Mandehader søger Cyklamen

Bethany går public service

Til Bethanys store ærgrelse har Kira sat sit “Every day @ 12” på hold. Et dagligt blogindlæg hvor hun deler babser ud til folket. Hvad der så skal ske, har Bethany svært ved at forestille sig. Jeg mener, man kan jo ikke forvente, hun skal skrive i stedet, lige så lidt som man kan forvente, at Joachim B. Olsen nogensinde skulle være i stand til at sige noget som helst fornuftigt. Bethany er puzzled. (Bethany er en puslespilsbrik)

Imidlertid ser det ud til, at TresChicDetSlogKlikKrøjby har overtaget babsetjansen. Godt nok en tand mere nærig med attributterne end Kira men hun skal nok komme efter det. Den gæve pige! Især når det går op for hende, at hun her har fundet sit rette kald i livet. Det kræver heldigvis ikke hjerne at vise yver.

Sidst, men ikke mindst, vil Bethany også gerne bidrage til lidt fællesonani. Bethany er i sandhed fotogen. Og det er trods alt kun jul en gang om året. Skål.

13 kommentarer

 • KAT

  Jeg ved godt det er et temmelig intimt spørgsmål. Men i betragtning af al den Fernet og Bastogne, har du pæne tænder. Er de forlorne ? Sorry!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bitterfissen Bethany

   Ja, det indrømmer jeg gerne. Ingen hemmelighed.

   Og det er mændene i øvrigt ret tilfredse med.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • KAT

   Hahahahahaha . Lidt plastik må der til i disse tider. Den overprotese der er reklameret her på siden er da også ret køn.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Fænomenet Bethany var sjovt og lidt underholdende til at begynde med. Jo jo, man kunne foragres over, at en anonym brækkede sig ud over folk der IKKE er anonyme. Sproget var underholdende og jeg fortsatte lige lidt mere.. måske står der noget sjovt, vedkommende eller rystende.
  Jeg holdt ved selvom pik og patter efterhånden var det eneste gimmick… jeg syntes at kunne fornemme det gå ned ad bakke. Netværket bloggersdelight kom ind over, som de ludere de nu er. Flere besøg? Ja, vi skider da på hvad din hjemmeside er for noget…
  Så ser jeg nu, at pisset kunne blive en tand mere koldt og smagsløst.
  ( Ikke smagløst, jeg kender forskellen.)
  Så var der ikke mere hytteost i den bitre fisse. Hun ( Eller han – hvad rager det mig.) havde ikke mere. En god pointe og understregning af, at en debat er holdbar, hvis den holder bare et minimum af anstændighed. Jeg vil skide på sproget, men har bare minus respekt for en svagpisser der ikke har cojones ( Eller æggestokke – hvad rager det mig.) til at stikke snotten frem.
  Jeg ser, at ovenstående indlæg er en leflen for netværket, der skal tjene penge.
  Og så blev det for mig ligegyldigt.
  At jeg er navnløs i denne sammenhæng, er, at det i grunden er uinteressant, hvem der diskuterer her. Kan vi ikke bare sige, at ALLE er anonyme? Gab hvor får jeg lyst til at sætte mig på tønden og tømme min ryg så vandlåsen bliver både renset og rettet ud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Åh, Bethany, din lækre skøge! Jeg ku’ fandme godt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • saxo

  Nu ser man sgu da hele figuren af B., og ikke kun det udvalg af ditto man får på scor.dk, web.

  PS: 3 x bitch er for lidt. Næste gang bør det være sex gange bitch. Det tænder selv de 80 årige hangnuer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bitterfissen Bethany

   Bethany er bestemt ikke nærig med sit korpus!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • (Du har sex på ben)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • You’re sex on legs, B!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • No Name

  Du har næsten lige så yndige lår i skoene, som den kære Ditte O. havde på morgen-tv i morges. Hold så kæft, hun sagde noget klogt om AquaLene. Applaus og skål herfra :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bitterfissen Bethany

   Ditte O. har fantastiske ben. Bethany er misundelig.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Mandehader søger Cyklamen