Ingen kamp til fugen

Mediegalskab

Efter flere måneders forsømmelse af både afgrøder, dyr og muligvis også børn har Bethany travlt på Gården. Ikke at det laster, for det skulle være sundt at stresse af ved hjælp af praktiske gøremål, og Guderne skal vide, at jeg trænger til det. Ikke fordi det som sådan er hårdt at være forfatter. Det er da godt nok det ultimative fag at kaste sig over, hvis man er en doven hund med hang til selviscenesættelse. Men fordi Bethany simpelthen ikke kan udholde ståhejen om Bibelen. Sig mig lige en gang: Har de intellektuelle ikke bedre ting at tage sig til end at forklare min visdom udfra samfundsteoretiske perspektiver og retorikonanerende standarder? Det er jo Gudsjammerligt at glo på!

Men nuvel! Midt under fodringen af nyindkøbte høns og skiftningen af ugegamle bleer blegnede Bethanys ellers så gode humør. Saftsusemig! For selvom jeg har urimeligt svært ved at slippe tankerne om Grødhovederne, der overintellektualiserer alt, hvad de kan kradse ud af deres kønsvortebefængte numsehuller, har jeg, siden Bogen kom på hylderne og på den måde gjorde Danmark til et bedre sted at bo, håndteret Mediegalskaben med upåklageligt storsind. Det ved Gud jeg har! Har kommunikeret mine viise ord ud til pæne mennesker som Stéphanie Surrugue på tv2 News, Lise Bondesen hos Se & Hør og Iben Min-næste-scoring fra 24lyvs Mødregruppe. Ja, man tror det er løgn, men det er det for én gangs skyld ikke. Og synes man nu, at Bethany er gået pop, bør man tænke sig om! Man går kraftedemig ikke pop, bare fordi man er til fals for lækkert patværk og sukkersøde stemmebånd, der leder tankerne hen på mine unge dage, hvor lørdag aften blev brugt på en god omgang lir med andre liderlige skræv på 0059.

Men når det er sagt, så står jeg af bussen med det vuns, når redaktionschefen bag Den Enormt Blinde Vinkel skriver til mig for at invitere mig i studiet hos Lasse Rimming! Tøflen i halmballen!! Nok må kraftedemig være nok. Lad mig citere:

“Jeg skriver til dig fordi jeg er redaktionschef på TV2-programmet ‘Den Blinde Vinkel’, der er din gode ven Lasse Rimmers fredagsprogram. Da vi er et aktualitetsprogram, og din bog og i særdeleshed din person har været heftigt debatteret, tænkte jeg, at det kunne være interessant, hvis du kunne have lyst til at lave en gæsteoptræden i vores program. Jeg er klar over, at ‘Bethany’ er et anonymt projekt, og derfor tænker jeg, at man du eventuelt bare kunne komme ind iført maske eller med en papirspose over hovedet. Det kan i øvrigt ikke være første gang, at nogen tilbyder dig at tage en pose over hovedet.

Der er følger naturligvis et honorar med i sådan en medvirken.”

Vorherre på das! Det lykkedes trods kraftig irritation Bethany at sende et pænt svar tilbage. Ja, man har vel manerer. Bethany er god på den måde. Cool, calm and collected (Kold kam og koteletter), men hvad fanden havde de regnet med? De kan tage deres skide honorar og stikke det op, hvor solen aldrig skinner, og kun døde svampe gror. Hvis der ellers er plads for horden af Brunnæser, der konstant sluger deres fæces råt.

Godt nok har Bethany tit og ofte solgt sin slaskede krop for en dram eller to, men jeg vil denunderlynemig hellere bolle en hjemløs gratis, analudblokkes af en smadret Fernetflaske eller lade mig skampule af Anders Breinholt, end jeg vil sidde i stue med Lasse Rimming. Og jeg troede ærlig talt, at det var gensidigt. Så hvad er den af, Rimmer? Var det alligevel fristende med et stykke med Bethany, eller er du tvunget ud i noget her? Ja, jeg spørger bare. Og mens vi er i gang, så er jeg fandenfløjtemig også inviteret til årets tvFestival. Ja, de havde en ide om, at Bethany eventuelt skulle afsløre sig selv foran alle de Grødhoveder, jeg har krammet kærligt de sidste ni måneder. De må kraftedemig da ha spist søm!

Men Bethany ved godt det er svært for alle mediesutterne at forstå, hvorfor et folkeklenodie som Bethany ikke har travlt med at betræde den røde løber og lade sig hylde af offentligheden. Det giver jo slet ikke mening! Forestil jer engang, hvor utilfredsstillende det ville være for landets kendte, hvis ingen vidste, hvordan de så ud, men kun kendte dem på det, de kan finde ud af (ikke, at der er meget at komme efter, men alligevel)? Så ville groupiekøen være en smule kortere, sjusserne i baren koste lidt mere, og man ville umiddelbart ligne ethvert andet fjols i Superbest. Det er jo næsten ikke til at holde ud…hvis man altså er en medieliderlig snothjerne.

41 kommentarer

  • Lynet

    Bethany, dig kunne jeg godt tænke mig, at få nogle sjusser med en dag. Du har sku altid nogle sande ord på hjertet.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rasmus Modgang

    Den mest livsbekraeftigende og kaerlige blog jeg noegnsinde har laest – emmer af kaerlighed til det frie ord, sandheden og forstand.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvor lørdag aften blev brugt på en god omgang lir med andre liderlige skræv på 0059.

    Af en eller anden grund kaldte skandaledrengene ikke Træfpunkt for et socialt medie. Det navn blev først opfundet, da Facebook blev realiseret.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • MissDrogba

    Tror Lissie i virkeligheden er Tina Lund!! Keep Up The Good Work Beth;)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonym

    Danmark ER blevet et bedre sted med B’s blog og bog. Det er en kæmpe præstation. Og jeg tror at der er bred opbakning omkring B’s koncept. Med til ytringsfriheden hører at man godt må ytre sig anonymt. Hør nu efter, det er lige så acceptabelet som at være offentlig. !!! Alle Jer medieliderlige facadedyrkende tosser prøver at reparere facaden ved at gå på TV, og fortælle om at slemme, slemme B driller Jer. I skriver om og diskuterer B. Og siger hun er outet. Gu er hun ej outet . Gudfaderiskuret at I kan føle Jer så intimiderede. Af sandheden. Og husk nu når I kæfter op at Jeres udtalelser om psykisk sygdom er stærkt injurierene. Og selvfølglig meget lettere for Jer at håndtere hvis det var sandt. Køl nu bare ned. B er bundreel og højt begavet. Det er hun på den mest forfædelige og irreterende måde Danmark nogensinde har set.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rahbæ-fan

    Min arm for en date med dig, Beth. Kan det arrangeres?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Så hvad er den af, Rimmer? Var det alligevel fristende med et stykke med Bethany, eller er du tvunget ud i noget her? Ja, jeg spørger bare.

    Rimmer foretækker uden tvivl, at det er ham der stiller spørgsmålene – på egen matrikel.
    Hvis han vil i lag med dig, kan han jo bare dukke op her på bloggen. Han minder om Bøje ovre fra nr. 16.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Måsen

    Bethany…..Bethany…..Bethany……

    DK har brug for dig. Jeg har brug for dig. Og du skal sagomelmig ikke afsløre dig selv. Så bliver jeg altså kradsbørstig!

    Btw: Havde jeg været en laber mand med Fernet i massevis, havde jeg gladeligt overhældt mine lange løg med det til din fornøjelse! MEN nu er jeg altså en kvinde………så………..too bad!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina

    Synes, du er røvsej – min indre vredes projiceringsgudinde! Arrhhh . her kan jeg få afløb for min undertrykte tourette og storladent råbe: RØV MED MERE RØV PÅ! Synes bare, du er røvsej.. så’ det sagt :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Surfede lige forbi bloggen for at se, hvad det var med den der bitterfisse.
    Blev lidt skuffet over substansen, og træt af stilen.
    Hold op hvor er der dog bare mange vulgærer og uintelligente indlæg her.
    Farveller….

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lissie

    Ps. Anonym og Louise er lig med Beth. PisseBeth har flere identiteter, så hun kan angribe i flok – ad!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lissie

    :-D Jeg er vred, fordi Beth har tagets Lissie’s identitet og skamridder hendes stil !!!!! Det er Lissie, som er bitterfissen, og det er Lissie, der har skabt Beths stil … Og ja, jeg har ikke fået noget i fem år ;-D :-D … er super bitter, men Lissie er dog ikke ond som Beth den tyv

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Bitterfissen Bethany

      Nu trænger du vist til frisk luft.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonym

    Der er intet hinorar for at optraede. Tv eller i radio

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lissie

    I er alle medieludderfisser :-D Og bitterfissens strisserfisser som beder mig om at lukke røven, kan selv knalde luddertinalund i sin dumme mund!!!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • A

    Gad vide hvor mange, det er, der deltager i de “seriøse medier” blot for at få eksponering….og billige cocktails? Og er det bare mig, eller er “cocktails” et pudsigt ord til drinks? Pikhaler….

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Jensen

      @A

      Hvis De lige, A, en dag får tid til at stikke hovedet op fra kloakken, skal jeg indføre Dem i aspekter af det engelske sprog.
      Det er nemlig sådan, at et engelsk ord kan have flere og meget forskellige betydninger på andre sprog.
      Således også med ordet “cock”, som kan betyder “sludder”.
      Venlige hilsener

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • A

      Så altså: Sludderhaler? Er det bedre?

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Berit Anita Andersen

      Det betyder også hane – så er vi ude i noget med “en hanes hale”. Hanehale … det er en spiritusprøve i sig selv, det ord:)

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hvis haler er et verbum, kan det sådan set godt give mening.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jensen

    Jeg kommer nu med et tilbud, du ikke kan afslå:

    Jeg ifører mig posen og lidt dametøj og bliver hentet af redaktionsfyren, og hæver honoraret, som vi deler, 1:2, én del til mig to til dig.
    Ingen opdager nogensinde vores hemmelige stunt. Ingen kender mig, ingen kender dig, ergo kan ingen bevise, at vi ikke er hinanden eller os selv.
    Eneste betingelse: Rimming skal også have en pose over hovedet.

    Jeg kan nemlig ikke tåle synet af den fyr.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Bitterfissen Bethany

      Det lyder som et godt tilbud. Hvis altså ikke lige det var fordi, jeg aldrig ville sætte mine fødder i mandens program. Hverken som mig selv eller stand-in.

      Men Rimmer med en pose over hovedet. Ja, hvorfor ikke?

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

    Lissie, luk røven, det kunne jo være, andre hyggede sig men bloggen!
    Fis ind på Tina Lunds facebook side, og hende i røven… Lad os andre hygge os i fred ! Peace (Pis)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeannette

    Jeg synes det er pissesjovt at læse din blog, og jeg synes det er genialt at du ikke falder for deres forsøg på at få dig til at bekende hvem du er – Fantastisk genialt. Nogen har endda lavet en konkurrence, hvor man skal gætte, hvem du er for at vinde din bog.. Bevar mig vel.. jeg gider godt læse din bog, men vi ved jo godt at du ikke kommer frem… Tak skæbne, hvis du gjorde…

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lissie

    Der sker jo ikke noget her på din blog!!! Du er kedelig !!!! Og sikkert også grim :-D

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Anonym

      Gå nu ind på dit værelse og lyt til Adele, eller gå i byen og køb noget lort.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lissie

    Skulle vi udveksle DNA med hinanden ? Eller skal jeg bare glemme det ? Jeg tror, at du sviner dem til, som du ikke kan komme i bukserne på … altså er du en impotent forsmået mand. Og du er anonym, fordi du er fej og ikke vil indrømme, at du NETOP er FORSMÅET !!! :-D

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lissie

    Jeg vidste, at du ville … og svare. Du “elsker og savner mig” jo allerede :-D

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lissie

    Øv! Hvor jeg keder mig !!!!!!!!!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Bitterfissen Bethany

      Det må du altså selv ligge og rode med

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonym

    Kølige, klamme koteletter.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lissie

    Nå nå !

    Hilsen Lissiegirl

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Ingen kamp til fugen