Det handler om kusser

Pikkesikker!

Der kan rent faktisk komme noget nyttigt ud af et ophold hos Dating.dk. Ikke nok med at Abyssen fik en rask gang baggårdsdiller, nææh, har så sandelig også fået serveret nyt yndlingsord. Ud af den vanvittige postmængde jeg får dagligt (filejserne er vilde med mig), var der nemlig dette guldkorn imellem:

well you are so  cute .It`s with immense joy that I discovered your image
on the internet .
I was really overtaken by your physical beauty .
I am cock-sure that my dreams will one day come true.
I want you to be light of my life.

Infact dearest ,I am a Cameroonian by birth and i am
36 years old. and i live in denmark

Sweet haert,do well to reply my letter as soon as posible .. if u dont mind

Bemærk venligst understreget ord. Nu er Bethany ingen ørn til engelsk, det ved alle. Men det dér..Det forstår jeg da saftsusemig. Han taler direkte til Fernethjernen og Abysssen! Er helt vild med det. Og tager det fandme til mig. Overvejer endda at svare på brevet. Hvem siger nej til negerpik? Nej, vel? Deler gerne med Bjarup Riis, den skingre pulverheks. Hun lader til at mangle. Selvfølgelig skal vi høre om fissehuller i Irma. På den måde bliver speltkusserne og de fisefornemme Østerbrodåser også rusket lidt op, hvilket de garanteret trænger til med de tøffelhelte af nogle mænd, de jo må rende rundt med.

4 kommentarer

 • Torben Kristiansen

  Hvad siger manden Misse?
  fisse!
  Google translate
  kunne ikke gøre det bedre :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • HAHA! “Hvem siger nej til negerpik?”

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • KAT

  Fik du svaret ham B?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bitterfissen Bethany

   Naturligvis. Spurgte manden, om han ikke kunne skrive på dansk. Og det viser sig, at han er en lige så god oversætter som mig. Her er svaret: Hey søde. how are u. Det `s med stor glæde, at jeg opdagede dit billede
   på internettet.
   Jeg var virkelig overhalet af din fysiske skønhed.
   Jeg er pik-sikker på, at mine drømme en dag vil gå i opfyldelse.
   Jeg ønsker at være lys i mit liv.

   Infact kæreste, jeg er en Cameroun ved fødsel, og jeg er
   36 år gammel. og jeg bor i Danmark

   , gør klogt i at svare mit brev til dig snarest .. hvis u er ligeglade
   bye louis

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Det handler om kusser