Catfight på flisen

Om De andre mødre

Nu må de simpelthen fatte det. De andre mødre. INGEN gider høre om jeres små ildelugtende unger. Vi er ligeglade med, hvilke mærker de ligger og skider i, det være sig Katvig, Hollys, Aya Naya, om der er fucking dukkehusprint på, eller Barbapapa, som er det nye gamle sort indenfor børneaccessories. Hvad helvede er de i øvrigt ude på?? Hvor ansvarsløst er det for helvede lige at opdrage børn til at blive kommende medlemmer af Sekten? Kommunen burde gribe ind for vanrøgt eller sådan noget. Vorherre bevares!

Jeg er ved at kaste op i lårfede stråler, når jeg læser blogs om de andres unger, der åbenbart ytrer de allermest fantastiske, og sjoveste ting i hele fucking verden! Og så sidder der noget publikum, og hylder og griner fordi det bare er det herligste, de nogensinde har hørt. Det passer bare ikke. Røvslikkende publikum deltager udelukkende, fordi det giver dem mulighed for at fortælle om deres egne små lorteunger. Dele erfaringer om amning, øko-mos, strikkede bleer og fodformede sko. Og gud nåde trøste dem, der ikke lever efter kernesundt princip!! They are going straight to hell, frosset ud af de andre. Urtekussemødrene.

”Nårh, men ved I så hvad Noah sagde i går, hvaaar?”. ”Nej, hvad sagde han?!” spørges der entusiatisk. ”Han sagde: Mor jeg elsker dig bare SÅ meget, og du har bare den flotteste kjole på i dag”. ”Er det ikke bare sødt sagt af min otte måneder gamle unge, er det ikke, hva’ hva’ hva?” ”Jooooo, årh, vi smelter helt” samtykkes der i kor. Det passer jo ikke. Uanset hvor meget krybene elsker jer, så render de fandenfløjtemig ikke. og fortæller jer det i tide og utide. Og de er da om NOGET røvligeglade med, hvilket tøj I render rundt i. Også selvom det er den allernyeste Mary-kopi af en kjole.

Fat det nu. Vi gider ikke høre om jeres unger, vi gider ikke glo på dem. Det være sig på Facebook, blogs, Twitter eller hvor helvede I nu prøver at sprede jeres børnegylle. Ingen gider jeres djævleyngel andre end jer selv! Milde Moses!

B.

28 kommentarer

  • Thilde

    Jeg kan sgu godt lide dig, Bethany. Sådan helt ind i hjertet!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Freud

    Folk der,foruden billeder af deres grimme unger med morgenhår og (jaws-)grød i hele æsken, poster billeder af deres åndsvage hjemmelavede kartofelpizza,lilla Juno-senge og seneste loppefund skal fandmer også have en flad.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak for link! En bitter fisse er bedre end ingen fisse :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    Jeg synes det er meget fedt at se billeder af folks børn og få at vide hvad de nu er i stand til. Det er da dejligt at der er noget der kan gøre folk så stolte og begejstrede. Særlig i disse tider hvor alle har travlt med at spille cool og lægge ironisk afstand til alt hvad de foretager sig.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    Boooyah!!!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg føler mig også misforstået, Groovymama.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hmmm – forresten, så føler jeg mig sgu en anelse misforstået. Altså, jeg er bestemt glad for at ha' gjort dig så tilpas våd, at du føler dig nødsaget til at linke til mig i et indlæg – men det kan da (desværre) kun være let fugtig, du er blevet, for at dømme efter din beskrivelse af mig, har du da vist kun kortvarigt skimtet til min blog, Disse-Fisse. Hvis du gav den lidt mere af din opmærksomhed, ville du opdage, at jeg er hende den selvfede, der udstiller sit afkom i eget design!! Jeg bruger sgutte megen spalteplads på 'de andre mærker'. Damn it, måske er det en fejl – måske er det slet ikke mig, der har givet dig dåse-kilder?? Bugger….

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    Min personlighed blev ikke skiftet ud da jeg fødte min ældste søn – og gik fra at være Sofie, til at være Mor – Mikkels mor – det er skrækkeligt – at opleve, folk man ellers opfatter som fornuftige og inteligente, fuldstændig blive hjernevasket, fra det øjeblik de har stukket den graviditets-pind ned i morgen urinen …Syntes også der mangler emnet HUND – hunde med tøj, der sidder i klapvogne og kun kan spise BARF … !!Sofie

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kære brevkasseredaktør…tak for dit fine råd. Måske vil jeg prøve at følge det..

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bettina: Det kan du blive med de andre!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Aiiii altså…troede lige vi kunne blive bedsteveninder…øv altså

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bettina Holst: Du kan fandme tro, at jeg ikke vil svare på noget som helst! Det er jo ikke noget venindehalløj vi er ude i her.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • HØRT

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hæhæ – Jeg har ventet på, at du skulle tage netop dette emne op ;0) Endelig!……

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tjoo…det var såment ikke for at du eller andre skulle bekymre sig om hvad jeg tror på eller ej….det går jeg ikke op i. Jeg er bare nysgerrig på "fænomenet"….

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Men Betinna, er det ikke netop pointen i en bitter I-don't-give-a-fuck-blog; who cares om du er overbevist om det ene eller det andet? Folk læser lortet om man tror hun er en kannibal eller en halvgammel, fed mand i en kælder. Fænomenet, ligemeget hvem (eller hvad) det er, fanger. Jo mere folk smækker med døren, jo højere ecco. Jeg nyder showet.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    Verden vil bedrages… ægte eller ej, så er mine 5 min. blogtid godt brugt herinde.-Betyt

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvis du en dag kommer i godt humør, gider du så svare på om: 1. …denne blog lavet af en virkelig bitter kvinde, der mener denne blog seriøst ? 2. …eller er I en projektgruppe ?3. Hvis svaret er 1, hvorfor er det så, at du læser alle de mange mange mange, efter din mening, intetsigende blogs, hvis de pisser dig sådan af ??. Det virker umiddelbart som om du bruger rigtig meget tid på at læse med hos rigtig mange og det er imponerende, at du har tid til det, med 3 så små børn….hvis de altså ikke er opdigtede og at denne blog viser sig en dag, alligevel at være det føromtalte projekt. Ideen om en bitterblog synes jeg som sådan er interessant, men jeg føler mig ikke specielt overbevist om ægtheden i denne…

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Men kære BitterBermuda. Pointen er jo, at når man har rost og lyttet til historier om andres afkom, så er man berettiget til selv at komme til fadet og bliver en tillyttet forælder.Og netop derfor rager ukendte mennesker historier og billeder af deres afkom, en med følelsen af (i bedste fald) total ligegyldighed.ps. Raw food er de lade kvinders undskyldning for at kunne lave hip mad.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Altså er jeg bare håbløst bagud eller hvad?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hov – vil også lige tilføje en "opdatering". Det er soooo last year at leve efter kernesund. Det er raw food nu. Også til baby'er. Oh yes…Gad fanme godt vide om de mødre render rundt med en gulerod oppe i røven siden de mener (seriøst) at raw food er the shit?!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg sværger, jeg er ikke en mand, Gentle man. :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvorfor er det, jeg bliver ved med at tro, at du i virkeligheden er en mand? Nå jo! Dine vinkler er simpelt hen for skæve. Gode, jovist. Men skævheden bliver ved med at vise sig. Hjerteligt til lykke med al den opmærksomhed du får … og så rundhåndet giver videre :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Muahahahaaaaa…..nu er det vist flere år siden mine børn lå og sked – hmm er de begyndt at regrediere uden mit vidende?? Vil det gøre noget for dig, hvis jeg i stedet begyndte at skide i mit tøj – eller måske en sko :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • FYI så hedder det vist Speltkusse. Bare så du er opdateret med det rigtige 'disse' lingo ;-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    ……ja jeg griner bare,min tid er længe overskredet sidste salgsdato ud i pottetræning af småbørn… ;O)jip

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    AMEN!!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    Scannings billeder i 3D .. 70 stk – det er ikke fedt at glo på, med mindre det er ens eget kryp der er på billederne — den anden dag var der en på min FB .. der i sin status skrev "mor er så stolt, Oliver, har selv lavet pølser på potten" – NEJ – det er ikke interessant ..Her er vi HELT på bølgelængde Sofie

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Catfight på flisen