Jagten på Bethanys hukommelse – Del 6

Fra postkassen:

8 kommentarer

 • Næppe...

  Jamen Bethany, du da vel ikke et oliefyr? tsk tsk tsk…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vagina Dentata

  Bets, det varmer mit moderhjerte at Preben var forbi. Han lovede det…Men er ikke just kendt for at overholde almanakken… Især ikke når han (som nu) holder hof nede i varmekælderen…Jeg ved ikke hvad han laver dernede, men gamle Fru Jørgensen (hende den kornfede sømandsenke med ben-protese) ser helt salig ud, når hun kommer op fra kælderen. Igennem en ram lugt af cerutter og vilter vandondulation, aner man, at hun var smuk. Engang.
  Nuvel, vi er noget så bekymrede på kvisten. Tomheden er rungende. Røde har ikke givet lyd fra sig, siden han forpestede klunkehjemmet med sine pseudo-intellektuelle betragtninger over småborgeren. Du ved mig, dig og alle vores venner…Erasmus Montanus var nu et sjovere knald, dengang han blot var uuddannet.
  Vi må ud på klingen igen Bette-pige. Ud i natten. På Andys Bar. Understellet. Men først skal du på fode igen. Ring, hvis du mangler noget, så drøner Taxa Mike forbi. Jeg har både Coca Cola og Lukas Moodyssons nye Døden & Co. i skuffen.
  Kærligst
  Din Vagina

  PS FrkPoulsen…hmmmmm…er det ikke Hr?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Vagina+Dentata

   Bets…Jeg savner dig til at minde mig om, at Anthony and the Johnsons ‘Hope theres Someone’ på repeat, hverken er fordrende for en fremtid uden Fontex, eller bringer Røde tilbage.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg ved ikke hvad han laver dernede, men gamle Fru Jørgensen (hende den kornfede sømandsenke med ben-protese) ser helt salig ud, når hun kommer op fra kælderen.

   Det får vi sikkert at vide, når hun engang skriver sine erindringer.

   Flere ansatte fortæller, at hun ikke så sjældent fik besked om at komme til Det ovale Kontor, når præsidenten var der og at han altid var i godt humør bagefter.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • FrkPoulsen

  Mmmmmm…. Kapitalismen :) You go, Giiiiirl! :*

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Jagten på Bethanys hukommelse - Del 5