Luder for likes

Glo i spejlet, ulækre ko

Nu er Bethany selvklart ikke den lækreste larve i pubben. Stor, appelsinhudsbefængt popo, mormorarme og momentant overskæg (især på søndage), men hun har dog datet visse lækre mandfolk. Endda nogle kendte af slagsen. Såfremt man kan kalde en guffer på et offentligt toilet en date, hvilket man selvfølgelig godt kan, hvis eksempelvis Lasse Rimmer kan kaldes underholdende. Kartoffel kartoffel. Men pointe til side, så er der det med de lækre mænd – overlækre mænd – at de altid er gode til til at dele ud af gaverne. Pik, Fernet og komplimenter. Sådan er de. Der er sgu nok at give af, og selv Bethanys løse skræv får charme med på vejen.

Men ser vi på de semi-lækre, er sagen en lidt anden. Fair nok at afbryde en date, fordi man ikke lige er nede med strap-on og behåret Bermuda, men samtidig at lade en kommentar, såsom “Du er ikke lækker nok”, falde er da lavt! Herrenederen lavt! Bethany er ikke lækker. Det bliver hun aldrig. Hun er nasty, og så er den kødfyldte prut slået! Og har du behov for at være et dumt svin, siger det mere om dine egne manglende evner udi lækkerhedens kunst end om mine.

Ja, det tænker Bethany nu her på en højhellig lørdag, hvor hun endnu engang må se tåber svine Susan K., Katie Holmes, Kronprinsesse Mary og andre damemenneskers udseende til. Glo jer selv i spejlet, fjolser! I trænger da vist både til udrensningskur og en god omgang pik, der kan flytte jeres tanker fra irrelevant til interessant. Men måske er det sådan I overlever, fordi I selv er så pisseklamme? Det er sørgeligt, og det ses.

Faktum er, at virkelig lækre mennesker aldrig kunne drømme om at svine andres udseende til. Det ved Bethany, for Bethany er ikke lækker, og derfor slår selverkendelsen hårdt, når hun tager sig selv i at skrive, at Zangensinken ligner en gris, og Medinas bryster synes at gro indad. Det er ikke fair. Det er plat og under lavmålet. Og ikke mindst pinligt: Glo i spejlet, ulækre ko. Tror du ikke bare, du skulle holde kæft?

 

 

4 kommentarer

 • Kathrine

  Du er sød bethany <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jensne

  Kan man ikke aftale at sætte en eller anden form for advarsel i starten af en paragraf, hvor Danmarks mest umorsomme, ukomiske, uselvkritiske, usandsynligt kedsommelige, uunderholdende, kendt eller snarere miskendt fra Tvserien Døden fra Lübeck eller Bremen eller hvad f¤*k, Lasse Rimmer omtales?
  Således at man ikke spilder resten af sin ungdom med at læse endsige høre om ham.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonym

   PS
   Har bestilt nyt tastatur:

   Navnet er selvfølglig JENSEN.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • men samtidig at lade en kommentar, såsom “Du er ikke lækker nok”, falde er da lavt! Herrenederen lavt!

  Jo men, høflige afvisninger er da gået af mode for mange år siden.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Luder for likes