Julesang hos Bethany

Kællingeklynkeri

Pilou, jeg er ked af det. Det går ikke. Bethany kan ikke være helt sød længere. Men inden du bliver gal, skal du vide, at det ikke er min skyld. Det er kællingernes. De er altid sure på Bethany, selvom hun slet ikke har gjort dem noget. Eller måske er de slet ikke sure, men vil bare gerne have opmærksomhed. Bethany er faktisk ofte i tvivl på den måde. Som nu med Vibeke Mandehader. For det må da være et strategisk tiltag for at øge opmærksomheden omkring sig selv, når hun skriver, som hun gør, for ingen kan kraftedemig være så snotdum og samtidig have en Ph.d.

Bethany er blandt andet syg. Det siger Mandehaderen selv, og hun er læge, så hun må vide, hvad hun taler om. Bethany er ganske sikker. Læger uddeler ikke diagnoser, før de er helt sikre, så den kan I godt bide spids på. Derudover mener hun, at Bethany er en mand, der hader smukke kvinder, hvilket ifølge Mandehaderen er den ENESTE grund til, at jeg endnu ikke har beskæftiget mig med hende. For nok er hun kvinde, men hun er grim (det siger hun selv!!).

Kære Mandehader. Bethany kunne aldrig drømme om at forskelsbehandle på baggrund af udseende. Bethany er jo god på den måde. Årsagen til, at jeg aldrig har skrevet om dig, er, at jeg indtil i går ikke anede, hvem du var. Jeg har aldrig hørt dit navn eller set dit fjæs før, så slip nu dit selvhad. Du er ikke grim, du er bare ubetydelig. Men det skal vi nok få lavet om på, og Bethany håber, at opmærksomheden, du nu får, vil gøre dig godt. Velbekomme. Desuden sender Bethany ikke hadske kommentatorer i din retning. Det er ikke min skyld, at andre synes, du har jord i hovedet.

Men lad os nu alligevel kigge lidt på det skrevne. Mandehaderens åbenbart anerkendte vid kræver nemlig, at man tager hende seriøst. Blandt andet skriver hun, at grunden til Bethanys kvindehad er, at pågældende kvinder har “en mening som udfordrer selvsammes (Bethanys red.) dalende potens” . Dén lader vi lige stå et øjeblik…

Mandehader, ved du, hvorfor I kællinger ender som ensomme kattedamer, der hverken fik den mængde pik eller de bestyrelsesposter, I havde ønsket jer? Det skal Bethany venligst fortælle dig: Fordi man simpelthen ikke kan holde jer ud. I kræver ligestilling og respekt, men stilles I til regnskab for jeres udtalelser, modsætningen mellem jeres status som “karrierekvinder” og lille-pige-attituder samt “evne” til at fylde subjektive meningsdannelser ind i det, I kalder viden, tuder I og beskylder mænd for at være impotente og skræmte over jeres selvstændighed. De er ikke skræmte. De synes såmænd blot, I er hjernelamme. Det synes Bethany også. Med hensyn til impotensen kan der dog være noget om snakken, men hvem kan bebrejde dem? Hvis Bethany skulle kneppe sådan nogle som jer, ville hun denunderlynemig også have svært ved at få Bermudatrekanten til at lukke sig op. Og det siger kraftedemig ikke så lidt, min pige!

Bethany hader ikke kvinder. Bethany hader ikke nogen. Bethany er heller ikke en trold, og det står frit for enhver at undgå mig, da jeg – i modsætning til jer – sagtens kan nøjes med at begå mig på egne gulve. Bethany kan ikke bebrejdes, at alle vil have et stykke med hende, men når det nu er sådan, det er blevet, ville det måske være på sin plads at spørge: “Hvorfor?” i stedet for at have så fandens travlt med skrige “I må ikke”. Hvem tror I, I er? Garanter for den kollektive opdragelse? Tag jer dog sammen og stop kællingeklynkeriet.

Bethany

46 kommentarer

  • Baby

    Bethany er da en “Hen”:

    http://politiken.dk/udland/ECE1318417/svensk-boernehave-afskaffer-drenge-og-piger/

    Det fanme uhyg’ligt du!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fucking hørt! Jeg måtte da også le en latter, da hun skriver i sit progandapis for gyrlige damer, at hun hylder ytringsfriheden ALT IMENS hun blacklister alle dem, der på kvinderforfrihed.dk ikke liiiige skriver det der passer til hendes humør. Vorherrebevares!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lektor Blomme

    Ak ja, Vibeke Mandehader er så fastlåst i sin positivistiske, naturvidenskablige kønsdiketomi, at hun ikke forstår, at køn er se social (og ikke en biologisk) konstruktion. Det er performativt og til tider ikke-passende-performance: DET ER SJOV OG BALLADE. STFU Vibeke!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • tsn

      Vibeke Manniche er dum.

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Varvara

      Vibeke er bare lidt jaloux, sådan som hun sidder dér med sine luder-store øreringe og uden BH og taler om, at hun elsker højhælede sko! Det er jo til grin.

      Hun tror (og håber) sikkert, at bare fordi man få kriminaliseret prostitution, så strømer alle kunderne til hende i stedet for.

      Toget er kørt, Vibeke. Tag dig af børnebørnene og bag nogle kager og boller, som JBO anbefaler.

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • KAT

      Hahahahahahaha. Ser billedet for mig fra youtube. Den smøre med ytringsfrihed, demokrati og Bethany er en syg mand – burde hun holde sig for god til. Det er bedre at skrive anonymt. Sikke en gang pladder. Begreberne roder hun rundt i. Men point skal hun have – for at tale børnenes sag. Egentlig virker hun både hjertevarm – og hun er da også meget køn. Men jeg har stirret mig lidt blind på de lidt uheldige detaljer. Gør det du er bedst til Vibeke – fortsæt din kamp for børnene. Det er stort – men indlægget på din blog var ikke.

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • KAT

      Hahahahahahaha. Ser billedet for mig fra youtube. Den smøre med ytringsfrihed, demokrati og Bethany er en syg mand – burde hun holde sig for god til. Det er bedre at skrive anonymt. Sikke en gang pladder. Begreberne roder hun rundt i. Men point skal hun have – for at tale børnenes sag. Egentlig virker hun både hjertevarm – og hun er da også meget køn. Men jeg har stirret mig lidt blind på de lidt uheldige detaljer. Gør det du er bedst til Vibeke – fortsæt din kamp for børnene.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • KAT

    De bredeste skuldre – må kunne bære mest. Når man ser sig selv som trendsætter, og optræder hyppigt i medierne, skal man kunne tåle kritik. Det er nemlig sådan at ( mange ) kvinder som er socialt lavere placeret – ser op til jeres livsstil – tager den til sig – og efterplaprer jer ( ASH og VM ) fx. De propper sig med speltboller og bitter Valrhona ( eller hvad de nu bliver belært om ). Sparer sammen til en Mulberry eller en Chaneltaske, og håber på at blive lagt mærke til. Og det er sku synd, synes jeg. Så er det Bethany kommer ind og siger, hør her er jeg den eneste der har skrævsvamp. Bemærker de udgroede

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • KAT

      Klorinlokker osv. Bethany ER en kvinde, hun er IKKE syg, og lad nu vær med at tro I beskytter demokratiet ved at nedgøre hendes ytringer, fordi der bliver sat spørgsmålstegn ved nogle ting. I kan tale for jer selv – det er I gode til jo. Men Bethany er blevet populær blandt en del kvinder, og fordi de ikke ligner jer – har jeres livsstil og tænker anderledes. Så er Bethany en syg, fej mandsling ? I tager fejl. Uagtet at Bethany er et pseudonym, det er en rettighed at skrive under pseudonym. Så er der intet demokratisk i jeres tilsvining. I er ikke beskyttere af demokratiet, I beskytter jer selv. Og bruger de ting der ligger til højrebenet, det er meget let at kalde Bethany en syg stodder – ignorer ham. Bethany kan kun være et pseudonym – ellers var budskabet aldrig trængt igennem. Hvis I virkelig troede på at Bethany var en ynkelig mandsling, så ville I ikke reagere som I gør. Jeg har intet imod kvinder som kører Mercedes – synes bare det signalerer pimp og dårlig smag. Men lad nu folk som har retten til det, ytre sig.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mors Dreng

    *tænk hvis jeg var far til Betty*

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • saxo

    Nej! helt forkert B.
    VibsenDimsen er blevet våd i bomuldstrussen.
    VibsenDimsen håber – og fantasere derfor at B. er en mand med stor “næse”.
    VibsenDimsen kender kun til importens. Hvorfor mon?
    Hun er fuldkommen benovet over B´s store pen og sidder nu og får orgasme over B. svar, og kunne aldrig finde på selv at lukke ned for potente bitterfisser som B.
    VimsenDimsen er blevet forelsket og vil nu have B. helt for sig selv.

    PS:
    Sand psykologisk analyse.
    Hvorfor?
    fordi Jeg siger så – forstå det dog hjernelamme overfeminister med evner i overbørneopdragelse for kommende kontantlønsmodtagere med aspirerende evner som førtidspensionister.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bitterfissen Bethany

    Tak for alle jeres kommentarer. :-) Jeg håber I har moret jer lige så godt som jeg…

    Bethany har holdt julefrokost i dag, og har fået lidt for meget Fernet. Men det sker jo heldigvis ikke hver dag.

    Skål!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • KAT

    Enhver anonym, som ikke anonym, har lov til at ytre sine meninger. I skrift og tale. Jeg synes Vibeke skal prøve at overbevise politikerne på Christiansborg om det modsatte – hvis hun mener det skader demokratiet. Hvordan kan pseudonymet Bethany skade demokratiet? Det har jeg altså svært ved at se. Folk der vil bestemme hvordan andre skal ytre, og hvem der skal have lov. Kan få samme fuckfinger i fjæset som Vibeke opfordrer til at give.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • 143

    Altså udover at “hun” fornærmer røven ud af bukserne på mig, og det er altså koldt skulle jeg hilse og sige!, så må jeg bøje mig og skrige af grin højt og tydeligt ud i rummet af denne kommentar fra hendes enormt stupide narrøvs agtige blog:

    “Og jeg har derfor afvennet alle med kontakt til denne syge mandsling.”

    HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!! men vibse da, så er der jo ikke nogen grund til at have en FB side, for så har du vel ingen venner tilbage, for vi ved jo alle, at ingen, med ærlighed, kan frasige sig en interesse af den ene eller anden grad for B!
    Ahmen du er da så pisse snotdum, at det gør ondt at være i nærheden af noget som har med dig at gøre! Så klap lige keje og hold dig ude af den offentlige debat, for du forurener mit offentlige rum…Tak

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • tsn

    Er der nogen der ved hvordan man kan få lov, at kommentere på VM “bloggen”?
    Jeg mener. Det er jo ikke nogen blog, hvis Vibeke Manniche, hele tiden sletter indlæg.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Gitte

      Hun ønsker også at godkende alle kommentarer – hurra for ytringsfriheden !

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg er til gengæld ret sikker på hvorfor Vibeke Manniche har fået øje på dig,BfB, VM var forrest dengang bloggerkrigen handlede om forbud mod sexkøb og prostitution.

    Men den krig har finanskrisen jo taget luften ud af…

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • tsn

      Nej. Den “krig” har fornuften taget luften ud af.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvor er det fedt skrevet!
    Tak for god læsning.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anis

    Fra artiklen på KForum:

    “Selv prøvede jeg at advare Leonora Christina Skov mod at blive lolcow, men hun troede bare, at jeg som mand prøvede at lukke munden på en fri kvinde, og så fandt hun begrebet lolcow nedsættende overfor kvinder.”

    Det er for sjovt. Meget typisk LCS. Desuden sjovt at en artikel på KForum handler om trolling. Skulle målgruppen ikke forestille at have fingeren på mediepulsen?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Radio27/4

    Stakkels Vibeke føler sig overset, hav lidt medlidenhed!

    Bethany, du er den bedste grine-ko ever!

    *143*

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Berit Anita Andersen

    Lolcow! Lulz?

    Jeg lærer noget hver eneste dag. Det gør mig glad:)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • tsn

      Det kunne være rart at vi alle gjorde det.
      Det er egentlig nemt nok. Bare slå ørerne ud.
      Men det virker som om Vibeke Manniche er multiresistent for input.
      Hendes meget lille hjerne er beskyttet af et kolosalt tomrum.
      Og dem der rammer præcist – sletter hun.
      Men op i røven med det. Hun har selv kastet sig ud i kviksand.
      Hun er et tåbeligt menneske.
      Prøv at læse hendes indlæg, hvor hun forklarer, hvorfor hun kører i Mercedes. Hold da kæft en gang snot.

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • KAT

      Prøv at læse hendes krimier – uh. Det er lige så man ryster.

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • tsn

      Prøv så at se hendes youtubefilm, hvor hun forklarer hvordan, man skal læse hendes bog. Glad for sko og Mercedes. “Det vi kvinder er glade for”
      Kors i røven. Hun dum. Hun kalder bogen for en “underholdende bagatel”

      http://youtu.be/RtJ4SoJS9qs

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Varvara

      Hvis krimier?

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • KAT

      Hæhæ. Hun ser ikke ud til at være specielt vild med busteholdere.

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Varvara

      Ja, en god bustier eller corsage ville utvivlsomt hjælpe på sagen. I øvrigt passer de øreringe, som hænger og dingler dér, heller ikke til hendes look.

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • tsn

      Nej det gør de ikke. Men hendes dårligt opdragede datter, har designet øreringene. Og hendes mor har ikke fattet, hvor grimme de er.

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • KAT

      Hahahahahaha ja, det ville hjælpe svært. Ørenringene, man kan jo ikke have succes i alle livets forhold.
      Jeg glæder mig helt til at få fingrene i hendes krimi nr.2. Det bliver sku nogle sindsoprivende dage mellem jul og nytår. Det bliver nok ikke til meget søvn når man skal kigge under sengen…….. Efter Bøhmanden.

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • KAT

      Ja, hende Vibekes krimier.

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Radio27/4

      Haha, jeg har det på præcis samme måde! Skønt at lære noget nyt. Jeg har også lært i dag at 143 betyder I love you, fordi der er 1 bogstav i I og 4 bogstaver i love og 3 bogstaver i you.

      Velbekomme.

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • tsn

      Fantastisk Radio 27/4. Det vidste jeg ikke. Må straks føre det ud i livet. Du min 143.

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Ja…..
      gør endelig det hele lidt mere lyserødt og pladderamerikansk… Mand hvor jeg glæder mig til Sct. Vallentins dag, hvor jeg skal græmme mine storetånegle helt om i hælene……11 3 2 3….
      ( Vallentines day my ass )
      jeg er ude af her…..
      Men ingen bekymringer…… jeg vil være tilbage i et spaltet sekund…..

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • tsn

    VM skriver:
    “Jeg har nu gennem rigtig mange år bestyret rigtig mange blogs – og jeg kender lusene på sin gang!”
    Jamen, alle hendes blogs er jo gået ned, en efter en.

    Og så kender hun lusene på sin gang – Ha ha ha.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Karen

      ja, og kan hun så ikke i det mindste fatte, at det det hedder DERES gang i den forbindelse…

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • bøtossen

    Hej B

    Kan du ikke linke til din fb profil, for enten er jeg meget lidt skarp, eller også er du godt camoufleret! ( tror på det første )

    Kys og kram til dig.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • P.H

    Flot skrevet – virkelig flot!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

    Oh my…
    Endnu en selvhøjtidelig klovn med en titel, der ikke har fattet en skid om B, og endnu mindre af, hvor lattervækkende ligegyldig hendes mening er!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nummi

    Om man synes, at Bethany er en vammel kælling/impotent mandsling, skal da stå een frit for, men konsekvent underkendelse af det behov, der tydeligvis har været ‘for en Bethany’, er decideret dumt.

    Om Bethany vil det eller ej, så giver hun/han helt almindelige mennesker modet til at sige deres mening, derfra hvor de står – og endda ganske offentligt (jævnfør Bitters fb). Det vil være UDEMOKRATISK at lukke øjnene for det, hvilket Mandehaderen jo tydeligvis opfordrer til. Folket har talt. De er vilde med Bethany.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • KAT

    Århh, hold nu op. Jeg kender da også en læge som “manisk” besøger B’s blog. Det er lidt et temperamentspørgsmål om man finder B morsom eller grov. Men godt gået Vibeke – nu har B fået en “diagnose”: Mand!! Lidt pinligt Vibeke, du ikke kan se forskel på en mand og en kvinde. Typisk jer pseudokendisser – incl. pseudokendislæger som higer efter at belære andre om alt muligt – I må ty til Bethany for at blive hørt. Det er slet ikke til at gennemskue hvorfor du skriver om B. Du skulle vel ikke være venner med ASH? Er du på vej ud i pensionstilværelsens glemsel. Lidt jaloux er du jo på B, ikk oss Vibeke ? Ps. Skriver til dig/om dig her. Gider ikk at glo på din blog – grimt design. Iiihhhh hvor bliver det spændende at høre Vibeke i radioen. Ja, radioen – du er nok ikke køn nok til tv ( ifølge dit eget udsagn ).

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Skal bare lige se om jeg har fattet det, du er bare efter de snot dumme der måtte åbne deres mund offentligt?

    Nogle særlige kriterier for hvem der bliver ramt af dine til tider morsomme spydigheder?

    Vigtist af alt: Hvordan støtter man sagen?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Varvara

    Fru Vibeke Mandehader er til grin! Hun angriber og tilsmudser Bethanys ærlige navn med det eneste formål at promovere sin egen kedelige blog, som ingen har hørt om. Skam dig, Vibeke!

    Courage, Bethany. NO PASARAN!

    Mere har jeg ikke at sige i denne kedelige sag.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nummi

    Gætter på, mandehaderen bliver mest sur over, du ikke kendte hende. Lader til, at hun slet ikke har overvejet muligheden. Det må svide lidt.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg Forundres virkelig over De Overnaturlige Kvinders trang til at sætte spørgsmålstegn ved hvilket køn Bethany har. Derudover finder jeg det Foruroligende Forundringsværdigt at fordi man som kvinde finder Bethany’s indlæg interessante, sigende og faktisk i bund og grund intelligent formuleret med tingene sat på spidsen i en sådan grad, at pointen ikke kan undgås at springe i øjnene på selv Den Mest Selvhøjtidelige Stupide Læser, så skal man lægges for had og nedgøres (sammen med Bethany selvfølgelig).
    Hvad er det der er så svært at forstå ? Hvordan kan det undre disse Overnaturlige Kvindemennesker, at der faktisk findes Kvinder der som Bethany Forundres over deres Selvhøjtidelige Pis ?
    Vi er ikke alle Nikke-Dukker. Vi er ikke alle nogen der falder i svime over jer. Vi er faktisk nogen der KAN tænke selv og dermed også danne vores egne holdninger og meninger.

    Bethany – du ved det godt, men jeg bliver nødt til for andres skyld, at pointere: Ih guder hvor har du ret.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • KAT

      Tak du. Det er jo rigtigt. B har ramt en niche. Også blandt en gruppe kvinder – og hun får opmærksomhed. B kan jo ikke affærdiges som uintelligent – det er nok derfor hun bliver angrebet på den måde.

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Julesang hos Bethany