Pilous farvel

Erektionsen

En dag sad Bethany og ledte efter gode råd til, hvordan jeg undgår fæces på pikkemanden i forbindelse med analsex. Tarmskylninger er nemlig ikke nok, når det gælder Bethanys kanal, for jeg har allermest lyst til denne form for skampuling efter indtagelse af 1½ liter kaffe og en god pose svesker. Ingen tarmskylning kan kontrollere det, skal jeg hilse og sige. Og under søgningen faldt jeg over bloggen subsex.dk indehavet af sexolog (trak du den uddannelse i en automat, you crazy fuck (dit vanvidsbol)?) Gert Erichsen. Jamen ved I nu hvad. Til dato det mest inkompetente pis, jeg har ladet mine rindende øjne falde på, og det siger fandenfløjtemig ikke så lidt med alle de tågehorn, der er derude.

Eksempelvis skriver Erektionsen: “Har du, lige som jeg, været ude i sexmarken og studeret hvad der foregår på de frivole natklubber? Har du, som jeg, set ganske almindelige kvinder kaste sig nøgen ned på et leje og lade sig voldtage igen og igen af en flok fremmede mænd for bagefter at rejse sig med strålende øjne og gå rundt med et udtryk som om de var nattens dronninger?”. Baggrunden herfor er, at en anden sexpert har udtalt, at ingen kvinde har lyst til at blive voldtaget. Erektionsen er tydeligvis uenig.

Hør nu her, you dumb ass fuck (dit dumme, gennemkneppede røvhul), når Bethany klæder sig ud som Rødhætte og løber skrigende bort fra Fyrmester Finn, der i dagens anledning er klædt ud som ulven, ved hun godt, vi bare leger. Når han indhenter mig, kaster mig ned i græsset, flår mine benklæder til side og skampuler min røv til den sprækker, ved jeg godt, vi bare leger. Når han afslutter med at pisse på mine patter, mens han kalder mig skøge, er jeg slet ikke i tvivl om, vi leger. Leg, ikke voldtægt, dit kodylstore fjols. Heller ikke selvom feministkusser lige nu græder blod og ringer til Find-et-offer-linjen i håbet om at opstarte intervention for at redde Bethany.

Luderne i swingerklubben ved også godt det hele er en leg. Men du gør åbenbart ikke, Erektionsen. Du sidder dér og sidestiller voldtægtslege med reelle overgreb. Ja, du påstår endda, reelle overgreb gør kvinder godt. Du er kraftedemig vanvittig, og kan andre ikke se en ekstremist, når han står for næsen af dem, kan Bethany heldigvis, for det er du i allerhøjeste grad. Klamme svin. Bethany har idioten mistænkt for at lege seriøs sexolog i forsøget på at udleve egen vanvittighed. Gifte kvinder bliver lykkelige af at sidde på andre mænds pikke. Ja, hvis det er din dinglepik, ikke sandt, Erektionsen? Kvinder bliver lykkelige af rigtig voldtægt. Ja, hvis du voldtager dem. Kvinder kan bearbejde jalousi, hvis de tager deres mænd med på bordel. Ja, hvis det er dig, der får lov til at kneppe luderen, din kæmpenar.

Man skal kraftedemig passe på med at hoppe på rådene fra bloggende idioter som Erektionsen. Det vil tydeligvis være mindre skadeligt at stikke hovedet ind i en gasovn og give den fuld skrue. Og Bethany bliver trist over, det overhovedet er nødvendigt. Det burde det ikke være, for god sex kan man sagtens oparbejde uden “hjælp” fra sådanne vanvidsfundamentalister. Smid tøjet, Grødhoveder. Frem med deller, appelsinhud, hængenosser, hår i røven, lange skambamser, strækmærker og slaskepatter. Gå sådan rundt sammen med din partner, bodegadrengene eller veninderne i en weekend under fuld projektørbelysning. Bagefter har du ikke flere hæmninger, og du er parat til at kneppe på fuld skrue. Bethany taler af erfaring. Bethany er vovet på den måde. Velbekomme.

13 kommentarer

 • Janne

  Har du nu en pikkemand?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elisabeth

  DIXIT!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  He he.. Det her var lige præcis det indlæg jeg ikke vidste at jeg gik og ventede på :) Dejligt at se denne sexolog selv blive sat til vægs!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Baggrunden herfor er, at en anden sexpert har udtalt, at ingen kvinde har lyst til at blive voldtaget. Erektionsen er tydeligvis uenig.

  Logikken halter. Der kan jo ikke være tale om voldtægt, hvis de har lyst til at blive voldtaget.

  Ved du forøvrigt, at kvindelige journalister føler sig voldtaget bagefter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ulrik

  Uha. ;) Det lyder voldsomt. Foregår det i virkeligheden? Måske skulle jeg undlade aftenens kålgryde. Bethany må se at få løbet hornene af sig inden hun ender i uføre. Der findes ekstreme og ubehagelige mænd derude, kære Bethany, lad være med at tage det rødhætte outfit på. Dumme svin tror det er for real. Ak, søde B er så naiv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Baggrunden herfor er, at en anden sexpert har udtalt, at ingen kvinde har lyst til at blive voldtaget. Erektionsen er tydeligvis uenig.

  Logikken halter. Der kan vel ikke være tale om voldtægt, hvis de har lyst til at blive voldtaget.

  Ved du forøvrigt, at kvindelige journalister føler sig voldtaget bagefter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Juicy Julie

  Har nu læst op til flere af hans indlæg. Han er da godt nok den mest inkompetente sexolog i Danmark. Manden burde tage sig sammen, for de råd han giver er da pishamrende dårlige.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Berit Anita Andersen

  God blog.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • KURT VALLENTIN VOUPER'E

  KÆRE BETH
  VI SKAL STOPPE SÅRN NOGLE KLAMME SVIN SOM HAM
  JEG BLIVER SGU PISSESUR OVER SÅRN NOGET.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg må korse mig!! *Og nej – betyder ikke hænge mig selv frivilligt op på et kors …*

  Godt du faldt over den såkaldte sexologs hjemmeside/blog – for det der er da det mest stupide vrøvl, jeg læææææænge har læst. Og nu er det jo heller ikke dette årtusinds store nyhed at mange kvinde fantaserer om mange mænd, der frådigt og begærligt kaster sig over hendes uskyldige krop – tiltvinger sig adgang til hendes højthellige huller og ikke kan gøre andet end at stønne sig igennem dette forfærdelige scenarie. Det er selv mange mænd klar over! Uden de kaster sig frådende over kvinder i diverse mørke gyder og baggårde.
  Godt du tog til genmæle, Bethany. Må universet skænke dig en bitter i taknemmelighed!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bitterfissen Bethany

   Tak. Jeg fik fandme rigeligt i går!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak skæbne ! Jeg priser mig et øjeblik lykkelig for at være svært tilfreds med det jeg tilbydes og udbyder – og takker (skæbnen) for at det var dig og ikke mig der skulle plage sine øjne med sådan en gang gylle. Fulgte linket og opgav hastigt ! Blev enig med mig selv om at jeg har rigeligt med halsbrand at døje med for tiden !
  Sådanne mennesker som ham der – burde seriøst forbydes ! Han kunne måske tilbydes en tur i en mørk gyde, hvor han kunne få udlevet sit behov for voldtægter ? Dog ikke dem vi leger – nej, selvfølgelig den alvorlige slags – hvor han selv må være den der lægger krop til ! Så kan vi jo altid gå i dialog omkring forskellen på leg og virkelighed bagefter ?
  FØJ for en klam stodder !

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Pilous farvel