Hjernedøde kommentatorer i Blogstilstanden

Svin!!

Bitterfissen kan godt blive trist. Selv i 3.person, og det gør hun, når tåber som jer ikke kan manifestere så meget pli, at I lader uskyldige mennesker være, når de ikke selv har bedt om jeres lort. For en god ordens skyld skal jeg indrømme, at jeg/Bethany/3.personsblogkendis selv beder om det, men bloggere som Luna og måske endda også den drønirriterende Onkel Anders gør ikke, men de får det alligevel, og det er altså dårlig opførsel idioter!

Både Onklen og Luna skal åbenbart lægge blogs til jeres anonyme svineri på grund af deres eksponering herinde, og det er simpelthen så usselt, at jeg må drikke en halv flaske bitter for ikke at brække mig udover både tvillinger og tastatur. Føj for satan! Amøber, åndsboller, tabere, førtidspensionister, hundekneppere og forpulede tåber! Tag jer dog sammen! I har så lidt nosser, at I ikke engang tør linke til jeres blogprofiler og derfor undgår at stå til regnskab for jeres perfiditeter. Selv Anders Massemorder Breivik har mere klokkeværk end jer. Han står da i det mindste ved sit lort!

Jeg kender ikke Luna. Jeg kender ikke Onklen. Jeg kender ikke nogen af jer og håber ved GUD aldrig, at jeg kommer til det, for jeg væmmes. I tror ofte, at jeg tager pis på jer, når jeg fortæller jer, at I er ækle. Men I tager fejl, for jeg synes virkelig, at I ER slum, og det understreger I kraftedemig i stor stil med jeres talentløse tilsvininger af de bloggende tøsebørn.

I bruger internettet som ventil for alt det lort, I må æde ude i den virkelige verden (det gør jeg måske også, men jeg er så bare lige det sejere end jer – et spørgsmål om stil, hvad kan jeg sige (What can I say. Tag den på translate for yderligere oversættelse. Bethany har ikke tid.)). Derude er I med sikkerhed små feje kujoner, som siger ja og amen til chefens, mandens og hende den seje venindes holdninger, og I hader det! I hader, at ingen har så meget respekt for jer, at de lytter, når I taler, så I griber til laveste fællesnævner og bliver svin; klamme svin som kun kan få opmærksomhed ved at være det, I er: SVIN!

B.

62 kommentarer

 • Så fik jeg lige tygget mig igennem det sidste… Eneste kommentar er at der ikke er ret mange private haver der er offentlige (oxymoron). Resten virker som noget jeg har læst før.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold da fast, skal da lige love for der er gang i drama timen herinde i dag!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Voksne mennesker der udstiller andre og deres unger….Få dog noget respekt for jeres privat liv og jeres børns privat liv!!!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Rettelse: Sig selv

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Nu er det jo ikke alle der har brug for at usdtille dig selv ved at have en blog.!! Derfor kan man jo godt have en mening.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bliver helt glad over at jeg ikke tog fejl – at det ikke er dig der er galt på den – men det anonyme ondskabsfulde slam som bliver hældt ud over dine kommentarer!!Og til de andre anonyme – så FRI OS FOR HELVEDE for de lamme klichéer med at "3 af fingrene vender altzå indad når du peger – ikkozz? Knuuuzz" Hvorfor er de anonyme forresten. Tør de ikke stå ved det slam de hælder ud i verden?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Peace, LOOOOOVE and understanding …. Yeaaaah

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Wow sikken debat. ;) I ved godt ( inkl dig Bethatny), at når i peger fingre af andre – aå prøv at kigge på jeres hånd,hvor peger minimum 3 af fingrene så hen ??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sagde du noget?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  DU sviner alle. DU sårer mennesker. DU er syg i roen, B. SÅ FAT DET DOG!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja, det ved jeg. Og det er nok. Hvad I tror må I kraftedemig selv ligge og rode med.I er jo fucking syge i roen hele bundtet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Når man siger tingene ofte, og højt, nok bliver de sande, huh?Hvem VED egentlig at BF ikke sviner andre på deres blogs? (Jeg spurgte; VED – ikke; formoder)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Når du tilkendegiver hvem du er- kan du jo belære mig om hvorledes tingene staves. Åbenbart kunne du dog tolke dig igennem det. :)Tingene er da slet ikke anderledes bare fordi du sviner folk til her. Sikke da noget vrøvl! Det er godt nok at tage sig selv ved næsen, at blive ved med at fastholde det synspunkt.Hilsen en anden anonym.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym 20:28 – Tror vi siger og mener det samme om dette emne, men bare udtrykker det forskelligt :o)Er i hvert fald enig i dit indlæg her.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  @anne, hvis det betyder, at du tier stille, er jeg lettet@Kageterapøjt: nu snakkede jeg om at tackle andres ondskab (som måske er nok så meget at kalde det). At tackle sin egen er en anden sag. Jeg synes som regel, at jeg har styr på mine ømme punkter til ikke at lade det gå ud over andre, hvis de klarer sig godt netop der. Og hvis jeg alligevel har været latterlig, så bliver jeg så pinligt berørt og tænker, at jeg har udstillet mig selv og min egen svaghed! Virkelig ikke en rar følelse… Ydr. Selvfølgelig må man være misundelig, mindreværdsagtig og alt muligt andet nedrigt, men man skal gøre sig selv og omverden den tjeneste ikke at lade det gå ud over andre. Man kommer selv til at ligne en idiot, og de andre bliver kede af det eller vrede. Eller også får de en ond nydelse ud af det, og det er endnu værre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • @anonym 20:08 tak for din ufattelige dybe indsigt i mine behov. Det må du have brugt mange års studier på at lære…Jeg kan jo slet ikke hamle op med dig, så jeg holder mig til tale er sølv, tavshed er diamanter!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ZZZZzzzzzzzzzzzzz

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bethany, Men selvfølgelig skal du ikke snydes i forhold til de andre anonyme :)Som dem og alle andre er du velkommen til at melde dig ind i min fanklub, hvis du vil skælde ud eller rose mig( det sidste er mere pynt på teksten end realitet)Du behøver ikke benytte dette offentlige rum, du må gerne – benytte det andet offentlige rum :)Du skider måske også kun på eget wc fordi du ikke vil være bekendt sætte dit numseaftryk på andres :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Og hvis man bare holder sig på sin egen banehalvdel, så er det helt i orden at såre andre mennesker med sine svinske blogindlæg? Javel ja.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Og det har du jo ret til at synes, Chilotte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Anne, du er simpelthen nærtagende og skal slappe af med at tro, at du er centrum på andre blogs end din egen. Selvfølgelig kommenterer jeg på B´s indlæg og ikke på en ud af halvfjerds kedsommelige kommentarer til det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • BethanyNej jeg gør det fordi jeg synes det er lige meget hvis "offentlige" rum man benytter, det er noget helt helt andet .Men det lød flot :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nej det er ikke lige meget. Men det skal du jo sige fordi du er en af dem der gør det i de andres "haver", Chilotte.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er jo lige meget hvor man sviner folk til.Hvis jeg står i egen offentlige have og skriger af naboen fordi jeg simpelthen ikke kan udstå ham og hans meninger, er det så bedre og mere gloriepudsende end hvis jeg stod i hans offentlige have og skreg de samme ting.Jeg synes det kommer ud på ét.Og der er bare folk man ikke kan li og det kan man så fortælle dem (eller lade være) og så er den jo ikke længere for det "forhold"Jeg synes det er okay at der er nogle man ikke bryder sig om – og omvendt og jeg vil 1000 gange hellere folk siger til mig at de ikke kan li mig end de lusker rundt og fortæller det alle andre "offentlige" steder eller for den sags skyld- på egen banehalvdel.Hvor meget det så vil påvirke mig afhænger af den som talers værdi i det liv man har.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er helt ok, en anden anonym.Det hedder "synes".

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg holder mig i egen mudderpul, Onkel Anders :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Tak for svar Bethany. Du tager dog andre med over på din egen halvdel og sviner dem til, og det gør det ikke mere rigtgt, syntes jeg. !! Bare min mening.Hilsen en anden anonym.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym 19:49 – Det er så skønt hvis man kan når der til, at det er sådan man griber det an. Vi er nemlig alle onde indimellem, og kan man rumme den onskab, så gør man som du og tilgiver sig selv for de "nedrige" tanker. Men er man blevet opdraget til at det er forkert og farligt at være ond, og man så ikke senere bliver i stand til at skille tingene ad, ja så koger den undertrykte ondskab over og går enten ud over andre eller over en selv.Hvorfor er der egentlig ikke nogen der sviner mig til nu hvor jeg "kloger" i andres bevæggrunde? Nå, det kommer vel senere….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Og fitterbissen, meget kan siges om dig men du sviner ikke andre steder end i din egen mødding! Og det er klædeligt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er anonym, men jeg kan i hvert fald kontaktes. Både her og per email. Og så holder jeg mig på egen halvdel. Det er måske ligegyldigt for jer, men det er vigtigt for mig. Man kan undgå mig hvis man vil.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  BethanyHvad med at svare på hvordan du selv er anderledes i forhold til anonymitet?? Du svinger og hviner selv hele tiden – ANONYMT.Hilsen en anden anonym.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • @anonym 19.41 hvad bilder du dig ind? Du må have så dårlig ånde, når du lukker sådan noget lort ud. Så vidt jeg kan se adresserer du ikke din kommentar til andre end du og Luna. Hvem du er fremgår ikke. Og eftersom din kommentar kommer lige efter min kommentar går jeg ud fra det er til mig.Det kan jeg så forstå på dit ubehøvlede svar, at det ikke er!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  På den mere seriøse/konstruktive side: Lad mig berette fra eget liv, at jeg kan have en bittersød nydelse ud af andre folks issues over for mig, hvis jeg ellers kan udelukke, at jeg har opført mig som en idiot/at der er et eller andet i vejen med mig. Det handler jo om, at man er for dygtig, pæn, overskudsagtig eller andet. Jeg får det bedste ud af situationen ved at fokusere på det mindreværd, der ligger bag folks opførsel, når de er nedrige og ikke har nogen integritet. Jeg tænker, at de har skide godt af det, og at jeg er glad for, at JEG ikke har sådan et lorteliv. Jeg kan få en helt ond nydelse ud af det (!) Det er så uendeligt meget værre at blive ignorereret. Luna, tror du forfatteren til den lamme kommentar har hvepsetalje?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Komemnatorer – nyt begreb i blogverdenen :o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • June:Kommentatorerne – men godt spørgsmål egentlig….Som jeg tolker det, er Bethanys indlæg af satirisk karakter – dog ind imellem ret grove, but still. Desværre virker det til at nogle af de anonyme komemntatorer ser bloggen som en katalysator (argh, kan ikke lige oversætte det til et ikke-fremmedord) for at sende al deres indestængte ondskab ud til dem der bliver linket til eller kommenterer herinde.Men det sker jo alle steder i verden som feks fodboldfans, der bruger fodbolden (ikke selve fodbolden for hulan da!) som undskyldning for at hade, slås og svine til (host, AGF, host White Pride, hooost, hark…)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • BethanyNåeh havde håbet du havde disket op med noget lidt mere interessant.Tror bare jeg venter og ser tiden an :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  @(fladp)anne: jeg nævnte ikke dig, men Luna og B. @Luna: Jeg synes, det er whining at lave et helt indlæg om en latterlig kommentar fra en ukendt (dvs. ligegyldig) person. Det nærer også den slags, at man giver det opmærksomhed.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er da ellers mere bitter end nogen, Chilotte. Jeg tror ikke det bliver så meget anderledes end nu, så du må hellere se dig om efter noget mindre bittert. Jeg kan anbefale Kulmbaks blog. Den er suveræn. Og nå ja, Ditte Okmans.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Damn…kan ikke stave idag ;-)Kageterapeut: Hvem er det så, du mener ikke kan se forskel? ;-)Kommentatorerne eller bloggerne?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bethany.Jamen det er det da medmindre firmaet bag lukker for næsen af dig, jeg modsiger dig heller ikke. Jeg lavede en forespørgsel (som du så ikke svarede på)Ja det er sgu en anelse for bittert for mig i det lange løb, men jeg er sikker på du kommer elegant tilbage !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Chilotte: Så vidt jeg ved er det stadig min blog. Hvordan kan du tale om rette spor? Hvis det bliver for surt til dig, så kan du jo holde dig væk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvis man bare slet ikke kan rumme sin egen onskab og derfor vælger at lade den gå ud over fremmede, så synes jeg at det så må være liiiidt mere berettiget – omen stadig ikke konstruktivt – at sender en sviner ad feks Anders Breiviks vej. Kender ikke Luna og Onkel Anne – og hvem kender virkeligt nogen via cyberspace – men tvivler på at de er så møghamrende væmmelige mennesker, at de fortjener at blive mødt med ægte ondskab.Der er dem der ikke kan se forskel på rød og grøn, og så er der også dem der ikke kan se forskel på satire og ondskab.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hørt Chilotte!!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym 19.16: Jeg kan ikke se hvordan jeg whiner? Jeg skriver et indlæg om en grim kommentar, men hvis du havde læst indlægget, ville du også kunne se, at jeg skriver humoristisk (synes jeg selv – høhø) og ikke går ned med flaget over det. Måske nogle mennesker kan få personlige og hadefulde kommentarer og så bare være ligeglade, men et af de mennesker er jeg altså ikke.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nå, men måske bliver i rigtig sure nu allesammen (mere end nu) For jeg synes bloggen er blevet rigtig sur i sulet.Fra at være en humoristisk sarkastisk blog med ditto kommentarer som man kunne ordkværulere med hinanden, er den blevet en anelse for sur (ligesom gammelt mælk)Bethany dit sure løg ! Skal du ikke ha den tilbage på sporet igen :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne.Ja men både du og jeg (og iøvrigt andre almindeligt fornuftigt tænkende mennesker) ved at angst og panikangst og andre fobier skyldes helt andre ting som er isoleret hos den enkelte.Så det skal du jo bare selvom det er svært at vende negativ tanke til positiv have i baghovedet, at den kommentar kommer fra en (1 !!) enkelt klovn uden sans for virkeligheden.Vi andre ved da godt det ikke hænger sådan sammen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Forskellen er, at B holder lorten i sin egen sandkasse. Derfor skal man selv opsøge den. Og man kan vælge at give igen med sammen mønt – B har selv åbnet ballet ;-)Men Anne og Luna – og faktisk også andre – får personlige og ondskabsfulde kommentarer på deres egen blog, bare fordi de har skrevet her. De inviterer altså ikke selv til det.Og hvis nogen trækkert kortet op med "Når man blogger, må man regne med, at folk udtrykker uenighed", så har vedkommende ikke fattet det.Det er nemlig ikke uenighed der udtrykkes….det er sårende og personlige angreb, groft sprogbrug osv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • @anonym hvor dejligt, at du er klar over, at det handler om en kommentar… eller… hvis det blot var en enkelt, tror du monstro så, at vi/jeg ville reagere? Næppe!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • @Chilotte here we go again ;) Det kan faktisk være svært at være ligeglad med meget ondskabsfulde kommentarer. Naturligvis handler det også om, hvilket emne kommentarer refererer til, men jeg vil hellere have at vide, at min ugle er grim end at det er klart at min søn reagerer med, at han er bange for at han skal dø, fordi jeg har generaliseret angst. Det er ondt og det er en kommentar, der har til hensigt at ramme!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne:Jeg siger det lige igen, vær dog ligeglad med hvad anonyme individer har af meninger om dig. Det vigtige er jo at dem der kender dig og frem for alt dig selv ved hvordan virkeligheden er.De der totalt anonyme skvadderhoveder der hele tiden jagter ofre herinde, de er da slet ikke en kommentar værd og lad dem dog skrive sig ihjel :)Som du ved har jeg oprettet en blog, hvis de ikke kan li mig kan de hjertensgerne gå derind og så skælde ud alt det de vil. Jeg er da hamrende ligeglad.Gider dialog om "mig" med nærmeste, men da ikke nogle fremmende forvildede:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Vil du og Luna have lidt cheese with that whine? Skaberi at gå så meget op i en enkelt dum kommentar, sarte violer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil gerne frabede mig at få påduttet et stakkels! For det er jeg ikke.Men jeg er berørt over de ondskabsfulde og perfide kommentarer, jeg får på min blog. Jeg ser ingen grund til at jeg bliver svinet til, anklaget som en dårlig mor eller andet idioti, blot fordi jeg vælger at blogge omkring de udfordringer jeg har i mit liv. Ja jeg er åben og jeg ved det kan pisse læsere af. Men hvorfor så spilde sin tid derinde? Og endda vælge at bruge tid på at skrive en kommentar.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Til den anonyme fra en anden anonym. Gør det, det da bedre at svine dem til på egen blog?????? Det er da dobbelt moralsk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jaeh det tager lidt overhånd kan jeg se nu jeg har læst op på sidste uges indlæg.Ingen nævnt og ingen glemt, vi har vist alle været en tur i møllen, både fra Bethanys "blide side" og andre mere eller mindre mærkelige anonyme kommentarer.Er vel også lige meget hvad anonyme skriver på ens blog? Det er jo en uvirkelig verden hvor man heldigvis ikke behøver at tage stilling til om man skal lade sig påvirke :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  du har ret Bethany, og ja, du er måske anonym, men du opsøger ikke andre menneskers blogs og placerer klamme kommentarer der. Det gør en stor forskel!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nope! Jeg elsker dig stadig.*det var til den anden kommentar, i den anden blog**bare så vi alle kan være med her*

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Jeg kan ikke se hvad forskellen er på det du skriver, Bethany og så de anonyme kommentarer bloggere får rundt omkring i Blogland. Du er lige så ondskabsfuld og anonym som dem der lægger kommentarer. Jeg kan, med min bedste vilje ikke se, at det er mere synd for "stakkels" Luna og Onkel Anders, end det er for alle de andre der får stygge kommentarer med på vejen, hver gang du har skrevet et af dine perfide indlæg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Jeg læser med fra sidelinjen, og syntes meget af det er meget sjovt og andet bare en gang onskabsfuld pis, men jeg undres dog over dette indlæg: Bethany du er jo selv anonym?? Vh/B

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  HØRT!-Betyt

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Hjernedøde kommentatorer i Blogstilstanden