Selvfede Earl Grey af Blogstilstand

Et rent slaraffenland af gaver

Her på matriklen er vi alle meget begejstrede for Pointshops julequizz! Eller nok nærmere afhængige, da julegaver og andet luksus jo ikke skaber sig selv! Bethany har længe forsøgt at få en uartig aftale i stand med bagmændene bag Pointshop for få fat i ekstra point, men de er åbenbart ikke interesserede i the abyss, hvilket man jo ikke forstår, men så må andre midler tages brug: kvindetække, reklame og komplimenter.

For www.pointshop.dk er et dejligt sted. Både med og uden Fernet i blodet. Og man kan købe alverdens produkter for de point, man skraber sammen ved at udfylde spørgeskemaer, deltage i konkurrencer (Bethany deltager ikke i konkurrencer. Hun har vundet på forhånd – altid!), besøge hjemmesider og jeg ved ikke hvad. Og det er nemt, siger jeg jer. Selv tvillingerne er godt i gang, godt oplært af adoptivsøn Adolf.

Tvillingerne og datter på 4½ gør det mest for slikkets skyld. Ja, for ellers får de jo ikke noget. Bethany har fandme ikke råd til både guf til børnene og Fernet. Og sommetider må man vælge, og Fernet ER et nødvendigt onde. Men på denne måde slår vi altså to fluer med et smæk, og der dumper næsten dagligt Rittersport, tyggegummi og slikkepinde ind ad brevsprækken. Bethany elsker at se poderne vælte sig i sukker. De bliver så glade og ser helt tåbelige ud, indtil de begynder at skrige og slås. Så slår mor igen, og så er der ro. Kærligheden er i familien.

Nåh, men udover slik kan man boltre sig i blandt andet parfume, dyreartikler (leder dog stadig efter creme til køterens analkirtler), computerspil, gavekort, oppustelige dukker (Adolf har allerede tre) og legetøj til alle mine gudsskabte åbninger. Og jeg siger jer, Bethany knokler på livet løs for tiden. Alt hvad skåneærmer og bomuldstrusser kan holde til! Hun går nemlig efter den helt store gevinst: Gorgeous Gavin! På den måde har Bethany altid en mand ved hånden. Og han koster ikke engang 60.000 point.

Jo jo, Det er rent slaraffenland, hvilket tilsyneladende er gået op for mange. Pointshop findes nemlig i 10 lande, og har over 7.000.000 medlemmer. Tænk sig! Bethany påtænker i øvrigt også selv snart at gå international. Hun har nemlig hørt, de har brug for en ny leder i blandt andet Libyen og Grækenland. Bethany er det oplagte valg. En verdensleder, om man vil.

Nåh, men for at vende tilbage til jul. Pointshop har lavet denne fantastiske julequizzAlle kan deltage. Hver dag, helt gratis! Der er præmier for over 500.000 kroner, og der udtrækkes hele 251 vindere dagligt. Iphone, Ipad, Playstation 3 og Macbook Air er nogle af de præmier som ungerne er helt vilde efter. Så her på gården husker vi at klikke ind dagligt. Og vi håber, gør vi! For har vi ikke heldet med os, må ungerne atter en jul nøjes med tørre brødskorper pakket ind i avispapir og et par på munden.

Du kan også være med!

(Dette er et sponsoreret indlæg. Og det er saftsusemig et fantastisk et af slagsen.)

17 kommentarer

  • Berit Anita Andersen

    Der er stadig nogle der bliver overraskede over reklamespots?

    Loving it;)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Arne

    Du gør da åbenbart hvadsomhelst for penge! det er da rigtigt at det er din egen blog så du kan skrive hvad du vil, men læserne må på den anden side gerne have sin egen mening om den.

    Og før jeg hører spassersvaret “jaaamen hvorfor læser du så med herinde” kan jeg sige, at jeg læser med mange andre steder pga de gode indlæg eller informationer der en gang i mellem er til at finde der. Lorteargument at man skal kunne lide alt for at læse med et sted.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Pernille

      @Arne – Jeg synes du sætter tingene ud af perspektiv, ”gøre hvad som helst for penge”?! Her er tale om lidt reklame på en blog, ikke motorsavsmassakre og andre uhyrligheder.

      Hvor har du i øvrigt læst at man skal kunne lide alt for at kunne læse med herinde? Du har da lige skrevet en negativ kommentar, jeg ser ikke den er slettet.

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Bitterfissen Bethany

      Du er da et kæmpe fuckfjæs.

      Men ja, jeg kan kraftedemig godt se det er galt! Her prøver man at holde sig fra bistandskontoret, og så skal man også høre for det.

      Jeg synes, du skal skride. For evigt. Fede svin.

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Arne

      Ej tal lige ordentligt til Pernilel og hendes imponerende intellekt. Du kan bare ikke både ville være bitterfisse og en smiskende reklamesøjle samtidig. Jeg skal skam nok skride

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Pernille

      Selvfølgelig kan Bethany da både være bitterfisse og smiskende reklamesøjle, har du aldrig hørt om multitasking?

      Betty har 4 børn, hund og Fernet og det siger jeg dig er et stykke ingeniørarbejde at skulle koordinere, så bitterfisse og reklamesøjle er ingenting ved siden af.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

    Jeg har svært ved at forstå flere herinde kan blive helt skæve i hoved af forargelse, det er Bettys blog så hun må vel være enevældig dronning når der skal tages beslutninger om hvad hun vil have på den.

    Der står nederst:
    (Dette er et sponsoreret indlæg. Og det er saftsusemig et fantastisk et af slagsen.) hvis det for nogle læsere skulle være nødvendigt at læse så langt ned før I har set at det er en reklame.

    @Betty – Jeg håber reklameaftalen er så indbringende at du kan købe så meget Fernet, at du kan vaske dine skåneærmer i det fremover. Du har ikke mistet mig som læser

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonym

    Fuck hvor er du sunket dybt – tror du selv at man gider at klikke sig ind på det lort

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Peter

    WTF??
    Et sponseret indlæg mere og jeg er færdig med dig! FÆRDIG!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Bitterfissen Bethany

      Du kan skride med det samme, kan du!

      Smålige sataner der bare kræver og kræver underholdning fra Bethanys hånd så I kan sidde og onanere jeres indre Bitterfisse? Bethany skriver indlæg næsten dagligt, og bare fordi der kommer ET indlæg som er sponsoret, så går I amok. Hvad helvede bilder I jer egentlig ind? I giver mig kvalme! Og jeg vil kraftedemig hellere slippe for jer før end siden! Lortehoveder.

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Seraphine

      Fedt svaret :-)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Magnus

    æw…

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Vagina Dentata

    Åhhh Zkattepige, vi er ztive på kvizten her til aften… det dejlige drengbarn Jack Black (Shalom!) og hans hobbyband Tenacious D spiller op til dans i gemakkerne, imens Vagina ondulerer en veludrustet 2.g’er på blot 27 somre. Vi ånder for disse himmerige-stunder, hvor direktøren er på forretningsrejse, og natten er vores egen på silkelagenerne…Kærlighed fra Din Vagina

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • No Name

    Nej tak, du. Skål.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Bitterfissen Bethany

      Jeg har snart point nok til Gorgeuous Gavin!

      Skål!

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Selvfede Earl Grey af Blogstilstand