Bethany nedlægger Pernille Aalund

Krummenosserne Eddie Michel og venner

Bethany havde en episode fredag aften. Fred og ro har jeg ellers haft fra Mediegalskaben i et langt stykke tid – de hader nok også de realityretarderede – men så snart, man kommer lidt for tæt på dem, flipper de jo skråt, de højrøvede tosser. Just som jeg havde lagt interviewet m. Pernille Aalund på bloggen, fik jeg noget journalist på nakken ovre på Facebook. Han ville gerne vide, om det var ham og hans “venner” (som jeg i øvrigt aldrig har hørt om), Bethany kaldte for tørkager. Hvilket det jo ikke var, men som sædvanlig tror de typer, alt handler om dem, og da de åbenbart også havde haft gang i en ordentlig svinerrunde m. skønne Pernille som mål, var det jo oplagt at tro. Vennen, Eddie Michel (arrogant forfatter og skribent-type), kom også på banen, og på umanérlig nedladende måde fik han bevist – endnu en gang – at Bethany har ret, når hun siger, Mediegalskaben er noget af det mest selvhøjtidelige pak (næstefter Komikertoppen). Så skulle Bethany kaldes forsvarer for Aalund og hvad har vi…og blev stillet i noget nær 3. grads forhør. Åndsbollerne synes åbenbart ikke, folk har ret til at mene noget andet end dem selv. Nåh. Pludren til side. De virkede så kede af, det ikke var dem, der var nævnt som tørkager, så Bethany har fundet et andet passende ord til dem: Krummenosser!!

Og gaffel så ud og sut mås på hinanden og skid i nogle tagrender – som I plejer.

Skål, Grødhoveder! Det er onsdag, og der skal bolles på kryds og tværs. Husk det nu.

2 kommentarer

 • Og så er jeg lidt spændt på at høre, om det var bedre med “Krummenosserne”? Eller det var de måske heller ikke tilfredse med?!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bitterfissen Bethany

   Ingen af dem vendte tilbage. Jeg tror, de er alt for fornærmede…lige umiddelbart.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Bethany nedlægger Pernille Aalund