Bethany om chokolade

Eurowoman åd min hjerne

Anne, Anne, Anne. Tsk, tsk, tsk. Hvorfor, spørger Bethany. Hvorfor gør du den slags mod dig selv? Det er simpelthen tåkrummende at beskue. For endnu engang lægger Anne Sophia Herpes sig fladt ned og inviterer til bunkepul med den forsamling Klynkeklunker, hun med rette kan kalde sin fanskare. Kan damen skrive noget uden samtidig at slikke mænd i røven? Lader det sig gøre? Jeg tror det næppe, og hun skjuler det kraftedemig ikke ret godt – heller ikke selvom, hun smider om sig med tidens mest hypedede buzz words (bi ord) som eksempelvis “Substans”. Prøv med “Indhold”. Det stinker mindre end de lidt for hyppigt forekommende jeg-har-behov-for-at-pakke-banaliteter-ind-i-ordgejl-for-at-lyde-intelligent-prutter. Ikke at Bethany har det mindste at udsætte på tarmgas, men alligevel.

Man bliver dum af at læse dameblade. FULD STOP. Det mener Herpes. Eller Herpes gør som sædvanligt ikke, men en anden journalist, som Herpes nu har lånt sine pointer fra (efterhånden en kedelig tendens). Men alting ville åbenbart være meget bedre, hvis dameblade var lidt mere som mandeblade. Det er kraftedemig smukt og stinker ikke så lidt af Bethanys røde svin til en gymnasielærer, der tilbage i 70’erne havde en smule for travlt med at forklare klassens drenge, at kussekønnet var det eneste rigtige, og mænd enten skulle brænde bh’er eller selv gå med dem. Som historien kan berette, valgte de det sidste, hvilket i dag har resulteret i: Klynkeklunkerne. Så nej, det kan selvfølgelig ikke undre, at man i dag finder disse kastrerede tåber langt oppe i Herpesnumsen. Bethany kan sagtens forstå, de føler sig hjemme der. Det kaldes social arv. Bethany er forstående og indsigtsfuld på den måde.

Men hvad Bethany ikke forstår er, at Herpes – selvstændig kvinde med ben i kyllingen – offentligt vedkender sig, at hun er dum. Som hun skriver: “Damebladene, der måned efter måned vægter stil over substans”, hvorefter hun tilføjer, at hun i årevis selv har købt “revl og krat”. Eller skal det måske forstås sådan, at det kun er alle andre end Herpes, der bliver dumme af at læse den slags? (retorisk spørgsmål). Bethany tænker, at Herpes stadig render rundt og leder efter en forklaring på, hvorfor hun aldrig blev “all that” (alle får på et eller andet tidspunkt fnat) og derfor nu forsøger at give damebladene skylden for det. Man ser næsten overskrifterne for sig: “Eurowoman åd min hjerne”, mens Herpes står og kigger ud over Peblinge Sø med spejlblankt udtryk i fjæset. Dén kommer til at sidde lige i skabet.

Bethany har aldrig læst andet end Familiejournalen, hvilket i sig selv må falsificere pointerne fra den journalist, som Herpes har kopieret. Herpes har derimod læst en hel masse andet, og nu sidder hun og er det fremmeste eksempel på speltkussejournalistik, som kendetegnes ved såkaldte kloge kvinder, der udtaler sig om alt andet end det, de egentlig ved noget om. I flæng nævnes: Præsten Lilleør, Vibeke Maddike og Sørine Gudfredsens. Simpelthen Berlingerens svar på et skamlæbevedhængt Dream Team. Og man kunne så spørge sig selv, hvad der er mest fordummende: Speltjournalistikkens forsøg på at tegne et billede af kvinder som pyntesyge kællinger med store biler og for meget ordgejl, eller damebladenes tiltro til, at kvinder magter at skelne skræv fra kameler og udmærket selv kan finde ud af, hvornår tiden er til at lægge neglelak og til at gå på arbejde? Begge dele er dog lige hjernedødt. Se bare på Herpes. Hun er med sikkerhed ikke klar over, hvad der er hvad. She’s killing me (hun kilder mig), og Bethany føler sig snart presset til at skrive et indlæg om, hvordan det er Herpes’ skyld, at jeg igen og igen slår mig på flasken. Det vil hun tro på. Eller også giver hun Femina skylden. Ét er sikkert: Det er i hvert fald ikke min egen. Bethany er jo kvinde, og er jeg dum, fordrukken eller helt til rotterne, må en eller anden stå til regnskab – om det så er Herpes eller damebladene.

Bethany

22 kommentarer

 • Bitterfissen Bethany

  …Er virkelig træt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • saxo

  At finde sig tilpas oppe i en ASH-numse. Som mand at gå med BH.

  Nedlynemigminbuksegylp og bid mig i min hårde manderøv fra 70´erne for noget kvindemunddiarré.

  Skaf mig i nissepige og = jeg vil ha dig lige nu stemning = det er fisme noget B. normalt kan formidle. Så må hun for min skyld godt være dizzy af fernet.

  Orgasmen klarer vi som morgensex.

  PS: Er der for h……. ikke nogen der snart kan lære de satans kællinger, at det eneste der tæller og tænder er ned på knæ, og så kan de for min skyld godt få alt det vand de kan drikke.

  Når de selvfølgelig selv har hevet det op af brønden, og bermudaen er vædet tilfredstillende. Det lyder sgu som en julefrokost, hvor fertiliteten jo også normalt indfinder sig rigeligt sammen med fernet.

  Hvis nu Astrid så gerne vil have os på barselpassedejligebørnorlov, så kan kællingerne vel stille i hullerne imedens når krigene først raser – ? Så kan de dele kærlighed ud på slagmarken, Og vi kan dele dejlig mandekærlighed ud til børnene i hjemmene imens – halleluja

  FRED – og THYLEJRSTEMNING ikke al det ondskab. Det findes ikke under kvindemagt. Sådan er det bare spør bare Gud i denne juletid. Et køn der oser af kærlighed kan vel kun gøre ondt bedre – ? aldrig værre –
  KÆRLIGHED til jer alle
  AMEN

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • saxo

   Og i kvinder der ikke forstår det har ikke engang fortjent AMEN (A-mænd) kun BMEN. Slug den råt langt ned i halsen

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Radio27/4

  Jeg hader alt ved Herpes’ blog… ALT!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonym

   Springer den over ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Radio27/4

   Det gjorde jeg også. Jeg klikkede på linket og så sortnede det for mine øjne. Det må være had.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Det var da en interessant oplysning, at Bethany gik i gymnasiet i 70’erne…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Næppe...

   Ja, helt vildt! Var lige ved at falde ned af stolen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • anonym

   Ja, det bliver først rigtig uinteressant, når et fjols hiver oplysningen ud af sammenhængen i håb om at score et par point.
   Kravl tilbage til herpesbloggen til de øvrige røvslikkende prinser på deres hvide heste. Og bliv der.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • U suck bethbro!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • da truth mayn

  U suck bethbro

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja, det’ reddi’ Bethany….
  Folk ska’ bar’ Knytte sylten.
  Jeg gi’r den sgu også lige en gang på den anden led, når jeg har barberet mig….. Bare lige for at få det hele med.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dejligt at få luft ? Når du så engang lander.. Kunne du så ikke forsøge at forholde dig til det der rent faktisk står i artiklen ? Eller er du blevet så opsat på at finde folk at svine til i dine blogs, at du glemmer at fokusere på indholdet (substansen) ?
  Faktisk ret skuffende at læse det her blogindlæg. Det du brokker dig over, er jo netop det du igennem længere tid har råbt op om. Det giver ingen mening. Du vil have et opgør med “Speltkusserne” og deres lyserøde, brintoveriltebombarderede hjerner – og når der så endelig er en (Maria Arndt) der gør opmærksom på at der rent faktisk er en Holdnings-problemstilling i Damebladene der fastholder Kvinder i et fordummende lys, så kæfter du op – blot fordi ASH gør opmærksom på Maria Arndt og forholder sig til det Maria skriver ?
  Men ok – Maria Arndt gør forhåbentligt det samme som andre kvinder i hendes situation – Køber Magasiner med indhold (reklame for Illustreret Videnskab og Illustreret Historie samt Historie mv indsættes efter eget valg her).
  Fortsat god dag Bethany – jeg håber du finder Den Røde Tråd igen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Næppe...

   den findes vist hos Shu bi dua…

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kunne du så ikke forsøge at forholde dig til det der rent faktisk står i artiklen ?

   Anne Sophia Hermansen, der blogger om puddelmænd og kvindelige dræbersnegle, singlekultur, designerbørn og generationen, der hellere vil have et samtalekøkken end tage et samfundsengagement, stiller et spørgsmål. Svaret på spørgsmålet interesserer hende ikke.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonym

   Anne Sophia Hermansen er da aldeles uinteressant – i al sin personpromoverende livsstilsfeminisme.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sikkert. Hun kommer næppe på kvindemuseum. Og det er vist heller ikke et objekt, der interesserer Ligestillingsministeren.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Berit Anita Andersen

   Nu kan man vel næppe fastholdes i noget, man ikke vil fastholdes i …

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • J.J.Dampe

   …ser til min store forbavselse, at De anvender ordet “finde”: “om at finde folk at svine til…”

   Søger så skal du finde, står der skrevet. Jeg har ikke nærværende blogger mistænkt for at søge længe, de står nærmest i kø for at få lidt opmærksomhed fra hende. Spies sagde engang noget om det…

   De kan selv gurgle på internettet, hvad han sagde.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mors Dreng

  Du skriver godt, når du er forsmået og bagstiv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er imponerende enig i dine synspunkter Bethany.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Apropos Præsten Lilleør . Er hun ikke bare en af de der kusser der er den eneste der syntes hun er sjov?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Bethany om chokolade