Bethany på karrierens højdepunkt

Bethany om børneopdragelse

Bethany er ramt af familiefølelser. Det må være en konsekvens af den spirende relation til Real-Pilou. Æggestokkene jamrer, den manglende livmoder trækker sig sammen, og sædcellerne svømmer i mine øjne, hvorfor det må være på sin plads at finde de seriøse og dybfølte briller frem. Man kan jo ikke påtænke at stifte yderligere familie på uigennemtænkt grundlag!

Først skal I dog lære et nyt ord: Byokrati. Det betyder rundt regnet: “At gøre noget simpelt meget indviklet”. Visse mennesker, som eksempelvis pikhovederne Sohn fra SF og Espersen fra DF, er vilde med den slags. Det giver dem nemlig muligheden for at bestemme en hel masse, selvom de i deres unge dage were hanging with the wrong crowd (hang og spillede Wii med de forkerte krager). Egentlig ved Bethany ikke helt, hvad hun her taler om, men det gør ikke noget, for det er der heller ikke andre, der gør. Men det handler vist om noget med kommunister og nazister, som stort set er det samme. Begge vilde med at sætte folk i lejre.

Nåh, men Bethany mener bare, det er galt! Her går jeg og forsøger at præparere mig til kommende familieforøgelse (counting on you, Pilou!! tæller på dig, Pilou!!) og samtidig lære tvillingerne noget om konsekvenser: Slår du din bror med en svensknøgle, slår mor dig med en af samme slags. Forskrækker du hunden, får du (godt nok ufrivilligt) betændelse fra kræets analkirtler i hovedet. Banker du ikke på, før du åbner døren til mors soveværelse, risikerer du at stå ansigt til ansigt med The abyss i karambolage med speculum.

Og skal Bethany bedømme, virker opdragelsesmetoden fremragende. Aldrig har jeg før set så passive og stumme børn, men så toner skabninger som Sohn og Espersen frem på skærmen, og så bliver det kraftedemig svært! For hvordan helvede skal man forklare, at man sagtens kan smide gas, arbejdslejre, død og ødelæggelse i hovedet på alt lige fra jøder til negere, men alligevel få lov til at dingle beruset rundt i Snapstinget og kramme med den yndige Pia Piknæse? Alt sammen på grund af byokratiet, der gør, at vi ikke bare kan sige “Skrid, du har jord i hovedet” uden samtidig at skrive en roman, finde beviser og forklare alt, så selv Mascha Vang og Medina kan forstå det. Nok er Bethany et fantastisk forbillede, men med de betingelser er det altså op ad bakke.

Bethany påtænker i øvrigt en karriere indenfor politik.

Bethany

28 kommentarer

 • Anonym

  Bethany, nu har du fandme reklamer for cupcakes på din væg! Du må have fat i Bastogne-producenten i stedet. Ud af en pakke og så er der serveret. Skal du have gæster (familieforøgelse, Fake-P etc.) en dag og imponere kan du søge inspiration her. Cupcake-freaksene er slået, også på kagefronten http://www.google.dk/search?q=bastogne+kiks&hl=da&sa=N&prmd=imvns&tbm=isch&tbo=u&source=univ&ei=OHPZTpetPJCSswbwhK3BCw&ved=0CD0QsAQ&biw=1280&bih=702

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ulrik

  Politik? Haha. God fornøjelse. Overvej det nøje.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bitterfissen Bethany

   Sommetider tager Fernet’en overhånd, kære Ulrik.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Formand Mao

  I gamle dage tog man en frø med i skole for at skræmme pigerne, men idag bliver den kraft’edme skudt.

  Hvis de snotnæsede, voldlige skoleunger ikke snart stopper, vil mange ønske, at DR’s pigekor ville synge “En syngende lussing”!

  Forældrene gider ikke tage ansvarret. “Lad de små børn komme op til mig”, sagde Jesus. Næ, lad dem komme op til Bethany og få en ordenlig røvfuld.

  Tag et ansvar! Samfundet kan ikke erobres fra bagsædet på en Puck Maxi.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • saxo

  Edderbandulemer nej. Hold dig væk for politik B. For det første bruger du for mange hømglosen, og for det andet har du skik på børn og hund og dit kærlighedsliv i sovekammeret. Og sidst men ikke mindst. Du ville aldrig kunne forfatte noget Mascha Vang ville kunne forstå. Projektet er dødfødt. Pas din pen, børn, hund og Pilou. Mer kan Du ikke overkomme p.t.

  PS: Man skulle jo også stadig kunne køre hjem (fernet)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bitterfissen Bethany

   Jeg må tilstå, at du har ret. Der er trods alt grænser. Selv for Bethany.

   Men sommetider er det jo Fernet’en, der taler.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gnæk Gnæk

  Altså Bethany, hvis du skal ind i politik, så skal du først have foretaget en hjerneudskrabning!
  Der findes godt nok konkurstruede autoværksteder, der er leveringdygtige i den serviceydelse; men de får problemer med at blande snot i spildolien.

  Trolex har givet urmagere ubehagelige problemer. Autoværkstederne havde ikke værktøjer små nok til at finde hjernerudimentet dér.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lektor Blomme

  Perifært fænomen siger nogle, gennemsagskraft siger andre – tillykke med gennemslagskraften B. : http://politiken.dk/debat/ECE1468817/laeserne-bitterfisse-er-aarets-ord/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mors Dreng

  Jeg har på baggrund af bloggen, svært ved at vurdere hvor dine chancer er størst. Om det er i folketinget, eller i bukserne på Pilou.
  Måske onsdagslotto?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • PIK

  Kære B. Du skal sørme ikke gå der og være øm i overierne. Jeg har vildt ondt af dig. Jeg skal gerne hjælpe så du kan få det lidt bedre i en fart.

  Du ringer og kalder – jeg kommer og knalder – så let kan det siges ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Varvara

   Dream on, baby! En seance med en celebrity vil koste det tredobbelte.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bitterfissen Bethany

   Jeg har jo Pilou 1 og 2. Mere har en kvinde ikke brug for.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bethany – du har uden tvivl mere forældreevne end mange af de andre blødsødne, overpædagogiske forældre der render rundt og er selvfede på deres børns bekostning.
  Handling // Konsekvens – hvor svært kan det være. Det ville uden tvivl også bedre fremtidens Samfund – og måske vi så kunne slippe for at høre på hvor meget der er Samfundets Skyld. Børnene lærte at tage ansvar for deres handlinger (jeg er et naivt, drømmende menneske – jeg ved det).
  Så dig hjertens gerne i Dansk Politik – Jeg er sikker på at du ville kunne give De Sløve Sofavælgere stof til eftertanke og vække en heftigere debat end den du allerede har gang i.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hmmm hva blev der af gårsdages løfte om kun dejlige kærlige og bittersukkersøde historier hele denne uge ? Tonny er skuffet og tilliden har fået et knæk !!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nummi

   Det er da et sødt indlæg, synes jeg. Om børn, kærlighed og familie!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Varvara

   Nemlig. De ægte kærneværdier! Ikke alle de overfladiske ting!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bitterfissen Bethany

   Det er da sødt! Og som du kan læse, så skrev Pilou selv, at det ikke måtte være FOR sødt.

   Bethany synes selv, hun holder ord! Bethany er god på den måde

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Real-Pilou er SÅ lækker…og det er det eneste jeg har at sige om den sag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Varvara

   Hvem i himmelen er lille Philip, s’il vous plaît? Og hvorfor er han så stolt af det, om jeg må spørge??

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • milmic

  Pia Piknæse. Forstår slet ikke, hvorfor det først er nu, jeg hører det ord i det offentlige rum. Kvinden render jo rundt med en mega piknæse. Dog ser den mig noget lang og tynd ud lige for tiden

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nummi

   Tror, Beth brugte udtrykket for flere måneder siden første gang. Hun må snart betegnes ‘trendsætter’.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • NN

   ja, Gintberg nævnte det samme i hans show Fremtid.nu fra 2009, så helt nyt er det ikke…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Varvara

  Nu er jeg jo ikke selv til børn, og har derfor ikke rigtig lyst til at få mig sådan nogle. Den beskrevne opdragelsesmetode forekommer mig dog meget fornuftig og velargumenteret.

  Og hvis Bethany en skønne dag går ind i politik, vil jeg naturligvis søge om en stilling som hendes PA (Personal Assistent), for jeg kan med fordel fremvises som et godt eksempel på vellykket integration i det danske samfund: Fra rendestenen til den komfortable tilværelse som piskedronning på deltid.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Campari & is

  I lyset af din fremragende analyse, er der ingen tvivl om, at du vil kunne hæve det politiske niveau i dette land betragteligt. Faktisk tror jeg dine glimrende principper for børneopdragelse kunne finde fin anvendelse i den politiske arena.

  Bethany, dit land har brug for dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Bethany på karrierens højdepunkt