En pærevælling af sure tanker

Blogstilstandens måske værste mor

Hvem fanden kalder sine børn for Vigfus Valdemar og Elva Indiana. Ja, jeg spørger bare! Troede kraftedemig det var en joke, men det var det ikke.

MorMille er (ligesom så mange andre bloggere) noget freelance journalist, har klog mand og er mor til to børn med mærkelige navne. Og så bor de et eller andet sted i indre by. Det er vist sådan en trend. MorMille skriver også akkurat på samme røvsyge måde som alle de andre. De der nynnekloner med strejf af urtekusse og hang til yoga, Zumba eller whatever (engelsk), der er på mode i denne måned. Gider I for fanden ikke stoppe? Der er kun EN, der kan køre den hjem på egen originale måde, og det er Fuhrmann. Fuhrmann, åh Fuhrmann. Bethany savner dig. Hun prøver ikke. Hun er bare. I andre er bare pinlige.

Bethany magter ikke kvindemennesket. Ikke nok med at ungerne vil være traumatiserede på livstid pga. navne, der i den grad er mobbevenlige, så orker jeg ikke, at hun konstant prøver at forsvare, at hun rent faktisk ikke gider sine børn. Og hun fatter slet ikke de forældre, som gør. Det er sørme også mærkeligt!! Åndsbolle!

Hvis man tygger sig igennem bloggen, vil man få ondt af ungerne men fandme også af FarMille. Stakkels mand! Skal revses for, at han glemmer bryllupsdag, mens det imidlertid er helt ok, at selvoptaget karrieregimpe ikke ANER, at ægtefælle skal ha’ opereret knuder ud af arm. Og det skal vi naturligvis grine af, og mene er helt ok, for kvinder har jo også ret til at tænke på karriere. Og ja, det har kvinder, men der må for fanden være en grænse for, hvad man kan byde familien på vej op af den berømte stige.

Jeg ved godt, at du prøver at være sjov, MorMille. Det er bare ærgerligt, at du er lige så ringe til det, som du er til at stave.

Og ja, vi har godt fattet, at du interviewer de kendte, og at du er meget stolt af det. Og i øvrigt, hvis du er lige så dårlig en radiovært, som du er blogger, så tror jeg ikke, du skal give graviditeten skylden for din fyring. Men ak ja, det er åbenbart børnenes skyld det hele. Selv inden de blev født. Stakkels lille selvoptagede karrieregimpe.

B.

85 kommentarer

 • […] trængt børnefamilie, og jeg har sådan en dag i dag, hvor jeg ligefrem er tilbøjelig til at give Bitterfissen (alias Jeanett something fra Farum) ret i, at jeg er elendig til at skrive, ikke kan sætte et komma […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hehe det ser i det mnidste ud som om du har hygget dig Charlottewww.fashionchili.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] (røv) følte du dig tvunget, da du i stor stil delte Bethanys indlæg om MorMille? Gjorde nogen dig fortræd, da både din facebook, twitter og ynkelige blog blev taget i brug til […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] af Bethanys tidligere udtale om, at kvinden er gal, kunne Frøken Herpes nemlig ikke stå for blogindlægget om Vigfus Valdemar og Elva Indiana, som hun smed overalt på internettet og i glædesrus delte med sine hjernedøde Marimekkoveninder, […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kære B. Forfriskende med noget fandenras'me og kraftedme i debatten. Det minder mig om alle mine onkler og mostre og fastre og bedsteforældre. De kunne bande, så du ville blive helt stille – ægte bande, altså, dvs. med god grund. Men du mangler vid og bid, før det er rigtig sjovt – det halter. At folk er idioter er en virkelig gammel sandhed. Old Shakespeare (som også var for folket) sagde det samme, in English: What fools these mortals be. Det gælder sådan set også dig – men det har du vist forstået. Mvh Helle H.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Kald mig hvadsomhelst i lange snotguirlander- meeeen er det her ikke ret ligegyldigt, kedsommeligt og gedigent spild af liv og net? Ku I ikke sætte jer til at kede jer lidt fredsommeligt på en lille pude i et bekvemt hjørne?Er kommet herind på anbefaling og skal ud igen hurtigst muligt. Er hverken underholdt, forarget eller sur, bare smådeprimeret over at dette findes.Jeg anbefaler mig og ønsker lyset må ramme jer uden at slå jer ihjel.God bedring.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • B.

  Hold da op. Og jeg som troede jeg var en bitterfisse … men du – man bliver ikke et større menneske af at træde på andre. Kunsten er at drille folk så de selv kan smile af det – ikke at nedgøre folk. Du har vist meget at lære om livet endnu B.Og det med om folk kan stave? Who gives a fuck? Det er budskabet der tæller og forstår du hvad der bliver skrevet – så bliver jeg overrasket :-)Hilsen B.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vågfus

  Anonym 19.06: Bingo, klogeåge. Jeg tror også godt, det kunne tænkes. Måske.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tror jeg ikke du behøver at fortælle nogen, Smarte.Det står jo på bloggen for fanden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hey klogeåger, I tror måske ikke at det kunne tænkes at det var Milles tidligere blog???

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hah, den havde jeg sgu ikke set!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vågfas

  Nu er jeg sgu forvirret. Hvem er hende her, der også hedder Mille og er mor til Elva og Vigfus? http://babyton.smartlog.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  "Moralens vogter ?? Tjah måske. Men hellere det end hadets vogter…"Rooolig nu Allan… Rooolig nu..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hvad hedder dine egne børn, Bethany?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Så fik du lige sat tingene på plads Allan. Analyse og krammetilbud. Hvor sødt. Nej, du er ækel er du. Du fik lige promoveret dig selv lidt. Du har desværre ikke det overskud du prøver at give indtryk af, derimod er du ondskabsfuld og bedrevidende. Og kors i røven hvor du skriver dårligt. Ud foran spejlet med dig, DU er en mobber, og overhovedet ikke så sofistikeret som du sikkert bilder dig selv ind. KAT

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  MorMilles blog er hverken sjov eller modig . Aner ikke hvem hun er, aner stadig ikke hvem hun er efter manisk at have henvist til sig selv 100 gange. Det er faktisk synd at hun ikke formår at koble karriererøv og familieliv. Der er masser af kvinder med karriere og børn som sagtens kan forsørge hele familien, det er bare ikke alle der rabler op om det hele tiden. Det er sørgelig læsning at MM omtaler sin familie så koldt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det der morer mig er den måde du får folk op i det røde felt på, du skriver skidegodt, om det er alvorligt eller for sjov som nogen mener rager mig langsomt, det der er sjovt er visse folks reaktioner

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ved slet ikke hvad jeg skal sige, Skjold.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er altså god værkstedshumor, enten vil folk vide hvem du er og udlover dusører, eller også amatør psykoanalyserer de i et væk….. Det er ordentlig syg humor

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • *Kigger tomt ud i luften*

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvis man hører stemmer, så synes jeg man skal snakke med en psykolog… det kan godt være man fejler noget så, nemlig! Bare lige lidt serviceinfo!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Allan Kjærgaard

  Ja Bethany, jeg tror du skammer dig. Måske ikke lige nu, men når du i aften lægger hovedet på puden og er alene med dine tanker, så er der en lille stemme, du ikke længere kan overdøve med dine hadske udfald. En lille stemme kaldet samvittighed, der fortæller dig det du udemærket godt ved, men prøver at overhøre : Det er ikke okay at mobbe andre! Man skal behandle sine medmennesker pænt og snakke ordentligt til dem!! Jeg ville ønske jeg kunne give dig et dejligt langt varmt kram, for det tror jeg du trænger til. For pokker Bethany !!! Du skriver jo helt åbenlyst godt, men hvorfor bruger du ikke dine evner til noget kreativt, noget godt, ligesom Mille. Hun skriver fantastiske og spændende artikler for aviser og blade, der inspirerer læseren. Det kunne du også gøre Bethany. Jeg er sikker på, at du ville få det så godt med dig selv, at du ikke længere behøvede at dække dig bag et mere eller mindre dubiøst navn, men kunne stå ved hvem du er, ved dit rigtige navns nævnelse. Moralens vogter ?? Tjah måske. Men hellere det end hadets vogter…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er da pisseligemeget. I er jo åndsboller hele bundtet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  du blander de anonyme sammen, dit fjols

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nej nej, du. Jeg skriver min mening om folk. Det er ikke det samme som at konstatere – som er det, du gør.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Sjovt at du bliver så defensiv når der er nogen, der anfægter din person, når du selv er så hurtig på aftrækkeren med at kritisere andre uden at ane hvem DE er.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åbenbart ikke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Jeg er et grødhoved – du er nem at gennemskue

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hahaha…voldelige mænd og jeg skal komme efter dig. Det er fandme sjovt, at du sådan kan udtale dig om mit liv, helt uden at ane hvem jeg er.Du er jo et grødhoved af første klasse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Du er sgu ynkelig – derfor skrev jeg denne kommentar til Mille. jeg gider ikke at redigere den og dedikere den til dig:Jeg er personligt ved at brække mig over BÆ-thanys selvbestaltede moralske funktion. Vil hun være bitter eller hellig. Nu må hun lige vælge. Hendes blog, nej hendes person, stinker langt væk. Bloggen er jo underholdende nok – hun er god til at være bitter og ond i sulet.Jeg tror, det gør ondt mere end ét sted, at hun ikke har kunnet få familielivet til at fungere, fordi hun har fundet halv-voldelige mænd og ikke kan knytte sig tæt til andre mennesker, og det med at udnævne nogen til dårlig mor er under lavmålet. Gad vide, om Bæ. er nogen god enlig mor? Du har intet at skulle forsvare dig for, det var bare det, jeg ville sige

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • bla bla bla….skam dig… helt ærligt, hvad er du Allan, moralens vogter?Det kan godt være Mille er sød, hun er dårlig til at formulere det så… og så synes hun tydeligvis ikke godt om folk "vest for Slagelse"???

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hun virker meget utiltalende, og bryder mig ikke om den måde hun omtaler sine børn på, og så er det underordnet om hun mener noget af det, eller ej.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • 21.25 Sig mig, er du snotdum?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  det er så sjovt, at du bræger op om, hvor selvfed, selviscenesættende, overfladisk etc Millemum er, når hele din blog og din blogidentitet STINKER af en overfladisk, ligegyldig, påtaget, uopfindsom, selviscenesættelse af at være åh sådan en værre en – dog bedre end alle andre. For alle (i hvert fald dem under 16) ved jo, at det er langt federe og reelt at være en værre en, der sviner andre til, mens man i det slet skjulte skriver selvforherligende om sin egen måde at være mor på (godt du lige får påpeget din egen søns overhovedet ikke gennemtænkte navn) og tage på landet og beskue verden, end det er at være selvforsørgende mor i mediebranchen, der skriver om livet, som hun nu engang ser det…måske på en noget populistisk måde, men dog rimelig harmløst.jeg kan sgu ikke rigtig se, hvor i din blog, du fremstår anderledes, mere selvtænkende og mindre populær-pleasende end Millemum eller Nynne for den sags skyld…der findes ikke noget mere letkøbt og soooo last year end at være 'den værre en, der sætter tingene i det RETTE perspektiv og VIIIRKELIG spider og gennemskuer alle andre. JESUS CHRIST…Genopfind dig selv og din blog og kom tilbage, når du virkelig har noget på hjerte, der adskiller dig fra alle andre, og hvor du spidder nogen, der for alvor er interessante at spidde. Tænk, at du med dit SKAARPPPE øje ikke har selvindsigt nok til at se, at din skrivemåde og facon er totalt at sammenligne med alle de andre gennemsnitsdanskeres "loungesofaer"…. Kom igen Bethany (fedt i øvrigt, at du har valgt et helt nede på jorden alias..eller er du også slave af dine forældres dårlige smag, og derved selvudnævnt forekæmper for alle de stakkels børn, der får ikke konforme navne idag?).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tror du virkelig, at jeg skammer mig nu, Allan?Og ja, jeg er en værre en. Sgu meget godt set :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Er dybt enig med Allan!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Jeg er målløs! At skrive sådanne ting om personer man (går jeg udfra) ikke kender! Fair nok at have en holdning til andres blog, men ligefrem at "svine" den til som du gør er jo barnligt! Millemums blog er hverdagstanker som vi alle går og har – og hatten af for at hun tør skrive om dem offentligt! Om man kan li den eller ej, synes jeg det er forkert at udstille andre bloggere på den måde. Men det siger jo bare lidt om dig…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Allan Kjærgaard

  Jeg er dybt rystet. Det her er voksenmobning af værste skuffe. Hvad bilder du dig egentlig ind ??? Tænk at skrive noget så hadsk til en person hvis eneste forbrydelse er, at hun deler generøst ud af tanker og følelser i en blog. Jeg kender Mille og hun er ikke blot en fremragende mor og hustru, mens også et meget dygtigt og kreativt menneske. Jeg havde æren af at lave radio med hende i en del år og tøver ikke et sekund med at kalde hende en af Danmarks bedste. Hun er også en af Danmarks bedste og iøvrigt mest benyttede speakere. Og vigtigst af alt, hun er et fint, fint menneske, der – modsat dig – ikke taler dårligt om andre eller mobber som du jo tydeligt gør her. Fair nok at du ikke kan lide hendes blog. Det er vi en hel del andre der kan. Men så undlad dog at læse den…SKAM DIG!!!!!!!!!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kunne vi ikke få en blog om fede blogs?.. Plz!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg hader morbloggere. Maren er sjov, men hun skriver jo om blomsterbørnene, og det magter jeg ikke.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja fitterbissen da i forbindelse, at hun er en pisse morsom mor!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vidste ikke, jeg var blevet strikkeklubagtig.Onkel Anders: I hvilken forbindelse?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fitterbissen du har glemt Maren!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Den t-shirt bliver lavet proff af mig. Ingen strikkeklub her. Har overvejet noget tryk på bomuldstrusser, hvis jeg får lov? Måske Kira eller en anden vil tage dem på. Jeg LOVER de bliver frække. Mvh tutelut.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Bakker op om T-shirten, men come on B, – hvornår er du blevet strikkeklubagtig politiske sladderkorrekt? Du ender med at tiltrække alle de førtidspensionerede madbloggere i din kommentatorliste.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvem er de mennesker, der opdager, at de godt kan undvære deres børn? Ja, jeg spørger bare.Jeg har dage hvor jeg bare tæller ned fra kl. 16 til kl. 19.30, hvor jeg kan tillade mig, at putte mit afkom, men det er bestemt hverken hver eller hveranden dag. Og jeg savner ham altid kort tid efter han er puttet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hun lyder til at komme fra " røv og nøgler", hun har ingen finesse. Ingen dannelse, og det er IKKE grovkornet intelligent humor. Er hun sluppet ud fra en ghetto?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Skafferdyr ? Du er fandme nedsmeltet. Tutelut.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har ikke misset noget, så du behøver ikke citere.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Nå, har vi det. Så er der nok endnu en detalje, du har misset. Jeg tager ikke afstand fra MM, fordi jeg godt kan følge det, hun fx skriver her:“Jeg kan faktisk godt lide at være sammen med mine børn”.Nu råber jeg.Åhh så hold dog kæft – Det kan vi andre sgu da også i perioder, eller doser. Men hele tiden? Jeg fik børn for at være sammen med dem, men også for ikke at være sammen med dem. Jeg fik dem for, at de skal lære at være sammen med andre mennesker også. Lære at blive nogle gode sociale individer, der ved at deres hjem er en tryg base, men verden ikke er FARLIG. Jeg RÅBER stadig.Jeg fik dem i bund og grund, fordi jeg er en egoist, der gerne vil reproducere mig selv. Men jeg fik dem fandme ikke for at fortælle andre, ” jeg vil faktisk gerne være sammen med mine lækre pusse nusse poder – imodsætning til dig”.Nu råber jeg ikke mere.Hvis jeg hører det en gang til – Så begynder jeg igen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vi har fundet ud af, at du er fan af MorMille.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  jeg synes, det ser ud til, at hun er stolt af sin "kloge mand". Og guess what: det forekommer i det 21. årh, at kvinder er skafferdyr.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har udfordringer nok m. tvillingerne … Magter sgu ikke også at være udfordret her.Synes dog det kan være ret udfordrende at læse De andres lorteblogs.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Bet: Helt enig!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har ikke lyst til at undvære mine børn. Ikke engang ham jeg kom til at adoptere ved en fejl. Udover den ucharmerende måde hun prøver at være sjov på, så kastrerer hun samtidig sin mand fuldstændig ved at skrive, at hun forsørger ham. Jeg kan simpelthen ikke fordrage hendes måde at skrive på. Fra ende til anden!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hvad med at skrive lidt om Mensa? Tag kampen op, og find det dumme i dem – det er så nemt med Anne Gadeblond, Medina og en eller anden håbløs radiovært, der hader sine børn. Tror sgu du trænger til udfordringer, B.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  jeg giver op – fatter jer ikke…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jeg gider da heller ikke være sammen med mine børn hele tiden… men hendes måde at skrive på er bare væmmelig og kold… og slet ikke morsom!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er bange for at sige det, men jeg ville elske et "how to" grammatik/komma-indlæg fra dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Jeg synes, det er befriende, at der er en, der står ved, at hun ikke gider at være sammen med sine børn hele tiden – uden at gøre et kæmpe nummer ud af det. Det er realiteterne for fanden… Folk får børn og bliver overraskede over, at det mest bare er slid og slæb at have dem, og at man egentlig godt kunne have levet uden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Øv, hvor er hun ego og træls. Og jo, der er en mellemting, jeg elsker mine børn og bliver træt i hovedet af dem – man skal bare putte dem tidligt, så går det nok :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Ahhhr… Hun er ikke vild med at have børn. Så er den prut slået. Stakkels unger. T.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  8:52 . Hun taler grimt om sine børn, dvs. hun lyder kold. Så klarer man sig ikke godt. Det er synd at hun misforstår sit liv. Karriererøv hele tiden . Sådan kan man ikke være. Hun er bare en blækpisser.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • T-shirts? Tror sgu ikke rigtigt, der ville være salg i dem. Men teksten skulle helt klart være: Folk er idioter.Hvorfor jeg kan li' Fuhrmann? Jamen, det er jo fordi hun ikke skriver særlig meget om unger. Jeg hader andre folks børn, og jeg gider ikke læse om dem. Det tror jeg alle ved. Og så er Fuhrmann bare sjov på sin egen måde. 8.52: Nu aner du jo intet om mig, så den kommentar er lidt dum. Og så magter jeg generelt ikke misundelseskortet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er jo tydeligt at hun prøver at være både sjov og sej og bitter fordi det er så moderne… Hun gør det bare på en virkelig ucharmerende måde som bare gør det kedeligt og ret koldt… man kommer faktisk til at tænke, at hun virkelig hader sine børn og egentlig kun finder sig selv interessant… og så røvslikker hun på alle de kendte på hendes speakerjob… Det er egentlig synd, jeg tror slet ikke det er hendes mening…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Jeg kan ikke se problemet. Er det ikke bare som om, du er sur på alle, der klarer sig lidt bedre, end du gør? Klamt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Anonym kl 08.09 – citat: "Jeg bryder mig heller ikke om bloggen. Jeg har læst den mange gange"DOH!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Jeg bryder mig heller ikke om bloggen. Jeg har læst den mange gange – jeg kan ikke lide den måde hun skriver om sine børn på – som om hun faktisk hellere ville være fri for dem.Børnene er sikkert rigtig søde, og navnene er da lidt mærkelige, men der er mange der vælger den type, og jeg synes da ikke det er de væreste af den slags jeg har set.Jeg forstår dog ikke din kærlighed for Fuhrman? Altså der er mange derude, der har børn der er meget sjovere.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hey B. Holder lige øje med dine bitre besøg, og den er snart oppe på 300.000. Bitre besøg. Så jeg tænkte, jeg vil godt have trykt en fan t- shirt, for lissom der er nogle du godt kan li'. Så kan jeg bedst li' dig. Ville du have noget imod det B ? Og hvis ikke. Kan du så ikke skrive en lille led tekst der kan stå på t- shirten?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • moi

  For en gangs skyld er jeg enig med dig Bethany – den blog er dum

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  B hun ligner hun bruger dit sprog, kan det være? Eller prøver at efterligne din stil mener jeg. Hun overdriver når hun fortæller om sin "karriere", vil gerne lyde smart- som om – som om. Lortemor – synd for børnene.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gry

  Yyyyyrk – dét er hvad jeg vil kalde en utiltalende blog! Kort og godt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Det er nok ikke helt i alvor hun skriver som hun gør hende morlille?!?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hun er typen, der insisterer på, at børnene konsekvent skal kaldes ved BEGGE fucked op navne. Hvordan skal man ellers vide hvilken special, unik mor, de har. Vor herre på das. T.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Føj, hvor er hun bare SKRÆKKELIG !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja, Berit A. Men hvad med navnene?? Man har nok bare ikke tid til børn, når man skal mænge sig med Lars Løkke, Cecilie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lyder lidt som om man enten skal synes samvær med sine børn er DET ENESTE der er noget ved i verden eller at det er totalt røv. Har man ikke noget gylden middelvej der i mor-verdenen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du har ret. Lad os håbe at hun sletter sit lort, inden ungen bliver stor nok til at læse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Blame it on the kids – dejlig gammel slager!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nej nej, total topegoist er hun da.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvad så med os??? Jeg arbejder da også men jeg blogger da alligevel. Tænker hun ikke på os?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hun skriver vist på sin bog, Katja ..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Luk nu!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ER Fuhrmann henne?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold da op hun er ucharmerende… på den rigtig ufede måde!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

En pærevælling af sure tanker