Påskeæg: Tisser fra Bogen - Del 4

Og sådan blev den FALSKE Pilou sit navn værdig

Det er alment kendt, at Bethany ikke er nede med det selvudråbte københavnerjetsets selvfedhed. Ligeså alment kendt er det, at Bethany tværtom er helt nede i halsen med De Pikvedhængte. Derfor bliver det en kende problematisk, når man i en snæver Fernetvending tumler ind i en halvlækker pikbesat, som samtidig tilhører førstnævnte kategori af åndsidioter. Et dilleremma står man så i, skal Bethany sige jer!

Sådan var det også, da Bethany i sin tid faldt over Jon Kiellberg – i kraft af Bethany bedre kendt under navnet Fake-Pilou. Manden var jo lidt lækker. I det mindste på billeder, hvilket er det eneste, Bethany har at bedømme udfra, da hun aldrig har mødt ham. Men billeder er godt nok til Bethany, hvorfor jeg smed en lille syndig forkyndelse i Den Falskes fotoalbum. Det var han glad for. Meget glad. Så han skrev og sludrede med Bethany, som havde han udset sig en art livspartner. Den slags har Bethany det desværre en smule stramt med. Jeg er til pik. Ikke til knus, kram og smiger. Men det burde man ha’ sagt sig selv. Den Falske har jo sin gang på K-forum, hvor De Selvudråbte tror, de kan spinne sig ud af finanskrisen og snakke enhver problematik ihjel ved hjælp af deres allerfarligste våben: Fremmedord.

Og apropos fremmed. Så fandt Bethany i dag ud af, at hun ikke var bekendt med Den Falskes betydning for min succes:

Så så man da lige det med! Jon Freakin’ Fucking Kiellberg. Du er da for klam! Ret skal være ret, og du etablerede kontakten til mit elskede forlag Turbulenz, men derudover har du aldrig været andet end en røvslikkende fan, der har prydet dig med fjer, som kraftedemig aldrig har været eller nogensinde bliver dine. Hvad bilder du dig ind? Det dér er jo ligeså opkastsfremkaldende, som da Michael Lebbesens lortesite Denfri.dk postede et indlæg om Paula Larrain skrevet i mit fantastiske navn. Hvorfor skulle jeg have brug for fjolser som jer til at håndtere den presse, I selv er så vanvittigt meget i bukserne på? Det ville jo være en selvmodsigelse, som ikke engang Bethany kan slippe afsted med. Og det siger saftsusemig ikke så lidt.

Faktum er, at – når det gælder bog og presse – Bethany udelukkende har været sig selv og sin submissive Spindoktor Preben. Sammen har vi bundet Fernet, kløet os i analerne og gokket os igennem stakkevis af visdom og tåbelige henvendelser fra Mediegalskaben. Og når Preben går ned på depressivt sortsind og forsvinder fra jordens overflade (man kan jo aldrig regne med mænd og slet ikke kleinsmede!), er der kun Bethany ved tøjlerne. Det er i øvrigt dér, hvor jeg bliver rigtig god. Bethany skal helst ikke holdes nede på den måde, forstår man. Men Preben ved et og andet om Sudoku og oliefyr, hvorfor det er ham, Bethany kaster et håndtegn til, når hun har brug for en fordrukken sut at indtage bodegaen med og kraftedemig ikke Den Falske.

Derudover sendes en tak til:

Forlaget Turbulenz

Ditte Hjertebarn

Hendes Majestæt Dronningen af Danmark

Fernet

Lone Kühn, der lavede min header og bogforside

Livet, der er kommet ud af mit skræv

ASH for at være hysterisk som ind i helvede

Og ikke en skid andre!

Hvad fanden er det med jer akademikere? Er jeres dyre uddannelser virkelig så ubrugelige, at I må lyve på jeres cv a la Michael Kristiansen-style (spindoktorer har generelt ingen stil) for at få en værdi for andre end jer selv? Det er kraftedemig det sørgeligste, Bethany længe har set! VorHerre på das!

12 kommentarer

 • KAT

  Det må man nok sige! At behandle en dame på den måde, og særligt B. Søde ord og smiger. Og ikke noget pikkemand! Føj siger jeg bare!
  Det er ikke pænt. Særligt hvis man ved at B. Har v ( f )isse behov. Tsk tsk! Det lægger hun jo aldrig skjul på.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Men så hold selv et show og fortæl os hemmeligheden
  ;-)
  Kom nu, så giver jeg en Fernet

  Mvh
  Sarkastikum

  Ps. Vil du evt formidle til dine fans, at jeg ikke er en Bitterfissen-wannabe? At vi to slet ikke skriver på samme måde eller om de samme ting og at jeg har haft min blog i 3 år, som pludselig overrendes af folk, som leger de er dig og kalder mig dig og hvad de ellers kan finde på, hvilket er sygeligt trættende efterhånden!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mors Dreng

   Hun blir’ go’ igen, når hendes lort er overstået.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvar?
   Hun er bedst, når hun har sit lort!
   :D

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bitterfissen Bethany

   Er sgu da for gammel til at ha’ menses, dit Grødhoved

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bitterfissen Bethany

   Det er jeg altså ked af, Sarkastikum. Men du ved jo, at folk er Grødhoveder og idioter!

   Man kan ikke stille en skid op mod de typer!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg ved det… men det var forsøget værd :D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ludsi

  Fuck hvor er det pinligt for ham!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Og sådan blev den FALSKE Pilou sit navn værdig

  Man læser af og til om kvinder, der protesterer mod betegnelsen æresdrab. I dette tilfælde kan man vist rolig tale om æresran.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  “Sin egen klumme” – er det nu dét, alle os med egne blogs skal påstå? Meningen med Mediegalskaben er svær at fremfinde…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Berit Anita Andersen

  Jeg melder mig straks til – der er gratis bajerudskænkning!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Påskeæg: Tisser fra Bogen - Del 4