I seng med Bethany

Nytårsforsætter

Bethany tror ikke på den slags uhyrligheder. Magter kraftedemig ikke folk, der går amok i Nupo, Fitnessworld og anden galskab. Det holder jo max en uge og er kun foranlediget af vidende dameblade, som tjener penge på jeres bildæksforskrækkelse. Lad nu bare være! Det er jo decideret dumt at starte året med den ene fiasko efter den anden. De skal fandme da tids nok komme til jer. Grødhoveder, som I jo må siges at være.

Nææh! Mere Fernet, mere medister og mere utugtig omgang i nærmeste Swingerklub. Så kører bussen, tak spids! Og helt uden nederlag i sigte. Medmindre du er så åndsforsnottet, at ikke engang swingerne gider bolle dig. Nu hentyder jeg ikke til nogen bestemt, for så ville jeg jo være en idiot. Vær I glade for det, Michelle Dethviidesnit og Sørine Gudfredsens. Det skulle jo nødig hedde sig, at Bethany lægger fra land i det nye år med at være ude med riven. Kunne jeg ikke drømme om.

4 kommentarer

  • Saxo

    Jeg synes fandme Du er blevet mild her i 2012 B. Har du været både forbi bodegaen og swingerklubben eller har Du spist for megen KingKong eller hele svineriet.

    Du virker sgu helt nulstillet og kvindemild (hvis det begreb “over-pik-hovedet” findes)

    Drik noget fernet B. så 2012 kan blive året hvor bermudaen sprøjter længselsfuldt.

    PS: Hvornår dukker Du op på mit webcam?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Livet er altså meget bedre med Google Chrome + AdBlock.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mors Dreng

    Den kønne
    Rønne
    Vil jeg have til
    at stønne

    Arjj for pokker. Undskyld.
    Her sidder jeg og snakker X-faktor, mens du på landsdækkende blog officielt opgiver at gøre noget ved din overvægt. Det er jeg ked af.
    *krammer*

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Gnæk Gnæk Gammel Sæk

    Det første der møder en, når man uforvarende klikker ind på Bethanys glimrende blog, er en reklame for… parferie. Falk Lauritsen gør deres for at sikre at universet ikke løber tør for bitterhed foreløbig.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

I seng med Bethany