Faktum er Mangelpåcharme

Fra Klynkekusser til Klynkeklunker

Nu er Bethany satanedemig træt af Klynkeklunker, der går i selvsving over noget dameetage på Bella Sky.

Hvad helvede skete der? Gik Bethany i seng i 2011 og vågnede op i 70’erne? Det skulle man kraftedemig tro med den eneste forskel, at samfundet nu drukner i Klynkeklunker fremfor Klynkekusser. Retorikken ( fint ord til de snobbede læsere, som bare betyder “måden, man lukker lort ud på”) er da i hvert fald den samme. Tøsedrenge!Lad dog pigebørnene være i fred, når nu de ikke gider lege med jer. Meld jer ind i en loge, fæld et træ eller læs et pornoblad. Hvad bliver det næste? Må vi heller ikke slikke kusse på hinanden, hvis vi ikke samtidig indbyder jer? Gud fader bevare mig vel.  I har for fanden da Carl Mar! (Som I i øvrigt gerne må beholde)

“Jamen, Bethany. Det er princippet i det.” Tag jeres principper i hånden og kast jer sammen ud fra en bro. Alting skal forfandenihelvede ikke gøres op i principper! Der er jo snart ikke plads til at røre sig for jeres principielle pladder. Rigtige mænd er sgu ligeglade med den slags. Spørg bare Asger. Bethany kan love jer for, at han ikke lader den slags fylde i dobbeltsengen hos dejlige Suzanne.

Bethany har en mistanke om, at de danske mænd er på vildspor. Faret vild i intimbarberingen er, hvad de er. Lad håret gro, lade pigerne lege og lad så for helvede være med at te jer som nosseløse kastrater, der vrider sig i sengen om natten af bare angst for at være overflødige. For så bliver I det kraftedemig! Overflødige – hele banden! Som om nogen kvinde vil skampules analt af Klynkeklunker, der ikke kan finde ud af andet end brokke sig over, at livet som mand er fyldt med verdenssmerte og uretfærdighed. Det var dog lige godt satans!

B.

Relateret til emnet:

Reddet af Bitterfissen – Kastrups Verden
Bella Sky, Kvindeetage & En plat diskussion – Anna BK
Mænd vil også have duftlys på Bella Sky – ASH

25 kommentarer

 • Stensom

  Jeg har ik smagt fjams siden Kennedy blev skudt. Klynk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nå var det DIG der fik den, jeg måtte nøjes med Gitte Stalones ene skamlæbe, og det sidste måtte vi simpelhen smide væk fordi der var så MEGET at det blev DÅRLIGT

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • De er jo bare ukrudt?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Berit Anita Andersen

  Jeg er ligeglad. Jeg har alligevel ikke råd til hotelophold, hverken for women-only eller for mixed-couples.

  Se dét er et reelt problem!

  Nu findes jeg både på det mixede b-hold og på kvinde-b-holdet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rolf Rasmussen

  I har for fanden da Carl Mar! (Som I i øvrigt gerne må beholde)

  Etablisementet har Preben Hertoft. Han er som snydt ud af lægeromanen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • bøtossen

  Nu vil jeg gå i netto og investere i en flaske fernet! Og det er DIN skyld, B. Sku kraftedeme ikke undre mig, at de ikke har fernet i den klynkebiks…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carsten

  Hej Bethany

  Jeg læste hele din blog i går. Jeg troede jeg skulle have en stille spiller, men sådan skulle det ikke være .. du slasker ikke rundt med patterne som en del af dit image. Det var befriende.
  Jeg har ikke fundet noget i dine synspunkter at angribe dig på, så jeg vil bare lige: .. juhuu! Se mig! ..
  Jeg er en af de potentielle klunkeklynkere som ikke har fået dybbet den i et par håndfulde år og uden perspektiv for at det skal ændre sig. Det faktum kan jeg tilsyneladende ikke lade være at minde mine omgivelser om .. og det er svært at formulere uden at blive forstået som klynk. Jeg forstår det selv som en massiv besynderlighed i lyset af, at vores kultur og selvforståelse er noget i retningen af at sex, eller nærmere mangel på, er en social sygdom, et ramme-vilkår som vi ‘skal’ passe ned i – og forstår, at man er selvskrevet et par flade, hvis man flirter og siden afviser en kvinde når det bliver tydeligt at det handler om en forretning, og ikke andet. Business er business. Ja, jeg er en dårlig forretning, men noget imponeret over at jeg med andre ukurante borgere tilsyneladende har lagt den vestlige kultur økonomisk øde for nu og de næste 10 år frem.
  Forstår jeg dig ret, at du osse sætter spørgsmål ved forretningsmodellen .. eller har vi bare slået af på at følge den ordentligt?

  Carsten

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bethany, jeg ønsker mig sådan en dims der kan ses på video en her: http://www.youtube.com/watch?v=1C-Bxifv2Pk – var det noget du kunne hjælpe med? Jeg tror fint det kan kombineres med Fernet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vor herre bevar mig vel for et surt opstød fra en BitterFisse, man fornemmer næsten smagen af Mandel som er ret ens med Blåsyre, bare fordi vi med årene har fået lange nosser, svarer det vel lidt til de hjemmerullede Patter, der skal tapes fast til rynkerne på halsen eller Appelsinhuden på Lårene, jeg er MÅLLØS, men det er jeg nok også mest kendt for… Jeg ved ikke om jeg vil synke så lavt at jeg begynder at reklamere for Hundemad

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • AnyaP

   Glædelig Jul, Drilleren. :-) (Altså som i ganske oprigtig, ærligt – glædelig jul. Læste dit indlæg på din blog. Og håber, den bliver bedre end du frygter. )

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • TAK AnyaP, det HÅBER jeg også – Indtil vil jeg opføre mig Nisseneutral og kigge badehætten efter for småhuller, men så GOD JUL til dig!!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nikolej K.

  Klynke mig her og klynke mig der. Det handler om krig.

  I årevis har klynkekvinder skreget på deltagelse fra mænd (Kvinder kan intet selv. Kvinder har absolut aldrig bibragt verden andet end en klynk)

  Vi vil bolle jer. Vi vil have børn – med én, eller flere af jer. Og så har vi andet, end Jer, at bruge vores tid på.

  I formår ikke at holde igen – i jeres kønslige usikkerhed. I skal absolut forsøge ALT for at få opmærksomhed.
  Vi har naivt troet, at I på et tidspunkt kunne finde ud af at klare jer selv (Vi vil stadig gerne bolle Jer. Og vi vil stadig gerne have børn med én, eller flere af Jer) Men I viser tydeligt, at I er det svage køn – at I ikke (heller ikke i flok) kan finde, bare nogenlunde fred i jer selv.

  Og nu får I så – hvad I fortjener.
  Bliv hængende…vi er først lige startet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Klynkeklunke.

   Og skål på det.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nikolej K.

   Skål, Bethany – Ned i halsen med den. Nyd smagen af de livgivende safter, og klynk så blot videre.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jette

  Hørt hørt. Det er simpelthen for mange umandige mænd, og de har formentlig alle sammen lange tynde fingre og slatne kontorarme. Vorherre bevares…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mænd behøver ikke besøge pinky parfumebeflammede damedasser. Lad os få de sorttjærere pissoirevægge i baggårdene tilbage.

  PS: Deddikeret til mænd med perfumeallergi

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rolf Rasmussen

  Rigtige mænd er sgu ligeglade med den slags. Spørg bare Asger. Bethany kan love jer for, at han ikke lader den slags fylde i dobbeltsengen hos dejlige Suzanne.

  Hende Suzanne blev jo heller aldrig politiker.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mads

  Ok

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Faktum er Mangelpåcharme