De forsømmende mødre

Hjernedøde kommentatorer i Blogstilstanden

Maskinrummet skriver om sig selv vs. De andre (damer). Kommentatorerne er som sædvanligt enige og erklærer (som endnu mere vanligt), at Maskinrummet skriver lige DET, de har gået og tænkt på. (Ærgerligt at I er for snotdumme til at få det ned på skrift, hva’?). Og så prøver de at efterligne jargonen i blogindlægget og komme med egne pinligheder. Ser simpelthen så dumt ud.

Ser det jo hele tiden (og ja, jeg har nævnt det før, men man skal åbenbart slå hårdt og mange gange, før I fatter noget som helst. Hvordan føles det egentlig at være fysisk i live, men samtidig hjernedøde?)

Kommentatorerne prøver konsekvent at tilpasse sig given blogejers måde at skrive på. Herinde tror folk eksempelvis, at de er skide sjove, når de skriver noget på engelsk og derefter oversætter det til dansk i parantes – For sådan gør Bethany jo. Og folk smider om sig med brunnæsehåndtegnet, selvom de garanteret aldrig har hverken brugt eller tænkt det før.

Ovre hos Tudemarie sidder der også en flok wannabe’s og efterligner hendes sprog. Især hendes hang til at skrive “Mand” (Som I “Hold da kæft, mand”) osv. osv. Faktisk er Øksehuggets læsere nogle af de værste brunnæser i hele Blogstilstand har jeg bemærket. Men okay, pigebarnet har jo brug for det med det ringe selvværd, hun render rundt med.

Hvorfor gør De det?? Kraftedemig noget af det mest bovlamme jeg har set!

Jeg tænker, at det må handle om de allersørgeligste eksistenser I Stilstanden: De mennesker, der ikke har evnerne til at komme med noget nyt eller konstruktivt herinde, men blot lapper andres visdom i sig (Ha ha ha ha ha ha. Visdom og Stilstanden i samme afsnit!!! Det er manglende mening på højde med førtidspensionisternes undskyldninger for at undgå arbejde) i forsøget på at få det til at se ud som om, at de har et liv, kan begå sig blandt andre og hører til andre steder end på den lokale kro. Lad nu bare være. Gro en hjerne og en selvstændig tanke eller hold kæft.

B.

78 kommentarer

 • Nå ja, folk er idioter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • er der et brunnæsetegn egentlig? ellers burde det måske være 3< (bare en strøtanke) :O)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg fokuserer ikke kun på det negative, Dilemma. <3Og naturligvis kan man være enige med andre mennesker uden at være en brunnæse. Glad nu? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • I andre mennesker ser man sider af sig selv på godt og ondt, sådan fungerer det jo også igennem bloggen, og igennem alt andet. Du søger/ mennesket generelt søger en form for tilhørsforhold. For at finde ud af hvordan kan jeg høre hjemme her, hvad er mit formål med det her jeg er i gang med.Det er min holdning, og det gør mig hele tiden til en brunnæse,i følge dig Bethany, fordi du mener at hvis man synes godt om noget og henviser til noget/nogen eller giver andre folk ret, så er man en brunnæse og har ikke en holdning. Men for fanden da, når jeg henviser til nogen, er det jo fordi jeg har en holdning, og fandeme jeg er på ingen måder bange for at stå ved den. Så når jeg skriger Marens navn, Helles navn, ja selv dit navn Bethany, så er det min beslutning, min holdning. Jeg undrer mig bare over hvorfor det er nødvendigt for dig at banke folk i hovedet med en hammer, hvorfor det er vigtigt for at at pille deres hjerne fra?Det man beskriver og ser hos andre, indeholder man selv. Jeg siger det bare.Jeg elsker at være omgivet af positive mennesker, og jeg hader at være iblandt mennesker der kun fokuserer på det negative. Jeg vil aldrig kunne forstå det. Hvor er drivkraften?På den anden side hvis ikke du havde skrevet et indlæg ville jeg aldrig have skrevet den her kommentar. Ingen bitterhed,ingen kommentarer, og dermed ingen selverkendelse.Uden debat, kommer man måske bare ikke ind til kernen af hvad man mener. Eller hvad? Det er et spørgsmål ikke en anklage.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nej, jeg er ikke dig. Jeg er mig. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hahaha.. Kagepsykopaten har fået idenditet1 Bare fordi en anonym driller hende….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Man kan jo ikke lade være med at spekulere over, hvad du er for en kanalje… Det med en et-årig kontorudd kan ikke passe og heller ikke det med tvillingerne. Du er akademiker (der har mistet håbet om at lære at sætte et ærligt komma), og du keder dig lidt i dit job. Du har meget vel en datter på 4, bor i københavn, Østerbro garanteret (gaaab), er sidst i 30´erne, har ingen mand til at matche dit sarkastiske niveau. Åh nej. Du er MIG!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • SÅ er jeg ikke mere identitetsløs….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Berit Anita Andersen: Det varer næppe ved.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvilken kommentar brød jeg mig ikke om? Jeg har kun slettet de der latterlige copy/paste kommentarer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Det har jeg ikke lige opdaget at hun ikke gjorde – læste ikke svaret eftersom det jo alligevel ikke var min kommentar. Men i øvrigt var det da en god idé, så er der da lidt fordele ved ikke at kunne logge på med en fast identitet :o)Gid man kunne gøre det i virkeligheden også, bare lige en gang imellem…Hilsen Kageterapeuten

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Er du sikker på du ikke siger det bare fordi at Bethany ikke brød sig om din kommentar?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Anonym kl. 00:20 er ikke mig – som i første omgang underskrev som Kageterapeut – jeg er i øvrigt bedøvende ligeglad med hvem der kender hvem herinde. Men så kan jeg lære ikke at have en blog, så jeg kan få det samme login id , hver gang.Stop Det Dog – der har jeg ikke den fjerneste anelse om :o) Hilsen Kageterapeuten (Den 1.)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg tror, at jeg elsker dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Godnat :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Må man have lov til at ønske folk god søvn og til Bethany fissen også?Godnat herfra:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Ahh. Mon ikke vi kan blive enige om at efter denne blog er blevet kendt, aner man ikke havd voksne mennesker er i stand til.. Så lad os holde Negerungen udenfor.Jaa.. jeg håber da heller ikke at bitterfisse nogensinde bliver ikke-anonym.Folk er modbydelig onde.. Og det mener jeg sgu!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er nok en negerunge der ikke må låne sin mors iphone. Hvad ved jeg?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • 00:57Blev ikke afsløret – lukkede bloggen inden. Opdagede bare selv inden at det var for nemt at finde ud af det var mig. Det var såmænd ikke fordi folk er ikke kendte mig ikke måtte se mig – men for at det ikke skulle blive sådan at hvis jeg skrev om nogen eller noget at folk så nemt kunne regne ud hvad eller hvem det handlede om

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hva Bitterfisse? har du gjort en sur eller hvad sker der?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Anonym sagde … Tja.. Så har vi igen en masse små fjolser der ikke har andet at lave en at digitaldrille hinanden.. Sikke et idol du er Bethany Bitterfisse… 14. aug. 2011 23.17

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Er så lige nysgerrig.. Blev du afsløret eller afslørede du dig selv så?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • 00:49 – at da jeg i sin tid prøvede at holde mig anonym i blogverden var det svært og gik ikke, så det er flot at B kananer ikke noget om kommentarerne – server der brænder sammen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Der sidder åbenbart en idiot og copy/paster alle kommentarer.De er slettet nu. Det er da langt over børns sengetid?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hvad mener du "jegharenmeningom" ???Og hvad sker der lige med kommentarene?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Kunne du ikke andmelde det lorte program.. jeg føler en summende sure smag i munden bare jeg taler om det.. Så kan du ikke gøre det?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ganz dygtigt ellers at holde sig anonym! Det har jeg prøvet – den gik ikke :O)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Og det kræver alligevel noget, 00:39

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hold da op. Det her er jo næsten værre end at se live fra bremen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Til kagepsykologen..Jooo de kender hinanden. De vil bare ikke have det ud, da Bethany fisse er anonym og Luna ikke er.. så er der ikke nogen dumme bloggere der vil hade luna for at kende en sur fisse!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Ja det ville du sikkert! ;) Og gider du lige? Dette er jo ikke Kristine dilemma´s blog, så snak pænt om lunas kager..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kender ikke Luna, men ville sgu gerne kende hendes kager.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  nej gider ikke følge med når man bare kan få dig til at gentage dig! Søde B

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Øh til noget helt andet. Jeg er mere interesseret i om hvordan Luna´s kager og Bitterfissen kender hinanden? Nu der flere der nævner det.Se det er da mere spændende end jeres tilsvinerier..P.s send mere MedovaHilsen Kageterapeuten!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • 00:13: Ja, det gør man når man er kendt. Det skrev jeg altså også forleden. Du må sgu da følge med.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Så vidt jeg kan se deltager du pænt meget i debatten. HAHAHAHADu kan jo bare ikke lade være hva?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Nej men du omtaler dig i tredje person?! Det er da lidt uhyggeligt…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ano 00:07 : Seriøst? Har du et problem med at jeg forkorter mit navn? Tror det er din sengetid nu

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Der tager du kraftedemig fejl.Men I kan da bare debattere. Det bliver uden mig. Det burde egentlig også stå ganske klart efterhånden.Er fandme træt af at gentage mig selv fordi der findes folk som dig med minus hjerneaktivitet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Har du så store forstillinger om dig selv at du omtaler dig selv som B?Ærlig talt kan jeg ikke se forskel på din blog og bitch figths i se og hør i mellem diverse kendte, er anderledes..???

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Det er en debat side, hvis vi vælger at gøre den til det!Det vil altid være os der bestemmer!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym 22:12: Nej, jeg ved godt det er for dårligt at jeg ikke vil dialogen og analysen.Men det er jo dig der ikke fatter en skid her, og prøver at gøre B. til noget hun ikke er. Det er en blog det her. Ikke en debatside!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jegharenmening: Hah.. :DAnonym: Ja? Det ved jeg godt. Det står faktisk i indlægget. Men hvis nu jeg vil skrive det samme indlæg en uge i træk, så gør jeg det.:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Zzz, du gentager dig selv, Betty.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nyt show på DR1 – 'Blog idol 2011' – eller hvad?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Forhåbentlig ikke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Tja.. Så har vi igen en masse små fjolser der ikke har andet at lave en at digitaldrille hinanden..Sikke et idol du er Bethany Bitterfisse…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  shit.. afslørede lidt af min anonymitet da jeg skrev jibbet! Shit!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  jaaaa.. ej jeg har menses denne her uge, så der sker ikke det spændende herhjemme eller på jibbet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kender ikke Luna. Men jeg undrer mig lidt over hvorfor det er så interessant hvis jeg nu gjorde.Er det bare fordi dit lille liv er så sølle, at finde ud af ting om Bethany redder din usle dag?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Ja Bethany er sur.. jeg skal nemlig sige jer at hun ikke kan lide når man finder ud af noget om hende..AT HUN KENDER LUNA!!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kageterapeuten, er introjektion det samme som isomorfi? eller er isomorfi kun når man taler om virksomheder? (se jeg kan også lange fremmedord)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Jegharenmeningom: Min GAMLE arbejdsplads! Nu sidder vi og hamrer i bordene og brøler "urtethe, urtethe!"Hilsen Kageterapeuten!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Ja, og det er jo til en hvis grad fint nok, når man er barn og skal lære hvordan man skal begå sig, eller hvis man feks flytter til et andet land eller landsdel. Men det bliver noget rod hvis man bare ukritisk introjicerer alt man møder på sin vej.Men så er det du bare bestiller en tid hos Kageterapeuten og så fjerner jeg alle dine uhensigtsmæssige introjektioner med lagkager, tærter og cupcakes, muahahaha….(Da egentlig en idé til et blogindlæg, hvorfor hulen er der tuttenuttede, overpyntede cupcakes alle vegne??? Hvorfor er der ingen der laver en rå og maskulin fødevare til små drenge også??)Hilsen Kageterapeuten

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • B: God bedringKageterapeuten: Sidder lige og skriger af grin – tænker at hvis de andre tror du er terapeut udfra dit navn, så giver det famer et specielt billede af terapeuter, din arbejdspladsbeskrivelse!!!! Er fuldstændigt færdig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Tror din blog er blevet en tand for postmoderne til mig med intet formål og ingen analyse af Bethany tak. Synes egentlig meget godt du af alle illustrerer hvor meningsløst og hjernedødt blogging kan være. Du har noget på hjerte og derfor vælger du at lægge det ud til offentlig skue. Men du vil ikke dialogen, du vil ikke analysen, du vil bare af med dit lort. Var verden ikke bedre tjent med, at du gik ned og råbte i Netto om de ikke åbner en kasse til?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kage: Nåh! Så er det f.eks. introjektionsidioten der arbejder, når jeg sommetider er ved at blive som De andre?! Frikadelle: Jamen så er du sgu lovlig undskyldt, min pige.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Nårh, Bethany. Det synes jeg er SYNDT for dig at du er syg. Cyberknuzz og gode vibrationer til dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  God idé. Det er f.eks. introjektion dengang jeg arbejde i en afdeling hvor alle de andre kollegaer var mænd, og jeg greb mig selv i at sidde og hamre i bordet til julefrokosterne og brøle "Fisse, fisse!" selvom jeg normalt er overbevist heteroseksuel og feminin, når jeg lige selv skal sige det :o)Hilsen Kageterapeuten

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • HellePelleFrikadelle – det blev jeg kaldt allerede i børnehaven af nogle store drenge, der altid drillede mig. Jeg var imidlertid allerede dengang så hjernedød, at jeg synes navnet var skægt, så jeg beholdt det :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg googler det lige, Kageterapeut.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Candidata: Jeg har lige indtaget en dejlig kop Medova. Jeg er ikke helt frisk i dag, skal jeg nemlig sige dig.Mine indlæg varierer ligesom alle andres. Og nej, jeg er ikke altid lige bitter. Det er nu heller ikke meningen. Men i dag er jeg fandme sur.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ngen kan sige det så godt som Benny Andersen:Hvem har rodet i mine problemerHvem har brugt mine hæmningeruden at hænge dem på plads igenJeg er tre måneder bagud med fortvivlelsenog alligevel flyder det over med livsmod over det heleog hvor er min faste håndsom ellers sidder så løstkan man nu ikke engang ha sit vanvare i fredKom lige herhendu har noget i den ene mundviglykke eller glæde eller sådan noget stadsnejikke derja dérja sådanmå jeg lige sejanu er det væk.Hilsen den sexede litterat Amrit

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Svar til dit blogindlæg: Det er introjektion.Hilsen Kageterapeuten

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  JAJA, jeg ved godt, at det kunne se ud som om jeg netop gjorde det, som du bitterfissede over i dette overraskende lange indlæg. Men man lægger da ikke fingrene imellem, når det kommer til en bitterfisse – heller ikke selvom hun drikker te (og ikke fernet branca) på sit i øvrigt misundelsesværdige billede.Dine kortfattede indlæg kunne jo få nogen til at tænke tanken, at du slet ikke er så bitter alligevel…!Stadig Candidata

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvordan fanden kan man kalde sig HellePelleFrikadelle?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym 21:33: Så vidt jeg ved er der ingen regler for hvor lange indlæg skal være.Nogle har også et liv at passe. Ved godt at mange af jer grødhoveder ikke kender til den slags.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Bethany kl 20.37: For distræt – eller for doven til at skrive bøger? Synes godt nok du er en anelse kort for hovedet af og til. Dine links udgør snart størstedelen af de såkaldte blogindlæg.Candidata ovre fra S+, der har hængt ved siden hine solskinsdage

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Eller også er det ligesom hos modebloggerne, der kun godkender ikke-kritiske røvslikkende kommentarer, så det hele fremstår rosenrødt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil lige til en start undskylde, hvis her lugter meget af lort – det er min næse, der stinker!Bethany, for fanden: Din analyse af mig som blogskribent og kommentator sidder simpelthen lige i skabet. Du rammer plet hele vejen igennem: Det er nemlig helt rigtigt at jeg er helt hjernedød, men dog fysisk i live.Og du har også ret i, at jeg ikke har evnen til at komme med noget konstruktivt eller nyt på min blog, og derfor bruger enorme mængder af tid på at stikke ikke bare næsen, men hele hovedet op i røven på andre bloggere og i mine kommentarer at efterligne deres måde at skrive på. Det er skarpt iaggtaget af dig, det må jeg sige. Desuden er det også fuldstændig rigtig spottet, at jeg ikke har et liv og ikke kan begå mig blandt andre (hvis jeg kunne det, ville jeg jo bare smutte over på kroen, men det kan jeg så heller ikke finde ud af…) Jeg må derfor følge dit råd og se om jeg kan gro en hjerne, men hvordan gør man det? Har du nogle gode råd eller erfaringer, du vil øse ud af?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Joo hun skal nok svare på hvordan du staver til "svare" :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hvorfor gør du så en dyd ud af at svare på kommentarer?? (Nu svare du sikkert mit spørgsmål?Hahahahahah

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heh, det er så iorden

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jegharenmening: Gider kraftedemig ikke forklare alting.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har aldrig blogget for at være social, Maria. Så kommentarer er mig evigt ligegyldige. Jeg vil gerne læses, men jeg gider faktisk ikke diskutere det lort jeg skriver. :-)Burde vel skrive bøger i stedet, men det er jeg for distræt til.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Man kunne også vende den om og sige, at det er bloggeren, der skriver så almengyldige ting, at det er svært at erklære sig andet end enig. Så kunne de bare holde kæft, skriver du. Jeg synes en blog først for alvor bliver meningsløs, hvis der er ikke er nogen, der gider kommentere. Den dag, det sker for mig, køber jeg en dagbog med hængelås i stedet. Måske er det i virkeligheden selve bloggen som medie, der tænder dig af?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvad er brunnæsehåndtegnet? Er vist gået glip. Skal man have undskyldninger for at gå på førtid? For så skal jeg have fundet på nogle. Troede det var nok at blive hejlet gennem 'systemet' i årevis indtil man mister al vilje til at leve ca.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

De forsømmende mødre