Undskyld til Se & Hør

Lokumsskriverier

Det opmærksomme Grødhoved (findes de overhovedet) vil undre sig over, at “Kære Skrævbog”-indlæggene mangler. Nu findes der jo en årsag til alt, selv til Pia Piknæse (Den er dog ikke fundet den endnu. Må kraftedemig være en af de hårdere prøver Vorherre har  budt os!), og således også til de forsvundne indlæg. Èn kunne foranlediges til at tro, at Bethany i en vanvidsrus af Fernet og antidepressiver var kommet til at ramme slettetasten på Commodoren – er trods alt set før, og Bethany ser logikken – men ikke nikke nej, siger jeg jer. Ikke denne gang. Bethany har gang i et projekt, hvori Skrævindlæggeme skal flettes ind. Noget skal jeg nødvendigvis tage mig til, når jeg alligevel sidder i diarréepisode på das og brunkålen simrer på gaskomfuret. Derfor forstår I nok, at lortet ikke kan ligge her og flyde til gratis skue for Grøftekanten.  Det får jeg for helvede ikke råd til høns, saftpresser og hæmoridecreme af. Er jo kraftedemig til at få svær depression over, som alle kræver og kræver af Bethany! Bare fordi de tror, man bliver rig af at være Danmarks mest celebre kendisblogger. Knokler fandme for hver en Fernetdråbe, Uslinger! Og fanden stå i det, så er de også begyndt at afkræve entre ovre i Swingerklubben, hvilket de faktisk hele tiden har gjort, men den nye dørmand lader sig ikke bestikke med tandløst blowjob (pustearbejde). Tror sørenspillemig, han er lidt til en side på den måde.

Men nu skal I ikke holde vejret i spænding, eller ved nærmere eftertanke: Gør det endelig – Hvis I forstår sådan en lille én. Bethany har nemlig andre tophemmelige genialiteter at koncentrere sig om først( Hvilket I snart får at skue). Hver ting til sin tid, som jeg også sagde til Bent Betjent, da han blødende og skrigende bad Bethany stoppe med at vanvidsfiste ham med et rivejern. Sådan et tudefjæs! Alle ved sgu da, at uniformerede pikvedhængte er nogle submissive sataner, der ikke kan få nok af kvinder med sadistiske tendenser og skåneærmeantræk i lak, læder og lænker. Mig narrer man saftsusemig ikke. Har ikke været glædespige for Den kongelige livgarde for ingenting.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Undskyld til Se & Hør