Jul med Bethany

Selvfede Earl Grey af Blogstilstand

Jarl Cordoba – øh, hvem? I skal ikke være kede af, at I ikke ved, hvem han er – det gjorde Bethany heller ikke dagen før i går, og nu ønsker jeg mig bittert tilbage til den tid, hvor Jarl aka. Earl Grey blot var et ukendt komma i Blogstilstanden.

Jarl Cordoba eller faktisk er det vist slet ikke Cordoba, men det må I sgu selv undersøge nærmere, for jeg gik død i de tre A4 sider, han har skrevet om sin røvsyge slægtshistorie, som vist alligevel bare ender med at opsummere, at han egentlig hedder Nielsen. Det må I så selv rode med, for jeg holder kraftpetervæltmig ikke til at gennemgå Hr. Fintskaldetværes tåbelige biografi én gang til! Not important (Ikke vigtigt).

Jarl har en blog. I kender den næppe, for uanset hvad I måtte mene om Earl Grey, så er han rimelig brainy, hvilket næppe appellerer til jer.  Nåh, men Jarl har en blog om noget politisk hejs. Han er ret liberalt anlagt, hvilket vil sige, at han må være mere brainy, end han rent faktisk er intelligent – hov, så kan det jo rent faktisk godt være, at I vil kunne lide ham!

Meget kan man sige om Jarl, men selvfed det er han. Ikke nok med at vi skal læse side op og side ned om hans besøg og kommentarer fra samfundets finest (på engelsk), også kaldet honoratiores (måtte kraftedemig google lortet tre gange), så mener man også, at han bærer titlen: KONGEN af Blogstilstand. Men det kan han eddermaneme tro, at han ikke gør! Nogen har nok liiiige glemt Claus ”jeg tænder på at se græsset gro” Dalby m. bloggen ”Mit haveliv”. Græsset er I den grad grønnere hos Dalby – også ifølge læsertal, som Earl Grey også går meget højt op i at nævne. Nææh, kom ikke her med selvudnævnt kongetitel!!

Hvis I nu, meget mod forventning, er gået hen og blevet komplet våde i trussen over Jarlen, så kan jeg berolige jer med, at I kan leje ham.Men han stiller ikke op til noget gratis!!, som han selv siger. I kan bestille ham alene eller med blogvenner. Så hvis I er til gruppesex så kan det arrangeres. Der tilbydes:

Dansk quickie – 15.000 kroner

Ménage à trois m. hemmelig partimedlem (Garantrisse ham Ammitzbøll!)  –  20.000 kroner

Sex – Hvad er det? (Jarlen tegner og fortæller m. special guest fra onanikartellet, som demonstrerer, hvordan man laver en Monica Lewinsky) – 15.000 kroner

Ret så pebrede priser i mine øjne. Hvad har Jarl m. følge, som de ikke har i den lokale Swingerklub, måske? Ja, jeg spørger bare.

Hvis man ikke ønsker at benytte sig af Earl Greys ydelser, kan man nøjes med at donere ham nogle penge. For naturligvis er han og dennes selvfede blog vigtigere at støtte op om end de sultende børn i Afrika, Kræftens bekæmpelse, Dyrenes beskyttelse osv. osv. Men I skal bare vide, at I ikke har en skid at skulle ha’ sagt inde hos Earl Grey, uagtet hvad I disker op med! Han er sin egen lykkes smed, og derfor er han Liberal to the bone (ind til benet).

”Jeg er ikke så imponeret”, sagde Lisbeth Knudsen, Chefredaktør på Berlingske Tidende, engang i 2007. Bethany (2011) er mildt sagt heller ikke særlig imponeret.

Citér gerne fra bloggen, men husk så venligst at stikke mig en plov. På forhånd tak.

(NB: Jarl – du SKAL så sende mig en plov, for så høje besøgstal har du vist aldrig haft før. Sig tak til Bethany).

Bethany!

13 kommentarer

 • Jarl Cordua er næppe en trussetyv. Han undlader jo fuldstændig at beskæftige sig med væsentlige politiske emner, såsom tonen i politik, kvinder med hår på brysterne og den slags.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • No Name

  Nu får jeg sgu et dejavu. Ham har du blogget om før, BB.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er et gammelt indlæg jeg har rykket over fra den gamle blog. Det var forsvundet. I hvert fald fra mig. :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • No Name

   Det var det ikke fra min husker, trods de små skarpe ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Jeg gad godt vide hvordan Jarl er så sikker på at lige præcis statsministeren, diverse regeringsmedlemmer osv. læser bloggen… Har de sagt det til ham? Skyldes det en IP-adresse som hører til på Christiansborg (for nå ja, så er det jo selvfølge statsministeren i egen høje person)?Kan i øvrigt gode lide at han er bosat i Hellerup, men at han var (bosat 1993-2008 på Islands Brygge). Okay, HVEM går op i hvor han har boet?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Jeg går lige ud og skifter trusser. Bliver helt tændt af hans blog.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Mon han ikke ofte falder i søvn over sig selv?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene

  Nå, jeg gik så død i det sekund jeg kom ind på hans blog. Tillykke til Jer der kunne komme længere end til overskriften.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sejt! I låvs you, Miss BB!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hahaha. Lidt lyserød farve in tha face og han ligner en gris. Onk onk onk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hahaha tak for det, Bethany! :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hold da op. Han er virkelig selvfedhed i menneskeform. Haha./MB

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Ha ha ha ha alt for sjovt! Han er da godt nok en selvfed stodder, men det gir måske sig selv, når han er liberalist.TH

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Jul med Bethany