Bethany og Sekten

De forsømmende mødre

Pudser lige brillerne, og læser endnu engang:

“Som travl mor kan det være svært at finde de gode børne-apps.”

Hvad? HVAD? Læser lige lidt mere:

“Har du også små poder som elsker at lege med din iPhone? Men synes du også, at der er uoverskuelig mange apps?”

Ja, det står der sgu!! Og konen er kraftedemig uddannet lærer!! Det skilter hun ligefrem med. Jeg tror nok lige, at jeg ville nedtone den information! Vorherre bevares!

Børn skal ud og have jord under neglene, skrabe knæ på asfalt, tisse i sandkasser og falde ned fra rutchebaner! Men nej, mor skal fandme ha’ tid til blogs, Facebook og telefontid med veninderne og så er apps jo som sendt fra fucking himlen! Forkasteligt. Og så er jeg pisseligeglad med om Mor Maren er enig med uddannet lærer. Et barn på 1½ skal FANDME IKKE SPILLE ANGRY BIRDS! (SURE FUGLE).

Og hvad helvede er der nu galt med Teletubbies og Svampebob Firkant? (Hvis I svarer, at de også fåes som apps, så bliver I kraftedemig slettet!) Det er sgu da udmærket babysitning, når man har fået en dram for meget.

B.

30 kommentarer

 • Mine børn leger med tomme flasker. De morer sig fremragende. Især hvis flaskerne ikke har været helt tomme…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Så kan de komme og lege med mine børn Pille. Har 3 af slagsen (2-5-7) der er fuldstændigt tabt fra omverdenen og helt helt hægtet af fordi vi ikke bruger tid på spillemaskiner eller har tv på værelserne. Tænk sig at de endnu ikke har spurgt om det! At de sidder søndag morgen kl. 0530 og spiller elguitar, leger med lego, hopper på trampolin, putter dukker eller lign… ej ej, hvad bliver de dog til?! Anyway, arbejder selv med IT og er helt med på beatet – MEN som princip går jeg IKKE ind for medier som opbevaring fordi man ikke selv gider lave noget med sine unger! Det er en sovepude. /Caro

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det har jeg også, B.! Har selv arbejdet i institutioner. Godt nok kun som pædagogmedhjælper, men alligevel. Og understimulerede børn møder man desværre mange steder. Jeg er helt enig med dig i, at de skal ud i naturen, få jord under neglene og skrammer på benene. Selvfølgelig skal de også have lov til at spille computer og følge med tidens teknologiske udvikling, men alt med måde! Computeren, internettet og telefoner skal ikke erstatte den menneskelige kontakt eller agere babysitter, når mor vil på café med veninderne. Der skal være en balance i tingene.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg bliver tit kaldt særling, fordi jeg nægter at købe en smartphone. Magter fandeme ikke det crap.. Skal jeg på nettet, tænder jeg min computer. Med garanti mig og min kæreste , bliver de skrappe forældre, og andres børn ikke gider hjem til os, fordi vi ikke kaster smartphones, computere og spillemaskiner i nakken på ungerne..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jubelidioter

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hahaha! Nej, nu er det sgu for sjovt. Tjek dog vores ip-adresser en eller anden, så kan i vel se, at vi ikke er den samme person.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Måske er Luna og Bethany en og samme person ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  God søndag aften så:) heej!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ved du hvad? Jeg gider ikke spilde mere tid på dig, jeg vil hellere nyde min søndag aften. Hyg dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Du siger sjovt nok også det samme som hende.. "det må i selv ligge og rode med"Kom nu FORKLAR os nu hvorfor du kan liide hende og ikke er dum-dum som os andre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er sgu sært det her, men det må i selv ligge og rode med. Jeg kan bare fortælle, at jeg ikke aner hvem hun er og så kan i jo tro det eller lade være.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Jeg må nu give anonym ret.. Var også lidt med i en af de tidligere kommentarer.Syntes nu også der er noget der lugter uldent omkring Luna´s og Bitterfissens forhold.Lugter Lidt af kendskab???Katrine/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • rasmus klump app – genial !!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Siger bare at det er tydeligt I kender hinanden….. ja jeg er 5 år og har tegnet et hus og en sol og en blomst og… MOAR, JEEEEG ER FÆRDIIIG!Bliver nødt til at løbe, skal tørres omme bagi..Det kender du jo Luna, Når Bethany tørrer dig i numsen Ikke?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ok, jeg havde ikke lige set konspirationsteorierne ovre i det andet indlæg. Jo jo vi elsker hinanden og er BFFs!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym 17:03 har tydeligvis ikke fulgt med. Bethany elsker min mand – ikke mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Teletubbies ER altså skræmmende.Anonym 17:03: Er du fem, eller hvad?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Under den hviiide bro sejled´en båd med 2.Båden den vipped´og Bethany skreeg, åååhh Luna jeg elsker diiig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Jeg kan huske dengang (mimre, mimre) at man var en dårlig mor når man satte ungen i en sækkestol foran Teletubbies, mens man lavede mad.. Man = jegLov-a

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  haha … men har det ikke altid været sådan B? Den ældre generation skal græmmes :-) Min mor fik grå hår, da hun så pigerne til te-selskab på en iPad! (dog kun indtil hun selv var med, kunne se det var genialt, fik en iPhone selv…)Rikke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nej, du bliver sgu ikke slettet, Appsmor. Men jeg græmmes stadig. Og det er naturligvis, fordi jeg er ældregeneration eller noget.Anja: Tak for link. Der er helt sikkert noget at arbejde med!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Bethany! Tjek den her: http://www.kissies.se – babymos-spisende brystbombe fra sverige. Jeg ved ikke om man skal græde eller grine…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Jeg tager det som en udfordring :-) Svampebob kan findes her: http://itunes.apple.com/dk/app/spongebob-tickler/id300044873?mt=8Teletubbierne er lige her:http://itunes.apple.com/dk/app/teletubbies-my-first-app/id408056551?mt=8Blir jeg slettet?! Gør jeg?Nu vil jeg futte ind til ungerne. De sidder med en iPhone og hygger sig… De leger aldrig ALDRIG! Og jeg sidder foran skærmen og læser dig! Nuij jeg forsømmer! … Rikke – mors-apps :-)P.s. Selvfølgelig skal børn løbe, lege, gynge og have det sjovt sammen med andre børn… Det gør mine unger også! Men sq ikke klokken 5.30 søndag morgen :-) og hellere en fed app med et super indhold, end morgentv!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  børn skal lære at navigere i samfundet, som det aktuelt ser ud. De skal derfor ligeså gerne lege med Iphones som med sand, HA.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • "Børn skal ud og have jord under neglene, skrabe knæ på asfalt, tisse i sandkasser og falde ned fra rutchebaner"vi kan ikke være mere enige …****Flere-Giveaway-Her****

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det gjorde jeg heller ikke. Heldigvis er jeg sådan en der ingen børn har og nok heller ikke skal have det, så jeg er en af de BEDSTE opdragere i verden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mødre der ammer ved pc'en. Mødre der ligefrem blogger om apps til bittesmå børn! Jeg er fortørnet!!Og jeg fik ikke tv da jeg var 3!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Må sige jeg også kom med ukønne gloser (indeni), da jeg en dag sidste år, ude ved Dybbøls Bro, så en mor stå med klapvogn i den ene hånd og iphone i den anden oppe mod øret. Det var nu ikke lige dét, jeg studsede over – men ungen sad OGSÅ med iphone og lavede et eller andet. Og JA, det VAR ungens egen tlf.Når det så er sagt, så ved jeg sgu ikke… Sagde tidligere generationer ikke det samme, da vi fik nintendo, tv eller hvad andet der nu var nyt og demoraliserende? Det er nok en blanding af, at vi bliver ældre og synes at verden forfalder, og af at den rent faktisk gør det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jow, men det er dog for meget med de apps. Jeg er vældig oprørt. Jeg har set min del af understimulerede børn!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Der er ikke dét, som Svampebob ikke kan kurere (tømmermænd inkluderet!). Ta' dog endelig en dram mere! Så får både tvillinger, datter og B. noget ud af dagen. Skål for fanden!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Bethany og Sekten