Lun i skrævet på Casper Christensen

Undskyld til Se & Hør

Gensyn:

Høj sol på Gården, korn i siloen og fede, tilfredse høns, men Bethany grubler. Det er mit temperament. Jeg er trods alt kun et menneske.

For at starte helt oppe i enden, så ved I, at Bethany træder en hæsblæsende tango i en del åbne forhold, hvilket går strygende. Har fandme aldrig fået så meget tissemand, som efter jeg sprang ud som verbal domina. Selv Jim Lyngvild er jeg ved at omvende. Tro det eller ej! For Bethany elsker jo mænd, og som med mit temperament så er skrævets lyster ikke sådan lige at holde i ave. Var jo også derfor, at Preben i sin tid var nødt til at tage med til Staden, da Bethany skulle ha’ en aftale i hus med Turbulenz. Preben synes nemlig ikke, man skal blande forlystelse og forretning. Ikke at hans tilstedeværelse hjalp meget. Bethany var kraftedemig da lige ustyrlig af den grund over de to herrelækre forlagstyper.

Men nu er grænsen måske nået for, hvordan Bethany bare kan kaste sit lyserøde hjerte i grams uden at tænke over konsekvenserne. For dér sendte man sin forlovede afsted på ferie, og bedst som han sidder i bussen og skal nyde min Bog, ser han sig selv omtalt som en imbecil tåbe. Bethany citerer fra Bogen:

Bethany ser derfor ingen anden udvej end at tage en kappe på sig og sørge for, at denne vanvittige gruppe af pseudokendisser får læst på lektien. Bare en smule. De skal fandme holdes nede, skal de. Og Bethany løfter byrden. Eller dør i forsøget. Eller ender i Se & Hør, hvilket efterhånden er hverdagskost. Giver selvfølgelig mening: “Se & Hor – din kost i hverdagen. Brug os til at feje lortet op,” for andet kan de da kraftedemig ikke! Bethany skal ikke så meget som pippe om Mascha Vang, Kira Eggers eller Jim Lyngvild, førend Tabloidekspressen er på stikkerne. Kunne de så bare udfordre mig en smule. Give mig lidt arrigskab at gro røvskæg i, men ak nej – de gengiver bare mine pointer og udråber det som breaking news (nyheder om bræk). At tænke sig at et sladderblad er så fyldt med imbecile tåber, at de må få Bethany til at gøre det beskidte arbejde. Men stik mig en plov, et årsforbrug af Fernet samt vinterdæk til 2CV’en. Så er vi kvit. Eller dobbelt.

For fanden da, min skat. Jeg mente det næsten ikke. Bethany er for dælen da nede med Se & Hør. Det indrømmer jeg gerne. Og det har jeg det fandme fint med. Og så er de også usandsynligt lækre mennesker. Men jeg var i dårligt humør den dag. Forsøgte at komme jeres fatale samarbejde med Casper C. i forkøbet , hvilket jo fandme er en afvej af de helt store! Kun Lasse Rimmer havde været et værre bud. Men det skal jo ikke gå ud over min elskovstrold, så Bethany fortryder. Alle ved, at Bethany hader medierne, men Se & Hør er saftsusemig okay! Af alle de journalister jeg i tidens løb er stødt ind i, så er de fandme de mindst imbecile. Ret skal jo være ret, og man er vel forelsket i den sprøde Kasper K.

Men jeg mente nu det med vinterdæk til 2CV’en. Host op!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Lun i skrævet på Casper Christensen