Penisfisken Rasmus, Svar fra Lents og Skrævkasse

Bethany i Kuglestødet

Nu, hvor Fuckfjæs er så meget i medierne, og fordi det er onsdag, og jeg endelig har fået tømt tarmen, synes jeg, jeg vil dele et relevant indlæg med jer fra Bogen, som snart har 1 års fødselsdag, og efterhånden er fast del af undervisningen i de fleste 2. klasser:

Bethany bager, og midt i bolledejen hidser hun sig op. Hun kan ikke gøre for det. Det er det politikerfuckfjæs, Joachim B. Olsen. Her troede Bethany, at hjernedøde ikke kunne bevæge sig, men så går de kraftstejlemig rundt iblandt os! For meget! Gud fri mig fucking vel!

Ret skal selvfølgelig være ret og ikke mindst Bethanys, og jeg kan da godt se, at Carinakranen, der i den bedste sendetid blev hevet frem som eksempel på en dansk taber anno 2011, ikke ligefrem er fattig, men skal hun være det? Hvorfor har den mindre intelligensbemidlede mellemklasse brug for at se en fattig? For det er jo det, lortet handler om: Tilhører man socialgruppe 5, skal det kunne ses, så de, der sniger sig over grænsen, kan føle sig lidt bedre i deres parcelhuse fyldte med leje-tv fra Leasy og afbetalingsbiler i de sortbetalte carporte. Bethany opponerer!

Det skal kunne betale sig at arbejde. Ja, det ved den søde grød det skal, men løsningen er sgu da ikke at skabe flere mennesker med færre penge. Hvem helvede er den burhøne, der har tænkt sig frem til det? Snuskede Sørine på kontanthjælp SKAL have råd til sine bajere, hvordan tror I ellers, det vil gå for Bodegaejer Bo og Krovært Karl? Skidt, siger jeg jer. Og tror I måske, at nærige og forsmåede mennesker kommer i himlen? Tror I, Gudfader den Almægtige ser nådigt på den slags? Ikke-nikke-fucking nej. I vil få med den nihalede af Sankt Peter. Det er sikkert og vist.

Så for at komme fremtidig himmelflugt i hu, har Bethany og tvillinger i dag pakket smør og er snart på vej til Norge i 2CV’en med Diskofil i radioen og Adolf bag rattet. For ingen skal mangle, hvis det står til Bethany. Om der skal deles Ribena ud til gamle hønisser på alderdomshjemmet, tilbydes en hjemløs tosse et villigt skræv at gå om bord i for en nat, gives Carina en statsbetalt bajer eller Norge et par kilo smør at klare den kolde tid igennem på. Bethany er på pletten. Der er ingen smalle steder i Bredgade, Bethanys skræv eller for den sags skyld Adolfs endetarm, som ellers har det så forfærdeligt. Bethany og familien fra Gården er forbilleder på den måde. Det kunne det liberale fuckfjæs af en klunkeskubber kraftederstejlemig lære noget af!

Lad os finde mønterne hos dem, der kan undvære og har for mange af dem. For eksempel statsstøttede medier, landbrug og fuckfjæset, som tjener en tand for meget på at lukke lort ud i både tv og miljø. Placer derefter pengene i hænderne på Bethany, så hun kan bruge dem på Fernet, bleer, smør til Norge og analkirtelsmørrelse hos både dyrlæge, supermarkederne og på kroerne. Se – det er samfundsøkonomi og næstekærlighed med et fornuftigt perspektiv! Som Bethany kunne fryde sig over i en kommentar fra en af sine milliarder af fans: “Bethany for president” (Bethany er nede med ost). Bethany er enig. Og det er Gud også.

Skål!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Penisfisken Rasmus, Svar fra Lents og Skrævkasse