Lokumsskriverier

Sammenbrud

Serverne faldt døde om grundet dansk sommervejr, hvilket betød, at alle indlæg og kommentarer, der er udgivet efter midnat i går pludselig var verschwunden i blå luft og Fernettåger.

Havde heldigvis back up af blogindlæg, men kommentarerne jeg har svaret på er afgået ved død. Gesundheit!

2 kommentarer

  • vbghjkml

    er du stoppet med at blogge

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Da jeg læste “sammenbrud” frygtede jeg et kort sekund, at du…. mildest talt bramfrie skøn-næppe-mere-jomfru skulle ligge helt underdrejet… men ak… du havde backup… til endnu en omgang i livets skønne turbulente vals. Jeg kan kun glæde mig – bliv ved!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Lokumsskriverier