Sorte spejdere og Forlorne Brækbek

Pilou, jeg slår op!

Alle ved, at Pilou Asbæk har en særlig plads i Bethanys mudderrose. Selv Se & Hør er det kommet for øre, og Bethany er skam beæret over, at man sådan tænker på Bethany , når sladderfugen behandler Pilou A. Ja, man drister sig næsten til at sige: Tak, fordi nogen endelig tager hensyn til MINE følelser! Det er da kraftedemig ikke hverdagskost.

Men sandheden er den, at der er knas i forholdet. Ét er jo, at Pilou A. svigter os i ”Borgen”, noget andet er, at storcharmøren har glemt at svare på Bethanys nytårshilsen. Og inden I tager ham i forsvar, Grødhoveder, så er det jo ikke fordi, Bethany ikke er bekendt med, at Pilou er optaget på de skrå brædder, men det er altså d.16 i dag. Og det har smertet, har det! Bethany har grædt, kastet sig hvileløst rundt i lagnerne og svedt angstens sved, men lige meget har det hjulpet.

Og Bethany bærer skam med stolthed sin beskidte følelse uden på tøjet, men der må trods alt være grænser for, hvor længe man kan rende rundt med knust hjerte. Desuden er det dyrt at drukne sorgerne i Fernet, for ikke engang hjertesorg kan undsige sig en finanskrise. Men her gik jeg jo og var fyldt med glæde og kronisk fugtig fuge. Følte den spirende kærlighed, efter jeg en glad aften på Facebook lærte Pilou at lave hjerter, men dem sender han åbenbart til en anden nu. Ja, hvad skal jeg ellers tro?

Så, Pilou, Bethany slår op! Nok er nok. Der er så mange andre, der venter på at blive bedækket af Bethany. Det er på tide at komme videre. Og du har heldigvis Anna Bro at trøste dig i. Omend jeg godt ved, at ingen kan erstatte ”The Abyss” og den harske dunst i bomuldstrussen her hos Bethany. Du skal vide, at jeg næsten kun var din så længe, det varede, og der vil for altid være et sted i mit hjerte, hvor du knepper mig kun for dig. Kun for dig. Ja, kun for dig.

Kærligst,

din Bethany

7 kommentarer

  • per

    må jeg

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mors Dreng

    Nu er Pilou nok rigtigt ked af det.

    *20 sekunders pause*

    Nu er Pilou glad igen.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bitten

    Op på hingsten igen, B. – kast dig i stedet over herrelækre Christian Tafdrup!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Persille

    Pilous hustru hedder nu engang Anna. Ja, så er det sagt.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Bitterfissen Bethany

      Rettet! Tak.

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Mors Dreng

      Pilou kalder ikke sine kone “Anna Bro”, han kalder hende “Anna, din lille lækre hapser”.

      Måske skulle du også rette dét?

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Sorte spejdere og Forlorne Brækbek