ZangenSinken - Opreklameret tøjte

Bethany om chokolade

Bethany er meget kvalitetsbevidst. Fernet, Bastogne, Pilou, æg fra burhøns og genanvendelige hygiejnebind. Ja, kun det bedste er godt nok til familien på gården. Det gælder også chokolade. Ikke at portemonnæen så ofte tillader os at skeje ud på den måde, men når det skal være, så lad det fandentagemig være Peter Beier. Især øltrøflerne. De er smarte og giver Bethany mulighed for at koge en lille brandert op, mens alle de andre til forældremøderne bare tror, jeg er chokoladeafhængig. Man har vel ikke behov for deres fordømmende blikke. Mændene henne på bodegaen er også tossede med dem, hvilket som regel kaster et hurtigt skrald til Bethany af sig. Noget for noget, som præsten sagde til alterdrengen.

Jeg skulle i øvrigt hilse og sige, det vækker vældig opstandelse, når tvillingerne en gang om året får lov at gå amok i chokoladefontænen, der står i butiksvinduet hos Peter B., imens Bethany kigger på ammende kvinder i Illum. Ja, vi har trods alt kun det skæg, vi selv sidder på (det er meget i Bethanys tilfælde), men det er de åbenbart uenige i hos Peter Beier. Til næste år prøver vi dog igen. Måske de er mildere stemt, hvis tvillingerne beholder tøjet på under seancen. Sommetider må man gå på kompromis. Bethany er god på den måde. Og man forstår vel trangen til nøgenhed og chokoladeslikning. Hvordan tror I ellers, Bethany i sin tid tjente sine penge som glædespige? Ikke sjældent havde en konservativ politiker trang til at få smurt pikkemanden ind i Nutella. Og Bethany nød det. Og som mor så børn. Lidt stolt må man vel ha’ lov at være.

Men til sagen! Bethany skal nemlig sige jer, at man lige nu hos Serviceklub.dk kan få for hundrede kroner Peter Beier chokolade for en flad femmer. Jo, det passer! Det kan I bide spids på, det gør! Se selv! Udover dette chokoladeskønne tilbud får man desuden 14 dages gratis medlemskab til serviceklub.dk, som er en rabat- og fordelsklub, der specialiserer sig i at tilbyde produkter og services til så lav en pris som muligt. Bethany leder pt. efter en billig Gigoloservice, men synes ikke rigtigt, hun finder noget på “Billig pik, 23 centimeter, behøver ikke at være vasket-søgningen”, hvilket hun ikke helt forstår. Det er da oplagt at udbyde.

Som medlem får man i øvrigt adgang til tilbud efter først til mølle-princippet, medlemstilbud og tilbud om afbudsrejser. Der er rigeligt at kaste sig i grams med og spilde sine penge på. Men alene tilbuddet om Peter Beier-chokoladen var så sandelig nok til at få Bethany oprørt i bomuldstrussen. Så er der nemlig chokolade til nytårsaften, hvor Svend Åge og jeg skal eksperimentere med bodypaint, imens vi spiser øltrøfler og forlyster os til de syndige toner af Diskofil og Laban.

Bethany

(Dette er et sponsoreret indlæg. På den måde kan Bethany føre sin fordrukne livsstil videre i 2012)

8 kommentarer

 • Ronja

  Tjek viking gigolo, det koster en 20’er

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • KAT

  Den er jeg med på under forudsætning af at den mdl. leverance finder fem dage før menses. Det vil give mening for mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Næppe...

  Tror sgu ikke på, at konservative politikere er så avancerede…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Indlægget er jeg vild med, produktet not so much. Det bliver meget hurtigt dyre 100 kr. hvis man ikke lige får frameldt sig i løbet af 2 uger – så bliver det lige pludselig knap 300 kr. Men det er jo folks egen skyld, kan man mene…

  Hvis der følger lignende historier med dine sponsorerede indlæg så keep ’em coming.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Næppe...

   “Meget hurtigt”…du har to uger. Sig mig, hvor langsom er du? Monstro jyde?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvem har puttet penge i dig? Sig mig… Pis af.
   Monstro fuck-hoved?

   Det var jo derfor jeg var stoppet med at kommentere hos dig, B. Dine kommentatorer er sammenlignelige med indersiden af en kloak. Kager af lort. Anklager mig for at være jyde, må jeg være fri.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bitterfissen Bethany

   Hellere indersiden af en kloak end lyserøde hjerter ud af analen, min pige.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Næppe...

   Sure kost. Efterlod du humorkortet i døren?

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

ZangenSinken - Opreklameret tøjte