Bethanys Brevkasse

Bethany er nede med Lents

Sarah Louise og Kira – de næsten nøgne glædespiger for folket – har travlt i disse timer. For smukke Lisa Lents skal have bøllebank. Sidstnævnte har nemlig – på sin facebookprofil – formastet sig til at skrive grimt om ekskærestens storstrippende nye kæreste, og det falder kraftedemig ikke i god jord hos førstnævnte damer. Bethany forstår. I bryder jer ikke om, at man hænger letpåklædte damer ud. Det siger sig selv, når det gælder jer. Bethany er indsigtsfuld på den måde.

Men Kira, min pige, og Sarah Louise, din blanke skøge, nu må I lige få hovederne ud af egne numsehuller. Lentsblondinen er et menneske, og hun skal saftsusemig have lov til at smide lidt galde af sig i forbindelse med et kærestebrud. Stå da ryg mod ryg med pigebarnet! Tro mig, I får selv brug for det en dag, når kæresten løber med den nye dulle. Bethany skal nok være der for jer!

Bethany bryder sig ikke om at skælde ud på mennesker, der kæmper. Og ja, det er en kamp, når man skal rejse sig ovenpå brud, uanset hvor tåbelig filejsen så har været, og har Lents behov for at stikke en sviner, så lader man hende gøre det. Det samme gælder hendes ekskæreste, har han behov for det samme, når han ser Lents bolle Adonis i den næste udgave af Se & Hor. Det sker nok i går førend i dag. Pigen er jo hot, for pokker!

Lents!!! Work it girl – let it out (Arbejd med det og lad sekreterne flyde). Bethany er nede med din sarkasme. Ærlige følelser på bordet. Kraftedemig. Og du har ret: Den nye kusse er da en skank, men lad ham dog. Mænd får det bedre på den måde.

3 kommentarer

 • Vagina Dentata

  Top of the morning to you, Miss Bets!
  Her på kvisten synes vi, at det er lidt synd for Lents – Østeuropæisk TRANSSEKSUEL søger lykken i det danske, og så bliver den lille cross-dresser vraget til fordel for et par silikonekasser på pole…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bitterrøv

  Jeg skulle aldrig have ædt 2 hele plader Marabou – så sidder man på porcelænstronen igen.
  Jeg ved ikke lige. Man skal være sød ved dem der ikke har det godt. Skide være med de dumme og blanke, men de stakkels skal man ikke sjoske på. Så rammer karma straks med tyndskid og nyindkøbt toiletpapir der stadig ligger i bagagerummet. Og Lents er stakkels om nogen.

  I øvrigt pænt overraskende oplysning om Kira og Olesen. Det tror jeg godt jeg gad. Han virker veludrustet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tais

  iskold børnehave :b

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Bethanys Brevkasse