Kreakussen Pernille Rahbek

Fie Laursen – Det nye sorte

Fie Laursen – det nye sorte hos Bloggers Detdaligelightnok. Og ikke mindst diverse aftenshows. Fair nok. Bethany forstår. Pigen er blevet mobbet, og det gjorde ondt. Kender flere, der har været ude for samme tur, og Bethany har som hovedregel, at mobning ikke skal forstås. Det skal forbydes. Ellers slår vi nogen ihjel…på den ubehagelige måde.

Dog kaster jeg alligevel lidt op. Det er trods alt begrænset, hvor meget følelsesporno man kan holde til. Og Laursen dyrkes kraftedemig i et sådant et omfang, at man ikke kan lade være med at tænke: “Jamen, hvadforpulan med de andre?” – for faktum er, at mange mobbes. Ikke bare wonderchilds (Stevie Wonder børn), som er kloge nok til at oprette en blog og tale åbent om det. Hvad med dem, der snitter mærkelige tegn i håndledet, stikker gafler i halsen og sluger sovepiller lige nu, mens I sidder og leger føle-føle med lille Laursen, der giver den hele armen og tuder for åben skærm?

I er jo i virkeligheden pisseligeglade, så længe jeres egne unger klarer sig fint. I tror, avlet er det bedste, verden endnu har set, alt imens de står og spytter på Tandbøjle Tanja nede i skolegården. For det gør de. De har hørt jeres brægen om offermentalitet hjemme ved spisebordet, og nu har de travlt a la Joachim-B-Olsen-Jugend med at spytte på dem, der allerede ligger ned. Flot!

Findes der børn, som mobber, findes der forældre, der svigter. Og hold kæft, hvor er der en grund til, at Bethany udelukkende søger mænd uden børn på sine rejser rundt omkring i Cyberdatingstilstanden. Jeres poder er jo syge i hovedet. Tro det eller lad være. Aldrig i livet, om Bethany skal lægge Bonusmor til den slags djævelskab. Føj!

82 kommentarer

 • Bumbum

  Skål på dit navn!..
  Du er kraftedmer den mest bitre fisse jeg nogensinde har oplevet.
  Vil næsten gætte på, at du ikke har den vilde holdning til noget som helst, og egentlig bare nyder at se folk gå amok og diskutere, med de meningsløse (dog en smule humorristiske, hvis man nu skulle være et skarn, og det ikke omhandlede en lille pige, som du ikke kender og ingen relation har til!) kommentarer du anvender!

  Hurra for det……

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine

  Og må jeg så lige spørge dig om noget? Hvad synes DU, at man skal gøre for at stoppe mobning (som du jo tydeligvis synes man skal) hvis man ikke må stå frem og fortælle om sine oplevelser, og skabe større opmærksomhed omkring det?
  Det kunne jeg godt tænke mig at vide!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lollikeimgoingtogiveyoumynamekiddo

   ^ Butthurt Fie Laursen fan.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • LauraOS

  NU for jeg snart spat af alle jer folk der skal tale grimt om Fie! Hun er et menneske ligesom jer… Hun turde bare at stå frem om hva’ der var sket! Hun kan ikk gøre for at de gerne ville have med i Aftenshowet i ville jo også sige ja hvis de spurgte jer! Og nu gider jeg ikk at høre på at min mening ikk gælder fordi jeg kun er 13, men jeg har ret til at sige at Fie er en stærk person og at i ikk burde benhandle hende så dårligt! For det er en slags mobning over nettet det i har gang i her…. Jeg er fast læser af Fie´s GODE blog og jeg elsker den, jeg synes det er sjovt at se hendes tips og ting hun nu går og laver, og fordi jeg er læser ved jeg også at hun selv HAR(Hun gør det ikk mere!) mobbet det indså hun var skidt og så stoppede hun, alle mennesker laver fejl… Det håber jeg også i gør hvis i nu er mennesker! Men jeg forstår ikk at voksne mennesker kan få sig til at tale så grimt og andre og enda Teenagere!? I burde ærlig talt tænke jer om, og hvis i ikk kan se problemet men en på 13(Jeg) er der vidst noget galt, og jeg siger alt det her bare fordi jeg elsker Fie´s blog men fordi hun er et menneske lige som jer og derfor skal behandles retfærdigt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonym

   Flot og fint skrevet!!!:)))

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • LauraOS

   Jeg siger ikk alt det her fordi jeg elsker Fie’s blog*

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lollikeimgoingtogiveyoumynamekiddo

   Det er da altid noget, at du kun er 13. Så har du da en undskyldning for din dårlige grammatik og stavefejl. Fandens, jeg tror sgu lige, at jeg har mistet hjerneceller af at læse din dybt uintelligente, meningsløse og forsinkede kommentar. Du hygger dig sgu bare med alt din moralprædiken og munddiarre, trunte. Imens vi andre sidder og griner over din mangel på humor (og intelligens). Men en anden gang burde du måske styre patværket (calm your titties) og indse at størstedelen på internettet ikke skal tages seriøst.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jasmin1995

   LauraOS Hun har ikke skrevet noget decideret grimt om Fie, hun har såmænd bare skrevet at der også er andre der bliver mobbet og de bliver overset. Fie tjener penge på at blogge og det får hun rigtig meget opmærksomhed for, men hvad så med alle de andre børn der bliver mobbet? Hun stjæler opmærksomheden fra dem så vi alle får medfølelse for Fie, og når fie nu ikke bliver mobbet længere, så tror vi alle sammen at mobberi er stoppet.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja

  , hold da op, hvor har Fie haft det hårdt. Hvad mon hun gør den dag, hvor der opstår en reel krise? Et dødsfald i familien eller hendes ben der bliver amputeret – kommer der så en film omkring det?

  Det der med, at man liiiige pludselig har haft en eller anden latterlig mini-krise, når der tilfældigt smides et kamera op i snotten på én, er mit liv simpelthen for kort til.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Juicy Julie

  Så sandt og så fedt skrevet, B! Jeg er 100 % enig og du har hermed fundet en ny læser af din velskrevede blog :-)
  – Skål!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kunne slet ikke være mere enig eller have sagt det bedre selv!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Endelig .. er der nogen som gider at sige dét offentligt. Skål på det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det dog fantastisk med det her indlæg!
  Jeg tjekkede lige din blog, netop for at se om du havde hørt om hende, og det havde du. Jeg kender Fie i virkeligheden – opmærksomhedskrævende tøs – og hun mobber ligeså meget selv, som hun selv er blevet mobbet. Føj for den lede, hun fortæller om at gøre en forskel i DK. Den eneste hun gør en forskel for, er sig selv. Selvoptaget tude prinsesse.

  TAK!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • teenmonster

  du skulle skamme dig grumt! at udsætte et barn på denne måde! Føj

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • teenmonster

  Hold da op at du kan tillade dig selv at svine andre (især børn) til på denne måde på nettet. Du skulle i den grad skamme dig! føj

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bitterfissen Bethany

   Ja, nu skammer jeg mig virkelig. Lille tåbe på 12.

   Og skål på det.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Radio 27/4

  Hvis hun har skiftet skole 5 gange og alle 5 gange har lavet nye videoer om make-up, uden at se et mønster, så er hun sgu da også for dum.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bitterfissen Bethany

   Børn..du ved.

   Og nogle er jo så dummere end andre. Adolf har fx altid været klog.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Diana

  Hvad er det for noget at skrive Bethany? hvor gammel er det lige du er?
  En pige på femten der tør at stå og fortælle hele Danmark hendes historie er fandme modig! Selvfølgelig er der mange andre der også bliver mobbet og måske også i stærkere grad end Fie. MEN det er netop det Fie gerne vil stoppe, så jer der bliver ved med at svine Fie til, burde virkelig bare få et liv. Hvis du er så fandens meget imod mobning “bitterfissen-Bethany” så burde du ikke have skrevet Fies navn eller på nogen måde omtalt hende så respektløst på din blog, ynkeligt du er en af dem der mobber yngre årige? Ja Fie har selv mobbet på et tidspunkt, men hun har lært af sine fejl! Og hun ville aldrig gøre det igen. Desuden så er Fie ikke en famehunter, hvad fanden sker der lige for at i skriver det? Hun så en måde at fortælle hendes historie på og det var ved at lave “min ærlighed” og derefter lavede hun en blog for at få afløb fra hendes følelser! Fie har ikke bedt alle om at se hendes video eller synes godt om hende på facebook overhovedet, det er jer haters der rent faktisk har gjort hende så “kendt” så jer idioter lad pigen være, og vil i ikke høre mere om hende lad være med at synes godt om hende på facebook (det tror jeg egentlig også hun bliver glad for at i ikke gør.) lad være med at se programmer hvor hun er med og i ser det kun fordi I ved hun er med, så bare prøv at ignorere hende det ville lade jer være med lidt værdighed! Fie hvis du læser det her så lad være med at tage der af de her andre haters og bloggere som intet andet indhold i livet har udover at svine dig til. Bliv ved med det du gør og forbliv glad.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvad er det for noget at skrive Bethany? hvor gammel er det lige du er?

   Et gæt.
   Bethany er gammel nok til at vide, at “Det nye sorte” er at lege føle-føle med journalisterne.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bitterfissen Bethany

   Rolf: Ja. Og ,man finder hurtigt ud af, at det kan betale sig at lege offerlam.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bitterfissen Bethany

   Anonym: Du forventer ikke, jeg læser den omgang munddiarré, vel?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Juicy Julie

   Diana, jeg kan ikke umiddelbart se hvor Bitterfissen sviner Laursen til henne? Hun er bare ærlig og ærligheden kan være hård. For det er sgu da spild af vores alle sammens tid, at sidde og “lege føle-føle” med Fie, når der er unge der står med et reb om halsen, og har oplevet meget værre. Det kan godt være Laursen er blevet mobbet, men hun har en lille perfekt familie og får i hoved og røv, hvis i læser hendes blog, kan i også se, at hun snart får en Macbook Pro og en Iphone 4s. Der findes børn derude der har det meget værre end hende, der findes børn, som bliver mobbet i skolen. Børn som ikke bare kan komme hjem og gemme sig der, fordi de har alkoholiske forældre eller forældre der er stofmisbrugere. Fie Laursen har kun hendes first-world-problems. Undskylder for munddiarre.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • anonymious

  Har ikke læst alle kommentarerne her på siden, men jeg må da lige tilføje at der sidder et par tumper imellem. Forstår slet ikke at der behov for at bringe det her op? Fie er blevet mobbet, og fortæller sin historie, hvilke konsekvenser det har haft og hvad hun har lært af det. Det er da skidegodt hun i det mindste gør noget, istedet for at gå hjem og skære i sig selv. Jo jeg er da til dels enig i, at der sidder mobbeofre derude som har været udsat for langt værre mobning end Fie, og er enig i at det er mobning som helhed vi skal tage fat i og ikke udfra en enkelt piges problem med mobning. Derfor ser jeg stadig ingen grund til at skulle bringe fie på banen her – det ville altså bare have været 100 gange federe, hvis man istedet for, bare havde taget problemet mobning op, istedet for at begynde at gå imod Fie, fordi man har ondt i røven over hun har fået en masse sympati efter at have været i tv. Tåbeligt indslag :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Berit Anita Andersen

  Det ér altid – og uden diskussion – forældrenes skyld. Og de er samtidig løsningen. If they give a shit.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stensom

  Bliver man mobbet, så svare man igen. If you don’t make business, people make make business out of you.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Madre

  Jeg tænker egentlig ikke, at Fies største problem er mobning eller en utilpasset skolegang. Men at det massive omsorgssvigt som hendes forældre udøver ved hverken at guide hende og sætter grænser for hende er langt værre. Umiddelbart lyder det som om Fie har nogle mere grundlæggende psykiske problemer, som hendes forældre ikke vil tage alvorligt. Dermed kan pigen frit bruge den splitting, hun bruger nu og hvis der ikke sættes ind med hjælp, kan hun være ilde stedt i voksenlivet.
  Jeg synes, at enhver forælder bør stille sig selv spørgsmålet, om der er dybere og alvorligere ting på spil, hvis deres barn render ind i de samme problemer så mange gange og samtidig søger bekræftelse ved at udstille sig selv offentligt og ikke mindst skriver og taler om, hvordan hendes dage ofte er helt ude i ydertangenterne følelsemæssigt.
  Hvis Fies forældre læser dette, vil jeg meget gerne hjælpe jer med at få kontakt til den rigtige hjælp i systemet. Bethany kan i så fald videregive min email adresse fra indlægget.
  Mvh Madre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anonym

  Kunne ikke være mere enig!
  Og har i set hvordan diverse firmaer sender alt muligt lort til det lille mobbeoffer, en pige der i forvejen ikke ser ud til at mangle det mindste.. Det er sgu til at brække sig over! Hvad med dem der VIRKELIG har det hårdt????

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • StorePer

  Mobning mig her, mobning mig der. Jeg brækker mig. Det er sgu da lige så synd for dem der bare er fødte birte og grimme.
  Medierne kører det emne op.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • milmic

  Findes der børn, som mobber, findes der forældre, der svigter.
  Åhhh B, jeg elsker dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anonym

  Hvis man har skiftet skole 5 gange, så er det eddermame fordi der er noget galt oppe i roen på tøsen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonym

   Det er så den nemme konklusion. Mobning kan godt flytte med.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • anonym

   Ja men hvorfor ikke vælge den nemmeste konklusion og så handle derudfra. Pigen skulle allerede have frataget sin mobil efter det første skoleskift, så hun ikke kunne læse mobberierne, alternativt et nyt nummer, som hun ikke deler ud til gud og hvermand.

   Men først ville jeg tage fat i moderen(i hoved og røv og faderen…der er nogle børn stadigvæk, som bor hos begge deres biologiske, det er vist det, der kaldes tvangsægteskaber) og så tilmelde dem et aftenskolekursus i sund fornuft for begyndere.

   Men …og det tør jeg godt skrive højt, inderst inde i hjernen på mig sidder der en lille satans til ond tanke, som hele tiden gnaver og råber til de andre tanker:

   Hun er sku bare ude på lidt x-faktor, paradis hotel, stjerne for en god aften danmark-berømmelse.
   Og moderen med. Nu kan de sku da ikke melde ungen ind i andet end koranskoler, hvor hun kan dække sig totalt med niqab eller burka.

   Hun vil blive genkendt, hvor hun færdes.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonym

   Hold nu bare kæft.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • anonym

   Det er et af de bedste indlæg, jeg længe har læst.
   Der er virkelig saft og kraft i det.
   Jeg skyder på, at du har fået hjælp til syntaksen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bitterfissen Bethany

   Haha! Ja. Jeg er da for dum til at forfatte noget selv.

   Faktisk skriver jeg ingen af mine indlæg selv. Jeg sidder bare og hamrer Fernet dagen lang.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • anonym

   Om igen,

   Det var en ironisk-sarkastisk kommentar til indlægget lige oven over mit …til anonyms 13. januar 2012 d. 15:17
   “Hold nu bare kæft”-indlæg.

   Ikke til dit, BB.

   Dine er jeg møj imponerede over.

   Og jeg er ellers fra Jylland.

   Og jeg tror du skriver dine selv, for du er enestående.

   Ingen over og ingen ved siden af.
   Og bliv for guds skyld ved.
   God påske.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Herlige Henning

  Jeg er en af de mennesker der har været så heldig at kende Fie Laursen i virkeligheden… Jeg har nemlig været super gode venner med Fies storebror og derfor tilbragt mange timer sammen med hende. Det har været super hårdt for hende med mobning osv, men altså for at være helt ærlig; så syntes jeg at medierne mangler at bringe den ”lille” detalje at Fie selv har været en af de piger der har leget dronning, og set ned på alle andre, hun har også selv mobbet en masse piger, i sådan grad at de også har været nødt til at skifte skole. Problematiken omkring Fie har så været at hendes ”hofdamer” ikke gad følge hende mere, og faktisk har vendt sig mod hende.

  Jeg syntes virkelig at det er trist at der ikke fortælles den sande historie – en historie som alle mobbere osv kender. Hun har måttet skifte skole så mange gange fordi hun hver gang leger dronning for et par år/måneder og derefter bliver smidt af tronen.

  Derudover har hun altid været lidt af en dramaqueen der vil have alting til at handle om hende….

  Skål!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bitterfissen Bethany

   Ja tak. Dramaen fik Bethany at føle efter udgivelsen af dette indlæg. Pigebarnet gik jo helt amok.

   Langt over hendes sengetid var det også. Ak.

   Børn…

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jamen så handler det af journalisterne udvalgte Lille Pige med Svovlstikkerne eksempel jo mere
   om janteloven end om bashing af Tandbøjle Tanja.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • H

   Bare jeg kunne trykke synes godt om!
   – For synes lige præcis det samme, jeg blev så skuffet over at se hende spille hellig uden at fortælle at hun selv har været en som har mobbet andre..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • BitterPikken

  Det er vel først og fremmest godt, at der er en, der står frem. Hun sætter ord på problemet, og står åbent ved det. Der er så let, at mene en hel masse – samtidig med at man gemmer sig bag en anonym identitet som dig og mig. Men det at stå frem (og pigen er trods alt kun femten somre), det kræver nosser som hverken du eller jeg åbenbart har. Så snup du en lille skarp mere og find noget andet, og mere interessant, at tage dig til, end at kaste Fernet-bræk udover den modige pige.

  Vh
  BitterPikken

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bitterfissen Bethany

   Du fatter jo hverken hat eller briller, så hvad med om du gik ud og druknede dig selv i lokummet.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonym

   Hey bitterfisse, bitterpikken har jo ret. Og det ved du sikkert godt.
   Det er da nemt for dig at sidde bag din skærm, og skrive en masse lort om alt og alle, men dette er da lige over grænsen. Faktisk mobning. Hun prøver at rette op på noget, og jeg kan se at hun ikke har været en engel selv, men alligevel, at gøre som du, er jo bare præcis hvad hendes jævnaldrende gjorde. Teenagere.
   Nu ved jeg ikke hvor gammel du er, men tag at blive voksen, og prøv, om du kan opføre dig som et lidt mere modent medmenneske, selvom det åbenbart er meget svært for dig . Hun er 15 år, og ja hun HAR set hvad du har skrevet.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bitterfissen Bethany

   Vorherre på lokum. Idiotalarm!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • anonymious

   Tumpe, det begynder at blive pinligt..

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hende du ved!!!

   Anonym og Anonymious:))
   …DET blir snart ikke mere pinligt for BF, hvem han/hun/høs så end er????…
   BF er i den grad et ex. på en MOBBER af værste karakter, – hvis nogle spørg mig!!??… BF, som har “lånt” navnet fra en Ditte Hansen On-Man-Show af sammen navn, selvsammen Ditte Hansen som hun svindede til i sidste weekend på FB… Sammen weekend og indlæg, hvor en ung Fie også blandede sig i BF’s indlæg på FB, pga. dette indlæg her, og fornuftigt sagde, at BF jo bare altid gemte sig bag hendes profil og rakkede ned på andre!!!… hvorefter flere af BF venner på FB, inkl. BF selv, høvlede Fie ned, og en bad hende om at springe ud fra en bro… DET ER VEL NOK VOKSENT OG MODENT!!!.. – og ja, mange mobbere er selv blevet mobbet, og omvendt, og det står Fie jo også ved… MEN uanset, så mener jeg, at VOKSNE mennesker, men et almindeligt intellekt og socialkompetence, skulle holde sig for fornuftig til at hænge en 15årig ung pige ud, og deltage i sådanne dialoger – ISÆR BAG SKJULT IDENTITET!!!… – og ja jeg er Ordblind BF, og ja jeg er irriterende BF, og ja jeg blir ved… OG jeg fucker ikke af, eller forlanger mine skolepenge tilbage, eller opfører mig som en 12 årige eller er en so… I hvert tilfælde ikke sidste gang jeg kiggede og lyttede???… JEG vil kæmpe for anstændig opførelse og god etik så længe jeg lever!!!!… Men måske du også kan blokere mig her??… MÅ livet behandle dig bedre, end du behandler mange andre ;-))))

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bitterfissen Bethany

   Du er en syg so med kyllingehjerne. Det er, hvad du er.

   Og ja, jeg kan kraftedemig også blokere dig her, hvis det skal være. Du burde saftsusemig spærres inde og nøglen smides væk.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hende du ved!!!

   AT angribe, i stedet for forklare eller erkende en fejl, VIL altid være det umoralske menneskes “forsvar”…

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Juicy Julie

   Anon, prøv lige at skriv præcis hvor i Bitterfissens indlæg hun mobber Fie? For jeg kan ikke se det, og synes det er åh-så-fucking-latterligt at hver eneste gang en-eller-anden prøver at skrive en negativ mening om Fie, så blive de svinet til af alle Fies hjernevaskede fans og skriger “MOBNING! MOBNING!” Tag jer dog sammen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • anonym

   Og tag din mor med, så hun kan skylle ud.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jan Høgh

  Hej den dame.

  Jeg har ikke lige fulgt med, hvad angår bloggens hovedperson. Men jeg kan rigtig godt lide bloggen alligevel.
  Får faktisk indtryk af, at emnet betyder noget for dig, og at du har noget på hjerte. Det er – på godt gammelt vestsjællandsk – ikke så ringe endda.

  Jan

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bitterfissen Bethany

   Bethany har altid noget på hjerte, unge mand.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Du har ret Bethany…
  Har sgu også tænkt nogenlunde det samme.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • No Name

  Stop had og vær glad *røvikon*

  Skål :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Strut

  Miss B, du har jo et hjerte af guld… og Fernet – det skinner voldsomt igennem <3 Skål

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • laura

  Det værste er, at hun selv har mobbet andre for at være “sej”

  Bl.a. mobbede hun en fordi hendes far havde kræft. Jeg havde lidt håbet, at du ville skrive noget om hende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dejligt med sådan et indlæg, & mon ikke denne ekstra opmærksomhed kan få hendes “jeg er kendt” følelse til at vokse lidt, så bliver hun så glad.
  For jo det er da synd, at også hun er blevet mobbet. Men sjovt det lige er hende, der bliver “inviteret” i Aftenshowet, hun kunne godt finde på selv at opsøge det. For selvom hun siger, at hun bare vil være anerkendt i hele Danmark, så tror jeg ikke meget på det, specielt ikke når man falder over disse videoer: http://www.youtube.com/watch?v=HqSb7BDPfoY + http://youtu.be/da-0Kzd_9_k og flere… Anerkendt eller bare kendt?
  En video af hende med Nik & Jay gør da intet imod mobing, eller hva?
  Måske er hun også med i paradise om et par år?
  Men jojo STOP MOBNING!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • N

  Endelig!!! Er træt af at se på alle der simpelthen forguder hende og ikke skriver om andet end hvor sej hun er. Du har så ret, Bethany!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kunne ikke have sagt det bedre selv… Jeg er i praktik i en SFO, og er dagligt vidne til grum mobning.. Det kan jeg ikke lide.. .Så jeg skrev et skuespil der handler om mobning, og samlede en dramagruppe på 10 børn, som så skal vise det skuespil for de øvrige børn d. 23/1-12. Ikke at jeg tror det bryder igennem den ego boble de lever i – men det er da et forsøg værd!
  Godt indlæg B.. Endnu engang :)

  – Mette

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonym

   Ja nogen gange bliver man så vred at man bare må skrive et teaterstykke!!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bitterfissen Bethany

   Hahaha :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja sgu! Du skulle prøve det skidt.. Det er en sikker vinder..
   Hvordan tror du at Les Misérables blev til!? ;)

   Nææh du – det var sgu nok bare et sørgeligt forsøg på, at åbne en flok 8-10 åriges øjne for et reelt problem..

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sgu et godt initiativ Mette. Meget bedre end da vores lærer mente der skulle oprettes en domstol i klassen – så mobberne kunne forsvare sig selv da de endnu engang fik ofrets dynejakke smidt i skolens klamme toilet – eller endnu engang råbte smæderænker efter ofret – eller endnu engang delte fødselsdagsinvitationer ud til hele klassen og sprang ofret over “ja DU tror da vel ikke du skal med!” … Så herfra – kun opbakning! Alt hvad der kan få dem til at indse hvad mobning gør ved andre er i min verden velkommen … De laver sgu da også dukketeater i børnehaverne for at gøre børnene opmærksomme på mobning.
   Så for mig at se, har du ingen grund til at undskylde med at dit initiativ er sølle Mette – derimod burde Anonym overveje hvad Anonym bidrager med for at stoppe mobning.

   Anede heldigvis(?) ikke at Fie eksisterede. For ærlig talt, er dét et sølle forsøg på at stoppe mobning – hvis hun ikke har en reel historie at fortælle aka Herlige Henning’s afsløring. Og dog ? Mobning er forkert uanset hvad !

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • ana

  Du har faktisk fuldstændig ret.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Kreakussen Pernille Rahbek