Noget om hjerner

Kreakussen Pernille Rahbek

Bethany har været nødt til at bunde flasken endnu en gang. Hvorfor? Jo, det skal jeg kraftedemig sige jer. Bethany har nemlig fået post fra diverse Grødhoveder, som åbenbart mener, jeg skal kigge nærmere på en Pernille Rahbek. Egentlig slog jeg det hen. Anede sgu da ikke, hvem kællingen var, og desuden er Bethany enormt presset i momentet, hvilket også er grunden til, der ikke sker så meget som vanligt her på bloggen. Men ro på! Kommer tid, kommer Bethany, og der er i sandhed meget mere Bethany i vente (tænker i skrævbilleder? Det kan I roligt gøre).

Nåh, men tilbage til Pernille Rahbek. Hun er åbenbart kreakusse, fra hun vågner, til hun går i seng. Simpelthen. Tænker kreativt hele tiden! Det siger hun selv. Ja, Bethany kunne da aldrig finde på at påstå den slags svineri! Bethany tænker, at damen prøver at tvinge en identitet ned over hovedet på sig selv. Det ser i hvert falde sådan ud. En frisk, kreativ en af slagsen. Det gør den slags madammer i øvrigt konstant. De skal for fanden passe ind i deres overfladiske, cokeramte omgivelser. Så nu er det altså det kreative hejs, Pernille har tænkt sig at byde ind med i venindekredsen, som blandt andet inkluderer Herpes og Hviidesnit (som hun også interviewer om gode datingråd. Egentlig paradoksalt, når ingen af dåserne kan finde ud af at holde på en mand).

Bethany har kigget lidt på de links, jeg har fået tilsendt. Magnolia TV hedder siden, Pernille huserer på, efter hun gik konkurs med sit firma. Her kan man blandt andet læse Magnolia Journal. Hvis man magter, hvilket man sikkert ikke gør, for den føles ærlig talt også ret konkursramt. Også selvom Rahbek kan berette, at hun krøller hår, selvom det regner (så overskudsagtig er hun nemlig!) eller bare lige skal et smut ind på kontoret. Desuden bør man notere sig, at kreakussen går Martha Stewart-amok, når hun skal pakke gaver ind. Det er vist nok ret vigtigt. Og tror I nu, vi er færdige, tror I fejl. Som den lille bandit, Pernille, er, får vi nemlig også at vide, at hun ikke kunne drømme om at lave vanillecreme selv. Det samme gælder lagkagebundene, hvilket nok vil komme bag på de fleste af hendes veninder, mener hun. En fræk lille laban er hun, må Bethany sandelig erkende. Uha uha!

Der er dog en rigtig god grund til, at kællingen er helt vild med slangekrøller i regnvejr, gaveindpakning og overskudsudmeldinger: “Den sidste grund til (sæt et komma, pigebarn) at jeg E-L-S-K-E-R at drysse lidt mental glimmer på tilværelsen(så sæt dog for helvede det komma!) er, at få andre til at føle sig utilstrækkelige, grimme og dårlige mennesker.” Hvabehar’? Bethany kan ikke tro, hun mener det. Eller det gør hun jo nok, men hendes art plejer trods alt ikke at sige den slags højt. Det er sådan noget, man kun hvisker bag ryggen på folk, men man skal dog aldrig sige aldrig, når det gælder speltkusserne. De er utilregnelige. Det bliver man med alle de facader. Må også være enormt trættende. Så Bethany kan godt forstå utilregneligheden. Bethany har forstand på tåbelige kællinger på den måde.

Bethany ved ikke rigtig, hvad hun skal stille op med det hele, men har da fundet ud af, at vi taler om Reimer Bos ekskone (Eddermanemig dårlig smag i kvinder, Reimer!). Rahbek er nemlig helt vild med at fortælle alt og alle, at hun har været gift med en mand, som er meget ældre end hende selv. Det er også vigtigt. Det synes Bethany da. Lad os – for at hylde denne inspirerende kreakusse – slutte af med det et lille klip fra Go’ morgen Danmark, hvor vi får lov til at møde dette spændende menneske og hendes to møgunger. Nej, dén streger vi. Bethany vil sgu ikke kalde kravlet for møgunger. Har kraftedemig ondt af de stakkels tøser, der har en mor, som for rullende kamera ikke er i stand til at skjule, at hun finder deres ellers så fine neonblomster grimme. Rahbek – du er da for klam! Ja, se selv. På eget ansvar naturligvis.

Relateret: Bethany om Hviidesnit

52 kommentarer

 • Maise

  Hold nu kæft og lad mig brække mig i lårfede stråler. Du er da det sjoveste skrivende væsen jeg nogensinde har stiftet bekendskab med :))). Keep Up the the good work (kæp op i den gode wok). Og skål i rødvin fra karton…..det er ingen skam at være alkoholiker, det gir` et overblik uden lige. Hvem har forresten set min pc?!?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kampskeden Karina

  Kæft, en krampe. Har lige brækket mig i tolv toiletter og en håndvask.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tsk tsk tsk…. misundelse er en grim ting.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonym

   Jeg indrømmer gerne at jeg fra dag et har været misundelig på B. Men jeg tror ikke det er B. du mener. ” Snøft, snøft, du skal ikke tage dig af dem Pernille, de er bare misundelige”. Personligt, hvis jeg var socialt ambitiøs og til name-dropping, havde jeg forlængst gjort noget ved det. Jeg har rige muligheder. Jeg synes Pernille burde fucke af med hendes blomster og grimme sko. Det er dårlig stil at prale, især offentligt. Og især fordi der er så få kvinder som har råd til, og muligheder for en livsstil som hendes.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Slagteren

   Misundelig på hvad so?
   Du mener vel ikke at bethany er misundelig på pernille brækbæk?
   Så er du da virkelig dummere end snot, og uden for rækkevidde.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonym

   Jeg er skamfuld over at jeg ikke bager boller iført stiletter og strutskørt – og ej at forglemme – slangekrøller. Og jaloux. Uhhhh. Elisabeth Taylor.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte

  Jeg er altså nødt til at at være lyseslukker og sætte en kæp i hjulet på en del af BBs vendatta mod Pernille Rahbek.

  Jeg læser sætningen om at få andre til at føle sig utilstrækkelige etc på en anden måde end BB. Den er jo del af en remse, hvor hun forklarer baggrunden for sit website. Hun noterer, at nogen kan føle sig provokeret af al det overskud. Men – og så kommer det – det sidste PR ønsker, skriver hun, at at få andre til at følge til utilstrækkelige etc. Altså som i: Det er da det sidste jeg ønsker…

  Så BB, uanset kommafejl og sprogsjusk, så tror jeg du misforstår meningen. Og det gør dit indlæg kun halvt så sjovt.

  /Lotte

  Men den sidste grund til at jeg E-L-S-K-E-R at drysse lidt mental glimmer på tilværelsen er, at få andre til at føle sig utilstrækkelige, grimme og dårlige mennesker.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonym

   Nu må du fandme holde op. Sandheden er den som Bethany siger den er. Og alle B’s fans mener det samme. Og jeg læser det jeg VIL læse, og det er den eneste rigtige fortolkning af af Pernille Rablebæs indlæg. Og så er den ikke længere.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bitterfissen Bethany

   Enig med anonym.

   Og hvis man ser på flere af hendes tåkrummende indslag, kan man også se, at Bethany har ret. Det har Bethany altid. Sådan er reglerne faktisk.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fru Muff

  ……og så er kosten ikke engang lækker! Men hun ska sgu da have tak for, at få mig til at føle mig så veltilpas med eget ydre og indre, for når der findes kvinder som hende, så ved man, at man da ikke selv har nået bunden!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • provinsbo

  …også De sorte Spejdere havde et godt øje til fruen
  http://www.youtube.com/watch?v=lS5C3JLNr9E&feature=related

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bitterfissen Bethany

   Tak! Det er fandme sjovt.

   Har tilladt mig at stjælen den og dele på FB.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isak Dinesen

  Kæft mand, hun er tilfreds med de vintergækker dér. Hun ligner jo én der har knækket kræftkoden, så selvtilfreds er hun.
  Og hvor er det træls at høre hende sige “…og så fandt jeg lige på at gøre sådan…” Fandt på og fandt på… altså de der lorteblomster sad jeg sgu også og fedtede med i børnehaven for 25 år siden, så hun har næppe copyrighten.
  Elsker elsker elsker i øvrigt at intervieweren hele tiden henvender sig til børnene, og at Rahbek konsekvent afbryder og tager over.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bitterfissen Bethany

   Hun kunne slet ikke styre sin indre kontrolfreak…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Har lagt mærke til at når kreakussernes selvtillid tager sig et dyk, de er blevet skilt og sidder alene. Så rotter de sig sammen og fremviser deres storblomstrede termokander og alt deres småborgerlige ragelse. Køber blomster for 1500.- om måneden. Hør her koste, er I ikke mere eller mindre konkursramte alle sammen. Den kloge ved godt at I har det ad helvede til. At I spiller kostbare prinsesser – fordi I er bange for at indrømme jeres nederlag. Pis nu bare af og indrøm I har minus på alle konti. Luk nu røven, I kan jo kun klare jer vha. jeres mands status, og den har I jo lissom ikke mere når I er blevet skilt, vel.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bitten

  Har gennem årene kun læst om Pernille Rahbek, hvilket altsammen har været totalt tåkrummende og afskyeligt, men her i klippet er hun slet ikke nær så belastende – men derimod nærmest afdæmpet i forhold til sin sædvanlige opmærksomhedskrævende føren-sig-frem (og hendes stemme er heller ikke nær så skinger, som jeg jo selvfølgelig helt automatisk har forestillet mig).

  Da jeg i sin tid læste, at Reimer Bo var gift med hende, tabte jeg øjeblikkeligt alt for ham p.g.a. den jo åbenlyse pinligt dårlige smag i kvinder – og se hendes nye ekskæreste her:

  http://www.billedbladet.dk/Kendte/Nyheder/2011/9/Pernille%20Rahbek%20er%20single%20igen.aspx

  – og her:

  http://www.youtube.com/watch?v=2iqfl3uyK1k

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frk-Guldkorn

  Skampulet ironi, det må det da være! Ikke engang personerne der fra Til Lækker Fra Lov har så lidt selvindblik og situtaionsfornemmelse! Glæder mig til hendes små døtre vokser op til krea-oplevelser med udgangspunkt i fernat og hvidt pulver!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • MM

  Jeg bliver sgu også bitter af den ligegyldige hest, der spyr ligegyldigheder om sig i lårfede stråler af uhyggelig indholdsløshed.

  Ynkelige kvinder: “jeg nyder at være single” og “hvor man lykkelige par findes egentlig?” KÆFT de er ynkelige. De er jo uimodtagelige for lykke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anal Annie

  Der er en mill. hits på ‘bitterfissen’, har jeg fat i den ægte vare?
  Genial side, må nærstudere nærmere…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pjuske

  Hun er da godt nok små-anstrengende…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Nårhh, hende Pernille Rahbek der altid er i Alt for Luderne. Fuck hende. Hun er dum. Bethany please pleeeaaaasee! Kan du ikke nok skrive et sjovt indlæg om Audrey Chawner farting eller what do the Chawners eat? Det er på youtube. Så danskerne kan blive advaret om hvor galt det kan gå.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Tak for mange skarpe kommentarer (og iøvrigt tak for din vilje til at komme frem). Meen: der er helt berettiget at skyde efter Frk. Rahbek, men tænk at vi har en tv-kanal, som giver hende plads til at lufte sit møg (og sine børn)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • P.H

  Uha….det er slemt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Hahahahahaha B. Martha Stewart hende kan jeg godt huske fra tv, da jeg var i Amerika. Frygtelig kvinde. B’s blog trækker tråde ud i den store verden ;). Har du set det engelske realityprogram om The Chawner Family ( det er faktisk lidt synd for dem ). Men de er og bliver den mest effektive slankekur – på Youtube – what do the Chawners eat ? Eller, Audrey Chawnwer farting. Det er sku ond underholdning.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hahaha hende magter jeg ikke. Jeg mener også at der findes interviews med hende og Reimer om deres noget specielle ægteskab. Mener de havde nogle underlige regler og aftaler.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bitterfissen Bethany

   Bethany magter ikke mere Brækbek lige nu!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elisabeth

  For en sikkerheds skyld l i g g e r jeg lige et spor. :-(

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • PM

  He-he… super-indlæg! Især den med “vanillecremen” og “den lille bandit”. Der er intet, som når de wannabe-perfekte flasher deres uperfekthed (i afmålte perfekte doser). Jeg er sikker på, at veninderne vil støtte hende … og rose hende for hendes mod til at stå frem og vise denne monumentale sprække i alt det overskudsagtige. Måske er der endda et par af dem, som selv springer ud og fortæller verden (FB), at de også er nogle frække piger, der køber bunde og færdig creme.

  Hvor er du i øvrigt blevet så skrap til at sætte kommaer, Beth? Vel ikke på bodegaen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bitterfissen Bethany

   Bethany kaster kommaer ind på må og få. Men grammatik for 6. er god at have ved hånden.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vagina Dentata

  På tide Bette-babe,
  Kors i skuret en sølle kost hende der! En emsig narcissist uden situationsfornemmelse, (din ‘sell by date’ er forlængst overskredet, tomme gås) der klynger sig krampagtigt til de gode gamle dage som damebladsvært i 15 minutter på Kanal 4. Jeg elsker den måde Hviidesnit, Millionøse-tosserne, og andet medieliderligt rakker-pak interviewer hinanden på kryds og tværs…
  Hvad tid skulle vi mødes på Andy’s Bar i morgen til en gibbernak og bagerens dårlige øje? Vi skal jo have fintunet vores nye site http://www.skedneæg.dk
  Din
  Vagina

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bitterfissen Bethany

   Bethany bliver nok forsinket. Gården har brug for mig, og børn er kraftedemig så krævende

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Vagina Dentata

   Fino, skat
   Jeg sender Taxa-Mike forbi med en håndfuld Stesoer. Knus dem, mix dem i Adolfs nisseøl, og så er natten sgu’ vores, min pige…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tom

  Ha ha, hvor skarpt ramt… Kommer til at tænke på barndommens uendelige rækker af selvudnævnte “kreative” især kvinder (men til tider også mænd), der sjovt nok allesammen lavede alle disse “Bo Bedre”-ting og skabelonpapirklip og syning med blomstret stof… Det har for livet givet mig et forvansket billede af, at ordet “kreativ” i virkeligheden betyder “En idéforladt og uselvstændig person, der godt kan lidt at bruge bruge hænderne… Typen, der typisk ikke mener, man er sådan rigtig “kreativ”, hvis man samtidigt er god til det – det kunne være f.eks. til at tegne eller andet… :-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det har for livet givet mig et forvansket billede af, at ordet “kreativ” i virkeligheden betyder “En idéforladt og uselvstændig person, der godt kan lide at bruge hænderne

   Jørgen Clevin kunne også klippe og klistre, men han kaldte sig vist ikke kreativ. Det var kvindebevægelsen, der fandt på at kalde pusleriet for kreativt. Kreativitet er en blanding af list og opfindsomhed. Man skal blot tænke på, at blomster i virkeligheden er planternes kønsorganer.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg tænker mere på, hvorfor TV2 overhovedet gider lave sådan et ligegyldig indslag?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mælk

  Fy forn.
  Du har ret dit sure skræv. Sikke en kælling.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Krissy

  Spot on B!
  Jeg sender dig en hel kasse Fernet Branca for den – lige mine ord <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bitterfissen Bethany

   Tak. Det vil jeg sætte mig til at vente på. Er nemlig udgået.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er MEGET problematisk at begynde et interview med at sige “Jeg er bare sådan typen, der…” og efterfølge med “Jeg er jo meget rummelig”

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  Neeeeeej også hedder børnene det samme som min mor og jeg! Jeg blev heldigvis ikke tvunget til at lave støvsamlende-krea-prinsesse-blomster-crap da jeg var barn, også endda på tv!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Noget om hjerner