Krummenosserne Eddie Michel og venner

Penisfisken Rasmus, Svar fra Lents og Skrævkasse

Uddrag fra Bethanys blog på SE og HØR d. 8/2-13:

Onde tunger har ofte påstået, at Bethany hader kvinder, fordi jeg fortæller sandheder om dem, der tvinger dem til at se sig selv i det møgbeskidte spejl, men det har intet på sig. Bethany hader ingen. Lige ud over Pernille Rahbek og andre belastende Østerbrokusser, der ikke har ben i andet end kyllingeskroget. Næ, Bethany har det såmænd fint med kvinder. Så fint at jeg sommetider, når jeg bliver træt af nakkeost og behårede rygge, kaster mig over noget skamlæbevedhængt. Blandt andet har jeg haft en hed affære med en blond sexbombe af en modeblogger ved navn MissJeanett. Den tøs forstår at gi’ den hele armen, kan jeg saftsusemig love jer. Helt op til albuen. Men lad mig komme til sagen:

Bethany efterlod jer sidste uge i noget nær grådlabil tilstand over en cliffhanger (Cliff Richard er en hanrej) omhandlende smukke Lisa Lents. SE og HØR havde skrevet tåbeligt nonsens om skønheden og udyret (Peter Numsefeldt), og Bethany gravede sig til bunds i sagen ved at invitere på Brunkål og Fernet. Så sad vi dér, Lentspigen og Bethany, og spiste brunkål, pruttede lidt og sludrede. Jeg kan således betro jer, at dukkebarnet hverken dater eller deler hotelværelser med nogen. Det er hendes egne ord, og så er den kødfyldteprut ligesom slået. Til gengæld gik hun senere med Bethany i kælderen og uddelte karatehug til Skovfogeden og Anders Hvidtøl, der henholdsvis hang på korset og lå på gynækologbriksen. Jeg har filmet hele lortet og smidt det på pornhub. Velbekomme.

Resten af indlægget kan læses HER.

Skrævkasse spørgsmål kan stilles under menuen “Bethanys Skrævkasse” eller per mail.

Indlægget fra 1/2-2013 kan læses HER.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Krummenosserne Eddie Michel og venner