Svin!!

Gæsteblog

Gæsteblog af Jegharenmeningom:

Ad! AD AD AD!!!! (Ja det kræver caps lock!) (Tak spids!)

Her til aften, da jeg skulle hjem, måtte jeg holde og vente, fordi lægehelikopteren var landet på vej hjem til mig. Så jeg holdt ind til siden, og satte mig til at svare på nogle af de sms’er, jeg var bagud med (populær dame, hva’?). Så kiggede jeg rundt, og så blev jeg PISSED! Folk strømmede til – flere af dem med kameraer. Det her skulle bare helt klart i familiealbummet. Eller hvad?? (Snarere på youtube eller facebook, er du bagud eller hvad?)

For godt halvandet år siden blev min niece på 3 fløjet med sådan en fætter til Rigets brandsårsafdeling med min søster ved sin side. Jeg var da flegnet fuldstændigt ud, hvis jeg fandt ud af, at folk havde flokkedes omkring dem og fik halvfed (Nu skal du kraftedemig ikke hidkalde Onanikartellet) på at tage billeder af det! Jamen jeg fatter det ikke!

Der er også folk, der tager ud og tager billeder, når der er brand rundt omkring. Det er da bare ikke ok! Det er andre folks ulykke på fuldstændig kompromisløs vis. Burde et minimum af almindelig opdragelse ikke have fået banket ind i hovedet, hvad respekt for andre folk og ikke mindst folk i kriser er?

Ok. Jeg lyver, når jeg siger, jeg ikke kan forstå det. Der er jo et eller andet i hulemennesket i os, der gør, at vi bliver tiltrukket af sådan noget. Men er vi ikke kravlet ud af hulerne?(Nej)Kan vi ikke installere en pejs, hvis vi kan lide at se på ild?(Du ved godt, at det ikke er det samme) Købe en tillægskanal, hvis vi vil se på ulykker?(Så hvis man vil ha’ sex, skal man i stedet se porno?) Er jeg urimelig i mit krav til civiliserede mennesker???(Ja)

Snigepige / jegharenmeningom

17 kommentarer

 • Folk herinde lægger deres liv frivilligt ud til offentlig skue. et valg de selv har taget, så det synes jeg er en væsentlig forskel.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er forskellen på at læse indlæg herinde og så løbe efter ambulancen for at se hvor den skal hen? Herinde er ulykkerne jo bare psykiske i stedet, og følger du linket er det jo det samme som at følge ambulancen. Som barn vidste jeg ikke bedre, som voksen, ja jeg følger sjældent links herinde, men jeg læser kommentarerne. Og indlægget.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha skidebitre mennesker altså! :DJeg har en ven som er vokset op på en gård nede på Sydsjælland som ligger lige efter et meget skarpt sving på landevejen. Det betyder at utallige biler er landet i deres mark gennem tiden og hver ENESTE FUCKING gang har de taget billeder af ulykkerne. De billeder er jo så sat ind i deres fotoalbums mellem familiefester og billeder af kattene. Det er jo totalt fucked up!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sukkkk – og idet jeg trykker 'send' træder miin kat op og skriver 'y677' – så en hilsen fra Alfie fik I også.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Grunden til at jeg sendte den til B var blandt andet, at jeg var arrig, og den arrige tone passer generelt bedre herinde end på min egen blog.En anden grund er, at jeg ikke selv har så mange læsere, så det var faktisk rart at blive 'prøvet af' på et lidt bredere publikum. Jeg kan rigtigt godt lide at få feedback, så jeg kan se, hvad folk synes jeg skal arbejde videre med. (Så kan jeg jo heldigvis selv bestemme om jeg gør det eller ej, hehe). Og man må sige at, herinde kommer der både revl og krat jo.Og så irriterer det mig i øvrigt grænseløst, at jeg ikke opdagede min typo i 'civilserede' c'',)y677

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det var da et fint nok indlæg.. Synes jeg. Også lidt bittert-agtigt, og passer vel meget fint ind i stedet her. Hvis jeg gæstebloggede nogen steder, så ville jeg enten lægge mig så tæt op af værtens stil og emner, tage noget op som jeg mente ikke var blevet sagt, men kunne siges. Eller også ville jeg tale om værten selv. Her forsøges der lidt at give røvfuld til almenheden, og det synes jeg da bliver klaret ok fint i et jævnt ungdommeligt sprog. Og det underholdende moment tager kun til, når B lige spænder lidt ben i rødt..;D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er sgu da fordi Bitterfissen smitter med det bitre..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Syntes nu indlægget er fint nok. Det fortæller jo hvordan folk er flest.Ps. Det er sgu lige før de besøgende her er mere bitre at høre på end blog ejeren selv. :)Hilsen den anden anonyme.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • B: Du må undskykde hvis jeg har splittet din blog ad. Må give en snaps en dag så.Folk der dør over mit indlæg: Umiddelbart gætter jeg på at min mening i et indlæg er lige så relevant som jeres mening om mit indlæg er. Synes det er fint med feedback´; er rart nok at finde ud af hvem der falder fra når jeg er emsig.(Hvilket jeg bliver over sådan noget).B: Hvis folk ikke kan finde nogen der vil være med til at dyrke sex med dem, så ja, så må de finde ud af noget andet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Håbet, Bethany… håbet tvinger os herind.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • I lyder næsten som om, at nogen tvinger jer herind :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg må altså give de andre ret bitterfisse, det her indlæg er ikke noget der får øjnene på stilke , eller giver en lyst til at læse mere..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  I starten var det bare så spændende at læse din blog, men nu er det røvkedeligt. Jeg skal tage mig sommen bare for at orke at skimme det du skriver. Besøger derfor ikke din blog så ofte mere. ØV ØV.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  OMG B. hvordan kan du dog poste sådan noget lort!? Tænk dog på dit rygte.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  ZZzzz

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thomas, Frb. : Hvorfor så læse med?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Troede ikke det var muligt at blive mere selvcentreret monoton, "Hokuspokus mig i fukus" og kedeligt intetsigende end Bethany, men "tillykke" det lykkedes, er nu dummere end før jeg læste bloggen.Thomas, Frb.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Svin!!