Ménage à trois (Nu kommer onanikartellet vel rendende)

Køleskabsdagbog – Vol. 759

Nogen, et andet sted i blogland, tester fandmer et køleskab! Og det laver åbenbart god lemonade. Noget i den retning i hvert fald. Er ikke sikker, faldt i søvn midt i anmeldelsen.

Og nu ved jeg så ikke, om jeg ender i fængsel efter det her, for ovre hos køleskabstesteren må man bare – under INGEN omstændigheder – kopiere billeder og tekst. Det er ULOVLIGT. Det står der altså!!!!!!!

Sure fucking kost.

Og hvordan er det så lige: Må man i så fald ikke bruge hendes opskrifter? For jeg kan kraftedemig ikke huske hele opskrifter i hovedet, og jeg må jo ikke kopiere dem.

Men jeg har nok misforstået noget.

Og nu er det ikke fordi, at jeg er misundelig. Men indrømmet, at jeg måske er knap så rummelig som menneske. Og jeg tillader mig at stille spørgsmål ved ting og sager. Men altså: Køleskabstesteren har en eller anden sygdom som jeg ikke kan udtale, og er derfor på førtidspension. Det er synd. Det synes jeg. Men så tænker jeg bare, og nu er jeg nok en stenet bitterfisse om lidt, men hvordan fanden kan damen (og det gælder i øvrigt også anden madbloggerdame) overskue at blogge, teste, lave mad, fotografere og fanden og hans pumpestok, men kan ikke passe et arbejde? DET forstår jeg ikke. Det gør jeg altså ikke. Det er jo fandme et fuldtidsjob, der køres på de der blogs. Kassedamen i den lokale SPAR har edderperkme mindre at lave end en madblogger.

Bethany undres. Altså, fordi…Jeg betaler jo skat.

Kan jo altid sætte noget donationsværk i gang her på bloggen, og så kan alle de andre spytte i kassen, så jeg kan få nyt køleskab, mac pc, iphone og sindssygt meget mad!

I behøver ikke sige det. Ved godt, jeg går i meget små sko.

B.

67 kommentarer

 • Interessant :) Jeg har selv en brokke-mokke-blog, det er yderst tilfredsstillende :)Kunne man dog bare separere hovedet fra kroppen, og sende begge dele på arbejde hver for sig, så kunne mangen en uarbejdsdygtig FP'er sikkert levere ½ årsværk eller lignende.. eller også kunne de næppe klare turen ud af døren ! Who knows.. Faktum er, at din blog er sjov, provokerende, og blot en anelse afstumpet ! Som tidsånden, vi lever i, navlebeskuende selviscenesat !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej June.Bitterfissen har lagt links i sit indlæg d. 25.juni.Mht. din påstand – håber jeg du har ret.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bethany:Nej, man er skam ikke fredet. Og personligt vil jeg hellere have spørgsmålene, end fordommene ;-)Noget andet, som jeg ikke fik skrevet er, at der for mange er stor forskel på, at skulle præstere fast ml. 8-16 i selskab med andre mennesker – og hvor en bestemt kvote måske skal klares – og så til, at kunne gå til og fra efter evne, smertepåvirkning, overskud eller hvad der nu gør sig gældende….Bare et mulig svar på dit spørgsmål ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Marild :-)Nu er jeg ikke med på, hvilken sygdom der hentydes til? Kan du ikke lige oplyse mig? Mht. det der pisser dig af, så vil jeg vove den påstand, at den person du kender, er medlem af en meget lille klub ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold nu kæft, hvor er det underholdende at læse alle de kommentarer.Kan man overhovedet ikke skille skidt for sig og snot for sig?Kæreste bitterfisse – du har jo i den grad fået bloggerland på dupperne, med dit indlæg. Jeg klapper i mine gigtplagede hænder.Lige netop denne sygdom du her "hentyder" til har jeg tæt på i familien/vennekredsen, og har set hvordan man helt kan vælge, hvornår man er for dårlig (til husarbejde, havearbejde og andet uinteressant), men tilfældigvis sagtens kan feste til den lyse morgen eller tilbringe hele dagen med at shoppe og tage på lange ferier med sightseeing etc…..(og uden at skulle hvile og tage hensyn til sin sygdom)Og DET pisser MIG af!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er helt klar over, at det ikke er sort og hvidt. Og ja, hvis man ifører sig en maske så kan man blive misforstået. Det kender vi nok alle i større eller mindre grad. Jeg er ikke ude på at nedgøre eller mistro førtidspensionister sådan generelt. Men omvendt så er man i mine øjne ikke fredet i klasse A pga. en sygdom. Så jeg stiller spørgsmål når jeg undres. :-)Men gode kommentarer. (Og det mener jeg ;-) )

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ano nym D. III: Jeg lover at gøre mit bedste!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Bitterfisse ;-)Hvis jeg så mig selv udefra, ville jeg også undre mig….sådan ca. halvdelen af gangene i hvert fald.Jeg er 36 år og førtidspensionist pga. en psykisk lidelse. Og jeg er faktisk ret sikker på, at jeg kunne være blevet en habil skuespiller ;-) For jeg har da ikke altid lyst til, at være hende den svagelige der ikke bidrager til samfundet.Så ganske ofte, kan jeg finde på at give den som hende der den irriterende, der har styr på alt. Og det er jo pisselet, når folk ikke kender én.Hvor er det let, at iføre sig en maske….virtuelt som i det virkelige liv. Enten at "Candyflosse" sin blog, eller at tage make-up, høje hæle og det kunstige smil på, og lade folk se dét, man nu VIL lade dem se. For hvis jeg ikke vil have det, så kommer de ikke nærmere end til tænderne. Og nu skriver jeg så, at det er let at iføre sig masken….men det ér jo faktisk løgn. For det tager rigtig meget energi. Men nogen gange er det stadig den "billigste" metode. Men som sagt….kan godt forstå, at folk undrer sig, hvis jeg kører lige netop det show….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Jeg tror godt jeg er klar over hem du hentyder til i blogland og jeg syntes da egentligt det er ok at sætte spørgsmål . jeg er selv flexjobber og arbejder et sted hvor der også er skånejobbere. noget af det j tænkte meget over i starten da jeg fik mit job var, hov det er sgu da underligt det her, nogle af dem der er i skånejob er faktisk mere *raske* end jeg er og nogle kan arbejde 25-30 timer om ugen. personligt tror jeg at der findes en masse førtidspensionister som sagtens kunne klare et flexjob. Hvis man har taget det valg at man gerne vil være en super blogger, så udstiller man jo en del af sit liv. og så må man også være forberedt på at der kan blive stillet spørgsmål.jeg har da selv tænkt tanken at hvis man kan lave en masse mad flere gange om ugen, skrive, redigere, fare land og rige rundt til det ene og andet arrangement, så ville den person nok passe bedre til et flexjob. der er mange mennesker der har ondt i kroppen og /eller sjælen hver dag når de går på arbejde og jaa når j har været på arbejde i de 20 timer om ugen j kan klare, så orker jeg ikke så meget mere. der er jo heller ikke nogle der siger man absolut skal arbejde inden for sit fagområde, det kunne være der var andre mere skånsomme muligheder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Må erkende, at jeg også mestendels føler mig ganske godt underholdt her – men nu er det heller ingen hemmelighed, at jeg ikke er så meget for humlenumser og rygklapperi – hverken i det såkaldt virkelige liv eller i cyber"parallellen".Til forargelsen over de aktive førtidspensionister vil jeg dog lige indsparke: Ja, mange af os kunne sandsynligvis godt arbejde nogle timer om ugen. Der er bare ingen, der vil købe vores arbejdskraft, fordi den er så mangelfuld og ikke mindst svingende. Og gå ud og arbejde gratis for andre for nogle helt tredjes skyld – nej så vil jeg sgu også hellere bruge kræfterne på en hobby.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Det er altid forældrenes skyld! Du er så meget undskyldt for dine skriverier. Og dit project.Men jeg elsker dem. Du rammer hovedet på sømmet, og på en meget humoristisk måde. Ikke kun i dette indlæg men – straight – over hele linjen.Det er forfriskende og du tør, faktisk, hvor andre tier. Det kan nemt godt gå hen og blive for sødsuppeagtigt. Der mangler kant! Store skarpe kanter! Mindre rygklapperi! Mere selvkritik! Mindre ynk og røvslikkeri! Mere integritet!Så Bitterfisse! Fortsæt endelig. – Og dén opfordring skal absolut ikke ses som røvslikkeri. – Ano Nym d. III

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Idiotalarm!!! Run…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er dog nok et af de mest bitre og dømmende mennesker jeg nogensinde er "stødt" på… Jer folk der giver Bitterfissen ret, har i ikke overvejet at når man blogger, kan man oprette indlæg lige når overskudet er der, man kan sådan set være flere dage om at oprette et indlæg, hvis det er det man vil..Der er da kæmpe forskel på at kunne klare et job, samt alle de nødvendige dagligdags sysler, og så at kunne overkomme at lave mad, og lige blogge lidt om det.. Skal man som førtidspensionist eller syg generelt, bare sidde og trille tommelfingre over i et hjørne? Jøsses..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Stor stor oplevelse og dejligt med en opsang til alle selvforherligende bloggere der næsten drukner i forsøget på at have ondt af sig selv, hævde sig over andre "mindre værdige" (og mindre aktive) og samtidigt vise hvor dårlige mennesker alle vi andre er fordi vi ikke fatter hvordan man kan have tvillinger, mand, have fuldtidsjob, fredagsbar, sport minimum 3 gange ugen OG ovenikøbet en "tema"blog… Min sunde fornuft siger mig at noget halter og lider under de mange ambitioner. Måske børnene…? Tip til din næste læsning: barnløse bloggere. Jeg lover dig, at der vil du helt sikkert få så mange "blogtæv" at pensionist banden vil virke som vand ved siden af. Især hvis du fremhæver hvor mange der faktisk har fået spontane børn, da de først opgav kontrolfreak hysteriet ;)God vind og tak for at give mig en god griner.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har sgu da sagt at det er mine forældres skyld, for helvede!Hvordan er du blevet humorforladt? Det er sgu da næsten værre, hvar?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hvordan er DU, selvfølgelig, DU blevet sådan et ondt menneske…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  har ondt af dig bitre bitre bitre Bethany, hvordan er det blevet sådan et ondt menneske.. Sørgeligt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hmm jeg stiller også sommetider spørgsmål ved nogen pensionisters formåen, pga det de viser på deres blogge, ikke lige hos hende du nævner dog :) Og jeg er endda selv både blogger og førtidspensionist.Og netop derfor ved jeg også at det er let at komme til at fremstå bedre end man er. Jeg viser måske noget strik, lidt nymalede hylder og skrevet i en tone, der ikke emmer af ulykke og nedtrykthed……. Men det er nu mere fordi jeg hellere vil skrive om kreativitet og ikke sidde og ynke og klynke over at jeg er "arbejdsuduelig" eller at jeg har ondt. For den side af mig ser folk ikke, via min blog. Men de der kender mig ude i det såkaldt virkelig liv, ved udmærket godt, at dagen efter klipningen af græsplænen og derefter følgende blogning om det…. betyder at jeg så har en lidt off dag, med ondt i kadaveret.Men måske det i virkeligheden er det du vil frem til? At den blankpolerede overflade, en blog nemt kan give indtryk af, kan være ret snydende for hvordan virkeligheden er bagom bloggen.Men svært emne og mange meninger…. kun dem bag bloggene kender hele sandheden ;) Men ingen tvivl om at Staten kunne tackle pensionsreglerne ret meget anderledes….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Moi: Fin historie. Tak for den. Men jeg prøver faktisk ikke at sætte spørgsmålstegn ved førtidspension sådan generelt.Tro det eller ej, så kender jeg en hel del til sygdom og førtidspension, og det er måske lige præcis DERFOR at jeg stiller spørgsmålstegn ved ALT det som visse damer formår trods invaliderende sygdom.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • moi

  Min mor blev førtidspensionist i en forholdsvis ung alder grundet rygproblemer der vankeliggjorde et ordinært 9-4 job – Ja selv et skånejob indenfor hendes fag var ikke en mulighed, da det krævede en god fysik.Hvad hun kunne få indenfor andre områder af ufaglært tjans, krævede også mere, end hendes ryg kunne holde til.Hun var rigtig ked af det, for min mor var (er) en aktiv dame og tillige en pænt social en af slagsen.Min mor fik aldrig taget en ungdomsuddannelse da hun var ung. Så hun fik den geniale ide at tage HF, nu havde hun jo tiden og hun nægtede altså at gå i frø derhjemme.Her kunne hun så tage nogle fag ad gangen og selv bestemme farten og udover at hun fik skyhøje karakterer over hele linien, fik hun også dækket sit sociale behov i mødet med de andre studerende.Ved siden af, har hun haft en frivillig tjans som vågekone for døende på et plejehjem i byen hvor hun bor.Hun ville være så aktiv som hun kunne. Tanken om, bare at sidde/ligge derhjemme og glo lå og ligger hende stadig fjernt.Og hvorfor skulle hun ikke???At man får førtidspension er da ikke det samme som at man er død vel?!Det er intet min mor hellere ville end have sit gamle job tilbage eller bare at kunne jobbe normalt. Det var et nederlag at måtte erkende, at det ikke kod sig gøre og det var bestemt ikke en glædens dag, da pensionen blev godkendt – selvom det da var en lettelse, at vide hvor hun stod rent økonomisk.Jeg kender andre end min mor i samme situation og ingen af dem synes det er specielt morsomt eller ønskværdigt. Det er en falliterklæring at nå dertil. Men heldigvis lever vi i et samfund, hvor det endnu er muligt at hjælpe dem der ikke kan så meget.Så ja, jeg synes du går i meget små sko, som du også selv var inde på i det oprindelige indlæg og jeg synes det er sejt, at der er nogle der formår at få et indholdsrigt liv på trods.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte: Jeg kunne ikke drømme om at slette kommentarer. Og der er ikke noget had herfra.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Ærlig talt, den blog er så langt ud i hampen, så ondskabsfuld så man tror det er løgn – føj for den lede. Den der har oprettet denne blog er sunket så dybt som et menneske kan. Had strømmer ud af bloggen så jeg føler en smule medlidenhed med den der har oprettet bloggen. Utroligt der har været så mange inde at klkke, skønt bloggen blev oprettet for få dage siden. Jeg regner ikke med at kommentaren får lov at blive stående.Charlotte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Onkel Anne, det er fordi jeg lige har spist. Og jeg er da overhovedet ikke uinteressant! Må jeg være fri.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  @Bethany du har i teorien ret i, at man ikke behøver at være parkeret, men der har jeg så en forståelse af adfærd som mere strukturelt betinget, end du har. Individet er fandme så uinteressant (også dig).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så blid du er blevet lille bitterfisse missekat :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nogle pensionerede kan åbenbart magte en hel del. Og det er jo for fanden det jeg stiller spørgsmålstegn ved. Jeg nedgører IKKE førtidspensionister.Og man behøver ikke være parkeret for evigt, hvis man ikke selv vil. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • @anonym det er noget af det mest fornuftige jeg har læst her på bloggen. Altså at det er et lortemenneskesyn når man bare passiciferer borgere på den måde. Men igen vil jeg slå fast, at det jo også handler om, hvor meget, at den pensionerede kan holde til. For vel giver det da selvtillid og træthed på en god måde, når man er ude blandt andre mennesker!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Originalt og sarkastisk – jeg forlanger ikke mere. Hvorfor har jeg ikke set denne blog før.Selvfølgelig kan NYBH arbejde. Det er jo det, hun gør. Men skytset må vendes mod det system, der har afskrevet hende og parkeret hende på passiv forsørgelse for bestandigt. Der er noget i vejen med det. En temmelig lille del af det handler for mig om det urimelige i, at hun ikke bidrager; mest af alt ser jeg systemets problem i, at det afskriver mennesker som komplet uduelige, for det er der ingen, der er. Det er da et lortemenneskesyn, der ligger på det sted i sociallovgivningen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tante sød: Jeg er altså bare Bitre Bethany. Mon ikke I bare skal vænne jer til, at det hele ikke er så sødsuppe agtigt? Nå, men tak. Tør dog ikke det der TV. Jeg er genert ad helvedes til. :))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ha ha – jeg måtte jo lige se en sidste kommentar:-) Jeg føler mig sikker! Hatten af for at vi har deltaget i dit cirkus. Jeg glæder mig squ til at se dig i TV2 Lorry hvor du fortæller hvordan det her er lykkedes for dig, og hvad din virkelige hensigt med det hele er.Lav dig et virkelig bittert liv, føl det, mærk det:-) For vi skal længere ind i sinde ….og du er ved at blive en sand ekspert:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har ikke andet at lave, Moi. :) Og der er jo nogle der gerne vil læse med. Det kunne de jo ikke hvis jeg holdt det hele for mig selv. Jeg havde helt ærligt aldrig regnet med den store opmærksomhed denne blog har fået, og derfor heller ikke forventet alle de kommentarer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • moi

  Nu undrer jeg mig:Hvorfor publicerer du dine skriverier, hvis du dybest set er ligeglad med kommentarer og deslige.Jeg mener – Hvorfor køber du dig ikke en blok og pen og så en kasse, hvor du sirligt arrangerer dine skriverier, efterhånden som de hober sig op.Det er da et farligt mas at holde en blog, bruge tid på design og så ellers bare sprede så meget negativ energi man kan, på kortest mulig tid.Dit indlæg var ellers relevant og emnet også fint og det kunne være blevet alletiders fede snak…Men jeg kunne nu godt tænke mig at vide, hvorfor du blogger?Mine sure sokker holder jeg for mig selv, eller lufter i et lukket forum (med venner, god mad og en lille snaps til :) og jeg elsker modspil.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • @tante sød min tanke er også på et speciale i kommunikation. Netop fordi der veksles mellem bitterhed og bittersød. Jeg er spændt på, om der også kommer en bourdieusk vinkel, en Habermass , Giddens…Eller om det ganske simpelt er den 19 årig pige, der i sidste uge satte sin baby til salg i DBA. Ja naturligvis for sjov, og sikke vi alle grinede!Har faktisk selv skrevet speciale i mediernes betydning for kommunikationen. Så sig til hvis du har brug for gode råd.Og jeg tager det som et stort kompliment, at jeg ikke magtes!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Haha, fedt fedt indlæg – giver dig helt ret

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tante sød: Hav det rigtig godt. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg troede først at din blog var herlig provokation på den gode måde. Det synes jeg er helt fedt. Jeg kan godt tåle at blive udstillet og grinet af. Med respekt forstås. Efter at have fulgt med nogle dage, tænker jeg nu at enten er du vitterligt et sørgeligt bitter menneske og ellers er alle vi andre bare hoppet på dit teater, og at du bloggen i virkeligheden er en del af et speciale i kommunikation som du skal publicere på et tidspunkt. Fred være med begge dele. Men jeg smutter igen:-) En læser mindre til at læse med og kommentere. Squ ærgeligt at du ikke holdt vand mere end et par dage ..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne: Jeg magter dig kraftedemig ikke lige nu :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tulippa: Jeg synes det er fint at nogen gider læse og kommentere. Men jeg føler mig ikke forpligtet til at svare. Jeg er ikke her for at sucke up og gafle læsere fordi jeg vil være "En af de store".Men er da fint glad for alle kommentarer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  @Onkel Anne, jeg mener for the win. Du rammer (velformuleret) plet.-Stine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bethany Jeg er stadig for at bryde tabu, men ikke på bekostning af, at andre bliver trukket ind på scenen, og bliver fremstillet som svindlere. Har du mon nogensinde hørt om talemåden, når du peger en finger mod andre, peger der tre tilbage mod dig selv? Jeg ved ikke om du kender Erwing Goffmann, men han har en teori om, at mennesker agerer ud fra den rolle i de sat i. Altså hvad andre forventer af dem.Her er lige lidt teori omkring ham, snuppet fra Wikipedia;To andre centrale begreber i Goffmans teori er backstage (bag scenen) og frontstage (på scenen). Med disse begreber forstår Goffman handlinger som noget, der i en given situation kan betragtes som frontstage eller backstage. Front stage-aktivitet kan ses som alt det, der bliver foretaget for at opretholde det fælles indtryk i en situation. På denne måde er Back stage-aktivitet alt det, der er uforeneligt med front stage, og som derfor bliver holdt tilbageEt eksempel vil være et møde mellem en sælger og en kunde i en branche, hvor der er tale om dyre produkter af høj kvalitet. Her vil sælgeren sikkert klæde sig stilfuldt i dyre mærker, skrive med en god kuglepen og vise, at han lytter opmærksomt til kunden. Alt sammen for at justere sin fremtoning og situationen i forhold til, at der bliver solgt dyre kvalitetsprodukter. Dét, som sker i denne situation vil med Goffmans termer være frontstage-aktivitet. Efter mødet, når kunden er gået, taler sælgeren måske med en kollega, hvor han udtrykker overraskelse over, at kunden ikke var i stand til at gennemskue, at produkterne faktisk har en række mangler på trods af den høje pris. Dette vil dermed være backstage-aktivitet, fordi den bryder med den dramatisering, han foretog front stage.Jeg håber, at det vil give mening hos de fleste, der har kommenteret på dit indlæg. Ellers er I velkomne hos mig :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • @Stine, jeg forstår ikke hvad du mener med FTW?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg skrev så lige endnu en roman, inden jeg så, at du dybest set er ligeglad – lad os da håbe, at der nogen andre, der gider læse med så :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du beskriver præcis hvad jeg mener, lige dér. Hvis du powershopper i din lokale netto og ligner næste års topmodel, så VIL hende kollegaen, du møder nede ved kassen, da uvægerligt tro, at den dér månedlange sygemelding er et skalkeskjul, fordi du i virkeligheden synes det er sjovere, at gå derhjemme og lave perlepladesmykker.Men de tager fejl. Indeni er du pisseked og det finder de aldrig ud af. Og det er også fint, for i virkeligheden har du måske ikke lyst til at de skal vide det, eller at man skal kunne se det. I virkeligheden har du brug for også at være noget andet – end en sygemelding, måske snart på vej ud i arbejdsprøvning. Og hvis de undrer sig, er det jo fint. Men hvis de begynder at pege fingre og krydre det med en smule velformuleret hån, så vil jeg også opfordre dem til at spørge i stedet for at sparke – fordi de i virkeligheden INGENTING ved – om dig. Man kan naturligvis håbe på, at kollegaen slet ikke tænker sådan. At hun i stedet bliver glad på dine vegne, fordi du handler i netto og ser godt ud og nyder dine perleplader – når nu resten af dit liv er noget lort. Sådan nogle mennesker findes der nemlig også :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Moi: Jamen du er bestemt ikke tvunget til at læse med herinde! Er det ikke det I siger om mig? Sådan helt overordnet er det ikke min mening at svare på folks kommentarer. Har endda overvejet at slå dem fra. Jeg er ligeglad hvad I mener. Nærmest.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • At nogen så gider deltage og følge med er bare en bonus. Men jeg regner bestemt ikke med at være afholdt for det jeg skriver. Jeg er bare Bitre Bethany. Take it or leave it.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kommenterer på det jeg ser. Man kan vel ikke fortænke nogen i at forholde sig til det skrevne. Hvis jeg går ud med perfekt krudt i fjæset, stiletter, lækkert tøj og stort smil, men indeni er pisseked, hvordan kan jeg så undre mig over hvis nogen vitterligt tror jeg er glad og overskudsagtig?Jeg ønsker ikke noget medløberi, bloggen er lavet udelukkende ud fra et bitterfisse koncept.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • moi

  Du fejer bare enhver kritik af banen ikke Bethany?Jeg hæfter mig ved at du på ingen måde virker som om du ønsker at gå i dialog med dine kommentatorer, bortset fra dem, der er enige med dig. Det synes jeg er tankevækkende og en af grundene til, at jeg har meget svært ved at tage dine skriverier alvorligt. Det er okay du undrer dig – men du kunne også have spurgt ind til det, som undrer dig hos den relevante blogger forinden. Måske det endda kunne have sparet os andre for dit indlæg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Der er ingen spørgsmål der er forbudte – INGEN. Jeg påpeger bare, at du hvis du virkelig ønsker et svar, så er du nødt til at rette spørgsmålet mod den eller de, der virkelig ved. Vi andre kan jo kun gætte, undre os og pege fingre og det bliver vi jo ærligt talt ikke spor klogere af.Træsko kan være ret forfriskende, men måske også afstandsskabende og dermed med til at forhindre den reelle (og mine øjne særdeles interessante) debat og tilbage står så skideballerne og medløberne. Men måske er det også nok?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Og jeg tillader mig så at stille åbenbart forbudte spørgsmål ved ting. Måske lidt med træsko på…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Og det var præcis min pointe – det eneste vi ved, er at vi ingenting ved :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hey, måske jeg endda ved alt om hvordan det er? Måske gør jeg ikke. I ved det ikke. God dag, Linda. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kære Bethany (og andre)Jeg synes personligt, at det er helt i orden at undre sig, samt at provokere. Men jeg synes samtidig, at det er afgørende, at holde sig for øje, at ingen af os i virkeligheden ved en skid om hvad andre mennesker står op til om morgenen og derfor skal være varsomme med at udtale os om enkeltpersoner. Kan man blogge og lave mad dagen lang, hvis man er førtidspensionist? Tjaaa, jeg er ikke den pågældende førtidspensionist, så jeg kan vel egentlig ikke vide det. Kan du?Der kan være enormt komplekse problemstillinger bag en given diagnose og tilkendelse af pension og jeg kender INGEN, der frivilligt har lænet sig tilbage og ladet samfundet skrive dem ud ad arbejdsstyrken. Jeg ved godt, at der jævnligt florerer kulørte historier om danskere, der snigløber systemet og får tilkendt en livslang gage, uden at fejle noget og vi elsker at blive forargede over hvordan vores skattekroner ødsles bort på meningsløs vis. Men er det sandheden? Kender du nogen af dem? Kan man altid se på et (fremmed) menneske, om vedkommende har ondt, er plaget af angst m.m.?At se sig nødsaget til at forlade arbejdsmarkedet med alt hvad dertil hører af forringet indkomst, identitetstab og tab af socialt netværk, kan have alvorlige konsekvenser for et menneske. Jeg har i kraft af mit arbejde, set en del mennesker i afklaringsforløb vedrørende pension og fleksjob og det er sgu ikke nogen søndagstur. At have en blog, en hobby, et køkken, et lånt køleskab, kan meget vel være det, der giver tilværelsen mening og jeg er personligt meget imponeret over mennesker, der rammes af en sådan livskrise og rejser sig igen – det kræver mod og råstyrke, at skulle definere sig selv påny. Det kunne være fedt, hvis vi pegede lidt mindre fingre ad hinanden og i stedet forsøger at nærme os det, vi ikke kender til. Hvis du eller andre synes at vores samfund har en slap socialpolitik, så er der jo en række muligheder for at engagere sig i forsøget på at skabe det samfund, med det menneskesyn, du ønsker. Hvis du undrer dig over omtalte køleskabstesters formåen, så spørg hende. Hvis du spørger pænt, får du måske endda et svar :-) Jeg ønsker dig en skøn solskinsdag.Linda

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Troede ellers du var så vild med at bryde tabuer, Anne.Men det er kun når man skal ynkes for sin sygdom, måske?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Onkel Anne ftw!-Stine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bethany naturligvis kan det ikke gå op i give aways det hele. Men diskussionen her og dit indlæg handler ikke om give aways. Det handler om, at du fremhæver et menneske og funderer over, om hun mon snyder systemet, og dermed alle andre der kan blogge men ikke jobbe. Jeg synes simpelthen det er så langt ude. Hvis du har en undren så brug stikkerlinjen der er oprettet så borgere kan angive hinanden. Men lad sgu da være med at skrive på den måde uden at have hold i en sag.Om jeg bliver provokeret af din åbenmundethed? Nej men jeg bliver provokeret af dumhed og uvidenhed.Må din dag blive bedre end de hidtil, for det lyder som om du bruger tiden på at finde fejl hos andre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes faktisk bare at jeg stiller nogle relevante spørgsmål. Og andre har åbenbart tænkt det samme. Og det hele KAN jo ikke gå op i give aways og røvslikning, vel?Men jeg kan godt forstå hvis I bliver sure. Sandheden er altid ilde hørt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hold nu kæft et latterligt lille menneske du er. Jeg håber du får en rigtig slem sygdom, så vi andre kan kaste med sten efter dig imens du ligger ned. Tænk at have en blog med intet andet indhold, end at rakke ned på andre. Få dig dog et liv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ok jeg kan nu forstå, at I skriver om en unavngiven blogger. Det går jeg ikke ind i.Men det pisser mig totalt af, at I kan give hinanden ret i, at man kan klare et arbejde, hvis man kan blogge. Hør nu her venner, det kræver enormt meget at skulle ud af døren, møde andre mennesker, bruge energi på det givne arbejde, forholde sig til alle de input, tage hjem, få lavet mad etc. Jeg vil virkelig ikke håbe for nogen, at de skulle prøve det, for det er fandme en kamp. Og når kampen så også skal kæmpes på at andre skal overbevises om, at det er sandt, det man siger. Ja så er det hårde odds!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Lotte – selvfølgelig gør de da det!!!!!!! Det sørger over sekten vel for?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sjovt er det nu at køleskabsmesteren skriver at alle biller og tekster her hendes, når hun selv har tyvstjålet mange af de billeder der er i hendes sidebar. :)Dejligt skarpt indlæg :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hov ja…og hva' med alle dem fra sekten…tror du de opgiver deres "reklame indtægter" til Søde Skat som b-indkomst…?!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Må man overhovedet få mad fra et køleskabsfirma og spise det uden at betale skat? Og hvad siger social-lovgivningen til det?Mine sko er også meget små, for jeg mener også at når man har alt den overskud til madlavning, planlægning og blogning, så burde man også kunne klare et skånejob…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ILU

  Så for silvan, hvor du dog fejer alle de andre ned med dit skarpe vid og indblik i den menneskelige natur. Hold da helt magle, en superduper samfundsrevser – sikke et friskt pust her i blogosfæren.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Bethany – you are quite right! Og hvis man vælger at have (tid til….) en blog, så må man altså også risikere, at andre mennesker stiller spørgsmålstegn ved det, læserne "læser mellem linierne", -så som en evt. arbejdsevne. That's life! Så omtanke? Tja, – eller kald det mangel på samme fra "køleskabstesteren" og ligesindede.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bethany, jeg syntes du er et frisk indslag i en ellers (til tider!) meget ensrettet blogrundtur, så af hjertet tak for det.Og ærligt, så erkender jeg gerne blankt at jeg også ind imellem tænker et og andet (mindre pænt!) om visse blogindehavere der er på førtidspension, eller lignende, men som alligevel lyder til at have et hav af overskud – men så igen, det er skide svært at vurdere hvordan verden hænger sammen for andre, medmindre man selv befinder sig i de selvsamme sko.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skynd dig at sætte dit kontonummer på, så betaler jeg gerne den 50 øre som du skulle give i skat til at hun kan få førtidspension. Jeg er klar over, at du forsøger at være provokerende og sjov. Det kan godt være, at dine sko klemmer, men det generer mig ikke. Men lige nu sigter du på mennesker med meget lidt overskud, og det kan du ikke være bekendt.For der er faktisk ikke meget sjovt i at være nødsaget til en førtidspension. Jeg kan love dig, at hvis de kunne vælge et normalt liv, så gjorde de det uden at blinke. Hvordan jeg ved det? Fordi jeg har taget mig tid til at lære mange forskellige mennesker at kende, da jeg selv blev afklaret mht. fleksjob. Og bitch du bare over fleksjob nu, det er fint, jeg kan bide fra mig og sortere skidt fra sukker. Men selv om skoene trykker, så vil en smule omtanke ikke være af vejen…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hahahahahaaaaa… Jeg vidste bare PRÆCIS hvem du snakkede om da du skrev at det hele var ulovligt ovre hos hende. :D Man altså ud over det, tror jeg faktisk at det er fint at de selv styrer det med den sygdom de har. Har den selv tæt inde på livet, fordi min svigermor har den, og det er altså en træls sygdom. Gør det forresten ikke ondt med dine små sko?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Ménage à trois (Nu kommer onanikartellet vel rendende)