Kære Skrævbog

Åbent brev til Grødhovederne

Kære Grødhoveder (Ja, jeg skrev sgu ‘kære’),

En lille opdatering fra Gården.

Jeg har hørt, I laver støttegrupper på Facebook. Og I ved udmærket godt, at Bethany ryster på hovedet over den slags latterlige tåbeligheder. Det sagt, så bliver jeg sgu da rørt helt ind i honninghjertet over jer. Svært at være bitter, når man er omgivet af Grødhoveder som jer. I får fandme et røv-ikon!

Har ikke hørt fra Facebook endnu. Har til gengæld hørt fra B.T. Skidesød journalist, der ville spørge Bethany om hendes fantastiske meninger omkring Facebooksagaen. Kan ikke huske, hvad jeg skrev. Det var jo fandme inden frokosttid, og der er Bethany som bekendt allerede stangvissen. Men I kan læse noget af det i B.T. i morgen. Side 4, skulle jeg hilse og sige. Glemte sgu da helt at spørge, om han er single. Ja ja, er sgu lidt medtaget over det hele. Sådan er det med os psykisk ustabile Underbuksemennesker.

I virkeligheden burde jeg skrive et genialt blogindlæg om kvindelig sædcontainer, der tror hun vinder noget i forsøget på at provokere Hr. og Fru Hakkebøf ved at lade sig gennempule af 101 mand. Kraftedemig klamt, spørger man mig. Men jeg får det altså ikke lige gjort. Sådan er det at være i krise. Ender sgu ud i noget Post traumatisk stress syndrom. Jeg ved det bare.

Nåh, Grødhoveder, må lige huske at sige noget til jer. Lad nu være med at melde folk ind i de der grupper mod deres vilje. Det er så røvirriterende! Pikvedhængte skal tages med magt, Facebookgruppemedlemmer skal ikke. Og så lod jeg mig ellers fortælle, at Keith Thomas Lohse var forbi med lidt bitterhed. I skal ikke tage jer af ham. Han er bare misundelig på Bethany. I husker nok, hvad jeg skrev om ham i Bogen, gør I ikke? Ellers kan jeg opfriske jeres hukommelse med et lille citat:

Gang på gang har idioten overfaldet Bethany på Facebook og ikke været til at smide ud. Tåkrummende pinligt. Ved ikke, hvad der gik galt, for svansen havde i starten næsen langt oppe i måsen på Bethany. Og selvom det er et nemt kort at spille, så gætter jeg alligevel på misundelse. Og så har manden jo fandme så ringe selvværd, at kun hans pik er mindre. Magter satme ikke den slags mennesker. Mediesyg tåbe, lille, bitter nar, der blamerer sig med at være på landsdækkende radio.

Det var alt for nu. Arbejder på blogindlæg om mit nye liv på Dating.dk. Det lort skriver jo sig selv. I får det snarest.

Skål fra Bethany

PS. Send mere Fernet.

15 kommentarer

 • Maria Helleberg

  Beth, I miss you!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna

   Helleberg er så sød! Og så skriver hun iøvrigt fantastiske romaner. Tal om porno på skrift! Og historie! Og drama! og, og, og…

   Kombinationen af hende og Betzy er fabelagtig!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thomas Stenderup Jensen

  Jeg har grædt mig i søvn siden du forsvandt…. Nogen må sgu gøre noget! Den støttegruppe er sgu en ringe trøst…. Jeg er ude af mig selv af længsel

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bitterfissen Bethany

   Skønneste, Thomas!

   Bethany er tilbage på fansiden. Skål, for fanden!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sisle

  Du er min yndlings sure mokke! Jeg savner dig på Facebook!

  P.s. Jeg kan faktisk godt lide Keith, men jeg stalkes heller ikke af ham!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • I virkeligheden burde jeg skrive et genialt blogindlæg om kvindelig sædcontainer, der tror hun vinder noget i forsøget på at provokere Hr. og Fru Hakkebøf ved at lade sig gennempule af 101 mand.

  Det var vist ikke det spøgen gik ud på. Ifølge hendes egen sproglige charme var hun kæphøj efter at have domineret 100 mænd.
  Men det er vist langt fra en rekord. Ifølge motherfuckerne på Rådhuspladsen opgav Annabel Chong først efter 251 penetreringer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Andersen

  Sgu da dejligt med sådan et brev til Grødhovederne lige midt i krisen. TAK.

  Vil da lige benytte lejligheden til at invitere alle til begivenheden:

  Fælles Fernet kl. 19.00 over hele landet, den dag Bethany igen er på FB.

  http://www.5-htp.org.uk/5-htp-side-effects.php

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marianne

   Kl. 19?!?! Det var sent… 11.30 er vel mere passende…??

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Gitte Andersen

   Hahahaha.. du har bestemt en hamrende god pointe der :) På den anden side er der vel ikke noget til hinder for, at man kan starte kl. 11.30 om man lyster, og stadig lave en fællesskål kl. 19, hvor de fleste mennesker squ ikke kan undskylde sig med at de stadig har rald i øjnene, er på job eller laver den morgen-dyre med postbuddet :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skjold

  <3 elsker at være et grødhoved :-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg håber du får lov at komme tilbage til facebook, og at BT journalisten er single, så du ikke behøver udforske dating.dk mere end højest nødvendigt ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bitterfissen Bethany

   Ja, nu må vi se. Er godt nok lige vel meget at håbe på, unge dame.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Kære Skrævbog