Noget om Norge, Afrika og Lange skamlæber

Flagløse Bethany

Nogen gange bliver jeg VIRKELIG træt af, at min mor og far er min mor og far. Født med sure, uempatiske gener. Tak for ingenting. (Men jeg er altså ikke fed).

Jeg elsker mine børn (kun MINE børn), og jeg elsker dyr. Er fast gæst i Zoo, og jeg betaler til WSPA hver måned, hvis I endelig vil vide det!! Men så slutter det også.

Er ALTID udenfor De andres underlige sammenhold. Passer mig for det meste fint, men sommetider vil man jo gerne bare blende ind og dele citronmånen med nogen andre! Men nej. Og nu sidder alle facebookvennerne og har puttet norske flag på deres billeder (?). Hvorfor?? Jamen jeg forstår det fandme da ikke! Det er da ikke fordi JEG ikke er berørt (Har f.eks. krammet norske venner hele dagen), men jeg forstår ikke det med flaget på FB.

Nåh, men Bethany har gjort jer en tjeneste, og behøver skam ingen tak. Jeg har fundet en Kreakrage, der viser hvordan man hækler flag. Godt nok ikke norske, men det kan I vel selv rode med. Nu kan I i hvert fald hækle flag, så I også kan putte dem på tøjet. Det er da støtte der vil noget, hva’??

Velbekomme.

Og så en sang og et “Hvil i fred” til de norske ofre og Amy Winehouse.

Bethany!

15 kommentarer

 • Begge dele er lige rædselsfulde, Jens. Hvis jeg endelig skal suges for blod så skal det fandme være af en lækker vampyr!Velbekommen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jo, jeg er altså vildt kræsen.Og selvfølgelig. Har allerede fået otte besøg via dig. Jeg er sådan en tæge. Det er dem, der bider sig fast, ikke? Ellers er det flåter. Jeg er ikke helt sikker.Tak forresten.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så bager jeg lige en ny, Sidsel.Jens H: Intet utroligt i det. Jeg inspirerer de fleste. Og nu vil du så også ha' trafik herfra, tænker jeg?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du har utroligt nok inspireret mig til at skrive et indlæg.http://blog.uro.nu/2011/07/24/handgribelig-assistance/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stik også lige mig et stykke af den der citronmåne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ingen bruger somaliske flag på deres profil..Tina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  @Anonym "Penge til dyr fremfor MENNESKER… Seriously???!!!"Ehm – er det nu ikke ok at give penge til dyr?? Må vi først støtte lidende dyr, den dag, der ikke er mennesker der lider nød? Hvad fanden er dog det for noget pis at fyre af!/Lille T

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • @ Denlangeneger: Hvor i alverden læste du, at jeg skrev at man ikke tager afstand, hvis ikke man sætter et flag på FB?? Hvis du læser efter kan du se, jeg skriver "måske" og "nok" i et forsøg på at forklare fænomenet.Er næppe den rette til at redegøre for, hvad andre mennesker gør på deres FB-profiler. Man må heldigvis gøre som man vil

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • I læser hvad I vil læse, kraftidioter! *Deler citronmånen med denlangeneger*

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • head and heels – Så det du siger er jo faktisk at jeg også er "nødt til" at smide et latterligt flag på mit ellers skidepæne profilbillede fordi ellers tager jeg ikke afstand fra det der er sket? Det er der fanme ikke nogen der skal bestemme. Anonym – Hvor står der i min kommentar at jeg synes det er ok? Jeg skriver jo at jeg synes det er synd for de involverede, jeg forstår bare ikke hvorfor folk skal overdrive det på den måde som de gør. Bethany – Okay… så stik mig da et stykke :p

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Penge til dyr fremfor MENNESKER… Seriously???!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Spændende at en neger af alle mennesker synes det er ok at en masse mennesker er blevet myrdet af en højrekstremist.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tja, hvorfor? Måske i frustration, afmagt, rædsel, sympati, forargelse over en så meningsløs hændelse? Det er muligt, at det virker åndsvagt, men det handler nok også om at markere. Markere overfor mennesker i dette land, der sidder med tilsvarende, stupide tanker om at ødelægge vores samfund, at vi ikke gider den slags metoder. Sådan en handling kunne lige så godt ske i Danmark, vi har bare været så fokuserede på den islamiske fundementalisme, at vi har overset at der er både en ekstrem venstre og højrefløj, der har ondt i sinde. Måske flagene bare skal signalere generel afstandstagen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • denlangeneger: Hey, vil du så ha' et stykke citronmåne?Hvis du ikke bliver hatet for den kommentar så er det bare ikke fair!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har faktisk siddet og været irriteret over alle de flag på FB hele dagen. Jaja det er synd, men for helvede! Jeg brød mig ikke om nordmænd før (jeg beklager, men jeg har aldrig mødt et folkefærd der var mindre tiltalende end dem), så jeg får det seriøst dårligt over alle de forbandede pisserøvsflag!Og så alle de der skide grupper hvor man skal tænde et lys for Norge! GU GIDER JEG DA EJ! Hvad fanden hjælper det nogen?!Så kom jeg også lige af med alle mine frustrationer i dag (og så endda helt uden at være anonym!)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Noget om Norge, Afrika og Lange skamlæber