Tag jer dog sammen, Lortehoveder!

Påskeæg: Tisser fra Bogen

I anledning af påske, for meget oralsex og ualmindelig sløvhed med fyldepennen, bringer Bethany nogle små teasere (tissere) fra Bogen “En Bitterfisses Bekendelser”.

Fra kapitlet “Meningsfisser og Speltkusser”:

Blanke Angela Brinkobitch

Danmark drukner i Meningsfisser. Det er ikke til at komme udenom, men den allersværeste at undgå må til dato være Angela Brink. For syv fucking sytten, den lille satan af en arrig cockerspaniel kan simpelthen ikke forstå, at hun burde lukke brødfissen hellere i går end i dag. Det burde hun ellers vide, for der var sgu nok en grund til, B.T. i sin tid havde mere travlt med at få hende ud af døren end at forlænge hendes vikariat. Ej at for glemme Se & Hor, som ligeledes gav hende fem kolde tæer i hendes dertil indrettede. Damen var simpelthen for gal, og det siger kraftedemig ikke så lidt, når det gælder Se & Hor.

Blanke Brink er også for gal til Bethany. Damen har jo jordforbindelse som en ballon på helium. På Mediawatch skriver hun eksempelvis:”[…] hvor sjovt er det, når respekterede nyhedsmedier i deres blogunivers lader sine [deres, lille ven!] papiravisjournalister skrive klynkekusse, meningsfisse, urtekusse, Speltkusse, slattenfisse, fisselatte? Er det ikke for Politiken som for alle andre (personer såvel som medier) sådan, at hvis man vil tages alvorligt, så er der bare grænser for, hvor wc-agtigt et sprog, man kan gøre brug af?” Er damen ude på at henrette sig selv offentligt? Det var trods alt hende, der gav mig kælenavnet ’Slattenfissen’, så det forekommer immervæk Bethany absurd, at hun nu sidder og skriver, at man ikke bør tage mennesker med et sådant sprogbrug alvorligt. Slet ikke når man er Angela Brink og har allerhelvedes travlt med netop at blive taget alvorligt. Det lader sig desværre ikke gøre, må Bethany konstatere. Jeg magter det ikke. Bethany kan rent faktisk give op på den måde.

Brinkobitch – den slags skal du altså ikke nedfælde på beviselig skrift. Det’ så fandens svært at tage dig alvorligt i forvejen. Og når du samtidig henviser til nedslagtningen af unge socialdemokrater i Norge og tilkendegiver: “Grimt sprog går forud for verbal vold. Og verbal vold går næsten altid forud for fysisk vold,” betyder det så, at du vedkender dig, at du med din retorik er fuldstændigt klar over, at du lige om lidt slår mennesker ihjel? I så fald bør du hurtigst muligt skynde dig forbi Sct. Hans. Det er kraftedemig skidt at rende rundt med en massakre waiting to happen (to glade tjenere) på samvittigheden.

Læs det fulde indlæg i Bogen…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Tag jer dog sammen, Lortehoveder!