Bol mig som Beckham

Klynkekusser og Sexologpik

Bethany forstår godt, at Åndsbollerne virkelig mener det, når de siger, jeg er et surt gammelt skræv, en billig luder, en havenisselignende Ho eller en hjernedød idiot uden liv. De mener det fandme! Det er ærlig snak, og det er Bethany nede med. Jeg rummer det saftsusemig! Bethany er god på den måde. Og urimeligt rummelig.

Derfor begriber jeg heller ikke, når typer som Michelle Hviidesnit eller Vibeke Manniche udsættes for kritik af andre kvindfolk, så smider de rundt med misundelseskortet i ynkelig desperation og beskylder blandt andre Bethany for at være misundelig på Klynkekusser, kendiskusser og Speltkusser, når hun fortæller sandheder om dem. ”Bethany er bare en gammel afdanket kusse, der er misundelig på min succes. Hun vil ha’ det JEG har”, lyder den tarvelige smøre fra de hvinende Klokkefår. Nej, nej, nej, nej, DåseÅser! I tager så grueligt fejl (Hvad kunne man forvente andet?) Bethany er ikke misundelig. Bethany er da på alle måder et anerkendende menneske. Jeg synes fandme da, at Herpes er et lækkert skår! Hviidesnit har smukt hår, Tina Lund-dum har en smækker mås, og Medina har saftsusemig lækre stænger, og der er sikkert også noget godt at finde ved Pernille Rahbæ – leder man længe nok. De penge, I har bollet jer til, er jer sgu vel undt, og jeg håber, at den skønne bearnaise på Pastis bekommer jer vel!! Jeg kan bare ikke li’ jer. I har jord i hovedet. Så simpelt er det. Og jeg ville fandme ikke eje jeres overpolerede, silkepapirsblomsterbefængte liv, om jeg så fik penge og Pilou Asbæk for det!

Sexologpikken (og mange andre pikvedhængte) tænker: “Kan kvinden ikke li’ mig, så skal hun bare ha’ noget pikkemand! Den frigide kusse! Så kommer hun på andre tanker!” Forkert, Sexologdiller (og andre pikvedhængte)! Bethany er nede med den onde i numsen hver dag. Og det er ikke fordi, jeg ikke er frisk på at lave den dyre ved kasse tre i Kvickly i stedet for at stå og se sur ud, og det er ikke fordi, jeg fravælger Swingerklubben fredag aften for at se X-Factor. Jeg kan bare ikke li’ DIG. Bethany er konstant på overarbejde med Kvælerkussen. Nedlægger banevis af filejser på dens vej. Jeg vil bare ikke bolle med DIG. Jeg synes du er en røvsyg stodder. Så simpelt er dét også. Og her taler jeg vist for kvinder generelt. For hvem fanden har ikke fået en smøre a ala: “Nøøøøh, hvis du ikke gider mig og min diller, så er du fandme da en frigid snerpe af en kælling, der hellere vil hækle julehjerter end at knalde med en rigtig mand” i hovedet, når vi har afvist en voldklam minipik? Men sådan ligger landet jo ikke, Grødhoveder. For fem minutter efter takker “den frigide kælling” jo ja til en tur i høkassen med en kæmpesvaber. Eller en med mere hjerne.

Lær dog noget af Bethany, Idioter! Der vil altid være folk, der synes, du er et kæmpe fæcesfyldt røvhul uden anden dagsorden end at mene lige netop det! Og hvad så fucking what? (Jeg vil bolle med Jason Watt). Skid på det, and get on with the program (vask på lave grader).

 

PS. Jeg har ikke fået mundkurven af på Facebook. Jeg kan bare “like” ting.

31 kommentarer

 • Maria Helleberg

  det lader sig ikke gøre at være misundelig på vibeke manniche

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michael Alexander Eckmann

  Kære Rolf.
  Selvom det ER glimrende links, så send B en flaske Fernet, and get over it.
  Jeg er sikker på at den falder i god hals.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michael Alexander Eckmann

  Åh gud.
  Bethany holder bare.
  Glem skam-klynke-skrumpe nosserne. No deal.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • MissDrogba

  Så gi’ os dog nogle mænd, der har noget BÅDE mellem ørerne OG benene. TAK!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Har du været for langsom i optrækket ?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonym

   Jeg er ofte blevet blevet beskyldt af kæledyr for ikke at få pulsen op på ? (who gives a shit about your numbers), medens cafe latterne spilder tiden på stafet for livet hver dag. Historien med skildpadden og haren gentager sig gang på gang. Det kunne fremtvinge et smil før, nu er det nærmest tårer, heldigvis aldrig mine dyrebare.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg er ofte blevet blevet beskyldt af kæledyr for ikke at få pulsen op på ?

   De ser nok helst, at du er noget ved musikken.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • DMC

   Nu er det dagen derpå og jeg er stadig fucked up og intet har ændret sig…. Find noget Rolf eller hold kæft.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Filuren

  Fan´me i orden det dér Bethany.
  Overpis endelig på de medelireliderlige snopper for samfundet kan desværre ikke bruge dem til ret meget andet, da de mig bekendt ikke producerer noget der giver valuta i statskassen !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Berit Anita Andersen

  Hahahahahahahahahahaha:)

  Jeg tænker, at det er BanditGert du har i tankerne. Ham Sexologen med Bloggen. Det er vist sjældent, at blodet når helt op til hjernen hos den mand;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sexologpikken (og mange andre pikvedhængte) tænker: “Kan kvinden ikke li’ mig, så skal hun bare ha’ noget pikkemand! Den frigide kusse! Så kommer hun på andre tanker!” Forkert, Sexologdiller (og andre pikvedhængte)!

  Sexologpikken fremsætter her en påstand, der kun kan bevises ved hjælp af humane eksperimenter med væsentlige etiske og juridiske komplikationer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • For hvem fanden har ikke fået en smøre a ala: “Nøøøøh, hvis du ikke gider mig og min diller, så er du fandme da en frigid snerpe af en kælling, der hellere vil hækle julehjerter end at knalde med en rigtig mand” i hovedet, når vi har afvist en voldklam minipik?

  Ifølge PuleteknikkenRådhuspladsen er pigerne i Roskilde for pæne. De kunne aldrig finde på at give en høflig afvisning.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bethany er bare en gammel afdanket kusse, der er misundelig på min succes. Hun vil ha’ det JEG har”

  Den udøvende magt har ansat kvinder, der kan afgøre om mænd føler større ansvar.
  Med sådanne kapaciteter ud i det telepatiske til rådighed burde det være en smal sag at få afgjort om vi her beskæftiger os
  med trosbekendelser, misundelse eller mistænkeliggørelse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elisabeth
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jacob

  Big Betty du elskelige kvindemenneske, her tar du sq (igen) keglerne med én bowlingkugle. Det´ sandt og hvor er det sejt. Analysen: skarp som et samuraisværd. Formuleringen stram – og to-the-point i en grad vi sjældent ser her i andedammen. Hva var det Madsen sagde? “Et fyrtårn af fornuft i et hav af vrøvl”. Jamen, det er jo det du er.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jan Høgh

  Nå, vi er åbenbart flere der hedder Jan, her i butikken. Ikke fordi han er galt på den, ham den første…

  Jeg vil bare se det før jeg tror det! Og her tænker jeg selvfølgelig på Pilou Asbæk – resten tvivler jeg slet ikke på :o)

  Godaften fru B.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michael Alexander Eckmann

  arj arj arj… lige en rettelse:

  I stedet for “dagen er reddet” skulle der stå:
  “Bitterfissen Bethany – gør minusdage til plusdage!”
  Honest to God (ornestiv er godt).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michael Alexander Eckmann

  Årrh, skønt at se du holder formen. All is well (alt er vælling) når du ruller dig ud.
  Dagen er reddet.
  Tak, sødeste B!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jan

  Jeg har fuld forståelse for dit indlæg. Bare gi’ dem tørt på.
  Men hvor kan du bare noget med ord. Flot, underholdende og velskrevet! Thumbs up!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Bol mig som Beckham