Great expectations (Store pikeksperter)

Bethany – Bare Bethany

Hvem er Bitterfissen Bethany? Spørges der. Her har I svaret:

Fra Bogen:

Mangen en idiot har igennem tiderne haft travlt med at bræge: “Bethany er en anonym idiot, der ikke tør stå ved sine ytringer”, “Bethany hader kvinder”, “Bethany er julemanden” und so weiter (soen er vild med hveden). Violinerne spiller. Hold kæft, hvor de spiller, kan jeg satme love jer. Men sagen er den, at Bethany bare er Bethany:

 Navn: Bethany Hansen

Bopæl: Gården

Afkom: Tvillinger på 2, datter på 4½ og adoptivsøn Adolf H. itler

Stilling: Bethany er med på dem alle. Som Rødovremester i springgymnastik (1967) kan man et og andet. Hypermobilitet er heller ikke just noget minus på den konto.

Partnerstatus: Utallige åbne forhold (Så mange mænd, så lidt tid). Monogami eksisterer ikke. Jo før I Glatnakker indser det, jo bedre. Det vil spare mange bekymringer. Tro mig.

Yndlingsretter: Kalvefrikassé, Brunkål og Bastogne

Yndlingsdrik: Fernet Branca

Tøjstil: Forklæde, bomuldstrusser og skåneærmer

Musiksmag: Diskofil, Laban, Abba, Nik & Jay og Joey Moe

Motto: Hellere udblokket end blokeret.

Som I kan se: Helt som alle andre, og derfor giver det ikke mening, at I render mig i røven som hjemløse efter brødkrummer. Men det gør I, og vennetallet på Facebook tæller efterhånden et godt stykke over 1000, besøgene på min blog vælter ind, og af en eller anden grund er jeg også et hit på Twitter. I kan ikke få nok åbenbart. En belastning kan det være, må jeg sige. Blandt andet når tåber som Meningsfissen Michael Lebbesen lader som om, han er mig, fordi han så desperat higer efter jeres opmærksomhed. Vil I venligst give ham den, så jeg kan slippe for at have ham rendende?

Og når nu vi er ved det, vil jeg da også lige opfriske blogbeskrivelsen af Bethany. Som den så ud fra begyndelsen:

Surt løg, Bitterfisse, Sladdertaske, hyklerisk og nådesløs. Åbenbart meget lille menneske trods hele 175 cm., for har absolut intet problem med, helt uden samvittighed, at nedgøre alle de andre. Må være gået et eller andet galt ved fødslen. Til mit forsvar må jeg dog sige, at min far og mor også er generelt sure mennesker.

Så er det skræv vist barberet.

10 kommentarer

 • Opmærksomheden var stor i denne uge. Faktisk er Bitterfissen et af de søgeord, der havde den største fremgang på Google i ugens løb:

  http://netnyhederne.dk/2012/03/25/ugens-sogeord-pa-google-muamba-og-bitterfissen-blev-klare-hits/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jytte Isberg

  Åhh blogbeskrivelsen … den minder mig om mit første møde med Bethany der pludselig en dag sad og så, så dejlig sur ud ude i højre side af min blog.
  Siden den dag har jeg fulgt Bethany i tykt og tyndt, og det agter jeg at blive ved med ! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • KAT

  B. vil altid bare være B. Der er jo nødt til at være en til at hjælpe hende lidt. Hun kan sku’ da ikke ramme tasterne når hun er Fernet stiv, eller sidde på en stol når hun er øm i skrævet.
  Og vi ved jo godt hvordan det står til med B. i perioder. Ikk.!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fælles livretter ser jeg, men hva faen den slags deler vi nok med mange kolesterolramte Værftsarbejdere på førtidspension, uden at jeg hermed nedgør kolesterol som en ikke værende folkesygdom aFFF overdreven indtagelse aFFF Æg…

  Jeg har endnu aFFF overførselsindkomsten haft råd til at investere i BOGEN over dem alle, men mon ikke jeg kunne bilde min sagsbehandler ind at mit Tapet har Skimmelsamp, og det derfor STRAKS bør udbedres, kan jeg ved køb aFFF bogen få en KVITTERING til Sagsbehandleren, på at jeg har modtaget Skimmelsvampsforebyggende assistance, hvis ja, vil jeg godt have 2.500 oveni for det gode venskabs skyld.

  Athjuuuuuuu

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bitterfissen Bethany

   Man skal saftsusemig ikke spøge med skimmelsvamp!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Som Rødovremester i springgymnastik (1967) ?????

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  “Som Rødovremester i springgymnastik (1967) ”
  Javel ja, og “røde gymnasielærere i ´70’erne”, så kan det det jo ikke være en person, der er født i ’73, som Bethany hævder h*n er, men nok hendes far Jan…
  Der er vist tale om et team.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bitterfissen Bethany

   Hvad helvede skal man dog stille op? Får stupide, hjernedøde tåber som dig virkelig lov til at gå frit rundt i Danmark? Eller sidder du spærret inde et eller andet sted?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bitterfissen Bethany

  Skål, KAT! Saftsusemig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • KAT

  Det ligger faktisk lige til højrebenet det motto. Hold kæft B. du styrer;).

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Great expectations (Store pikeksperter)