Kællingeklynkeri

Bethany bager

Bethany har ikke tid til jer Grødhoveder i dag. Bethany bager! Det siger Joachim B. Fuckfjæs nemlig, man skal, hvis man ikke kan få pengene til at strække. Med Bethanys Fernetforbrug strækker de aldrig. Og man tør jo fandme ikke bevæge sig ned på Skelbækgade efter Suzanne B. og Karin T. er begyndt at rende dernede. Man skulle jo nødigt te sig uterligt, når medierne kigger med. Derfor bager Bethany.

Fuckfjæset er i øvrigt en nar. Det synes Bethany.

Bethany

13 kommentarer

 • Mon den flinke Hr. Joachim har tænkt over konsekvensen for Kohberg og Schulstad, og bageren henne om hjørnet for så vidt også (nååhh nej…. sådan en almindelig giffelvrider har jo ikke aktionærer), såfremt de almindelige fattigrøve, som han så ganske tydeligt ønsker sig flere af, begynder at bage deres brød selv?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • KAT

  Bethany er husmoderlig!!!!!????!!!!. De speltboller ser mig lidt klæge ud. Føj føj.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • tsn

  Jeg har lige bagt Joachim B´s boller.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Man fristes jo til gribe sin gamle historiebog hvor der stod om dronning Marie Antonette at hun skulle have sagt i anledning af de fattige pariseres klage over prisen på brød:
  Har de ikke brød, så lad dem da spise kage…

  Og se lige hvordan det gik hende – for dem der ikke kan deres historie – et lille citat fra wikipedia:
  “”[Om de sultende fattige]: Har de ikke brød, så lad dem spise kage.” Citatet er tillagt Ludvig 15.s datter Victoire. Senere er det tillagt dronning Marie Antoinette. Citatet har intet historisk belæg, men skal vise, hvor lidt forståelse overklassen havde for den nød, store dele af folket befandt sig i.”

  I øvrigt er dansk politik da efterhånden et reality show – nu er den første blevet stemt hjem….
  Og mærkelige bemærkninger som Amalies har de jo også nok af…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Varvara

   “Donnez-leur des brioches,” som det hedder i de franske historiebøger.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • KAT

   Brioches donnez moi. Mums ! ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vagina Dentata

  Jeg er helt enig min Bette-pige!
  Joachim B. Olsen har afsporet fattigdomsdebatten i eklatant grad! Men det står jo stadig SF og possé frit for, at finde en/flere nye fattig-cases, eller/og at sætte fokus på samfundets ulighed på anden vis. Hører man et pip fra den kant? Ikke dét der ligner. I stedet skal vi lægge øre til den politisk vægelsindede, uintelligente, og asociale hamburgerryg Olsens perfide udfald.
  Sidst vi bagte her på kvisten, kostede det en hel del mere, end at købe en pose ukurante boller fra Koberg nede i Ghettoen….Så det…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rex

  Kære Bethany

  Hvor er du livsbekræftende, jeg tror ikke du er kommet med en eneste holdning jeg enig med dig i, men du har en fantastisk evne til at råbe ”se han er nøgen” når den moderne kejser kommer spankulerende med bar røv, høj cigarføring og hele den indspiste venekreds omkring sig, med alle de rigtige holdninger.
  Jeg elsker, at vi bor i et land hvor jeg må forsvare din ret til at være ubehøvlet. Du siger alt det ingen kan lide at høre. Forsæt endelig, det er dejligt at vi ikke er enige om alt.
  //Rex

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skovmand

  Det er ret meget helt ok, at du bager i dag! Jeg er stadig dybt i chok, ovenpå mødet med Vibeke Manniche. Det er uden tvivl den skrækkeligste oplevelse, jeg har haft, siden jeg forrige sommer tabte en tændt motorsav ned over mine fødder. Men nu hved jeg, at man skal være varsom. Med at besøge din blog. Der er tilsyneladende stribevis af den slags mennesker, der gladeligt udstiller deres åndsvage meninger.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • tsn

   Det værste jeg har været udsat for, næst efter Vibeke Manniche, var da kom til at sætte mig i min kones nålepude.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Radio27/4

  Joachim, kig dig i spejlet og se dig,
  Du ligner Morten og Peter.
  Flerkoneri…
  Er det ægte fri?
  Du fatter jo ikke en meter!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det synes jeg nemlig også! Den største medie-luder. Og så skulle han angribe Annie Fønsby!

  Ellers bager jeg også selv: creme-kager, eclairs aux chocolat, petit fours og crêpes. Desværre sparer jeg ikke nogen penge ved det, snarere tværtimod. Og det værste er, at der er begyndt at ske noget med min hvepsetalje. En veninde har endda skrevet en lille remse, da hun så mig. Remsen lyder således:

  Natalia, Natalia,
  Hvad skete der med din talje?

  Så pas på med alt det bagværk, Betty!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes også, at Joachim fuckfjæs er en narrøv! En rimlig blank narrøv…

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Kællingeklynkeri