Bethany om lambihjerne, GedeKidd og medieliderlige Kvaboddere

Offentlig Vanvidshore

Dengang hvor skrævet var noget mindre og babbelutterne endnu ikke dækkede navlen, var Bethany glædespige for folket. Derfor forsøger jeg også at holde mig nogenlunde opdateret på feltet. En gang luder, altid luder, som man siger. Så ved du det, Susan K. Dén kan du ikke løbe fra.

Men altså, på bloggen ”Offentligt Fruentimmer”, hvor en forsamling sexarbejdere (det kalder de sig denunderlynemig! I ved ligesom selvhøjtidelige skraldemænd kalder sig renovationsarbejdere osv.) nedfælder deres dybsindige overvejelser omkring det daglige virke som benspreder, faldt jeg over et indlæg, som jeg har funderet lidt over. Det handler naturligvis om en hore. Og ikke bare en hvilken som helst hore. Men en hore med en pædofiltenderende kunde, der er helt vild med, at Frøken Luder agerer hans teenagedatter. En modig kunde, siger luderen. En syg stodder, siger Bethany.

Og nu er det ikke fordi, jeg ikke kan have ondt af sådan en klam idiot, der tænder på at bolle børn. Tænk sig, hvis det for eksempel var forbudt at bedække mænd. Bethany ville i den grad lide. Så stakkels de pædofile. Bethany kan rent faktisk ikke tro, de selv kan gøre for det. Men når det er sagt, så er jeg kraftedemig ved at skide grønne grise af arrigskab over, at liderlighed opstilles som sådan en abe på skulderen, man bare MÅ lytte til. Hvad bliver det næste? Skal vi også klynke: “Åh lille Ahmed, jeg kan da godt forstå, at du ikke kunne lade være med at sprænge Københavns Rådhus i luften. Du tror jo bare SÅ meget på Allah. Det kan du da på ingen måde styre”? Eller skal vi rose ham, hvis han bare nøjes med at sætte ild til sine forældres garage? “Flot, lille ven. Sikke dygtig du er sådan at holde dit vanvid nogenlunde i privaten”.

Næh nej, Bethany er træt af den lidt for almindelige tendens til at rose folk, bare fordi de ikke går fuldstændig amok, og jeg synes ærlig talt, det er voldklamt at tænke på den teenagedatter derude, som er overladt til sådan en sindssyg idiot af en far. Hvorfor helvede får sådan et svin børn? Eller han fandt måske først ud af, at han havde lyst til at stikke pikken i ungerne, da han fik en datter? Èn må sgu næsten gribe til galgen. Gud fri mig vel!

Og hvad fanden er det for noget mundgylle Luderen lukker ud: ”Sidder og venter spændt på en ny udfordring”. Split mig hårdt i fucking røven, din vanvittige so. Fedt, at du knepper revl og krat, så vi andre kan være foruden (host), men kan du ikke se, hvor meget jord i hovedet du har, når du kan tænde på sådan et svin? Bethany er som sagt for og ofte gerne i ludere på alle leder og kanter, men da kraftedemig ikke bovlamme kællinger af den kaliber. Dame, du er jo så stort et fuck up, at du med spænding venter på den næste kunde med HIV, mens du tænker: “Får jeg det, eller får jeg det ikke. Ih, hvor er jeg spændt!”. Klamme ko, siger Bethany bare.

Og den må jeg fandme ha’ en dram på!

51 kommentarer

 • Anders

  Jeg er skuffet. Alle sagde at Bitterfissen Bethany var sjovt og så er det bare småborgerlig forargelse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • wow… og hele den indignerede vrede og harme falder sammen i det øjeblik datteren alle hvæser så harmfuldt over viser sig også at være et fantasifoster og være lige så stor del af mandens fantasi som resten af den fantasi han udlever sammen med sexarbejderen?

  men selvfølgelig, vi må hellere fluks indføre noget tankepoliti der kan udrense og slette den slags fantasiers opståen.. tænk sådan at krænke de stakkels ofre skabt i fantasien og som kun har liv i… fantasien.

  Skal vi så også til at stoppe forfattere der skriver krimier indeholdende grumme og uhyggelige emner som; pædofili, vold, voldtægt, tortur osv? For de gør det samme og i langt mere udbredt grad – udlever en fantasi og formidler den oven i købet for ussel mammon videre til alle deres læsere… skal vi til at stoppe, forbyde læsere af krimiere?

  En fantasi udlevet hos en sexarbejder, hjemme i ægtesengen eller midt på dansegulvet i den største Fernet brandert er altså ikke syg… heller ikke når det omhandler noget vi ikke i vores vildeste fantasi ville udfolde virkeligt…som fx de fleste kvinders dybeste og mest hemmelige (og mest kendte) fantasi voldtægtsfantasien.. selv om den udleves med en man har aftalt den med og som er indforstået med at det er et rollespil – så er og bliver det aldrig en voldtægt.. men en leg, et rollespil over emnet voldtægt. På samme måde som manden der henvender sig til sexarbejderen med sin fantasi – og de to aftaler i fællesskab hvordan fantasien kan udleves. Ingen lider nogen skade og to personer er tilfreds efterfølgende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nemlig, Lille Q, og du udtrykker det bedre end jeg kunne længere nede.

   Desuden prøver jeg at sige at de mennesker der har kigget dybt i sig selv og erkendt deres fantasier, set dem for det de er =fantasi, bedre kan håndtere dem og holde dem inden for rollespillets grænser.

   Det er de andre, de der ser dem som behov og ikke fantasier, der er farlige.

   En krimiforfatter begår jo heller ikke mord i virkeligheden, vel?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er de andre, de der ser dem som behov og ikke fantasier, der er farlige.

   Men fantasier
   kan da blive ret underlige.
   Man har f.eks. hørt om overlevende fra et flystyrt i Andesbjergene, der blev så sultne, at de så deres medpassagerer som en mulighed for at stille sulten.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anders

   Du har ret i at dine fantasier er ret underlige Rolf :) men .. Each to his own ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dengang hvor skrævet var noget mindre og babbelutterne endnu ikke dækkede navlen, var Bethany glædespige for folket. Derfor forsøger jeg også at holde mig nogenlunde opdateret på feltet

  I dag er Bethany måske i virkeligheden en gestaltterapeut, der behandler mænd for ødipuskomplekser og andre pikfascistiske symptomer.
  Bethany med honninghjertet leverer øjenåbnere til degenererede patriarker, hvis kvindesyn er så forkvaklet, at de ikke kan få øjekvindelige blankøer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonym

   Jamen goddag Rolf. Så kom du endelig tilbage og satte tingene i et noget lysere perspektiv . ;).

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Svendsen

  Hvordan undgår man, alle det lorte reklamer på denne blog?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Svendsen

  Bitterfissen Bethany er Danmarks tankepoliti.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Godt brølt Bethany!
  Helt på sin plads, at der kom en bitterfisse forbi den hjemmeside –

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Som du selv skrev på indlægget Erektionsen så er der forskel på at gøre det og at gøre det når det er noget vi leger.
  Og du skal faktisk ikke prøve at bilde verden ind at sexarbejderens kunde ikke i virkeligheden kan se forskel på en teenage pige og en 40 årig luder der er klædt ud som en skolepige.
  Det er fuldstændig lissom vi andre godt kan se forskel på en voldtægtsmand og vores egen kæreste der voldknepper os bagfra.
  Vi ved godt hvornår vi leger.
  Jeg tror det er betydeligt sundere at være klar over at mand eller kvinde har en fantasi “luder”, “voldtægt” eller “lolita” der kun kan leves ud som rollespil og derfor til daglig holdes i ave, end at rende rundt døddrukken og afklædt på havnekajen mens kvinde venter på voldtægtsmanden.
  Jeg kan også i mine inderste mest hemmelige drømme, drømme om at være fanget og blive taget i alle huller af tyve store voldsomme russiske fangevogtere… men jeg går dælme ikke ud og opsøger dem!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonym

   Ville ellers godt have vist dig vej til den nærmeste Gulag. Quelle domage det kun var en fantasi.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Prøv at fatte at der er forskel på fantasier som er inde i hovedet og den virkelighed der er uden om personen.

   Det er sygeligt at blande de to ting sammen. Når en person ikke kan skelne mellem virkelighed og fantasi og tror at strålepistoler er virkelighed og tankelæsning er mulig, så har det et navn og en diagnose!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonym

   En persons fantasier kan sagtens være en del af et sygdomsbillede. I andre sammenhænge. Selvfølgelig er der forskel på virkelighed og fantasi. En mand der får udlevet sine incestiuøse og pædofile fantasier ud hos en prostitueret, burde se at få noget hjælp. Det undrer mig såre at nogle vil overskride de grænser, selv når det drejer sig om rollespil. Det er sku sygt at gå rundt og fantasere om sin egen teenage datter og børn. Det skal folk altså gøre noget ved. Det er uanstændigt over for en datter at tænke den slags, og uanstændigt over for hele familien. Det er også at bedrage sin kone hvis man går til en prostitueret.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mors Dreng

   Manden skal have lov til at fantasere om lige nøjagtigt hvad han har lyst til, så længe han overholder landets love.
   Ludersækken derimod, burde se at få lukket den blog.

   Nej nej Betty, det var ikke dig jeg mente …

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Svendsen

   “så længe han overholder landets love.
   Ludersækken derimod, burde se at få lukket den blog.”
   Gør den bog ikke det?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Om det er at bedrage sin kone at gå til en prostitueret er et spørgsmål om definition af utroskab. Og eftersom utroskab ikke er et emne for den straffeloven, så synes jeg vi bør lade det moralske spørgsmål være op til folks egen samvittighed og ikke blande statsmagten ind i det.

   Det er alt nok at statsmagten blander sig i hvor stærkt vi må køre og hvor der må ryges!

   Længe leve den personlige frihed – også til at købe sex!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonym

   Nej, det er ikke strafferetligt sanktioneret utroskab, men det er ægteskabsretligt sanktioneret. Selvfølgelig er utroskab ikke kun et moralsk spørgsmål. Ægteskabet er bygget op omkring at seksuelle behov skal opfyldes inden for dette. Købesex er netop utroskab, og har ikke noget med personlig frihed at gøre. Min kone har giftet sig med mig under forudsætning af gensidig troskab. Lovgivningen HAR bestemt at utroskab IKKE hører hjemme i et ÆGTESKAB. Købesex og personlig frihed. Du har hørt om trafficing, ikk? Alfonser, udnyttelse af kvinder? Incestofre som prostituerer sig? Mindre årige som sælger sex ? Bliver solgt. Så det må blive personlig frihed for mænd til at udnytte kvinder. Tjene penge på kvinder og misbruge dem. Og du som er kvinde forsvarer købesex. Du må sku da være totalt uvidende. U.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Personlig frihed til at være en luder uden at andre skal bestemme over det – ligesom personlig frihed til at gå i hundene generelt. Og trafficking er et større problem indenfor ufaglært arbejde i landbrug og byggeri.
   Menneskehandel uanset om det er til frugtplukning, klipning af ædelgran eller sex er lige slemt – det bliver ikke værre af at det er sex der sælges.
   Menneskehandel er allerede forbudt. Også når det er polske håndværkere!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • At man kan blive skilt af at den ene part begår utroskab er ikke det samme som at alle bliver skilt pga utroskab eller at utroskab automatisk fører til skilsmisse. Heldigvis hører det stadig til privatlivet for de enkelte par.
   “Ægteskabet er bygget op omkring at seksuelle behov skal opfyldes inden for dette.” Dette citat siger alt om dit ståsted og det er ikke et sted jeg er! Eller vil være!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Svendsen

   Enig Moaning Myrtle. Og i dette indlæg, er det første gang at Bitterfissen, virkelig falder igennem. Ellers stor respekt for Bitterfissen. Men når nogle vil være/ lege tankepoliti, står jeg af.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonym

   Det er ikke en værdig familiefader som render rundt med jizzle i underbukserne pga. sin egen teenage datter. Og klynker til en prostitueret, som finder ham modig. Han er et skrog, som burde opsøge hjælp. Nogle har en aftale om at utroskab er tilladeligt i ægteskabet. Så må det siges at være i orden. Det er mit ståsted ellers havde jeg aldrig giftet mig.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonym

   Tsk tsk. Myrtle, Myrtle. Jeg tror du er en rebelsk kvinde. Jeg håber du har eller finder en mand med reelle hensigter – som respekterer dig som kvinde.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mikkel

   ‘…quel dommage’, grødhoved.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonym

   Selvfølgelig kan man se forskel på en 40-årig kvinde og en lille pige eller sin egen teenage datter. Det er jo hele retorikken og holdningerne som er syge – på hende fruentimmerets blog. De er sku da ikke rigtig kloge – dit gumpetunge kvindemenneske.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Berit Anita Andersen

  God blog. Og hvis jeg lige må indskyde; pædofili er ikke at betragte som en enkelt skulder-abe – snarere et helt skideskur af zoologiske afarter. Siges det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Hun skriver “sexarbejderen” at hun skal agere lille pige overfor kunden. Videre at hun er anerkendende overfor kundens specielle og interessante behov. De burde begge tilbydes psykologisk hjælp. Det er jo totalt perverteret. Det kan undre at en kvindelig prostitueret går med til at hjælpe mænd med at udleve den slags fantasier. Er kvinder ikke overvejende omsorgspersoner, især over for børn. Jep, det er blevet ved fantasien – heldigvis. Men det er en fucking afskyelig måde at skrive om det på. Det sender alle de forkerte signaler. Et ordentligt stykke mandfolk sidder ikke genert og stammer sine syge pædofile lyster ud. Han søger hjælp. Kvinder lad være med at blive prostituerede – I er meget mere værd. Og lad være med at tro på sexarbejdernes

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarkastikum

  Altså, nu går teenageårene jo op til 19…

  Men ellers helt enig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonym

   Ja, men luderen skal agere lille pige. Føj det er klamt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Svendsen

  Bitterfissen som snerpetrusse
  LOL

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Fjern dog det billede af barnet med dukken offenligfruentimmer. Din klamme møgso. Det er sku da uværdigt!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ulrik

  Ærligt og redeligt vil jeg ikke have en kvinde som er prostitueret. En kvinde skal ikke sælge sig selv til mig. En halvgammel gris som kan betegnes som en person med pædofile lyster – skal til psykolog. Når han kan erkende det for en prostitueret – kan han også erkende det for en psykolog. Og hvad fanden er det for et billede det offentlige fruentimmer har på sin blog. Et lille barn som leger trillebør med en ” Lolitadukke”.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ulrik

   Jeg blev ikke færdig. Det er ikke børnedukker, og børn skal under ingen omstændigheder i kontakt med den slags – du er sku blæst dit offentlige fruentimmer. Jeg mener helt klart det billede krænker barnet. Køb dog noget børnelegetøj i Fætter BR. Det ville også klæde jer at afvise pædofile i jeres massageklinikker. Og sende et signal om hvor uacceptabelt det er.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Max

  Ja den er god nok med dig, B, men jeg maatte studse over eksemplet med Ahmet og Kbh Raadhus. Allah er den samme som vores Gud, Islam er fredelig hengivelse, og dem der begaar terror har fattet lige saa lidt af Islam som George W Bush har fattet af Kristendommen.
  Ellers fed blog. Word (ord) til det med luderen og teenagedatteren.
  Men spar lidt paa krudtet hvad religioner angaar…
  Bare et godt raad.
  Skaal,
  Mvh Max

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Næppe...

   Enig – synes også B. burde udskifte eksemplet med en buddistisk munk, der nøjes med at sætte ild til sig selv i stedet for et helt supermarked.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bitterfissen Bethany

   Hvabehar?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • broomhilda

  Altså helt ærlig: den blog er sgu da en fake. Det er almindelig smålummerhed forklædt som indlæg fra prostituerede.
  Bortset fra det, så må fantasier da være toldfrie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Næppe...

   Det er den så ikke. “Bagkvinden” er vist endda “Forkvinden” for SIO, Susanne Møller.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bitterfissen Bethany

   Fake er den i hvert fald ikke.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skænker du også lige mig en dobbelt ?

  Generelt mener jeg ikke, at nogen på noget tidspunkt kan tillade sig at “forvalte andres fantasiverden”. Her har vi dog alligevel med et eksempel at gøre, hvor fantasien hjælpes ud et sted hvor den IKKE hører hjemme, nemlig ud i virkeligheden. Omtalte “glædespige” burde i følge min overbevisning have trukket en grænse her. Det handler om en syg fantasi, som manden derimod burde få hjælp til at aflive. Her hjælper hun ham til gengæld til at holde liv i den. Det svarer til at pumpe mere materie ind i en i forvejen betændt byld.
  Ved nærmere eftertanke, skal der vist bare drikkes frit af flasken her…..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • jeg vil lige tilføje her, at forskellen består i, at det ikke er en hvilken som helst “teenagepige” men fandeme hans egen datter, der er objektet i hans fantasi…..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • No Name

  Fy for fanden, jeg væmmes! Jeg mangler sgu en dram…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Et af dine bedste indlæg til dato. Skål tøs <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • DItte

  Og mere… Det værste er at hun virkelig selv synes at hun er rummelig og altfavnende… adrk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • DItte

  Føj for en svinesti!!! Bovlam luder uden hjerne. Jeg væmmes!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Bethany om lambihjerne, GedeKidd og medieliderlige Kvaboddere