrydere eller hvad ved jeg. Mænd griner af dem og kvinder køber deres lorte produkter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Øhhhh Anonym 8.05 ; Skal men hellere have set på dette her lort og så lade det fylde op for ikke at brøle ud over det hele" Fy for satan nogle sørgelige plattenslagere"… man må da ud med det? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • 8.05: Dette er en gæsteblog. Det betyder, at jeg ikke har skrevet den.Men hvis jeg skulle være ligeglad med alting, så havde jeg jo ikke noget at skrive om. Og det går sgu ikke.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Ulrik. Sådan kan det gå, ja. Og der er altid en god grund til brandy.Men så kan du måske lære ikke at snage i din kones telefon en anden gang!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Jeg håber ikke at konen herhjemme bliver inspireret. Tænk hvis man faldt i kløerne på sådan en skør alternativ kvinde, som bare ikke kan holde kæft i to minutter. Og ligger og ruller sig. Jeg ville ringe 112, sygt ser det ud. Ulrik

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Fatter ikke, hvorfor Bethany bruger så meget tid på at opspore kvinder med mærkelige og selvudviklede pseudo-terapeutiske sandheder. Hvorfor gider Bethany se på dem? Hvorfor lader hun ikke bare damerne svinge med armene og røven og sige mærkelige ting. Hvorfor hidse sig op og lade dem fylde? Hvorfor?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Kære Bethany. Ved nærværende skal jeg herved fremsætte følgende klage over dig og din gæsteblogger. Sagen er, igår blev jeg nødt til at flå iPhonen ud af hånden på min hustru. Jeg vil vide hvad der foregår, sidder hun og skriver med en beundrer? Nej, hun sidder og tjekker din blog. Desværre læste jeg lidt med igår, det resulterede i mareridt. I drømmen blev jeg overfaldet af de der skøre kvindemennesker som i skriver om i de sidste to indlæg, de prøvede at forgribe sig på mig. Lad nu være med ar sige at det handler om min fortrængte seksualitet. Nej, jeg kan ikke snuppe den slags madammer. Deres udseende siger mig heller ikke noget. For at få hjertet til ro måtte jeg drikke fire brandy, hvilket betyder jeg må tage bussen til job. Sådan kan det gå. Bedste hilsener Ulrik.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gæstebloggeren ønsker at være anonym

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hvem er gæstebloggeren?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Af hjertet tak. Var helt bange for, at den lille bøvs, der kom i går, var din eneste kommentar til selvhjælpsdåserne. Keep 'em coming! (kom bare med flere)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er nødt til at drikke mig for vildt i hegnet i nat.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Ååååhhh neeeeiii, sådan en virkelighedsmanipulerende søster har jeg. Fuck, fuck, fuck. Jeg har skiftet tlfnr. og hun kommer aldrig indenfor min dør igen. Ever. Fuck de er syge i roen. Nej, siger ikke mere. Fuck.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Fordi jeg har lyst til at ødelægge jeres aften