Om De andre mødre

Urinposten – Det handler om perkere og ikke skide meget andet

(Tidligere postet på denfri.dk)

Bethany fik på DenknaptsåFri tidligere at vide, at hun burde dele sine tanker helt andre steder såsom på et site, en eller anden kvabodder kaldte Urinposten (mærkeligt navn! Det kom heldigvis til at give mening, da jeg tog teten og besøgte stedet). Himmel og Gud, siger Bethany bare!!

Perkere er et stort tema på Urinposten. Måske det eneste tema nu jeg tænker mig om. Bethany har det fint med både perkere og negere (og alle mulige andre farver). De er gode for os danskere, og Bethany er da også på fornavn med samtlige taxachauffører og kebabmænd i området. Bethanys egen adoptivsøn er endda også et negerbarn, så kom ikke her!

Jeg vil faktisk mene, at vi slet ikke kan leve uden, og Natasha Nikita fra De dumme mødre er helt enig. De er nemlig de eneste mænd, som ikke er for sarte til at bolle hende. Ja, det lyder slemt, men der er sgu da en grund til, at hun tager til Tyrkiet hele tiden, hvilket hun i og for sig slet ikke behøver, når nu der er så mange af dem her i det danske ganske land. Tal om ikke at kunne se skoven for bare træer.

Nåh, hvor kom vi fra?

Det krævede ikke mange glas Fernet, før Bethany var i stand til at konstatere, at hun på Urinposten var omringet af rablende gale individer. Ja, ja, selv Bethany har grænser, og derfor ser hun det som sin samfundspligt at advare alle, der læser med (hvilket er pænt mange, for Bethany er pokkers populær), mod denne skændsel af en blog, som går ud på, at en eller anden jubelidiot ved navn Kim Mølædt poster røvsyge indlæg (mest avisartikler, hvilket Bethany dog har stor respekt for. Det er dumt at forsøge sig med at skrive selv, når udviklingen af hjerne ikke synes umiddelbart forestående) om mennesker af anden etnisk herkomst end dansk.Mølædt er ikke alene. Til hver en tåbe er der åbenbart en makker, og Urinposten er ikke en undtagelse:

Hitlerjugend 1: “Det er en skandale at almindelige, hvide mennesker ikke må bevæbne sig”

Hitlerjugend 2: “Enig! Der skal lyde et højtlydende: SKRID MUSLIMER fra mig, så er de advaret, og lytter de ikke, vil jeg sgu have lov til at skyde dem!”

Hitlerjugend 3: “Hvad hvis alle vi “racister” meldte os ind i skytte- og jagtforeninger med tilhørende våbentilladelser – over hele landet? Jeg ser store perspektiver for mig.”

Hitlerjugend1: “Hvad betyder perpiktiver? Jeg HAR iøvrigt meldt mig til jagttegnskursus til december, og glæder mig til at kunne stå i forhaven og sige “Get off my lawn!” til lømlerne. Er der derudover nogen, der kan svare mig på, hvorfor jeg aldrig får sex?”

Hitlerjugend 7-59: “Vi får heller ikke sex og er kommet frem til, at det må handle om, at kebabrullerne knepper vores damer. Bare se på hende den brainy Natasha Nikotin fra De kloge Mødre. Hende knepper de også.”

Hitlerjugend 2: “Noget må gøres! Min pik sprænger jo snart”

Hitlerjugend 3: “Jeg vil foreslå, at I stikker pikken i en lun pakke smør. Den måler cirka 3,5 centimeter fra kanten, så dybden er jo perfekt til os – man rammer ikke engang bunden. Husk nu at det skal være DANSK smør…og helst usaltet.”

Alle Jugends i kor: Sieg heil.

Bethany undrer sig over, at Urinposten kaldes en politisk blog. Er det en art trend, man forsøger at efterleve? Det synes jo, at enhver idiot kan komme af med sit lort, hvis bare man stempler lorten “politik” – bare se på Pia Piknæse og giv mig så venligst ret!

Bethany er dog trist. Her havde hun håbet (jævnfør tidligere nævnte råd om at opsøge Urinisterne), at hun ville finde ligesindede inde hos den Mølædte, men ak og ve, det skulle ikke ske (I må gerne rose mig for mine evner udi poesiens kunst). I stedet fandt hun en flok hundehoveder, som min barndomskammerat Ole Thestrup ville have knækket på midten, tøranalkneppet med baseballbats og fodret grisene med. Det, Bethany prøver at sige, er: Besøg ikke Urinposten. Køb en pizza, knep en perker, slug og skyl det hele ned med Fernet i stedet. Det gør Bethany.

Velbekomme.

Bethany

6 kommentarer

 • Anonymous

  håber du gør hva du siger – knep en hund tag et dyr – alt er lovlig i guds eget land ….88

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha… nu er de jo nemme at tage pis på, de der små-danskere, men: hahahahahahaha! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er den sjoveste skribent, jeg har læst i årevis.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Det ser ud til at Kimporator og Angantyr og deres fanklub ser sig for fine til at kommentere på dit indlæg. Det er sandelig ikke som i gamle dage. Nok meget godt, med mindre du vil have din blog fyldt med højreekstremistisk propaganda. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ifølge Redox.org er et par af redaktørerne medlemmer af ekstreme højreorienterede netværk.For min skyld kan de godt sidde der i et stort oralt circle jerk, sålænge de ikke gør noget, lige som ham terroristen fra Norge.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Mange tak….Mr. Gord

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Om De andre mødre