Om kamphunde, Altmuligmænd og Johnnyer

Bethany Bare Bitter

Har været sindssygt omtalt i dag. Er nævnt hos flere af De andre. Blandt andet hos hende der ikke kan skrive om andet end noget pink løbetøj, og som på ingen måde gider linke til Bethany. Og det er helt okay, for Bethany behøver så sandelig ikke Pink Ladys fedtede besøg. Tænk lige på hvor brunnæsede de er derovre! OMG (Oh My God).

Er ved at blive helt ferm til det med forkortelser. FYI, DIY, LOL, OMG. Jow jow. Er snart på beatet.

Men tilbage til De andre. Nogen mener også, at Bethany går over stregen med lidt for personlige indlæg. (Så fik du dit link). Men hør nu her, De andre. Når man entrerer den store scene i cyber, og blotter sig selv og sin sjæl, så er man i fare for bitre, hykleriske små mennesker som mig. Sådan er det. Nogle af os skriver rent faktisk hvad vi tænker, også selvom det ikke er velset.

Sjovt nok kan man sagtens grine af onanikartellet, modebloggerne, kreabloggerne osv., men når vi når til madbloggende førtidspensionister så er Fanden løs i Laksegade. For man skal være sød ved de syge! Og det skal man også, uden tvivl. Men at antage at der ALDRIG ville blive stillet spørgsmålstegn ved ens gøren og laden “bare” fordi man kan smide et sygdomskort, det er naivt.

Når det så er sagt, så er Bethany altså ikke en hater. (Som påstået). Bethany er bare bitter.

PS. Marienade, har med vilje ikke nævnt dig. Du bliver jo bare sur. Så ikke et ondt ord om dine nye sko.

15 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Om kamphunde, Altmuligmænd og Johnnyer